72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A Kuroko S3 első meccse eléggé bullshit volt... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mozdulatsor lopás...
-
kösz -
Tessék -
van mit, egy ezres lesz :) -
Imádom ezt a főrumot... 8 anime hozzáadva a tervezett listámhoz.
Köszi! Renjike, LasDen
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.09. 23:21:08 -
Az, de megvárom míg lefut. Első évadot imádtam. :) -
na azt is valsz soha nem fogom megnéni, mert nincs kedvem :D -
Talán jobban tudtad volna értékelni, ha láttad volna előtte a Baccano!-t. :D Mondjuk én már nem emlékszem a Durarara! első részére. Durva, hogy már öt éve hogy láttam.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.02.09. 20:45:33 -
Ugye ez csak valami vicc volt? :D -
Van új Durararararara évad? :o
Majd nézem ha nem cenzúrázzák a motoros csaj fejét. Minden jelenetben fekete köd van a fején.
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.02.09. 20:02:54 -
mondok még egyet; Ore tachi ni tsubasa wa nai -
-
nem. Múltkor megnéztem az első Durrarara első részét, de leginkább szar volt, nem kell több :P -
Az új Durarara! évadot nem nézi senki? :D -
Hatsukoi limited, hentai ouji, Ano natsu de matteru, neko overrun, kotoura-san... -
Illetve bármilyen Golden Time , Toradora , Sakurasouhoz hasonló címet szívesen megvizsgálnék. :) -
Golden Time után meglesem
Yuki Yuuna wa Yuusha de Aru : Ha nem hánysz a magical girl felépítéstől és a tipikus barátság szépségeitől kellemes meglepetést tartalmazó alkotás .
-
Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga
Nagyon jól szórakoztam rajta végig, kifejezetten tetszettek a poénok benne.
Történetben sokkal több lehetett volna, de mondjuk műfaji sajátosságnak, hogy elsősorban nem erre koncentrált.
Viszont ami így is elég sokat rontott a végére az a vége.(meg a cenzúra iszonyú volt...)
7/10, műfaji célkitűzésééire teljesen megfelelt, többre sajnos nem volt elég a történet és a karakterek, bár a potenciál megvolt benne, hogy ennél jóval több legyen.
Őszintén én nem hittem volna, hogy erről pozitív véleménnyel leszek, de nagyon gyorsan ledaráltam a 12 rész:D
-
Kicsit lentebb.... -
Volt-e már, nem emlékszem:
http://animatorexpo.com: "Evangelion: Another Impact" -
Ez elég relatív kérdés .
De ha valami komolyról van szó : Zankyou no Terror mert elég egyedi volt (számomra) -
Hm hát igazán epic nemnagyon volt, ezek megérnek egy próbát szvsz:
-Sidonia no Kishi
-No Game No Life
-Mahouka Koukou no Rettousei
-Parasyte -the maxim-
-Zankyou no Terror
+Sport kategóriában a Baby Steps és a Haikyuu tök jó volt -
Nem volt semmi, ami "tényleg kiemelkedő" lett volna. Legalábbis szerintem. -
Kicsit elvagyok maradva animek teren.
Melyek voltak szerintetek a tavalyi vagy idei legjobbak ? A tenyleg kiemelkedoek erdekelnenek csak. -
Unit 01-nak van szeme és szarva.
Először tök jónak indult mikor ott voltak az emberek, aztán kockáról kockára egyre nőtt a csalódás. :( Kell valami mellé hogy hiteles maradjon. A kamerarángatás meg szörnyű. Mikor az megszűnik akkor meg röhejes. :( Pedig reménykedtem. -
Erre válasz kb:D -
Lenne még 1 egyéb spoiler kérdésem. """Narutó manga utolsó lap SPOILER"""
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért van ott a Mugiwara logója?
Szóljatok ha túl sokat kérdezek :D -
Miért van az hogy minden ami ebayen fent van és ázsiai eredetű film / anime az Malajziából jön? -
Érdekes kérdés. Meg tudnátok nekem mondani?
Szinte rögtön az eleje... a "csokis dal" meg a sok "baka" miből van? Esetleg még ami 6:20tól megy?
Ha nem túl nagy kérdés. Vagy ha nem gond hogy adom itt nektek a buta rejtvényeket :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hát köszi de kihagyom. Ide is csak azért "mert"
-
A "kamera" rángatásért kijár a pofon 
LeWyTy
Szerintem ez lenne a te topikod, bár manga stílussal onnan lehet, hogy kinéznének.
Persze, ha van valami újdonság, innen se sajnáld :D
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.02.06. 17:11:10 -
Jah én.
(az is csak egy mese)
SZerk: vissza is raktam :P
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.06. 17:02:25 -
Te vagy GoingLucky?
Vagy csak a telefon képernyőjét rajzoltad?
szerintem a deviantartos link is jó volt
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.02.06. 16:54:24 -
Arra gondoltam itt lenne érdemes megmutatnom mit rajzoltam unalmamban. Ha nem gond. 
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.06. 17:01:54 -
full CG videó a Unit 01-gyel. Durván néz ki....O_O
Evangelion: Another impact -
Auu, hülyejapán :D
-
Nálam a vége az ami kompenzált azért amiért annyira elszállt egy idő után a történet.
Számomra hatalmas plusz volt, hogy így lett vége.
-
Nem bírtam magammal és a második kurzust egyszerre néztem meg, ha már úgy is beteg vagyok. Végig a képernyőre voltam tapadva és szinte csorgott a nyálam, de az ilyen befejezésekből mindig szomorú leszek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A shounen tag alapján azt vártam hogy Nia visszatér és vége (esküvő jelenet) . Így teljesen tönkre vágta a felfrissülés érzetemet és inkább elmegy a kedvem mindentől. Szegény Yokoval meg többször is kibasztak és még sokat nem is szerepelt Kamina halála után.
Noss: mindezek ellenére simán benne van a top tízben és örülnék ha még egyszer végignézhetném első alkalommal . -
Semmi gond , vicceltem egy képmegosztó lespoilerezte hogy robotban a robotban a robotban a robot és még kitudja hányszor .. Sztori szempontjábol nem olyan fontos .
-
Bocsi, kicsit elragadott a hév. 
Pedig a legelső kommentemnél direkt figyeltem erre:S