72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #9258 south parkban kedvenc részem :Ð
megtaláltam, úgyhogy le is töltöm, kiváncsivá tettél
-
Prof William #9257 Onizuka sensei hogy kicseszett már azzal a lánnyal+anyjukkal! :) Le kelett kicsit törni az önbecsülésüket. :)
Aztán az anyja azt üzente hogy Oni minden ezközt bevethet a lánya rendszabályozására.
Szerintem kevesen félnek úgy jövőtől mint most az a (régebben nagyképű)lány. :)
Nézem is tovább... -
Erőt vettem magamon és megnéztem Bleach 80-at... Azt hittem nem süllyedhet mélyebbre... tévedtem...
-
Meg tudja az egyszerűbb programok dolgait is :) Nekem sokkal bejövősebb, mint a ps, bár az meg több színteret tud kezelni. -
GTO tényleg nagyon jó sorozat, "iskola-élet" stílusban amit eddig láttam, ver mindent :) -
Prof William #9253 Ja U.I
Nagyon jó kis sorozat! El sem hiszem a rajzolóról/rendezőről, hogy a TOKKO c. förmedvényt is ő csinálta. -
Prof William #9252 Great Teacher Onizuka 1-6
Hát ezen behaltam! Onizuka tanárbácsi új értelmet ad az "Édes a bosszú" fogalmának.
Utoljára a South Parkban cseszett így ki Cartman Scott Teromannal. (Bár a tanárúr kicsit enyhébb... ) -
5500 forint sztem dupla anime dvd-ért még olcsó.
sok filmnek (ami mondjuk hazánkban nem lett forgalmazva) kb 7-8 ezernél kezdődik az ára, pedig még nem is dupla dvd...
így ha szereted a jó sci-fit, a poszt-apokalitpikus világokat, akkor az akira biztosan jó választás lesz :) -
jómagam paint és paont shop pro-val "ügyeskedek" :D
paint shop pro azért jó mert gyorsabb mint photoshop és ugyan azt tudja :) -
Kijött az AKIRA dupla DVD-n, sok extrával. Én még nem láttam, kíváncsi vagyok rá, de az ára elég borsos. Megér vajon 5500 Ft.-ot? -
Nuki #9248 ja... vagyis nem jön be :) -
A www.animeaddicts.hu másnak sem jön be? -
Nuki #9246 hmm photoshopnál jobbat én se tudok :\ összefüzni meg külön pdf-esítő programmal lehet. -
Photoshopot használtam a Bleach első fejezetéhez anno. Bár úgy is egy nap volt egy fejezet... Szóval a fordítás az ilyen pepecs meló... különben meg ronda lesz:D (mondjuk én mindent fordítottam:) -
Manga fordításhoz milyen progi ajánlott? Mert valahogy úgy tűnik, hogy a paintet nem kifejezetten erre találták ki. 5 oldal egy óráig tartott. Így gyorsan el fog menni tőle a kedvem. -
Nuki #9243 angolul japán tanulós pdf-em van egy teherautónyi, magyar tanulósat volt felüdülés találni ^^ (vagyis pontosabban megmondták hol és úgy :)))) -
Egy angol oldal, >tanítsd magadat japánul<
Jó kis nyelvtan gyakorlás angolból, és ragad némi japó :) -
Nuki #9241 mért, ne? :D ha megírtam/szóbeliztem angolból akkor már mindegy mit tanulok ^^ -
Közben akarsz japánul is tanulni?
-
Nuki #9239 #9237-8:: köszi mindent!!!
saját érdekemben inkább csak hétvégén kéne elkezdenem foglalkozni ezzel, mert ezen a héten van angol nyelvvizsgám és így utolsó napokban kicsit még készülni kéne ;D -
Media Player Classic:
Open file:
Felső sorban megadod a videó helyét
DUB sorban megadod a hangfájl helyét
Ha meg kötexik, hogy nem tud feliratot megnyitni, mert ilyen-olyan render cucc kell hozzá, akkor két lehetősék adódik. A rossz: át kell srt-re konvertálni, de így effekt hegyek vesznek el az ass-ból. A jó: a filters -> feliratok menüben (este részletezhetem) meg lehet nyitni bármilyen feliratot, és nem fog kötekedni. -
szinkron:
ha csak lejátszani akarod, akkor pl. bsplayer-ben: külső hagfájl megnyitása... ha ki akarod cserélni a japánnal, akkor virtual dub, vagy bármilyen másik videókódoló progi :) -
Nuki #9236 de hogy van fönn szinkron? hogy kell megcsinálni hogy szinkronos legyen egy animém? vagy mivan?! :D
ja és mi a cím? :D -
Arra gondoltam, hogy anime esetén gyakorlatilag csak a szövegek hosszát kell figyelni, azt nem, hogy mivel kezdődik, mire végződik (asszem egyébként erre is figyelni kell) -
Nuki #9234 és hogy nyomod hozzá a szinkront? :o -
Miféle szájmozgás? 
Egyébként meg egy egyszerű "Fegyvert ne!" felkiáltást valami jóval hosszabbal helyettesítettek. Szerencsétlen színésznő alig bírta végigmondani :D
Ja, és igen, letöltöttem, és nem bírtam ki, előre megnéztem az egészet. Ennek ellenére megvárom, míg meglesz az animeaddicts-on a szinkron, és azzal együtt írom ki. -
Nuki #9232 hát enyhén kurva nehéz a japán-magyar szájmozgást összehangolni, amúgy se láttam mert a Csodálatos Elmét nézem máshol :p
Én inkább letöltöm majd és megnézem japán szinkron-magyar felirattal...;D
ahogy gondolom te is tettél, ahogy látom =) -
Full Metal Panic? Fumoffu 7. rész.
EZT A BÉNA SZINKRONT! Néha nem elég hosszú, vagy pont túl hosszú a mondat, meg a rengeteg kifütyült szó is kimaradt :(
Csalódás...
Nameg a végén az előzetes alatt egyáltalán nem érződik, hogy Sousuke már szarul érzi magát... -
Nuki #9230 azt nem olvassák, vagy legalábbis rég nem jártam ott XD
amúgy részben ide is kapcsolódik :))
mindkettőt, értelmesség esetén jobbra-balra elfordítva a szemeket, ahogy szövegkörnyezetbe illik :D -
Egyébként =) alatt melyiket érted?
Több is van! :D
シ shi
ツ tsu
ッ small tsu (hosszú mássalhangzó előtt)
De ezt mind nem a Japán Totyikban kéne kitárgyalni? :) -
Nuki #9228 perfekt én se de azt megérteni hogy hogy kell rajzolni a jelecskéket nem nehéz :D -
Jelenleg nincs, de majd lehet, hogy töltök le.
Persze, először az angollal kéne kezdenem valamit, mert már 12 éve tanulom, de még mindig nem vagyok belőle perfekt (lustadiszó!) -
Nuki #9226 nuki mert Nuke név foglalt volt runescape-en és nukinak regeltem ott is, akkor már ide is úgy :)
de egyeseknek jobban tetszik a nuki mint a nuke, nekem kissé gyerekesnek tünik :D
(ilyen tsu szmájlijelecskére gondolsz? =) :D megnézem...
ヘルシング he-ru-shi-n-gu ...akkor nem kell:)
rájöttem az animéknél meg minden ilyesminél a katakanának több hasznát veszem azért kezdtem el azt is tanulni :p
amúgy van írástanuló-tanító könyved, pdf-ed stb? :)
-
A hellsing-ben a ru elé nem kell egy mássalhangó hossz jelölő? A Testarossa-ban a sa előtt van ugyanis.
Egyébként meg ha Nuke, akkor miért Nuki? :) -
Nuki #9224 hellsing->herusingu
integra->integura
ja nekem a Nu-ke val szerencsém van
ja és újabban elkezdtem japán írást tanulgatni.
hiraganából és katakanából már 4-5 betüket tudogatok :DD
bár az Törpeírás a Gyűrűk urából (ami ha jól tudom ó-kelta rúnaírás) az hasznosabb mert ott minden betünek megvan a maga írása és levelezni/puskát írni mesterien lehet :D -
Hi all!
Azt szeretném kérdezni,hogy a gumiszobában van olyan topik h brékdensz topik, és van 1 rakat animés is.Azokat hol lehet találni?Szal animált anie képek kellenének. -
Prof William #9222 "Meg ez a szeressünk egymásba cucc"
Mivel ez egy Hentai játékból készült örülj hogy csak ennyi van benne. :) -
Szerintem meg elég gyenge rész volt.
Viszont az előzetes alapján a köv rész tartogat majd meglepiket -
FSN 20: kezdem egyre kevésbé bírni azt a logikátlan viselkedést amit Shirou képvisel. Meg ez a szeressünk egymásba cucc... De legalább jobb volt mint az előző pár rész. Néha már ebben is idegesítő, hogy egyik pillanatban vérkomoly, aztán meg vicces-elérzékenyülős. Lehet, hogy ez a játékadaptációk sajátja? (persze tudom, hogy nem csak) -
A Tenchi Muyo-ban van egy ilyen jelenet, ha azt keresed, de az anime maga egyáltalán nem olyan harcos-bunyós.