72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Még most nézd meg az OVA-t. Az elméletileg a 10 és a 11 között játszódik. Remek kikapcsolódás a sok szétszaggatott hullahegy között. Sajnos én elkövettem azt a hibát, hogy utoljára néztem meg. -
Most végeztem a 11. résszel... Kár, hogy ilyen késő van :( -
Jah, olvastam itt-ott, hogy az is egy jó sorozat, de egyelőre a Bebop lefoglal egy kis időre. Jól is jön a két hentes anime között, elég könyedt szórakozásnak igérkezik így az első öt rész alapján. -
Akkor lehet neked a Hellsing Ultimate is bejön:D ott is van pár igen durva poén:D nem beszélve a hentről:D -
Én épp most végeztem az Elfennel. Nagyon jól keverik a vicces jeleneteket a tömeghenttel. Máris az egyik kedvencem lett (lásd logo, épp a rizslabdákat vizsgálgatja Nyuuként :-) ). -
FFX #10893 én azért kiváncsi vok hogy ki volt a váratlan vendég az uccsó részben :) -
pukk, amikor a kiccsaj megfogja a karját, az meg leválik XD (mayu, vagy hogy hívják? :)
"sszfrlöccs"
Marha, még mindig ezen röhögök XD -
Nuki #10891 mentem A+t nézni, jóccakát ^^ -
Nuki #10890 a másik felem is ezt mondja :P -
szerintem nem kéne folytatás:) Jó lett a vége úgy ahogy. -
Prof William #10888 Melyik hang? A Pukk vagy a 4-ik részi sszfrlöccs? :) -
Nuki #10887 ja télleggg =)
de igazán lehetne fojtatása.. mert van 1-2 dolog amire kiváncsi lennék hogy fojtatódna (most hirtelen nem jut eszembe de van=) -
13+1 részes -
Nuki #10885 azért szivesen tartanék magamnál egy pár vektort, hasznos tud lenni :] -
Nuki #10884 mármint 13 résznél én se nem tudok többet. így se derült ki valami sok.... -
"bár Námber 35 nemtom miféle szerzet lesz, eddig nemigazán tetszik "
ezekszerint még nem láttad végig???
elárulom, később se lesz szimpatikus^^ -
Én azon kishíján leestem a székről XD
Meg mikor megfogja Kouta kezét, hogy csöcsörészné már egy kicsit. Meg mikor nyit be Yuka (kinekalyuka?!?!%??!) Mikor Kouta lehúzza Nyuu nadrágját
Lehet, hogy kissé brutális anime, de vannak benne nagyon jó kis részek (bár Námber 35 nemtom miféle szerzet lesz, eddig nemigazán tetszik :S)
Ja, és Nana (7-eske XD) karjának lejövetelekori hang rulz :) (pukk...) -
Nuki #10881 :)) itt az idő ^^ -
jájj, de rég láttam az Elfen Liedet:) -
Nuki #10879 nyuu-chan amikor markolássza más meg a saját melleit....:D -
Mitörtént? :D
Egyébként nem lesz hátlap :)
De ha kéne, az utolsó lemezre kiírom a képeket is (lehet, megcsinálom a nagyobb belső körű lemezekre is, végül is csak pluszba kell pár réteg a forrás fájlba), aztán lehet sokszorosítani :)
A részekbe meg belerakom a magyar szöveget/feliratot, szal még arra sincs gond, hogy külön töltse be az ember.
Elfen Lied meg rulz :) Főleg, mikor Lucy éppen Nyuu :) -
Nuki #10877 hehe, terjesztési ára a dévédéknek? :) -
Nuki #10876 ez miért nem tetszik nekem? :D jóvan vicces egy kicsit deazért mégiscsak :o XD
ez lesz a hátlap, mi? :D -
FFX #10875 csak ne lennének ilyen buzisak :S -

-
Ugyan az lesz mindegyiknél, csak az elsőnél nincs rajta Kirara, Sango, Miroku, Naraku és Kagura, a másodiknál meg Kagura fog hiányozni.
Egyébkén meg rokker csávók (kicsit nagy a kép, ezért nem szúrom be :) ) -
Az Air nekem is tetszett, de már nagyon régen láttam:)
A dokuro-chan meg kegyetlen jó:) -
mkv-hoz és minden máshoz: mPlayer!
Ez NEM azonos a Windows Media Player-rel, annál sokkal jobb, bár a csicsát mellőzni kell, cserébe még egy 400 Mhz-es Celeronon akadásmentesen játsza le a filmeket. -
köszi mindenkinek a segítséget!
most fejeztem be az Air című animét,gyönyörű egy mese,de nehéz,elgondolkodtató...
jöhet a dokuro chan! -
no jó, egy minimális mplayer pack azért elfér a gépen. De egyébbként nálam így van :P még az iso-s DVD filmeket is viszi mindenféle más progis mountolása nélkül -
ha meg csak codec kell akkor meg matroska az, amire szükséged van :) -
hááát neméppen :-x -
mplayer és mindenfajta kódek nélkül lejátszik ez bármit mi elé kerül :) -
Nuki #10865 klite codec pack. én mindenhová ezt tetetem fel, és fasza^^ -
Shadow_THH #10864 windows mediaplayer lejátsza, usteamen van codec pack
először rákérdez hogy megpróbálja e rámész az igenre és tökéletesen megy -
egy media player classic meg mondjuk egy Combined-Community-Codec-Pack -
VLC Player - például. -
.mkv kiterjesztésűeket hogy tudok megnézni mi kell hozzá? -
Shadow_THH #10860 valakinek nincs meg a link ahhoz a videohoz amikor az evangelion dalszövegét félrehallják? -
Shadow_THH #10859 akik látták már az azumangát és tudják mi az a he-man