72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    szépű! :)
  • Sadun Tryst
    nekem a szokásos balme :)
    Kép (83.6 KB)
  • Nuki
    nekem Dr.House-os hátterem van :D
  • Jagi
    egy kis OFF
    ilyen most az asztalom

• Nuki
    :D
  • RelakS
    Rendes méretben a fölső megtekintésekor is leborulsz a székről, mert úgy látszik Sousukén egy rahedli izzadságcsepp is :D
  • Krezga
    Az alsó nagyon kegyetlen:D
  • RelakS
    Csináltam két avatart ^^

• Kmarha
    Hja, egy nap.. már aki ráér. :) Álltalában kétnaponta van időm aludni pár órácskát. Na meg nem is akarom gyorsan kivégezni :)

Nálam akkor jó egy sorozat, ha sokáig tudom élvezni. A Cowboy Bebopot is vagy egy hónapig néztem :) Napi egy rész, de néha két naponta egy-egy.

Így hát most az Elfen-el is lassitottam.
  • Bucser
    "na megyek blood+-t nézni, remélem megérte várni 4-5 hetet..."

Meg:) legalább is a 33 34-es részre várni megérte:)
  • Dying Soul
    Áz, Inu Yasha, Szélborda :D
  • Ottto
    Tsubasa Chronicles, bár ezt nem érdemes kihagyni!
  • Nuki
    "inujasa". 1-1 részt amit látok szokódott ilyen lenni benne :D
  • madfist
    Ninja Scroll, Samurai Deeper Kyo, Tokyo Underground, Erementar Gerad
    Van még olyan anime, amiben az a főhős speckója, hogy meglendíti a katanáját/botját/vasdarabját és a keletkező szellő(szélvihar) kettévágja/ellöki az ellenfelet?
    Ha van még ilyen, lécci osszátok meg velem, hogy elkerülhessem mert már nagyon unom...
    Higurashi: parázós, bejövős (a 9. rész jön majd)
    na megyek blood+-t nézni, remélem megérte várni 4-5 hetet...
  • Krezga
    Ohh, Elfen Lied, azt egy nap alatt kell végignézni, úgy az igazi:D
  • Nuki
    és milyen, és milyen?!?! ^.^
  • via_mala
    A Wolf's Rain az nagyon tuti, csak a 15. rész tájékán lesz benne 4 full recap epizód, amit egy az egyben ki lehet hagyni. Egyébként nem átváltoznak farkassá, hanem embernek "álcázzák" magukat. Nézd végig a 30. részig, ne csak a 26-ikig!
  • Sadun Tryst
    jaja, ez a wolf's rain.
  • Kmarha
    Lehet.. majd megnézem a leirását. De igy leirva ugy rémlik ez az :)
  • FFX
    Wolf's Rain?
  • Kmarha
    Szió itt is! :) Igen én lennék az.

Hmm, ez a Samurai Champloo piszok ismerös. A karakterek is. Szerintem a leányzó ki megmutatta a CB-ot, az probált volna erre is rábeszélni. :) Felirva az én listámra is. :)

Most már csak a farkasosat kéne megkeresnem. Az anime valami féle farkaslényekről szól, kik emberré is át tudnak változni. És szegényeket nagyon ki akarják irtani a világból. Valaki tudna cimet mondani? :D vagy nézzem végig az összes "wolf" szót a cimében foglaló animét? :D

• Carfanatic
    az biztos hogy egyedi,de nem az én stílusom,nekem a samurai-os témába a Samurai deeper Kyo jöt be nagyon most meg a Basilisk-en gondolkodom.Bár most inkább valami könnyedebb anime-t szeretnék,pl regi idők egyik kedvencem a shin chan(azon jókat lehet röhögni)de mondjuk az se kötne le igazán mert egy kis akció is kell.......hát kicsit eltrétem a témától de csak azt akarom mondani hogy ha még valakinek van anime ötlete írjon
  • Sadun Tryst
    és épp ez az. a samurai champloo nem egy nagy történet köré font anime, hanem egy olyan anime ahol a 3 "idegen" életének egybefonódásáról és egy közöl kalandjukról szól. ez alatt pedig nagyon sokmindennek lehetünk tanúi. szerintem az anime minden szempontból egyedi, ezért is az egyik nagy kedvencem :)
  • Carfanatic
    az utolsó,de nagy részben csak arról szól,hogy mennek városrol városra,amiről ez igazán szől szerintem az mugen karakterfejlődése,az egyetlen harc ami nekem teccet az az elején,amikor mugen és jin harcol.....viszont a zene és a rajzolása igazi unikummá teszi:D:D
  • Sadun Tryst
    és mi a baj a történettel? (kérlek erről bővebben) sztem nagyon jó volt. aztán mugennek és jinnek bőven volt erős ellenfele. rémlik az utolsó harc? :)
  • Carfanatic
    A Samurai Champloo nagyon jó.Csak a története,meg hogy nincs igazán Mugen-nek meg Jin-nek egymáson kivül igazi ellenfele.
  • via_mala
    Te vagy az a Zidzsi a HW fórumról?
    Ha igen: Üdv itt is!
    Ha nem (bár ez az email cím alapján kizárt): akkor is!
    Ha jól emléxem a Cowboy Bebop után senki sem ajánlotta neked a másik hasonló stílusú Shinichiro Watanabe remekművet, a Samurai Champloo-t. Én ugyan még nem láttam, de fel van véve a listámra... :)

Többieknek: Bucser kolléga véleményével teljesen egyetértek, maximum a stílusa egy kicsit karcol, de közülünk való, megbocsájtjuk neki. Azért remélem én is benne vagyok az anime-istenek között!

Ja és egy ajánlás 4 rész alapján: sci-fi-be ágyazott jó drámának tűnik, s ezzel együtt nagyon tetszik: Planetes. Kultúrált CGI, és igényes grafika jellemzi, a karakterek pedig nagyon szimpatikusak.
  • Prof William
    Én láttam! Tetszett nagyon de az első rész meglepet... :) Olyasmi történt benne ami a legtöbb romatikus animében csak a végén, vagy max utalás formályában van jelen. :)
  • Bucser
    REC elolvasva leírást aranyos lehet. Szituáció tetszik. majd ránézek.
  • Bucser
    Hol is írtam ilyet??? olvass mielőtt csak kötöszködsz köszi...
  • _Vegeta_
    Huha, valoban. Mien undorito tomeganime is az azumanga daioh... istenem hozzaallas az van. :)

#9900: jpop.hu-n is normalis arcok vannak. ^^

Ugylatom a REC-et senki sem latta, nezzetek meg mert nagyon aranyos, romantikus. :)
  • Kmarha
    Megtaláltam.

Elfen Lied! Hatalmas. Kicsit tényleg sok a vér, de sebaj. kár hogy csak 13 részes.. a fele már elfogyott. (1 nap alatt) most már beosztom. :) Napi egy adag.. na jó, max 2.. esetleg 3.. áhh, kit akarok átverni? :)
  • Carfanatic
    hát én csak az animeNfo alapján mondom
  • RelakS
    Hmm...
    Lefilmezték Kanamét?

• Bucser
    Egyedül a Noirban nő a főszereplő és az Escaban az egyik főszereplő csaj. egyébként mindben pasik körül forog a világ.
  • Sadun Tryst
    írásjelek, írásjelek, írásjelek.
    nehéz őket kitenni?
  • Carfanatic
    még annyit hogy kösz az ajánlásokat anyit szeretnék még hozzá tenni hogy lehet ez kicsit hülye felfogás de jobban szeretem ha nem egy csaj van a főszerepben
  • Bucser
    Hajrá!
  • Carfanatic
    igen de azért szóltam be mert itt egy páran chateltek most meg nektek ugyanaza a problémátok és nézem el na mind1
    én most már talátam fórúmot ahol "normálisak" az újakkal ide is csak akkor jövök ha nem konkrét anime-vel van problémám vagy ha tok segíteni mert itt legalább gyorsan reagálnak
  • Bucser
    ÉS ahogy tegnap este említettem volt kint is van a Bleach manga következő része

Bleach Chapter 234