72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
még tescoban is lehet venni :D
legalábbis kanizsán a tesco egyik külső boltjában lehet venni fasza rozsdamentes acélból készült díszkardokat, kb 30-60e forintért.
persze ha jobban körülkérdezel az ilyen seftes emberek felé, akkor még 20e-ért is megkapod ugyan azt. :) -
Magyarhonban beszerezhetőek a kardok??? Ha vki tud egy helyet az dobjon meg a címével -
FFX #9016 én is vágyakozok egy szamurájkard után csak hát a piszkos anyagiak... -
FFX #9015 meglehet, de képről úgy néz ki mint egy sima kés :) -
Nekem van egy katanám. A galériámban le is van fotózva aki kíváncsi rá. De sajnos csak vas. Elég nehéz, és rendszeresen kenni kell különben korrodál.
Szeretem ezeket a pengéket. Egy ilyet pl lehet rendelek, a nyáron csak utána kéne nézni mennyiért hozzák be....Na mind1 még ráérek ezzel foglalkozni, meg nem is ide való téma. -
nekem sajnos ez túl drága mulatság pedig aimádom az ilyen kardokat ha megtehetném még gyűjteném is:( -
Én már vettem egy ilyen kisebb díszkardot és egész jól néz ki a szobám falán(csak az a baj, hogy ilyen kard egy anime-ban sincs:() -
Nem is mondtam, hogy vagdalkozzál vele, de azért van ám különbség, persze akinek nem fontos és nem látja, annak úgyis mind1. :) -
Senki nem mondta hogy ezekkel verekedni kell vagy használni őket?:D szimplán csak jól néznek ki:D -
Persze ezek is szimpla gagyi, sorozatgyártott díszkardok, szóval azért az alacsony ár az kb a standard ezeknél. -
Kössz szépen(: -
sok sikert az érettségihez :) -
Hohó! Tsubasa Chronicles 2nd session!
Vááá holnap éretségizek D: Ezt se fogom elkezdeni egyhamar :C -
Jah. Egy méter hosszú kard. Ahhoz képest hogy tömör, rozsdamentes acél még az ára is egész jó! Csak a házhozszállítás nem lenne olcsó :/ -
Az csak kicsit nagyobb a drága:D 3,5 láb hosszú:D -
nekem inkább ff8-ból squall gunsword-je kéne ^^
de ha már kadroknál vagyunk, akkor én erre az oldalra esküszöm. :)
bladeseller.com -
FFX #9002 úgy néz ki mint egy konyhakés :) -
Hú. Nemgyenge cuccok vannak. Csak látatlanba nem veszek ilyesmit.... -
Azt hiszem az összes Bleach Fan-nak egy ilyen kötelező darab:)
De a Kenshin Fanok se keseredjenek el:) -
Berserk Chapter 273 minden rajongónak:) -
Number One #8998 Amikor elkezdtem letolteni en is azt hittem.. aztan ra kellett dobbenem ,hogy olasz felirattal van:D
Magyar meg jobb ezer hala!
-
Én alapból angol felirattal töltöttem le. De azt nem tudom, hogy hol van. Magyart találsz itt. -
Number One #8996 Hello!
valaki tudna mondani egy helyet ahol letudnam tolteni a Hellsing OVA-hoz egy angol feliratot.
probaltam ra keresni de nem jartam sajna tul sok sikerrel... -
itt sajnos reggelni kell de msá baja nincsen http://www.theotaku.com/ -
Vááá ki nem álhatom a regelős wallpaper oldalakat, és a reg után csak 5 képet tölthetsz le amíg nem lesz aktív tagja a közösségnek :( Meg azokat is utálom amelyek valami szar szanaszét spammelő és spyware-ező progit rakatnak fel veled. Nem tudtok egy jókis (nem regelős) oldalt tele anime háttéképpel? (mondjuk az animewallpapers.com, ani-walls.net, animewallpaper.de-n kívül?)
carfanatic: én is utálom az ilyen válaszokat, de google-el próbálkoztál már? ha nem jönne be esetleg nézz körül mondjuk: ITT vagy ITT -
hi rég voltam itt csak azt szeretném hogy tudna adni valaki egy olyan torenntet ami jó és még felirat is van rajta ONE PIECE 184-218 -
: ) -
ragnarok online :)
aláírásomban bent is van minden elérhetőség :D -
Mit nyomatsz? :) -
it iz. én is azt csinálom :D
pedig van vagy 5-6 anime rész a gépen amit megkéne nézni xD -
Ahogy én is, csak onlinejátszok 
[gigakockulás] -
Gábor #8987 Hehe, jelentem még élek, csak még mindig csillagkapu függésem van :D
-
Az igaz, de nem írtam bele az Excel Saga 7 részét és a DBgt 21 részét, mivel azt nem néztem végig:)) -
Black Lagoon tényleg nagyon ott van. Hiányzott már egy kis action. Nekem egyébként az opening jön be nagyon, várom már hogy kiadják a maxit :) -
:)
fumoffu meg puni puni kb fél nap.
szal ez a teljestímény egy ráérős animés átlagos 5 napja :D -
Ebben a pár napban nagyon ráértem, ugyhogy megnéztem egy-két anime-t:
Air;Full Metal Panic? Fumoffu ;Ichigo 100% ;Iketeru Futari;Puni Puni Poemi OVA
Lehet kicsit beteges vagyok...(ez kb 5 nap volt^^:)) -
Alig ismertem rád az új logódban!:) -
Black Lagoon
K*rva jó kis sorozat! A megrajzolás gyönyörű, Levi nagyon ott van (Kagome és Kaname Chidori mellett már nagy kedvenc). A zene is jó, minden ott van. Ami talán egyedül zavar, h a béla főhős megkapta a Rock bevenevet, amire nemtom h szolgált rá. Rock-nak inkább Dutch-nak kéne lennie... *sigh*
Na mind1. Ami másik negatívum megint a főhőssel van, h folyton ingben meg élrevasalt nadrágban küldi. Nevetséges. Ilyen melegben mint azon a környéken és a hawaii inget meg a strandpapucsot részesíteném előnybe. :D
Na mind1. Csak lesz valami normális öltözéke...
A sorozat eddig simán 10/8 :) -
Semmi gáz. Én jövőhéten az éretségim írom és a Karin uccsó részén idegeskedem (Jöhetne már!)
Egyébként Isten éltessen. -
Köszönöm^^