72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ja, még ha meg is lenne az 5000 aláírás, ami elég erős, nem hinném, h behódolna a kábelszolgáltató. ugyanis az aláírok legnagyobb része, nem náluk előfizető. így az igány irreális. reálisabb lenne torrentezni, majd dvd-n megnézni a letölött filmeket... nemdebár? :) -
oliverspy #9377 Oké. Én is ismerek más megoldást, de azért a minőség, meg szeretném TV-ben nézni az Anime-eket... Légyszi írjátok alá. -
esélytelen szerintem. De minden beszerezhető ami megy, ment, menni fog A+-on, én nem vágnám fel az ereimet miatta -
oliverspy #9375 Segítsetek! A mi kábelszolgáltatónk nem rendeli meg az A+ -ot. Így kevesebb anime-hez jutok hozzá. Nagyon szeretném, ha a szolgáltató rendelné. Ez a Dolby KábelTV. Azt mondták indítsak petíciót:
http://anime-dolby.try.hu
Kérlek titeket írjátok alá. Hátha a kis vidéki kábelszolgáltató elgondolkozik rajta! -
Nuki #9374 mire hármat számolok^^
azokra a kártyákra vagy mikre ^^ -
Háde-má-no-mire? -
Nuki #9372 arra várunk!! ^.^ :D -
tenxahtx! :) -
jó munkát :)
-
Énakartaaaaaam! :D
セトゥ: az első 21 Hiragana már megvan, csak most azon őszülök, hogy nem tudom rendesen kinyomtatni egy lapra, úgyhogy ragasztás lesz.
A pdf-et egyébként feltegyem valahova? :) -
JÓVAN! 
gomennasai
-
Na így: 
-
Mehet a humorosba?
-
Valld be, hogy te voltál. A kana gyakorlókártyák helyett ezt csináltad :D -
lool?:D -
profi? Ennyire én is tudok :D -
hidd el, a képet kivágta valahonna, majd beilleszette az alapra. bárkis is csinálta, profi volt
-
Kizárt! A paint nem tud átméretezni sztem
-
amit paintbe csináltak... -_-' -
-
Holdtündér Harci Kártya
-
Nekem az elején még érdekes volt ez a bountou-s dolog, jópofa képességeik voltak és sztem jó részeket lehetett volna kihozni a dologból, de:
-A három idétlen mod soult úgy ahogy van ki kéne nyírni. Nekem már Kon se jött be túlzottan, nemtudom minek erőltetni ezt a beszélő plüssbaba irányvonalat...
-A szereplők borzalmas lebutítása. Bármelyikük fél kézzel elbánt volna a feltűnő ellenfelekkel, ehelyett csak bénáztak, és annyi eszük sem volt mint egy hintalónak. Pl. mikor a vizes kölkök támadtak és mindenki nagy hősiesen ütötte a vizet részeken át...A végén már csak pörgettem át a részeket, mert kíváncsi voltam mikor esik le már végre valakinek... -
Viccet csak pontosan:
Versenyeznek a halak:
A lepényhal ér be elsőnek, a reményhal meg utolájra! -
a reményhal meg utoljára!XD -
én is de tudod a remény hal meg utoljára... -
Kurvára kár érte sztem -
Szerintem borzalmas ami most megy.. én a 60-as rész kornyékén abbahagytam a nézést... -
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy mivel az anime erősen csökkentette a mangából eladott példányszámot, ezért fontolgatják, hogy az anime teljesen külön sztorival menjen tovább. Vagyis az alaptörténések meglennének (Persze ezen nem is nagyon tudnának változtatni, elég fura lenne ha megjelenne egy felirat, hogy "Ájzentájcsó megbánta bűneit mégse akar hollow lenni inkább rackajuhokat nevel Kiskunfélegyházán úgyhogy vele többet nem törődünk")csak más fordulatokkal, más megoldásokkal stb. Remélem ez nem igaz, vagy rosszul hallottam mert amit mostanában ezeknél a bountouknál művelnek az már röhej... -
Hát jó nagy baromság lenne ha szétválna a manga és az anime ennyire. Ugyanis az anime félbehagyta az Arrancar plotot. Ezek fillerek még mindig. csak éppen egy egész évadnyi... -
Most a Bleach tényleg véglegesen elválik a mangától? Vagyis a mostani részek nem fillernek számítanak majd hanem az új irányvonalnak? Mert ha igen akkor asszem befejezem a nézését hamarost :( -
hát jah...
-
khmmm nem tudom....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem a következő saga felveszi már a mangában lévő Arancar Plotot legalább... -
rosszul fogalmaztam... hol jár? -
Mikor lesz már vége a Bleachnek(egyáltalán az anime nézhető)? -
Néda!
Tessa kapitány felemás cipőben, bőrszerkóban, festett hajjal :D
-
EZ KELL! 
-
Shakugan no Shana-tan MEGALOL!!! - bár azért a sorozat nem árt hozzá ;) -
:DD -
Nuki #9340
nálunk az utolsó fázisban meg egy juhász van
-
Prof William #9339 Frissítőért íme néhány gyöngyszem a Fate Stay Night univerzumból.
A mannatöltés mint tudjuk nem tréfadolog. :) Mi történik ha túl jól sikerül feltöletni a servantunkat?
http://rapidshare.de/files/21779974/Pregnant_Servants.rar.html
Zajlik az élet Emyiáéknál. Hősünk pedig beveti a legújabb fejleszétű Unlimited Blade? Workjét.
Trace on!
http://rapidshare.de/files/21780855/Crazy_Clover_Club_17__T-Moon_Complex_4_.rar.html