72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #10858 3 éve történt. (Belegondolva hogy még csak 3 éve vagyok anime fan...) Én is modemes kapcsoalttal + a gimim hiperlassú netével (5 percig jöt be egy honlap) találtam rá erre az oldalra.
Aztán egyetemre menve rájöttem, hogy a net lehet villámygors is és az egyik gépteremben volt DVD-irós gép. :) Aztán lett otthon szélessávú net, na onnantól már nem volt megállás! -
FFX #10857 én sírógörcsöt kaptam amikor anno modemes kapcsolattal megláttam az usteam kínálatát : ) -
Prof William #10856 A http://animeaddicts.hu/ - rengeteg felirat van. Nézz ott szét. Anno én is majd elélveztem amikor az U-t megtaláltam. :)
Végetértek az animínséges idők. -
Prof William #10855 Én is nagyot néztem.
Ezek szerint tényleg jó lehet ha még az Anime-Gamet életében nem látott cikkírót is lenyűgözte.
Reméllem ezt is meganimésítik. :) -
és nem ócsárolta agyon a cikkíró, hihetetlen ^^ -
lenne pár kérdésem:
1.megvan a dokuro chan,csak angol felirattal nem tudtok magyar feliratot hozzá,vagy felessleges meret helyzetkomikum az egész?
2.jónéhány anime .mkv kiterjesztésben van,honnan tudnék letölteni vmi codecet hozzá?
3.most csináltam meg vmi ftp-s letöltést az usteamről,ott mennyi minden van hihetetlen!!!!!!de nagy részükhöz gondolom nincs magyar felirat,vagy tévedek?
köszi a válaszokat -
Prof William #10852 Az SG is beszált a mókába.
http://www.sg.hu/cikkek/46952 -
Nuki #10851 jó lett^^
a összes résszel meg lesz igy csinálva? :D -
Prof William #10850 NHK
Ahogy nézi az ember egy idő után elkezdi mentegetni magát, hogy ááá nem én nem vagyok ennyire animeb*zi és közben kínosan röhög. :)
Nagyon reméllem hogy közüllün mégsenki sem jutott abb az állapotba mint a NHK főhőse.
Na csá megyek vissza 24-órás Hentai játékozni. :) -
Shadow_THH #10849 igen,thx,igen
comdeykat kerestem csak vagy nem volt fenn usteamen vagy 400 részes volt cakkundpakk ovástul mindenestül, azért esett erre a választás -
Hajime no Ippo?
Ha igen: gratula a jó választáshoz! Pláne ha a listám inspirált. -
Elnézést, többé nem fordul elő. -
Akkor folytasd és a gumiszoba stílus nem idevaló úgyhogy pls értelmesen magyarul írni.
köszi. -
hát igencsak. mondhatni, az első animu amit végignéztem. -
magyarul tetszet? :D -
Wolf's Rain, megnézve, beszteszt. -
Lain.. hát ez nagyon odabasz. főleg a hangok. korábban kérdezte valaki, volt e olyan anime amin az ember beparázott. hát ebbe volt egy-két jelenet, amit nem teljesen hidegvérrel néztem végig :D -
Shadow_THH #10841 Ippo-t nézem most 5ösével
WEEEABOOOO -
törölt hozzászólás -
Nuki #10839 én 5nél tartok, de jó lenne továbbnézni, csak pihenőt tartok :)
az elején tök bonyolultnak tünt az egész, de meg lehet érteni aztán aránylag mindent ^^
ja meg szerepjátékba tök jól át lehet ültetni egy-két ötletet ^^ -
Nekem sikerült letenni....^^
De csak véletlen formáztam a partíciót amin rajta volt, úgyhogy szedhetem le újra. De 8 részt néztem meg egyhuzamban, úgyhogy szar már nem lehet ^^ -
Nuki #10837 Elkezdtem nézni a Karin-t. Letehetetlen :D -
Ezzel nagyon egyetértek. [sajnos tudja miről beszél] -
hááááát aránylag új vagyok még a szakmában. meg minden. :-c -
üdv, és mit kell tudni rólad ?? ^^, a neved és a 2 büntipontod nem sok jót sugall ^^ -
üdvözletem, beszállok a topicba, mellékregjeimmel együtt, + fav :-| -
Prof William #10832 Ha valaki tudná seedelni a
[l33t-raws]Karin_1-24_(complete) -t annak nagyon megköszöném! -
Ja.
Máshol tudtommal nincs is hozzá felirat.
-
Prof William #10830 Kár hogy csak a végét adják softusbosan. Jó lenne Softsubban az egész sorozat... -
Prof William #10829 Kösz kösz kösz! -
Szívesen!
Ezzel pedig már 143-ra bővíthető az engine-k listája. -
thnx a linkeket hasonlót kerestem már én is:) -
Már 2 csapat is befejezte a subbolását.
Torrent is van hozzá bőven. Pl.:
Eureka Seven Episodes 1 - 50
És ha csak a vége kell:
Bizarro Nanashi Koukyo Shihen Eureka Seven 37-50
Ajánlom figyelmetekbe a Torrent Harvester nevű remek kis kereső klienst! A jelenlegi verziója 88 torrent motort néz végig! -
ezek kb 4/5ét én is láttam:D Jóak:) (mármint a jelzettek:D) -
Shadow_THH #10824 lol
ön uram jó sok animut látott már
csak jó lenne ha más szinü lenne minden páros csik mert igy alig lehet látni hogy mi hova tartozik -
Az EVA-ban sem gyógyultak be a sebek:D kicserélték a testrészt:D -
Prof William #10822 Egyedül.
Minimális Spoiler
Eureka arculatváltása nem tetszett de aranyos így is+ végre egy anime amiben a sérülések nem 5 perc alatt gyógyulnak be. :)
Spoiler end -
Prof William #10821 Emberek! M3egnéztem az Eureka 7- et 1-42-ig! Mestermű! Hangulat, világ, zene akarakterek 10/10
De! Ez már hónapok óta be van fejezve és mégsaem subboltasenki a maradék részeket. Ki lesznek adva? Reméllem...
Mindenki menjen Eureka 7-et nézni! -
Ebből a listából válogathatsz. Amire 8, vagy több pontot adtam, azt nyugodt szívvel ajánlom, amire 5-öt vagy kevesebbet, azt inkább kerüld el. -
Animeaddicts-ról szedted a feliratot???