72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Carfanatic
    pl a legjobb külömbség luffy és ace között akik testvérek ugyan de két külön világ és még is láccik rajtuk hogy testvérek ne ma megrajzolás miatt
  • Carfanatic
    én szeretem ha valami túl komoly az sem mindig jó ez igy a jó és szerintem a rajzolását semmi rosz nem érheti mert ott tényleg egyéniek a karakterek
  • Sadun Tryst
    a one piece is biztos jó, csak nekem a megrajzolás ami nagyon nem gyere be.
    már csak a pinokkio és fűrész-szerű orrok miatt is... :/
  • Carfanatic
    ja és legyenek bene nagy arc karakterek:D
  • Krezga
    Én nem ezt mondom!:) Már jópár animot láttam, most is töltök/nézek (term.:)), de nekem a DB-ben nem pont a verekedős részek tetszettek(persze azok is jók voltak), de pl amikor voltak nyugis részek(sajna kevés), azok nagyon tetszettek. Az tény, hogy már régi anime a DB, de azért én még most is sokszor belenézek, mert tetszik és kész:)
    Hozzászólva az a+-os dologhoz: most pont letöltöttem a full metal panicot, csupán érdeklődésből. Nem is olyan rosz, mint gondoltam.
    De az tény, hogy amit az a+-on vagy a klubbon leadnak nem mondható az animok krémjének. Ha leadnának mondjuk egy Berserket, vagy NGE-t, az már kész királyság lenne...de nem ez van...
  • Carfanatic
    nekem az számít hogy humoros legyen kaland legyen benne eltérjen a valóságtól kiugrasszon a szürke hétköznapokból ezért is a kedvencem a one piece :D
  • Carfanatic
    nekem tetszik az egész maga a világ de tény hogy a harc a lényeg pl aki szereti a dr slump-ot akkor szereti a db-t is amugy meg én már csak az ilyen gyerekes animékat szeretem
  • Sadun Tryst
    dragonball nem más, mint egy néhol poénokkal megtűzdelt rétes-tészta verekedő anime, ahol a világ összes "klisé" karaktere megtalálható. de tényleg.
    szal aki azt mondja, jó az anime, az 90% azt érti alatta, tetszik neki a harc benne :)
  • Carfanatic
    visszavonom a dragon ballos álításom de azért a főbb karakterek hasonlítanak egy kicsit
  • Carfanatic
    hupsz elfelejtettem a vesszőzést meg a pontozást:D
  • Carfanatic
    úgylátom mindenki felhúzta mágát egy kicsit és most ne mén voltam a hibás:D abban egyet értek vele hogy van egy kettő amiben nagy a hasonlóság pl dragon ball vagy ahogy ti mondjátok alsó kategóriás anime de ebben az egész animében a karakterek személyisége e lényeg meg a sztori és még mielött nekem esnétek azért a keményebb animék sokkal kidolgozottabak és komolyabbak talán ezért nekem nem is tetszenek igazán:D
  • Sadun Tryst
    jó hát az ottani ellentáborra catti-n kívűl azt mondom, h szellemileg károsultak különcsoportja. mert váltig álítja az összes a saját igazát, pedig lövése nincs a dologhoz. mert látott egy sailor moont, meg pár retek klubos + a+-os animot, és akkor már pfu, bazze amit kellett azt láttam. jha a legszarabb kommersz geciket. grat ;)
    naszóval :D kezd elborulni az agyam az emberi hülyeségen, de no prob. inkább itt tombolom ki magam, mint ott, h végeláthatatlan értelmetlen vitahullmámot indítsak be. szal már nem is foglalkozok vele. bemutatták a szegénységi bizonyítványukat, asszem emiatt tovább nem is érdemes vitatkozni velük ^_^
  • Malakai
    Nah, én is hozzája szóltam ott a témához. :)
  • madfist
    Filózom most fellinkeljem-e ezt arra az izére, vagy inkább hagyjam...
  • RelakS
    I.C.Ram-ot áthívjuk ide? Biztos örülne mindenki, ahogy fikázza az egyszerűsített anime alakokat :) (mindenki ugyan olyan, csak más a haja :o) )
  • madfist

Van akit ez egyébként nem zavar és a limit ellenére is rendületlenül folyik tovább a töltés
  • madfist
    Loituma:... hiába ahogy politikáról nem, anime-ről sem lehet beszélgetni, csak az "elvtársakkal". Ráadásul a többiekkel olyan szinten nem is érdemes... csak hát néha az ember tényleg szívesen elküldi 'csába akit lehet.
    tryst: 30 gigás limit, az szopó. nekem sosem sikerült elérnem csak megközelítenem, amíg csellós voltam. najó egyszer elmentem 37ig de akkor nem büntettek, néha meg teljesen elszáll a számláló. akkor annyit töltesz amennyit akarsz :)
  • Ottto
    Na ez szép! Mi lenne ha minden menüpont alá más képet tennénk? (Márha kivitelezhető)
  • Sadun Tryst
    na, már én is írtam :D
    jól elküldtem őket a csába ;)
  • Seth
    Én is írni akartam valamit, kicsit dühít engem is ez a "tudatlanság". Bevallom,szépen nem tudtam volna megfogalmazni a mondandómat,ezért inkább rátok hagytam:d Direkt ezért linkeltem be a topicot, nem azért mert egy bleach karakter hagymát pörget a bannerjében :D Tudtam hogy rátok számíthatok :D
  • Bucser
    nem tudom hogy a szarkazmusnak miért kéne smiley hisz az arcjátékon sem érezhető hanem a mondanivaló és a hangleejtés mutatja:)

egyébként meg rájöttem, hogy hülye vaskalaposnak kár magyarázni bármit:D
  • Seth
    Látom jól megaszontátok a Loituma topicba :D
    anime megszállottak fogjatok össze és űzzétek el ki istenetek ellen vétkezik -_- (szarkazmus smile nincs??)
  • Bucser

bjútifül:)
  • Sadun Tryst
    nya, van 1 berserkes is :D
  • Bucser
    Jó lett:) De egy kontrasztos színezett Vagabond és berserk grafika jobb lenne:) nekem ez túl plasztikus:)
  • Sadun Tryst
    jah, nem lehet feltölteni az srv-re... csak törölni...
    szal. jelenleg semmi sincs az oldalon :D
    nagy valószínűség szerint akkor a tryst.uw.hu be lesz fogva új faq-nak, uccse használom már :)
    berserk és vagabond képe helyett egyenlőre ezt találtam.
    de nem kell aggódni, még dolgozom az ügyön ^^
    animefaq
  • Bucser
    Én vagyok a hülye vagy tényleg 404-es a FAQ?
  • Malakai
    Lehetnének a FAQban pl anchorok és fent a tartalomban linkelve.
  • Sadun Tryst
    oks, keresek akkor valami izgibb képet. :)
    vagy ha van bármelyikőtöknek, akkor nyugodtan küldje el ^^
  • Jagi
    sztem jó a kép :) vicces... az a dolog, hogy az anime gyerekeknek való, hát...
    én még gyerek vagyok, nem? : )

Berserk vagy Vagabond? Nem lehetne mindkettő? :DDDD
  • via_mala
    A szerkezet tetszik, de valami dögösebb kép jobb lenne jobb oldalra. Mert így csak azt a sztereotípiát erősíti, hogy az anime az csak gyerekeknek való. Persze mi tudjuk, hogy nem, de akkor is jobban esne jobb oldalon mondjuk Gatts képét látni. ;)
    Vagy egy képet a Vagabond mangából. Vagy mittomén...
  • Sadun Tryst
    holnap többet tudnok mondani, újra jó a netem, holnap megnézem 6os és 7es részt, és akkor elmondom, h eddig nekem mi jött le :)
  • madfist
    Ezt az Ergo-Proxy-t érti egyáltalán valaki??? Egyre zagyvább az egész. Najó ez a 7. rész mintha tisztítana valamit, de...
    Ki hányadik részre tippeli a megvilágosodást? (ha nektek előbb sikerül informáljatok :) )
  • Bucser
    magyarul mostmár ilyen szar lesz az anime??? mert ugye

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a soul societyből való hazatértükig egy az egyben követték a mangában történeteket.. így el akarnák baszni?? mert engemez a bountou-s baromság kruvára nem érdekel már...
  • Sadun Tryst
    ha jól tudom más lesz a fővonal, csak nagyvonalakban fog egyezni a mangával.
    mert ha nem így lenne, akkor nem érné meg a mangát kiadni. legalábbi szerintem...
    főleg nem késéssel az animéhoz képest.
  • Bucser
    áhh én csak inkább írtam neki:D
  • Sadun Tryst
    én úgy általában azzal aki nem "tiszteli" az anime ás manga kultúrát.
    lenézi és gyerekesnek tartja. ezáltal fikáz benne mindnet. persze a dragonball nekik jó...
    szal magasról ejteni kell az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokra. attól, h még elmondod neki, h hüje vagy fiam, még nem lesz okosabb :D
    (legfeljebb valamivel jobb érzed magad ^^)
  • Prof William
    Egy gyöngyszem...

"Az Animeokban eleve baromi igénytelenek az arcok kidolgozottságai. Arcról alig lehet felismerni a karaktereket csak ruhájuk, vagy hajúk alapján, vagy valami hasonló jellegzetesség alapján pl szemüveg, de arcról semmiképp."

Ezzel vitatkoznék...
  • Seth
    Bleachről jut eszembe ,EZ szerintetek normális ? :D
  • Bucser
    csak nehogy úgy járjunk vele mint a Bleachel.. Bleach fasza manga mellé egy csupa filleres sorozat:(

Mikor folytatják már a Bleachet rendesen???