72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #10178 viszlát 2 hétre, ne szpemmeljetek túl sokat :) köszi ^^ -
valamennyi van itt :) -
hmm hmm hmm.. nincs meg vlakinek Vagabond manga chapter 193- 207-ig?? ez kéne most a boldogságomhoz nagyon... -
Hi all!
kellenének higurashi no naku koro ni-s cuccok.
olyanok hogy DVD borító
Hátterek
Dalszövegek... -
THX -
aa-s ismertető
aoi anime-s ismertető
és természetesen anidb-s ismertető:) -
A második rész meg ötször jobb, ugyhogy hajrá:) -
Lyan Kyj #10171 épp ma kezdtem el én is, sztem bekerül a top10embe, legalábbis az első rész alapján! -
A Helsing miről szól? -
ÉN IS!! most értem haza és csupa öröm ez a hír:) -
Köszönöm! -
Innen a kicsit lassú UW feltöltés miatt csak 20-30 perc múlva teljes egészében letölthető lesz a kötet. Vagy már most nekiállhattok, és akkor olyan 25k sebességgel fog jönni. xD -
Azóta lehalt a tracker...
-
oh yeah.
vagabond 21. kötet kint van!
linkecske
-
én meg a Grave Of The Fireflies-ra hajtok.. meg a Brefoot Gen-jön le. maugy sincs nagy happy kedvem..
Azért a Kakeurenbo grafjával szívesen megnéznék eggy harci anime-t is) A Wolf Brigad meg eggy remekmű,nagyon tetszik..^^ -
Sajna nincs sok, én most a Jigoku Shoujo-t próbálom be, hátha jó lesz:) -
az biztos. a grafikája érdekes,de a hangok nagyon el vannak találva:) de ahogy néztem nincs is sok horror anime.. -
Hát a Kakurenbo szerintem nem egy nagy horror, de nekem tetszett. Érdekes a grafikája^^ -
ichigo of course -
én most nézem meg a Kakurenbo-t(Hide & Seek) kiváncsi vaok az anime horrorra :D -
Az ichigo-é? vagy az excel-é?(annak már neki álltam)
De gondolom az ichigo-éra gondolsz:) Úgyhogy nemsokáa bele is vetem magam. -
a mangája sokkal jobb szerintem, azt se hagyd ki -
Az Ichigo 100%-ra indig jó visszagondolni. Azt hiszem már mindent láttam belőle és ki is írtam(tv,special,ova). Most meg excel saga zenéit hallgatom, csak úgy ugranak be a jelenetek közben a fejemben.:D -

THX
-
válogass
-
na senki sem tud segíteni? -
Gábor #10152 Igen, pont nem a megfelelő embereknek mutattam, a Keshin ova1-gyel még megzavarom őket! :D -
Az NGE szerintem azért rossz próbálokzás elsőre mert beledob a közepébe az animekliséknek... (tinik megmentik a világot persze minden csajnak olyan alakja van, hogy azt egy ember egy 20+-ostól is elismeréssel fogadná bőven+etc:) -
Inkább a Grave Of The Fireflies (Hotaru No Haka)-val kellett volna próbálkozni. Talán. Bár az is egy véglet. -
Kész a Naruto következő felirata:Naruto 114 -
Kellene újabb animék DVD borítója.Ezen belül is a higurashi no naku koro ni-hez keresnék. -
Gábor #10147 Nagy az Isten állatkerje, a kerítés meg baromi alacsony.....;)
Még én sem tudtam megszerettetni ezt a műfajt a barátaimmal, pedig bevetettem a nehézüzérséget a hülye "ez csak egy gyerekfilm" kifogás ellen.....NGE :D -
Lyan Kyj #10146 Eh, most néztem meg Strawberry 100% 5. ováját.
Elég beteg volt, már-már az Excel Saga határait súrolta a hülyesége:)
-
az A+ mióta rajzfilmcsatorna?
lehet, hogy 12 misi az elkészítés, de jogok messze nincsenek ekkorák, 1-1 epizod vetitése itthon max fél misi (de forintban) és ez nem is drága -
RahXephon-ból nézd meg inkább a sorozatot, de egyébként jól csinálod.
Ajánlom még az X-et. Abból is a sorozat a jobb, de van mozifilm is, ami egyrészt zanza, másrészt alternatív elmesélésSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.durvább befejezéssel -
Akira, Memories, RahXephon... hm... nagyon jó választások :) -
Jól csinálod:) SDe köomolyan:) a legjobbak:) -
én mostanság csak animét nézek(próbálom behozni a kultúrális lemaradásom másokhoz képest.. :D az utobbi néhány napba megnéztem néhányat : Vampire Hunter D , Akira , Karakuri_no_Kimi_Puppet Princess , Memories , RahXephon , Jin-Roh The Wolf Brigade.. :) de még sok van hátra ^^ -
ja a tudatlanok. -
Höhö.Van ilyen. :)