72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #8537 Ne feledkezzünk meg Budapest márkijáról sem akinek a neve.... -
Trinity Blood
Durva ez a 3. rész. Tiszta magyarság az egész. :D
Benne van a VÁR kifejezés, István = Budapest, plusz a női főhőst is Eszternek hívják, ami a sorozatban Esther. :)
Ez a sorozat már tetszik. ^^ -
de aztán lehet, h így volt tervezve.
teszteltek az első szezonnal, h mennyire jön be az embereknek, és ha sikeres, akkor lesz folytatás.
ez olyan, mint a girls bravo. van s1 és s2 is, de marhára nincs értelme, mert nem összefüggő a történet :) -
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Az első sorozatban untam a harcjeleneteket, mert eléggé öncélúnak tűntek, és inkább csak CGI villogtatásnak éreztem az egészet, de a második évadban ez már nem zavart annyira, mert volt mondanivalója is a sorozatnak, az űrcsaták pedig csak keretet és körítést adtak hozzá. -
Ennek inkább pénzügyi, gazdasági okai lehetnek. Nemhiszem, hogy a történet miatt. -
Ez is igaz:) nekem a mélyebb érzelmek miatt sokkal jobban jött be a season 2... Egyébként gőzöm sincs miért lett 2 részre osztva az egész... -
Persze hogy láttam. A végén látványos kis finálét dobtak össze. Itt mondjuk kicsit előbbre vehették volna a Misty-Dita viszájt, de tetszett (Lehet csak a Lova Hina féle "véres" féltékenységi csatákhoz vagyok hozzászokva, ez inkább érzelmekkel teli)
Hogy jobb? Nemtom, én végig úgy kezeltem mint teljes 26 részes sorozatot, egyik se teljes a másik nélkül (: -
2. szezont is láttad? Messze sokkal jobb szerintem mint az első. -
Valóban rettentően gyenge. Fogtak pár akciójelenetet a seriesből, és összevagdosták. Ez már magában is semminek nevezhető, de ráadásul én az érzelemteli jeleneteket keveslettem a sorozatban is, amik itt teljesen kimaradtak. Szvsz a Seriesben is valamivel több gondot kellett volna fordítani a Hibiki-Dita-Meia-Jura négyesre, de így mindent összevéve a sorozat egész jó volt, tetszett!
Nameg persze a tökéletes pár Duero és Parfait :DD Best!
OVA2-t csak végigpörgettem, de én nem találtam benne új részt. Valószínűleg csak pármásodpercesek, hogy valamelyest csiszolják a történetvonalat, szerintem én is kihagyom. -
monsterra értettem... vandreadet láttam ^^
(sorry a félreérthetőség miatt)
edit:heh, majdnem 1xre :D -
A Monster-ről beszél! -
MÉg nem láttad a Vandread Season 1 2-t? 

NEm ismerlek.. Ilyet hogy Love Hina megnézel és vandreadet kihagyod?? Baka...
-
vandread anime jó ;] -
én a mangában első 2 kötetet elolvastam, de tovább nem bírtam. igaz nem a félelem, hanem az unalom miatt... meg mondjuk nekem az egész alapszitu nem tetszett... :S
majd animében lehet kipróbálom :) -
A Vandread OAV az egyik leggyengébb anime, amit valaha láttam. Elvileg az első sorozat zanzásítva, de szvsz nézhetetlen. Az OAV2 meg a második évad zanzája lenne, de azt már meg sem néztem.
Inkább nézzétek ti is a Monster-t. Az 57. résznél tartok, és csak annyit mondok, hogy kegyetlenül jó pszichothriller! -
szerintem azért mindennek van határa :)
(főleg ha az adott cucc fent is van az ööö... szal könnyen fellelhető, de ezt te is tudod hol, minap 1 órán át magyaráztam) -
na jó van még bőven amit szeretnék pl a one piece megvan valakinek -
Akkor megnézem. Kössz. -
link
vmi olyasmi, amit mondtál, csak tartalmaz extra jeleneteket is -
szép a kép, de szerintem csak rontja a használhatóságot :) -
Igen? Jajó, azt még nemláttam, szal fel se tűnt :D -
csak valami szépet akartam (meg eddig kenshin volt a séma) :) -
Nemrossz, de biztos hogy FAQra is megfelel a Hellsing téma? Jó, szeretjük, de ez mégiscsak FAQ, és nem Hellsing fanpage.
Más: a Vandread OVA ez az első évadból összevágott valami akar lenni? Van itt egy olyan hogy "Recap 2nd stage" Ez valami más, vagy ugyanaz, esetleg egy Session2es mix? -
ide kattintva mindneki megtekintheti az új hellsing sémájú sg anime faq-ot :)
ha valakinek valami 5lete van még, írja ide le, vagy írja meg nekem mailben. az e-mail címem egyezik a MSN címemmel... -
hamarosan elkészülök az új faq oldal külsejével... duh. elég összetett lesz :D
na mind1, legalább szép lesz ^^
szal még lehet a mai nap megtekinthető lesz a minta :) -
Cat #8512 hidd el, mi akkor is felfigyelünk
- ha csak egy sort irsz
- ha nem irsz nagybetüvel
- ha nincs a hozzászólásban kép. -
-
VAlószínűleg ha a kérdésedre nem érkezett válasz akkor a hallgatsá beleegyezés alapon nem tudnak olyan helyet... Mert egyébként mi olyan szemét banda vagyunk (ahogy azt már többször megkaptuk) hogy visszatartjuk az információt olyanoktól akik nincsennek annak birtokában. -
nem látszik a kép :(
-
a képeken kivül valaki azt is nézte hogy mit kérdezek VALAKINEK MEG VAN A FRONTIRES HA IGEN AKKOR NEM ÍRNÁ KI NEKEM EGY BIZONYOS ÖSSZEGÉRT VAGY TUD ADNI EGY OLDALT AHONNAN LETÖLTHETEM -
erre legalább felfigyelnek -
nem bántom, csak csendben megjegyeztem ^^ -
nebáccsd:D Legalább feldobja a topicot:D kezdtem totál beszürkülni^^ -
látom a képek a védjegyed :D -
most már mind1 megoldottam a fullmetal alchemist gondot
-
tom van külön olyan topic és itt kicsit igényesebbek az emberek de a digimon frontires részek is érdekelnek
-
És akkor ezt lehetne most magyarul is? -
köszi a gundam info-ért nem még a full metal alchemist érdekelne de aról rész movie mindegy csak jó minőség és ingyen legyen:D -
:) -
Prof William #8498 Már befejezték egy párszor csak mindig kitalálnak valami alternatív idővonalat.