72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    meg amíg nem javul meg az srv feltöltés (kiírja h a disk megtelt...), addig itt van 1 preview verzió.
    animefaq
  • Sadun Tryst
    ergo proxy 7es anime rész is kint van, de a mangáról még semmit sem tudni. pedig olyan is lesz / van... tisztára dühít, mert már nagyon várom :D
  • Ottto
    Hát nemgyenge...
  • Ottto
    Na már én is kíváncsi vagyok erre az openingre. Megnézem....
  • Prof William
    Tsukiyomi Moon Phase

Belenéztem az első 2 részbe...

Hát a Neko Mimi Mode alatt erős ingerenciám támadt hogy lerugjam a monitort és japánba utazva megverjem a rendezőket/rajzolókat.

A történet viszont nem annyira poénos mint ahogy az intróból várja az ember. Humoros, de elvadultabb poénkodásra számítottam. Az a jelenet viszont amikor a Hazuki nyakonkapja hősünket az naygon jó. Zene+képek... remek...
  • Sadun Tryst
    jah. de nagyon durva. ha másért nem is, csak az opening miatt érdemes az első részt letölteni. nagyon káros :D
  • Seth
    ez nem egyenlő a Lunar Legends-sel,annak Shingetsutan Tsukihime a japán címe. Szóval te vmi más sorozatról beszélsz
  • Sadun Tryst
    a sorozat pontos címe: Tsukiyomi Moon Phase
  • Carfanatic
    tudja valaki hogy lehet a elitware-ről tölteni(regisztráltam)?
  • Seth
    én sem emlékszem ilyesmire
  • Prof William
    :))))

Hát amit én láttam annak szuper vámpíros filingje volt végig. Szuper zene,szép beállítások.

Erről a macskásról most hallok először. Ez mi? A cenzúrázalatlanságot nem így értettem. :)
  • Sadun Tryst
    lunar legendben van a neko mimi mode opening nem? :D
    én azt a sorozatot az opening miatt nem bírtam végignézni.
    bejött az első snitt, fasza vámípros feeling, kir látkép, tök félelmetes. erre bejön a "neko mimi mode" opening... majd kinyomtam és letöröltem az első részt :D
  • Prof William
    igen :) Amikor gyorsan írok nem figyelek arra mit írok...
  • Seth
    ugye hallassz-t akartál írni ? :D
  • Prof William
    halassz, sorozatról,
  • Prof William
    Igaz... az Ftp-k inkább akkor jók ha halassz egy már lefutott sorozatrór. Akkor seperc alatt le tudod kapni onnan.
    De ha most futókat akarsz... akkor marad a torren.

Én egyszer torrenten szedtem le a Lunar Legend Tsukihimet. Igaz hogy fenn volt az Ftp-n is, de ez szuper két hangsávos, jobb képminőségű, és cenzúrázatlan volt. (nem szexfilm.:))
  • madfist
    Olyankor nekem is. De szerencsére a mostaniról lemaradtam :) Egyébként futó sorozatok terén tényleg hátrányban van már az FTP. Én már inkább megtanultam 5 különböző torrentoldalnak és 6 fansubnak a címét, minthogy várjak rá míg vki lesz oly rendes és felpakolja ftpre.
  • Prof William
    Huhhh...

Egy bizonyos incidens óta mindig megáll bennem az ütő amikor ilyesmi történik...
  • Sadun Tryst
    szerintem csak karbantartás :)
    ha valami más lenne akkor azt már tudnánk :D
  • Prof William
    Egy bizonyos, közelröl meg nem nevezett FTP-vel mi van? Nem jön be a oldal...
  • Sadun Tryst
    a torrent is p2p (peer to peer)...
    szal ezzel kapcsolatban megszokosz vagy megszöksz van.
  • Carfanatic
    és mi a p2p vagy akármi de nekem a torrent túl lassú
  • Bucser
    csináld azt.. de már lassan public FTP-n is a letöltés csak akkor mehet ha van feltöltésed is valami...
  • via_mala
    Te tudod, de a publikus FTP már halott téma, ma már minden P2P rendszereken megy.
  • Carfanatic
    feladtam újból nekem ez nem megy ha legálbb 3 óra alat le szede egy részt inkább folytatom a keresést az ftp-k után
  • Carfanatic
    a részekre bontást azt értem hogy ne terhelje le a gépem egyból 80 gb-vel mert nekem 40 gigás a vinyom és ezért csak egyszere egy részt akarok szedni meg nekem 182-218ig kéne de ebben gondolom benne van
  • Carfanatic
    meg próbálom
  • Carfanatic
    na jó mind1 feladtam ez volt az utolsó hogy torrenttel próbálkoztam
  • via_mala
    Itt egy One Piece 1-242 torrent, igaz, hogy csak 1 seeder van, de 33 leecher is van mellette, úgyhogy specifikusan a 183-218 epizódokat elvileg le kell tudod tölteni, de az is igaz, hogy 60 k-val nem valószínű, hogy jönne. De persze ez egy majdnem 80 GB-os torrent, nem csoda, ha nem sokan seedelik. A lényeg, hogy belátható időn belül lejöjjön. És ne akadj ki, amikor elindítod, és olyanokat ír ki, hogy pl. 3 hét és 1 nap alatt fog lejönni (utorrnet-ben: 3w1d), mert ha már fut a torrent egy ideig, akkor egyre több kapcsolatot létesít, és egy óra múlva az az érték lehet, hogy lemegy 3 napra és 2 órára (3d2h).

Itt is vannak még hozzá torrentek, elég tűrhető seeder/leeacher aránnyal: One Piece @ BoxTorrent

1. A prioritás akkor fontos, ha előbb szeretnél egyes fájlokat letölteni, mint másokat. Ha valami nem kell, akkor arra ezt mondd: don't download (skip)!
    2. A részekre bontás alatt nem értem, hogy mire gondolsz.

És végül egy jó tanács: ne állítsd be a Super-seeding kapcsolót, hacsak nem seed-elni akarsz valamit.

És egy kis vigasz: én is már 2 hete töltök valamit torrentről, és most is csak átlag 10-15 k-val jön.
  • Carfanatic
    már 8 an töltik de lassabb mint amikor 4 en töltötték mármint ha seed a töltök száma
  • Carfanatic
    még egy utolsó a prioritás fontos? meg az hogy a beálításoknál lefoglatam vagy mi
  • Carfanatic
    sajnos még eggyel sem jön:( na ezért utálom a torrentet
  • Carfanatic
    hát remélem a one piece-t sokan töltik:D
  • Carfanatic
    még valami hogy tom részekre bontani a fájlokat?
  • Bucser
    A utorrent csak egy kliens. Az hogy mennyivel jön attól függ, hogy mennyivel töltik fel..
  • Seth
    attól függ mennyien töltik az adott torrentet. Ha nagyon sokan seedelnek akkor gyors(teszemazt egy Naruto rész maxal szokott jönni annyian szedik,töltik :D)
    Úgyhogy ha régi dolgokat szeretnél szedni, számolnod kell vele hogy nem lesz túl gyors.
  • Carfanatic
    kipróbáltam ezt az utorentet de elég lassú ez is nem lehetne valahogy megoldani hogy minimum 60-al azért jöjjön?
  • Jagi
    Elfen Lied inkább horrormint a Berserk, de sztem (sajátos besorolás szerint, mert sztem egyénfüggő) inkább dark fantasy...
  • Factor_007
    Igen épp ilyenre gondoltam.:)

Mellesleg a Berserket, Elfen Liedet, Hellsinget láttam, és az előbbi kettőt nem tartom épp horror animeknak.

boogiepop phantom,soultaker animekat meg majd meglesem köszi :)
  • Sadun Tryst
    FAQ:
    a design már nekem sem tetszik :D
    hamarosan csinálok 1 újat és szebbet.

+ felkerül 1-2 frissítés. plusz ha valaki tud valami leírást, amit még érdemes lenne felrakíni, lécci jutassal el valahogy hozzám ^^