72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
őőőő..... fél hegy lerobbantás és komolyság együtt?? Nem nagyon:D
Bár Mondjuk NGE kapásból ilyen:D -
van olyan anime amiben a fél hegyet lerobbantják egy ütéssel de kicsit komolyabb mint a dragonball?:) -
okok meghajlok elöttetek
-
a manga jelenleg 307 fejezetnél tart.
az anime 185 epizódnál jár. még japánban sincs kint a 186os. -
vagy keveri a mangával,azt nemnagyon követem, de az járhat 300+ chapternél -
khmmm az egyik legnagyobb és legfrissebb fordítócsapatot csekkolom.. nem hiszem, hogy lenne több mint 185:D Hacsak nem nézed A RAW-t amihez nincs felirat:D -
ok de az nem igaz hogy ennek is van már 200 valahány rész kint mert atól hogy ftp-n nincs atól még lehet -
nem fejezték be, még most is fut a sorozat -
ő én úgy tudtam hogy még nem fejezték be de már legalább anyi része van mint a one piece-nek
-
Legalább azzal lennél tisztában hogy hány része van a sorozatnak amit nézel...
-
egyelőre 185 rész van, úgyhogy senki nem tud segíteni.... -_- -
hi rég voltam it és tom idegesítő lesz amit kérni fogok de a naruto 185-től felvele lévő részek meg vannak e valakinek? szokés szerint meg beszélnénk valamit privibe vagy msn-en hogy elküldje nekem
-
Sosuke fegyverarzenálja az idegesítő
-
Hát Tessára nem az aranyos, hanem az idegesítő jelzőt használnám:) De illik hozzá!:D -
Ja, azt én is sajnáltam, mert tisztára pokemonosan kellett volna fordítani.
Viszont a japán nyelv nagyon tetszik :) Főleg női szájból! A fumoffu elején és végén éneklő hang, meg Tessa valami irtó aranyosak :) -
na erre kiváncsi leszek hogy fordítják, hisz a tegnapi részben is csak " nyünyögött",nem hagyták meg a fumo szövegelést, szóval..... -
Nekem jó a felirat+japán hang(nekem minden anime így a legjobb:)) -
Én megvárom, míg elkészítik ehhez a sorozathoz a szinkront, akkor írom ki. Addig meg nincs helyem, hogy letöltsem a tsr-t. :S
Viszont amit a fumoffuban művelnek kurz-ék a fürdőben! Meg a csattanó
Az sem semmi :D
Gyakorlatilag végigröhögtem az egész sorozatot XD -
Az tényleg jó!
Lassan már neki kell állnom a TSR-nek:) -
FUMOFFFUUUU! XD
Fumo-fumofu fumo-fumo? Fumofu fu-fumo fumo fumoffu,fu fumo-fumofu.
Fumofu fumo-mofu fu fumofu! XD
Fordítás:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!XD
A Full Metal Panic? Fumoffu utolsó része kész, de nagyon.
Az a vírus nem semmi! XD
-
A lejátszással nincs gondom, csak a felirattal. De úgy látom már nem lesz gondom. Ez a VLC egész jó kis program. -
Szívesebben használok olyan lejátszókat amikben benne van a codec mint olyan codec-et amiben van lejátszó :)
De azért kössz. Szerintem már rendben leszek. -
Nekem a FMP? F fájljait nem játsza le a mpc. Feltelepítettem az oldalon található kodeket, azóta el sem indul a vetítés, VISZONT amit mellékeltek hozzá mpc-t, azzal működik O_O
Ilyet még nem láttam. Próbáld meg ezt szvsz. -
vagy használj combined community codec packot. feltesz minden codec-et, és benne van az mpc (media player classic) és a zoomplayer. mivle ezen a winen az előbb nálam behalt, a 2.-at használom és tökéletesen működik és gyors. :) -
Hm....Nemrossz kis program. Viszont elég lassú. Na mind1. Azt a pár alkalmat kibírja amíg mkv/ogm-t nézek. Kössz szépen. -
VLC Player.
Én életemben nem tudtam szerezni MPlayert, semmi telepítőt, semmi ilyesmit. VLC viszont bejött és játszik mindent. -
Kapott már valaki hasonló hibaüzenetet MPlayernél:
commandline: ""D:\Anime\KaleidoStar\[c2club&ATC] Ka1eido Star 48 (eng.GB.Big5) [DVD - A7A07D30].mkv" -fs -double"
MPlayer dev-CVS-050227-17:21 (C) 2000-2005 MPlayer Team
CPU: Intel (Family: 8, Stepping: 3)
Detected cache-line size is 64 bytes
CPUflags: MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 0 SSE2: 0
Compiled with runtime CPU detection - WARNING - this is not optimal!
To get best performance, recompile MPlayer with --disable-runtime-cpudetection.
c:/windows/fonts/arial.ttf doesn't look like a font description, ignoring.
Cannot load font: c:/windows/fonts/arial.ttf
getch2: 6 can't get number of input events [disabling console input]
Playing D:\Anime\KaleidoStar\[c2club&ATC] Ka1eido Star 48 (eng.GB.Big5) [DVD - A7A07D30].mkv.
Ezután több oldal hülyeség ismétlődik. Lényegében a font-al van baja. Behozom az angol feliratot, egy idő múlva ezzel elszáll. Nagyon gyakori eset az ogm ill. mkv fájloknál (Csak most kezdett el igazán idegesíteni, főleg mikor az utolsó résznél vagy háromszor kihajintotta :@)
Ha angol szinkronnal nézem akkor persze nincs ilyen gond mert a sub ki van kapcsolva (De sajnos néha az angol szinkron is annyira szar tud lenni!!!)
Próbáltam más Fontal is, de a hiba ugyanaz maradt. Valakinek hasonló gondja? -
Na ezeket sem nézem,mert ártalmas az egészségre ^..^ -
FFX #9190 [gyomorfekélyt kapott a Karin 14-ik részétől] -
[már nem tud beszélni, mert szétröhögte az agyát a FMP? Fumoffun ... Rögbi és póni rulz -.-] -
Megnéztem.
Az énekes csaj valami felfoghatatlan, az R és L közé eső hangot mond minden egyes r-nél. Sosuke esetében viszont úgy ropognak az r hangok, mint a géppuskája :) -
Háttérben Kurama :D -
Prof William #9186 Imkább jófejek ez alapján. :) -
Karaoke? Na? XD -
Hát ja. Azért meglepő mit kibír...
Soka csudátzák, hogy : 2nem lehet karddal levédeni egy golyót"
Az a samuráj aki a kardjára, a harcra, a harcművészetre tette fel az életét, az igen is 4-ből legalább egyet blokkolt és amíg a puskások töltöttek, a fájdalommal nem tötődve darabokra vágta mindet... sztem volt ilyen. -
Akkor este lekövetem a Full Metal Panic? Fumoffu felvezető dalát :) -
Hmmm, 7 golyó, de akkor is kár a kardért...
Még jó hogy nem teflon bevonatos golyókkal próbálkoznak.
Meg nem páncélököllel. ;) -
jam, ha jól figyelsz, akkor bármelyik opening videoban meghallgathatod :)
via_mala: de mi mégis ezért szeretjük őket :D -
Ez az sztem :) -
pfúú pill