72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tényleg nem kötekedés.
ha nem vagy se jó író, se jó rajzoló, akkor a munka melyik része lenne a tiéd? tippek-trükkök? szvsz ha nem vagy jó író vagy rajzoló, akkor felejtős az egész project, hiába vannak jó elképzeléseid. -
nos már megpróbáltam steam-on feltenni de senkit nem érdekelt
lehet itt se fog de ugydöntöttem hogy csinálok egy manga-t
a probléma hogy nem vagyok se jó anime rajzoló se jó íro
ezért gondoltam ha valakit érdekelne megbeszélnénk és akkor egy olyan 5-6 fős csapatban megcsinálnánk
nekem már meg van a sztori és amibe tudok segítek,ha valakit érdekel tudok egykét izelítőt mutatni de én nem tudok sajnos jól írni
annyit azért róla hogy aféle sci-fi,mágia,shounen,humor,harcművészet lenne
de aki akar még benne alakítani azt szivesen várom pl nem vagyok ellenére ha kicsit durvábra drámaibra sikeredik
na jó bocs hogy zavartam akit érdekel írjon és majd valahogy megbeszéljük
ja még valami jelenleg íróra,rajzolóra lenen szükség (meg valakire aki tud FMA szerű szimbólumokat és varázsköröket pentagramokat eféléket rajzolni -
Ízlések és pofonok. ÉS ez pedig nem lehet vita alpja. mivel mindenkinek saját:) Vitzázni csak érvek ütköztetésével lehet és az pedig nem érv, hogy azért jó mert nekem tetszik:D szóval értelmetlen ergo vita sem lesz:) -
Ízlések és pofonok. ÉS ez pedig nem lehet vita alpja. mivel mindenkinek saját:) Vitzázni csak érvek ütköztetésével lehet és az pedig nem érv, hogy azért jó mert nekem tetszik:D szóval értelmetlen ergo vita sem lesz:) -
_Vegeta_ #10414 Vita es flém kozott van kulonbseg. :) -
mindenkinek megvan a véleménye az enyém ez :)
flémelni meg té'leg nem fogunk mer' kútúrá't fórumozóak vagyunk
-
_Vegeta_ #10412 Lecci ne szemeteld a topikot tele ilyesmivel. 
(jujj de ovis vagyok most visszakaptad.) XD Hulye southpark.
Jagi:
Nekem az ac olyannyira muanyag volt hogy nem is neztem vegig. Bar nekem 90%ban nem szoktak tecceni ezek a 100%ig szamitogeppel krealt vackok. A muanyag szo pedig a kepi vilagot hivatott jellemezni nem a sztorit. Egyertelmu hogy a keleti filmek jobbak.
Bucser: Ezt nem gondolod komolyan?? A matrix egy akkora nagy masolas mint ide Horány. :) Persze a matrix1 egesz jo filmecske volt, szorakoztato. De a 2-3 nagyon szint alatti lett. Ami pedig amerikat es az eloszereplos filmeket illeti odaat mar evek ota csak egyre lejjebb zuhan a szinvonal. Bar ez maganvelemeny. -
Nem akarok flame-t indítani a mátrixról de kifejezetten arról nem értek veled egyet:) (pláne hogy csak 10 perceket néztél a 2.3. részből igy kábé fogalmad sem lehet a filmekről.) AZ USA nem mindig másol ott is vannak jó ötletek (pl japán is másolt az elején:D) Szóval mindennek megvan a saját oldala és helye. élőszereplőben jobb a hollywood és néhány kivételes keleti film ami jó szerintem (horrorban ütősek) animációban viszont csak keleti jöhet szóba (kivéve a paródiák). -
Nem torrentröl szedtem, megvettem eredetiben mindössze 3990ft-ért. -
Nem láttam a Casshern-t, de az FFVII-AC minden, csak nem műanyag :P
Müanyagnak az amerikaji hálívúdi produkciókat hívják... és ez nagyon nem az.
A legjobb story és megvalósítás tekintetében a keleti ipar.
Inkább megnézem 5 a Musha-t (nagyonállatbejövős) mint egy félszer a Mátrikszot.
Mert kijánúrivsz repül benne meg gyorsan mozog attól még kitérdekel kategória
[az egyet látta a 2,3-ból összesen 10 percet)
Az USA másol. Ezek meg önállóak és eredetiek. -
PFFFFFFFFHhhhhhhhhhh:D
"mert a casshern is mien allatul nez ki" ő pont ezaz ami hibádzik hisz a Casshernről ordít az alacsony költségvetés:D Ahhoz képest tényleg jó de azért nem egy AC a CG része sem. Mellesleg pont hogy hatalmasat bukott volna az AC ha élőszereplősre csinálták volna hisz ezen a grafikai színvonalon érdemes volt így megcsinálni. -
_Vegeta_ #10407 Mar nem azert a két forintert, de az ac animacios film a casshern meg eloszereplos film. Nem ertem minek hasonlitgatni a kettot. ^^ En azt mondtam az ac-t eloszereplosbe kellett volna megcsinalmi mert a casshern is mien allatul nez ki.
Az ac egy nagy muanyag film, a cassherbe legalabb szineszkednek. :) -
Shadow_THH #10406
nem a legjobb de 15 perc volt szal :D -
A Casshern egy low budget sf dráma, mit vártok tőle? Ahhoz képest igen faja és elmebeteg lett! :D -
Shadow_THH #10404 az tényleg nagyon jó lett
bonus disc? TORRENT PLZ :CCC -
FFVII-AC-hez képest Casshern 0 a grafikai megvalósítást tekintve (azok a fantáziátlan bádogszörnyek hát eléggé viccesek voltak amit a neo sapiensek kreáltak...) vedd elő újra és tekints rá és hasonlítsd össze az AC-vel.. lényeges különbségek vannak benne... -
_Vegeta_ #10402 Szerintem is. Eloszereplosbe kellett volna megoldani ugy mint a casshernt. Az veszett allatul nez ki. :) -
Na nekem meg itt csücsül a komódon az FF Anthology + FF7 + FF8 + FF9 + FF10 bonus disc és egyik sem platinum, hanem az első kiadás! :D -
ne várj túl nagy dolgot tőle, többnyire 1-1 új mondat, vagy olyan jelenet,amit a legelső trailerekben is láthattál -
Jaja, az nagyon jó rész volt, amikor Tifa harcol az ősz hajú sokkolós csákóval:D
(holnap megnézem a bonus discet is nyamm-nyamm:D, vannak benne kimaradt jelenetek stb:D) -
Shadow_THH #10398 #10395 nem mondtam hogy baj volt hogy ragaszkodott csak azt hogy az enginejük iszonyatos tudásu és nem használta ki teljesen a film
#10394 Habár fölül a Gaia nem tudom nem tetszett egyikünknek sem akivel néztük -
nekem FFVII AC nagyon bejött anime-s arcok ide vagy oda.,,, ahhoz képest állatul meg volt csinálva.. főleg TIFA jelenete a templomban. -
Prof William #10396 CGI-nél sztem nem jönnek be az animés arcok. Azok rajzolva jók... -
nem ment csődbe, csak kicsit kicsit visszavett a tőkéjükből, ezután kezdték meg a tárgyalásokat az Enix-szel az egyesülésről, ami mikoris? 2002-3 körül be is következett
Advent Children-nél hogy a francba ne ragaszkodtak volna az animés arcokhoz, szerintem kis hőzöngés lett volna ha a s.within szerű élethű karaktereket használtak volna a játékból megszokott arcok helyett -
Spirits withinnek miért volt szörnyű a története?? tipikus földanyás film ahol az emberek tönkreteszik a Földet holott az az egyetlen esélyük a túlélésre nem beszélve az általános kinyírjuk amit nem ismerünk tézisről. Szerintem baromi állatul kigondolt kis story volt. És a nem teljes Happy endel még ütős is igencsak. -
Shadow_THH #10393 szerintem szörnyü volt a története :/ izlések és pofonok
az advent children meg sokkal szebb is lehetett volna ha nem ragaszkodnak az animes arcokhoz (a végén pl amikor motorral megy a virágokkal teli mezőn, ott nem mondtam volna meg hogy grafika) egyébként az tetszett -
Igazából a Spirits within baromi állat kis mozi volt... csak az amcsiknak túl magasröptű a japánoknak meg túl egyszerű:/ pont a kettő közötti útkeresés ölte meg:( -
Shadow_THH #10391 kirstályosat láttam nem volt olyan rossz
a filmek meg ugye gyönyörüek, kár hogy csödbe ment a spirits within miatt a square és el kellett adnia az enginet a pixarnak :/ -
Final Fantasy napot tartunk?? ^^
na akkor nekem: 7, aztán a 6, 9, 10, 8 a sorrend, a korábbiakba annyira még nem merültem bele. Most meg jön majd a 12, remélem jobb lesz mint a 10, keleten sok médiában max pontszámot kapott, úgyhogy reménykedem
hogy animéről is legyen szó, a FF animék milyenek? van bármi közük ( gondolok itt chocobokra,cid-re,idézőkre,potion-ökre stb..) a játékok világához? -
_Vegeta_ #10389 Biztos. :) -
FFX #10388 FFX rulez -
Prof William #10387 Nekem a 8 -tetszett nagyon. Talán, mert azzal játszottam először... -
_Vegeta_ #10386 Mondjuk en a x-el nemjatszottam még, de nekem
1, ff5
2, ff7
3, ff6 a sorrendem :) -
nekem a 7 és a 9 tetszett eddig a legjobban. :) -
_Vegeta_ #10384 FF5 a best! :) -
Én még anno játszottam valamelyik résszel/részekkel, de szerintem elő kéne vennem, és elölröl elkezdeni:) -
jaja. ff7 ac 4 fans only :)
krezga:
ha nem akarsz jáccani, olvass el 1 végigjátszást. ;) -
hát aki kihagyta a játékot ígyjárt:D -
Nyah be lett szerezve a Final Fantasy VII Advent Children eredeti DVD-ben(kétlemezes: film+bonus disc). Ez is megérte:), nagyon szép a grafika, gyönyörű harc jelenetek, csak kár, hogy a történetből keveset értünk meg. -
Prof William #10379 Ja még valakmi ha valakinek birtkában van softsubos Bleach (mkv/ogm) lehetőleg az elejétől az küldjön Pm-et.
Esetleg seedelheti a kaa-féle 1-20 torrentet...