72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    :D

#10737 ne akard hogy sajnájjalak :PPP
  • Krezga
    Huhh, ki se bírnám ilyen korlátozásokkal:D Az nem nekem való:) Az 5 giaga mostanában megvan naponta:)
  • Seth
    Nekem is 5 giga volt még 3 éve kb fél évig, most visszagondolva nemtudom hogy sikerült betartani.
    500ft/giga?? te szegény, nekem 50 giga felett 30,-/ mb szerepel a szerződésben, merek szerinted túltölteni??? O.o
  • Nuki
    szegény.... nekem TIZEDÉT lehet tölteni csak... ja bocs, minden megkezdett giga 500pénz.. főleg hogy nem én kezelem a család pénzügyét úgy nagyon nehéz XD
  • RelakS
    őőőő.... még nem tudom.

Csak a 30. résznél járok, eddig jó :)
  • Seth
    :D most emelték meg a korlátomat 50 gigára, még marad is egy 10-es, megéri???? ^o^
  • RelakS
    Filezilla rulz! Főleg az InuYasha 40 gigájához XD
  • Krezga
    :D:D hehe:D
    amúgy én is TC-t használok.
  • Nuki
    ISTENEK VAGYTOK, KÖSZÖNÖM!!4 :D
  • _Vegeta_
    passziv mod be van piazva? :)
  • Nuki
    akkor mi a túróért nem jön be?! :(
    most lettem formázva, total commanderrel csak a nagy semmit látom amikor behozom...
    te mit használsz?
  • Krezga
    semmi, él és virul:)
  • Nuki
    francba, usteammel mi van?
  • Prof William
    Higurashi no naku koro ni 20-21

Tudjátok egy ideig azt hittem hogy a "Hová tűnt/halt Rika és Satoko?" Dologra azért csak utaltak mert hát azért nem tolnának bele az arcunka néhány Psychót idéző gyilkosságot.
    De kiderült hogy ezekre a részekre tartogatták a "magyarázatot" hogy hova tűntek az előző végigjátszásokban.

Ne este nézzétek! :)
  • madfist
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem úgy tűnt, hogy eldöntötték egymás közt, hogy majd kai emlékezni fog mindkettőjükre, meg olyan jó barátok voltak... de az is lehet, hogy mintha Moses mondta volna, hogy a nap már megégette, és ha lassan is de csak rosszabb lesz, de lehet, hogy tévedek. Van igazság egyébként abban amit mondtál, csak én valahogy már eluntam a shifek szenvedéseit és a főszál folytatását várom.
  • Bucser
    Az lehet de ha van topicja ne álj neki részletesen elemzgetni.. véleményt írhatsz róla de nem hinném, hogy jó lenne újra belekezdeni a flamebe..
  • Anticionista
    a naturo is anime.
    na mindegy, nekem akkor is tetszik ez az AMV nagyon :)
  • _Vegeta_
    De szar egy video. :D
  • Krezga
    szép nagy link:D

(van narutos topik is^^)
  • Bucser
    Blood+ 44-45

Igazából ezek a részek amik nagyon viszik előre a sorozatot és meghatározzák a karakterek mert látszik, hogy hatással van minden búcsúzó karakter minden másik még maradó karakterre. Én csak azt nem értettem, hogy Moses-nek miért kellett meghalnia, hogyha Karman kívánsága az volt, hogy Moses emlékezzen rá. Ez nekem nem tiszta..:( na mindegy. Azért nem volt rossz. Gondolom James is hamarosan megőrül mint anno Karl és jól elintézi valaki:D
  • Anticionista
    Fenébe.
    De azért a link jó :)
  • Anticionista
    ÁÁÁÁÁÁ! Mit találtam.
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=y31Ypad0m6w]Sasuke must Die!URL]
    Romeo Must Die - Naruto

Ez szerintem jobb, mint a Narutrix! (Matrix - Naruto)

Valami isteni!
  • Bucser
    tökéletes leszedem ezt aztán ugyis a shinsen subosat írom ki.

Köszi:)
  • madfist
    csak your-mom-os van ha nem gond ep44 ep45
  • Bucser
    Linket lehetne kérni?
  • Krezga
    Fate Stay Night
    Na ez is tetszett!:) Jó kis fantasy. Sajnos nagy harcok nem voltak benne(Berser-Archer azért ott volt), de attól függetlenül jó az egész, Az alapötlet nagyon egyedi, és a legjobb Archer kiléte:):)
  • madfist
    blood+ 44-45: azt hiszem ezt a két részt nyugodt szívvel kihagyhatták volna a sorozatból. Egyáltalán nem hiányoznának :\
  • Nuki
    akkor nem köszi ^^
    én inkább a viccesebbekre gerjedek rá :P
  • Krezga
    egyenesen válaszolok: nem:)
    láttad már az Air-t vagy a Chrno Crusadet? nah valami olyasmi szomorkás, mint azoknak a vége, csak itt nagyjából az egész sorozatot áthatja ez a sírhatnék...
  • Nuki
    humoros-e?
  • Prof William
    Énis nagyot néztem a 2-rész végén. Akkor már tudtam, hogy ez nem egy sima sskolai anime lessz. :)
  • RelakS
    Köszi :)

Jó, csak 143kB, vagy mennyi :(
  • Krezga
    Bizony:) Néha látlak is téged(pl ma:D).
    tudom hogy te voltál a tettes, jó lett!:)
  • RelakS
    Te is ott vagy az AA fórumán? :)

Egyébként én csináltam ;)
  • Krezga
    hihi:) ezt mintha láttam volna a lazában:) és mintha tőled:)
    Kimi Ga Nozomu Eien
    Ma néztem meg az egész sorozatot, szerintem kötelező, egyszerűen fantasztikus.:)
    Úgy álltam neki, hogy ez egy egyszerű iskolás anime lesz, és nagyot hoppantam, hogy nem az lett:) Eddigi legjobb dráma animeban amit eddig láttam.
  • Nuki
    dejól táncol :D
  • RelakS
    törölt hozzászólás
  • Sadun Tryst
    bleach ch239
    tatsuki channal még lesz valami komoly. legalábbis remélem, hogy nem csak így blindre mutogatják, mert már régen szerepelt. őt mindig is bírtam :)
  • Krezga
    Hát pont ez a rejtélyes benne:)
  • NFP
    Ez is küld semmit sehova :D
    A forráskód alapján a gomb nem is az űrlap része :D