72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #9858 A nevetés a legjobb orvosság!
Ha nevetsz máris másképp látod a világot!
A nevetés csodákra képes!
Rajta nevessünk együtt!
-
ahh nincs kedvem leszedni 30-35 gigat -
erdemes-e leszednem ha nem csipem a dragon ball meg inuyasha (+stb) felesegu animekat? -
Nem tudom én nem nézem:) -
jajj.. le tudom szedni a NARUTO mind a 7 seasonjat..... erdemes???
-
Seed-ből hány részt láttál és a Lainből is? (egyébként az animek 90%-ra jellemző, hogy első pár részt (általában a sorozat hosszára vetítve legalább 5%-ot) érdemes végigvárni. Még ha szenvedős is. A végén úgysem fogsz csalódni... A seed nem hiába kapott 9,1/10-et és 11. a top 200-ban a www.animenfo.com-on. de több más nagy animevel foglalkozó jelentős oldal szerint is helye van a top 20-ban. -
No, hát ez a Gundam Seedel nem igazán akarodzok megbékélni, ez kihúzva. Elf Lied beszerezve, csak időm nincsen rá.
Lain... hmm.. hát igen, ez érdekes. Ugy lényegében alig történik benne valami, és a készítői is többet foglalkoztak a hangokkal (megjegyzem piszok jók lettek) mint az aprolékos rajzolással (Cowboy Bebop után nagyon furcsa), mégis, végig akarom nézni :) Eddig elmehetne az Animamátrix egyik részének is. -
Igen régebben ezzel nem is volt gond:/ de újabban egy egyszerű naruto/one piece topic szintjére süllyedt napi chattel és értelmes hozzászólás nem is születik csak az 1 mondatos "beböfögök valamit" jellegűek. Valahogy Szimpla spamtopic lett... ÉS spec engem ez kurvára zavar ahogy ezt már többször kifejtettem... -
szerintem a topik címe elég jól behatárolja a témát ;) -
Megnéztem a Naruto movie 1-et(Gekijouban Naruto: Dai Katsugeki! Yuki Hime Ninpouchou Datte ba yo!), amiröl azt hittem, hogy lesz kemény 40 perc, erre meg kaptam egy egész estés(majd' másfélórás) filmet:)) Örültem a fejemnek:)
Végigértem még a Shinigami no Ballad-on is. Ez annyira nem fogott meg, nálam az egyszer nézhető kategóriába tartozik(azért kiírom, hátha majd máskor mégiscsak kedvem támad hozzá). -
_Vegeta_ #9848 Jahh az mas. :)
Miert itt csak animerol lehet beszelni? :) -
Nuki #9847 :DDD én oda nem járkálok, elég nekem csak az sg :) -
Na ő néhol kicsit túlzásokba esik ^^ -
Ezt kifejtenéd az A+ fórum moderátorának is? :D -
Nuki #9844 nem lehet a év 365 napján csak a témához fűződő postokat publikálni. pihenni is kell
-
Nuki #9843 akko inkább tanulj mint animét nézz :] -
Bocs srácok megint lehet leugatásnak tűnik de ezeknek mi köze az animehoz??? -
A kérdésre még én sem tudom igazán a választ:)
#9838: rászántam magam egy jogsira, mert már nagyon kéne, aztán egy intenzív tanfolyamon indultam, és rohadt gyorsan haladunk, ezért kéne tanulnom:)(mindjárt vizsga) -
_Vegeta_ #9840 Naruto 50.resz befejezve.
Kerdes: Most akkor Rock Lee-nek reszeltek? :D -
Nuki #9839 a másik csaj aranyosabb ^.^ -
_Vegeta_ #9838 Mit tanulsz te nyaron? :) -
Hát akkor hajrá:) Jól bele kell húznod:) Én meg letöltöttem a moviet, aztán majd holnap estefelé megnézem(most már tanulnom is kéne egy kicsit:)) -
Jájj Tessa:D:D Ő volt a kedvencem az FMP-ben:) -
_Vegeta_ #9835 Azon vagyok, meg ma "este" 50ig elakarok jutni. :) Most pedig 34. :)
RelakS: Ngem is csak 1-2 hang idegesit, amikor nagyon nyavognak. :) -
Kanamével kívánok joccakát:
-
Ő Tessa (yukana):
Sajna nincs jobb kép, ami biztosan ő lenne :/ -
^^ -
Nuki #9831 hagynám hogy korrepetáljon Japán nyelvismeretből :P -
igen :P -
Lehet, hogy ő Tokiwa hangja?
[img]http://dvweb.mpf.arcstarmusic.com/image/a649aa34/a649aa34-bd3a-439f-a8e7-d26ee214319a.MIDDLE.jpg [/img] -
Nuki #9828 ezek női szinészek? :) -
Hát én naphosszat elhallgatnám ゆかな és 木村郁絵 (Tessa és Kyouko japán hangja) csipogását ^^ -
Jól teszed!:D Juss el hamar a 101-es részig, az a legjobb:D:D -
_Vegeta_ #9825 A noci hangokat nagyon utalom szinkronnal. Bar neha a japan nyavogas is idegesit. Neha neha. :)
Najo megyek Narutot nezni! Kakashi sensei rulz! :) -
Legalábbis nem mindig.
pl: A Full Metal Panic! magyar fordítása gyakorlatilag azonos az angol szinkronnal. Ezzel szemben a Full Metal Panic? Fumoffu szinkronja egy kalap szar volt az értelmetlen elpirulásokkal, rossz reakciókkal, meg néhol tök marhaságot beszéltek... -
Nuki #9823 én egésszé megbarátkoztam a Full metal panic szinkronjával, bár az eredetit nem hallottam :D -
_Vegeta_ #9822 Jajj a magyar szinkron viszont mar nem okés. :) -
Nuki #9821 ezigaz::)
ezért nézem az A+ -t hogy megspóroljam a macerákat :DD -
_Vegeta_ #9820 Kenyelmesebb magyarul. Meg utalom amikor nemertek 1-1poent. :( -
akkor nem értem miért erőlteted...