72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Ne feledkezzünk meg Budapest márkijáról sem akinek a neve....
  • Sadun Tryst
    Trinity Blood
    Durva ez a 3. rész. Tiszta magyarság az egész. :D
    Benne van a VÁR kifejezés, István = Budapest, plusz a női főhőst is Eszternek hívják, ami a sorozatban Esther. :)
    Ez a sorozat már tetszik. ^^
  • Sadun Tryst
    de aztán lehet, h így volt tervezve.
    teszteltek az első szezonnal, h mennyire jön be az embereknek, és ha sikeres, akkor lesz folytatás.
    ez olyan, mint a girls bravo. van s1 és s2 is, de marhára nincs értelme, mert nem összefüggő a történet :)
  • via_mala
    Ezzel teljes mértékben egyetértek. Az első sorozatban untam a harcjeleneteket, mert eléggé öncélúnak tűntek, és inkább csak CGI villogtatásnak éreztem az egészet, de a második évadban ez már nem zavart annyira, mert volt mondanivalója is a sorozatnak, az űrcsaták pedig csak keretet és körítést adtak hozzá.
  • Ottto
    Ennek inkább pénzügyi, gazdasági okai lehetnek. Nemhiszem, hogy a történet miatt.
  • Bucser
    Ez is igaz:) nekem a mélyebb érzelmek miatt sokkal jobban jött be a season 2... Egyébként gőzöm sincs miért lett 2 részre osztva az egész...
  • Ottto
    Persze hogy láttam. A végén látványos kis finálét dobtak össze. Itt mondjuk kicsit előbbre vehették volna a Misty-Dita viszájt, de tetszett (Lehet csak a Lova Hina féle "véres" féltékenységi csatákhoz vagyok hozzászokva, ez inkább érzelmekkel teli)
    Hogy jobb? Nemtom, én végig úgy kezeltem mint teljes 26 részes sorozatot, egyik se teljes a másik nélkül (:
  • Bucser
    2. szezont is láttad? Messze sokkal jobb szerintem mint az első.
  • Ottto
    Valóban rettentően gyenge. Fogtak pár akciójelenetet a seriesből, és összevagdosták. Ez már magában is semminek nevezhető, de ráadásul én az érzelemteli jeleneteket keveslettem a sorozatban is, amik itt teljesen kimaradtak. Szvsz a Seriesben is valamivel több gondot kellett volna fordítani a Hibiki-Dita-Meia-Jura négyesre, de így mindent összevéve a sorozat egész jó volt, tetszett!
    Nameg persze a tökéletes pár Duero és Parfait :DD Best!

OVA2-t csak végigpörgettem, de én nem találtam benne új részt. Valószínűleg csak pármásodpercesek, hogy valamelyest csiszolják a történetvonalat, szerintem én is kihagyom.
  • Sadun Tryst
    monsterra értettem... vandreadet láttam ^^
    (sorry a félreérthetőség miatt)

edit:heh, majdnem 1xre :D
  • via_mala
    A Monster-ről beszél!
  • Bucser
    MÉg nem láttad a Vandread Season 1 2-t?

NEm ismerlek.. Ilyet hogy Love Hina megnézel és vandreadet kihagyod?? Baka...
  • Ahhoj
    vandread anime jó ;]
  • Sadun Tryst
    én a mangában első 2 kötetet elolvastam, de tovább nem bírtam. igaz nem a félelem, hanem az unalom miatt... meg mondjuk nekem az egész alapszitu nem tetszett... :S
    majd animében lehet kipróbálom :)
  • via_mala
    A Vandread OAV az egyik leggyengébb anime, amit valaha láttam. Elvileg az első sorozat zanzásítva, de szvsz nézhetetlen. Az OAV2 meg a második évad zanzája lenne, de azt már meg sem néztem.

Inkább nézzétek ti is a Monster-t. Az 57. résznél tartok, és csak annyit mondok, hogy kegyetlenül jó pszichothriller!
  • Ahhoj
    szerintem azért mindennek van határa :)
    (főleg ha az adott cucc fent is van az ööö... szal könnyen fellelhető, de ezt te is tudod hol, minap 1 órán át magyaráztam)
  • Carfanatic
    na jó van még bőven amit szeretnék pl a one piece megvan valakinek
  • Ottto
    Akkor megnézem. Kössz.
  • Ahhoj
    link
    vmi olyasmi, amit mondtál, csak tartalmaz extra jeleneteket is
  • Ahhoj
    szép a kép, de szerintem csak rontja a használhatóságot :)
  • Ottto
    Igen? Jajó, azt még nemláttam, szal fel se tűnt :D
  • Sadun Tryst
    csak valami szépet akartam (meg eddig kenshin volt a séma) :)
  • Ottto
    Nemrossz, de biztos hogy FAQra is megfelel a Hellsing téma? Jó, szeretjük, de ez mégiscsak FAQ, és nem Hellsing fanpage.

Más: a Vandread OVA ez az első évadból összevágott valami akar lenni? Van itt egy olyan hogy "Recap 2nd stage" Ez valami más, vagy ugyanaz, esetleg egy Session2es mix?
  • Sadun Tryst
    ide kattintva mindneki megtekintheti az új hellsing sémájú sg anime faq-ot :)

ha valakinek valami 5lete van még, írja ide le, vagy írja meg nekem mailben. az e-mail címem egyezik a MSN címemmel...
  • Sadun Tryst
    hamarosan elkészülök az új faq oldal külsejével... duh. elég összetett lesz :D
    na mind1, legalább szép lesz ^^
    szal még lehet a mai nap megtekinthető lesz a minta :)
  • Cat #8512
    hidd el, mi akkor is felfigyelünk
    - ha csak egy sort irsz
    - ha nem irsz nagybetüvel
    - ha nincs a hozzászólásban kép.
  • Ahhoj
  • Bucser
    VAlószínűleg ha a kérdésedre nem érkezett válasz akkor a hallgatsá beleegyezés alapon nem tudnak olyan helyet... Mert egyébként mi olyan szemét banda vagyunk (ahogy azt már többször megkaptuk) hogy visszatartjuk az információt olyanoktól akik nincsennek annak birtokában.
  • Seth
    nem látszik a kép :(
  • Carfanatic
    a képeken kivül valaki azt is nézte hogy mit kérdezek VALAKINEK MEG VAN A FRONTIRES HA IGEN AKKOR NEM ÍRNÁ KI NEKEM EGY BIZONYOS ÖSSZEGÉRT VAGY TUD ADNI EGY OLDALT AHONNAN LETÖLTHETEM
  • Carfanatic
    erre legalább felfigyelnek
  • Sadun Tryst
    nem bántom, csak csendben megjegyeztem ^^
  • Bucser
    nebáccsd:D Legalább feldobja a topicot:D kezdtem totál beszürkülni^^
  • Sadun Tryst
    látom a képek a védjegyed :D
  • Carfanatic
    most már mind1 megoldottam a fullmetal alchemist gondot
  • Carfanatic
    tom van külön olyan topic és itt kicsit igényesebbek az emberek de a digimon frontires részek is érdekelnek
  • via_mala
    És akkor ezt lehetne most magyarul is?
  • Carfanatic
    köszi a gundam info-ért nem még a full metal alchemist érdekelne de aról rész movie mindegy csak jó minőség és ingyen legyen:D
  • Jagi
    :)
  • Prof William
    Már befejezték egy párszor csak mindig kitalálnak valami alternatív idővonalat.