72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    A nevetés a legjobb orvosság!
    Ha nevetsz máris másképp látod a világot!
    A nevetés csodákra képes!
    Rajta nevessünk együtt!

• CSOCSO
    ahh nincs kedvem leszedni 30-35 gigat
  • CSOCSO
    erdemes-e leszednem ha nem csipem a dragon ball meg inuyasha (+stb) felesegu animekat?
  • Bucser
    Nem tudom én nem nézem:)
  • CSOCSO
    jajj.. le tudom szedni a NARUTO mind a 7 seasonjat..... erdemes???
  • Bucser
    Seed-ből hány részt láttál és a Lainből is? (egyébként az animek 90%-ra jellemző, hogy első pár részt (általában a sorozat hosszára vetítve legalább 5%-ot) érdemes végigvárni. Még ha szenvedős is. A végén úgysem fogsz csalódni... A seed nem hiába kapott 9,1/10-et és 11. a top 200-ban a www.animenfo.com-on. de több más nagy animevel foglalkozó jelentős oldal szerint is helye van a top 20-ban.
  • Kmarha
    No, hát ez a Gundam Seedel nem igazán akarodzok megbékélni, ez kihúzva. Elf Lied beszerezve, csak időm nincsen rá.

Lain... hmm.. hát igen, ez érdekes. Ugy lényegében alig történik benne valami, és a készítői is többet foglalkoztak a hangokkal (megjegyzem piszok jók lettek) mint az aprolékos rajzolással (Cowboy Bebop után nagyon furcsa), mégis, végig akarom nézni :) Eddig elmehetne az Animamátrix egyik részének is.
  • Bucser
    Igen régebben ezzel nem is volt gond:/ de újabban egy egyszerű naruto/one piece topic szintjére süllyedt napi chattel és értelmes hozzászólás nem is születik csak az 1 mondatos "beböfögök valamit" jellegűek. Valahogy Szimpla spamtopic lett... ÉS spec engem ez kurvára zavar ahogy ezt már többször kifejtettem...
  • Sadun Tryst
    szerintem a topik címe elég jól behatárolja a témát ;)
  • Krezga
    Megnéztem a Naruto movie 1-et(Gekijouban Naruto: Dai Katsugeki! Yuki Hime Ninpouchou Datte ba yo!), amiröl azt hittem, hogy lesz kemény 40 perc, erre meg kaptam egy egész estés(majd' másfélórás) filmet:)) Örültem a fejemnek:)

Végigértem még a Shinigami no Ballad-on is. Ez annyira nem fogott meg, nálam az egyszer nézhető kategóriába tartozik(azért kiírom, hátha majd máskor mégiscsak kedvem támad hozzá).
  • _Vegeta_
    Jahh az mas. :)

Miert itt csak animerol lehet beszelni? :)
  • Nuki
    :DDD én oda nem járkálok, elég nekem csak az sg :)
  • Seth
    Na ő néhol kicsit túlzásokba esik ^^
  • RelakS
    Ezt kifejtenéd az A+ fórum moderátorának is? :D
  • Nuki
    nem lehet a év 365 napján csak a témához fűződő postokat publikálni. pihenni is kell
  • Nuki
    akko inkább tanulj mint animét nézz :]
  • Bucser
    Bocs srácok megint lehet leugatásnak tűnik de ezeknek mi köze az animehoz???
  • Krezga
    A kérdésre még én sem tudom igazán a választ:)
    #9838: rászántam magam egy jogsira, mert már nagyon kéne, aztán egy intenzív tanfolyamon indultam, és rohadt gyorsan haladunk, ezért kéne tanulnom:)(mindjárt vizsga)
  • _Vegeta_
    Naruto 50.resz befejezve.
    Kerdes: Most akkor Rock Lee-nek reszeltek? :D
  • Nuki
    a másik csaj aranyosabb ^.^
  • _Vegeta_
    Mit tanulsz te nyaron? :)
  • Krezga
    Hát akkor hajrá:) Jól bele kell húznod:) Én meg letöltöttem a moviet, aztán majd holnap estefelé megnézem(most már tanulnom is kéne egy kicsit:))
  • Krezga
    Jájj Tessa:D:D Ő volt a kedvencem az FMP-ben:)
  • _Vegeta_
    Azon vagyok, meg ma "este" 50ig elakarok jutni. :) Most pedig 34. :)
    RelakS: Ngem is csak 1-2 hang idegesit, amikor nagyon nyavognak. :)
  • RelakS
    Kanamével kívánok joccakát:

• RelakS
    Ő Tessa (yukana):

Sajna nincs jobb kép, ami biztosan ő lenne :/
  • RelakS
    ^^
  • Nuki
    hagynám hogy korrepetáljon Japán nyelvismeretből :P
  • RelakS
    igen :P
  • RelakS
    Lehet, hogy ő Tokiwa hangja?

[img]http://dvweb.mpf.arcstarmusic.com/image/a649aa34/a649aa34-bd3a-439f-a8e7-d26ee214319a.MIDDLE.jpg [/img]
  • Nuki
    ezek női szinészek? :)
  • RelakS
    Hát én naphosszat elhallgatnám ゆかな és 木村郁絵 (Tessa és Kyouko japán hangja) csipogását ^^
  • Krezga
    Jól teszed!:D Juss el hamar a 101-es részig, az a legjobb:D:D
  • _Vegeta_
    A noci hangokat nagyon utalom szinkronnal. Bar neha a japan nyavogas is idegesit. Neha neha. :)
    Najo megyek Narutot nezni! Kakashi sensei rulz! :)
  • RelakS
    Legalábbis nem mindig.

pl: A Full Metal Panic! magyar fordítása gyakorlatilag azonos az angol szinkronnal. Ezzel szemben a Full Metal Panic? Fumoffu szinkronja egy kalap szar volt az értelmetlen elpirulásokkal, rossz reakciókkal, meg néhol tök marhaságot beszéltek...
  • Nuki
    én egésszé megbarátkoztam a Full metal panic szinkronjával, bár az eredetit nem hallottam :D
  • _Vegeta_
    Jajj a magyar szinkron viszont mar nem okés. :)
  • Nuki
    ezigaz::)
    ezért nézem az A+ -t hogy megspóroljam a macerákat :DD
  • _Vegeta_
    Kenyelmesebb magyarul. Meg utalom amikor nemertek 1-1poent. :(
  • Sadun Tryst
    akkor nem értem miért erőlteted...