72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Különben nekem valahogy az első 4 rész alapján nem nagyon jön be az a Bleach.
Nincs semmilyen vezérfonal, ami mentén az ember látná, hogy halad-e valamerre a történet.
Na jó, adok még neki egy három epizódnyi esélyt :) -
folyamatosan készítik -
Aki FMP! rajongó:
Ezt kéretik elolvasni!
Van benne minden, ami hiányzott az animéből, sőt, még annál is több szinte :) -
Valaki nem tudná hol találhatnék a Bleachnek a 27.-dik résztől forditást?
Kérem nagyon fontos lenne... -
Na jó, kééész!
Elolvadok a hangjától
Ha VALAKI tud tőle full albumot PM me plz! -
kicsit, de tényleg csak egy kicsit OFF
[URL=http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=697]szerelmes vagyok^^[/URL] -
BLOOD+ 35-ös rész Shinsen SUb-tól
Végre! -
slsk... torrent... http://gendou.com/
szal széles skálán mozognak a forrásaim :D
de ftp -n elérhetővé tudom tenni őket is tudok linket adni hozzájuk ! -
Hümm..megnéztem a Black Widow-ot...ez nekem túl hentai, azt hitem több horror lesz benne:( -
Nuki #10009 hol marad az animém? :P -
mi kéne ha vóna?? ^^
megveregettem a vállam, és most tökjól érzem magam...irinykedhettek -_- -
Nuki #10007 azt hogy letölhetsz és elküldhetsz nekem (vagy átadhatod személyesen) kedvenc sorozatodat dvd-re kiírva :D -
Jobb kezeddel megveregetheted a bal vállatad -
és enyém a 10k -ik , jipeee, mit nyertem??? ^^ -
Átlépte a totyik a 10k hozzászólást :) -
ja aszittem az a nővére, túl álmos voltam amikor néztem ( de nem nézem meg még1x az tuti) -
Nuki #10002 én röpítenék, de honnan szerezted? :) -
A csaj maga sem értette már, hogy mi van, és ő is kicsit be volt már kattanva(sok munka, az a honlap, már nem tudta, hogy mi az álom és a valóság). A hunyó pedig az a Rumi nevű csaj volt(az nem a nővére volt, hanem valami menedzsere), ő szenvedett skizoféniában. -
akkor most így frissibe^^
most akkor a csaj nővére volt a hunyó vagy a csaj is kicsit bekattant??? 1x láttam, de nem tiszta 1-2 dolog -
Perfect Blue-t én is láttam... :P :P
Sztem is nagyon jó...
amúgy a régi hsz-eim óta már pár anime -ot kivégeztem :) :) :) -
Huhh, megnéztem a Perfect Blue-t, nagyon jó! Olyan, mintha egy igazi filmet néznék. Izgalmas, fordulatos, nagyon jó:) Grafikailag már nem egy mai darab, de élvezhető. Szerintem 18+-os, mert vannak benne eléggé kegyetlen jelenetek. -
látom téma volt az Elfen Lied zenéje...
nekem ilyesmik vannak->
Album->
Elfen Lied_&_Otogizoushi_ED_Single_-_Be_your_girl_&_Hoshi_ni_negai_wo_(Chieko_Kawabe)
Elfen Lied_-_OST
Számok->
Elfen_Lied_-_Lilium_Extended
elfenlied - lilium (video version)
Lilium saint version (amikor csávó énekli)
ha vkinek vmelyik kell akkor repítsen egy privit... -
Nuki #9996 :D
vannak japán-angol érdekes fordítások is
Elfen lied : kissrác 'püfföli' a csajt a metró földjén "STOP IT ALREADY! STOP IT ALREADY" :D -
Szerintem valami véletlen hasonlóság :D Nem hiszem, hogy amolyan Múmiás beszólás lenne( gy.k.: Patience, my good barátom, patience! meg bunyó közben: Mocskos allat!) -
:D de ezt vajon direkt magyarul mondja, vagy csak véletlen hasonlóság vmelyik japán szóval??? -
A szákurvajó-t kiabálja a japán szinrkonban, felirat meg a "Rendben, most jön" :) -
De magyarul kiabálja, vagy csak a szószerinti fordítás jelenti azt?? -
Nuki #9991 nem láttam még :|
letöltéslimitem nem engedi, egyenlőre mást töltök... -
Aki megnézte az FMP! TSR OVA-t, annak feltűnt, hogy mikor az M9-ek táncolnak, és Mao felpattan, akkor azt mondja, hogy Szá, kurva jó! ? :D (a felirat azt írja, hogy Rendben, most jön. -
Nuki #9989 énis a NEM torrentet használom ::)
mindkettő megvan, de az első cédé az nagyon beüt, király!! :D -
Vagy hasonlók. De most nézegettem a Hellsing zenéit, 2 cd, lehet neki is állok lehúzni. És nem torrentről:) -
Nuki #9987 gondolom torrent :| vagy hasonlók -
Nekem Elfen Lied-ből ezek vannak meg:
Elfen Lied - Lilium (Full Version)
Elfen Lied - Hoshi ni negai wo
Elfen Lied - Ending Theme Song - Be Your Girl -
Nuki #9985 ami kell, beírod google képkeresőjébe, és rakat hátteret ki szokott dobni, vagy elég csak 1-2, onnan át lehet kalauzolódni az oldalra ahol tömegével vannak, főleg az ilyen divatosabb, tévében is látott rajzfilmeknek (Inuyasha, Cowboy Beebop) -
Gábor #9984 Ezeket a szép nagy képeket, amit desktopon használtok, honnan lehet beszerezni? A standard winfos témákat már unom :D
Apropó, Narutoból mikor várható, hogy a fillerek végére érnek? -
első évadot cenzúrázva láttam, és kb érthetetlen volt úgy a sorozat :D
a második már directors cut :) de a sorozat vége egy rakás szar lett. kb a templomos saga jó volt, azt kész. a többi el lett k*rva.
szal ha gantz-al akarsz foglalkozni, akkor a mangát olvasd és ne az animét nézd. ég és föld a kettő. -
Nuki #9982 ja :( -
csak összevágások a korábbi részekből. Ha jól néztem. Kis extra csupán, egy két kommentárral. Legalábbis amit én találtam, annál így volt. -
Nuki #9980 ja meg az egyik helyen láttam Cowboy Beebop 27.részt :o
most épp más animét töltök, de ki tud arról valamit? -
Nuki #9979 a Hellsing-beli egy külön vámpír típus(ok-mert több is van) :D 13 rész, érdemes végignézni :)
főleg a zenéje miatt, az első osztályú!! (az OVÁ-ban kár hogy nem ezt a zenét használták:)