72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
szépű! :) -
nekem a szokásos balme :)
Kép (83.6 KB) -
Nuki #9936 nekem Dr.House-os hátterem van :D -
egy kis OFF
ilyen most az asztalom
-
Nuki #9934 :D -
Rendes méretben a fölső megtekintésekor is leborulsz a székről, mert úgy látszik Sousukén egy rahedli izzadságcsepp is :D -
Az alsó nagyon kegyetlen:D -
Csináltam két avatart ^^
-
Hja, egy nap.. már aki ráér. :) Álltalában kétnaponta van időm aludni pár órácskát. Na meg nem is akarom gyorsan kivégezni :)
Nálam akkor jó egy sorozat, ha sokáig tudom élvezni. A Cowboy Bebopot is vagy egy hónapig néztem :) Napi egy rész, de néha két naponta egy-egy.
Így hát most az Elfen-el is lassitottam. -
"na megyek blood+-t nézni, remélem megérte várni 4-5 hetet..."
Meg:) legalább is a 33 34-es részre várni megérte:) -
Áz, Inu Yasha, Szélborda :D -
Tsubasa Chronicles, bár ezt nem érdemes kihagyni! -
Nuki #9926 "inujasa". 1-1 részt amit látok szokódott ilyen lenni benne :D -
Ninja Scroll, Samurai Deeper Kyo, Tokyo Underground, Erementar Gerad
Van még olyan anime, amiben az a főhős speckója, hogy meglendíti a katanáját/botját/vasdarabját és a keletkező szellő(szélvihar) kettévágja/ellöki az ellenfelet?
Ha van még ilyen, lécci osszátok meg velem, hogy elkerülhessem mert már nagyon unom...
Higurashi: parázós, bejövős (a 9. rész jön majd)
na megyek blood+-t nézni, remélem megérte várni 4-5 hetet... -
Ohh, Elfen Lied, azt egy nap alatt kell végignézni, úgy az igazi:D -
Nuki #9923 és milyen, és milyen?!?! ^.^ -
A Wolf's Rain az nagyon tuti, csak a 15. rész tájékán lesz benne 4 full recap epizód, amit egy az egyben ki lehet hagyni. Egyébként nem átváltoznak farkassá, hanem embernek "álcázzák" magukat. Nézd végig a 30. részig, ne csak a 26-ikig! -
jaja, ez a wolf's rain. -
Lehet.. majd megnézem a leirását. De igy leirva ugy rémlik ez az :) -
FFX #9919 Wolf's Rain? -
Szió itt is! :) Igen én lennék az.
Hmm, ez a Samurai Champloo piszok ismerös. A karakterek is. Szerintem a leányzó ki megmutatta a CB-ot, az probált volna erre is rábeszélni. :) Felirva az én listámra is. :)
Most már csak a farkasosat kéne megkeresnem. Az anime valami féle farkaslényekről szól, kik emberré is át tudnak változni. És szegényeket nagyon ki akarják irtani a világból. Valaki tudna cimet mondani? :D vagy nézzem végig az összes "wolf" szót a cimében foglaló animét? :D
-
az biztos hogy egyedi,de nem az én stílusom,nekem a samurai-os témába a Samurai deeper Kyo jöt be nagyon most meg a Basilisk-en gondolkodom.Bár most inkább valami könnyedebb anime-t szeretnék,pl regi idők egyik kedvencem a shin chan(azon jókat lehet röhögni)de mondjuk az se kötne le igazán mert egy kis akció is kell.......hát kicsit eltrétem a témától de csak azt akarom mondani hogy ha még valakinek van anime ötlete írjon -
és épp ez az. a samurai champloo nem egy nagy történet köré font anime, hanem egy olyan anime ahol a 3 "idegen" életének egybefonódásáról és egy közöl kalandjukról szól. ez alatt pedig nagyon sokmindennek lehetünk tanúi. szerintem az anime minden szempontból egyedi, ezért is az egyik nagy kedvencem :) -
az utolsó,de nagy részben csak arról szól,hogy mennek városrol városra,amiről ez igazán szől szerintem az mugen karakterfejlődése,az egyetlen harc ami nekem teccet az az elején,amikor mugen és jin harcol.....viszont a zene és a rajzolása igazi unikummá teszi:D:D -
és mi a baj a történettel? (kérlek erről bővebben) sztem nagyon jó volt. aztán mugennek és jinnek bőven volt erős ellenfele. rémlik az utolsó harc? :) -
A Samurai Champloo nagyon jó.Csak a története,meg hogy nincs igazán Mugen-nek meg Jin-nek egymáson kivül igazi ellenfele. -
Te vagy az a Zidzsi a HW fórumról?
Ha igen: Üdv itt is!
Ha nem (bár ez az email cím alapján kizárt): akkor is!
Ha jól emléxem a Cowboy Bebop után senki sem ajánlotta neked a másik hasonló stílusú Shinichiro Watanabe remekművet, a Samurai Champloo-t. Én ugyan még nem láttam, de fel van véve a listámra... :)
Többieknek: Bucser kolléga véleményével teljesen egyetértek, maximum a stílusa egy kicsit karcol, de közülünk való, megbocsájtjuk neki. Azért remélem én is benne vagyok az anime-istenek között!
Ja és egy ajánlás 4 rész alapján: sci-fi-be ágyazott jó drámának tűnik, s ezzel együtt nagyon tetszik: Planetes. Kultúrált CGI, és igényes grafika jellemzi, a karakterek pedig nagyon szimpatikusak. -
Prof William #9911 Én láttam! Tetszett nagyon de az első rész meglepet... :) Olyasmi történt benne ami a legtöbb romatikus animében csak a végén, vagy max utalás formályában van jelen. :) -
REC elolvasva leírást aranyos lehet. Szituáció tetszik. majd ránézek. -
Hol is írtam ilyet??? olvass mielőtt csak kötöszködsz köszi... -
_Vegeta_ #9908 Huha, valoban. Mien undorito tomeganime is az azumanga daioh... istenem hozzaallas az van. :)
#9900: jpop.hu-n is normalis arcok vannak. ^^
Ugylatom a REC-et senki sem latta, nezzetek meg mert nagyon aranyos, romantikus. :) -
Megtaláltam.
Elfen Lied! Hatalmas. Kicsit tényleg sok a vér, de sebaj. kár hogy csak 13 részes.. a fele már elfogyott. (1 nap alatt) most már beosztom. :) Napi egy adag.. na jó, max 2.. esetleg 3.. áhh, kit akarok átverni? :) -
hát én csak az animeNfo alapján mondom
-
Hmm...
Lefilmezték Kanamét?
-
Egyedül a Noirban nő a főszereplő és az Escaban az egyik főszereplő csaj. egyébként mindben pasik körül forog a világ. -
írásjelek, írásjelek, írásjelek.
nehéz őket kitenni? -
még annyit hogy kösz az ajánlásokat anyit szeretnék még hozzá tenni hogy lehet ez kicsit hülye felfogás de jobban szeretem ha nem egy csaj van a főszerepben
-
Hajrá! -
igen de azért szóltam be mert itt egy páran chateltek most meg nektek ugyanaza a problémátok és nézem el na mind1
én most már talátam fórúmot ahol "normálisak" az újakkal ide is csak akkor jövök ha nem konkrét anime-vel van problémám vagy ha tok segíteni mert itt legalább gyorsan reagálnak -
ÉS ahogy tegnap este említettem volt kint is van a Bleach manga következő része
Bleach Chapter 234