72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Lyan Kyj #11018 tényleg fent van
-
Most kicsit utánaszaglásztam, elvileg fent van Teamen, Dokuro-chan néven. Negyed óra mire leér az első, azután meg majd kiderül. -
Lyan Kyj #11016 igen, nemhiába kombinálta a csaj össze Elfen Lied-dal:P -
Kösz, gondoltam megnézem, mert elég abszurd dolgokról dumált a srác, meg hát a fejek amiket az angyalka levágott... 
Ahogy így a képeket megnéztem van benne egy két durva jelenet. :-) -
Lyan Kyj #11014 KATT:)
Nekem bejött az anime, csak rövid:P
Megnéztem neked, steamen nincs fent
-
Ebben a videóban van ez a glóriás-kiscsajos anime. Ez melyik?
Ahogy elnézem egy magyar csaj készíthette, a végén az Elfen Liedben magyar felira van. :-) -
Lyan Kyj #11012 KATT -
az eureka milyen témájú?most el vagyok az excel sagaval(csak sajnos nem sok időm van nézni animét
)
-
Prof William #11010 Nekem a sima régi TV-n bejön felirattal.
Az Eureka meg csúcs! Most jön torrenten az utolsó adag 42-50-ig. Már alig bírom kivárni. -
mindenki menjen eureka sevent nézni :-c -
Mert gondolom kábelen megy a cucc.De nekem Műholdas!!!!! -
Nemtom, de én beégetett felirattal láttam a részeket -
Rákereste a keresőben a teletext és a txt szóra itt is és az A+ topikban is de semmi számomra használható információt nem sikerült találnom.Olyat,hogy teletexet előcsalni 1 olyan csatornán,ami műholdról megy,és sem UPC-n,sem Digi TV-n nem tudtam behozni,lehetséges?Mert nekem felirat sehol sincs.se cseh,se magyar.A teletex 360. oldalára hivatkozik,de mint már említettem,nekem olyan nincs :( -
nekem nincs gond, van felirat(egyeltalán nem txt-s ahogy a betűtípusokat elnézem)Fórumon olvasgass hátha lesz rá megoldás, másnak is van ilyen problémája -
Tudom.erngem is meglepett.Neked van teletext?Nekem nincs.Igaz műholdas cuccom van,de sehol semmi.Nem lehet megcsinálni,hogy legyen?Mert ott vannak a feliratok. :( -
he , tényleg, későbbre vártam, a műsorban még nincs is benne. -
Némmá!Apluszin meg új animék mennek.Felirat nélkül,amit teletexten kell rá rakni.Nekem meg Digi TV-m van és nincs rajta.UPC Directem is volt azon se volt az Apluszon teletext.Hogy lehet elérni,ha el lehet,hogy legyen? -
szalaimarci94 #11001 Tud valaki -
szóval azt mondjátok hogy a puni puni poemit kötelező megnézni az excel saga után?rendben
,még csak a 2.résznél járok,alig várom hogy nézhessem,csak sajnos most még kell tanulnom röpke 30 oldalt
-
Prof William #10999 Azon röhögem nagyon hogy van pár jelenet amikor belátszik a stáb akik épp a filmet forgatják. Belóg a kamera+a mikrofon. -
A puni puni nem az Excel OVA-ja, de szintén marha fárasztó:D
(úgy látom vagy 80 hsz-en keresztül ment az Excel téma:D) -
A Puni Puni Poemi-ben Nabeshin kap nagyobb szerepet, akinek a lánya a főszereplő. Mellesleg Nabeshin nem más, mint Shinichi Watanabe, a rendező.
Itt egy kép róla: jellegzetes az afro frizurája. -
Akkor ok. Még eltart egy daarbig mire odaérek, mert párhuzamosan nézem a Beboppal (az már csak pár rész). -
Lyan Kyj #10995 igazából nem kapcsolódik szorosan az Excel Sagához, csak abba a világba játszódik, több kari pl Hyatt is szerepel benne, és persze rengeteg utalás is van benne ES-re. A készítők ugyanazok, az elborultság ugyanaz, ha nem még nagyobb:) -
Ja ok, így már megvan. De ez tuti az Excel OVA-ja? Amit eddig beszereztem, ott az ovák mindig vagy ugyanott voltak ahol az alap, vagy pont mellette egy külön OVA könyvtárban. -
Lyan Kyj #10993 fent van, ne az Excel mappájába keresd, hanem külön. -
Az még csak készül? Mert a teamen nincs fent (vagy nem vettem észre).
Szerk: amúgy ki fog derülni, hogy miért van letörve az egyik szemfoga? Folyton csak az egyik lóg ki a szájából). -
Lyan Kyj #10991 Várd meg a Puni Puni Poemit, az ováját:))) Már írtam a családi kupaktanács jelenetről:) Abba a 2 részbe annyit mindent beletömörítettek, h minimum 4x meg kell nézni, h minden poént észrevegyél. -
Mondjuk elég fárasztó mikor Excel belekezd a szokásos mondókájába és fél másodpercenként le kell állítani, mert annyira darálja a szöveget. Pont a nyolcadik elején mikor pácolódik az ágyán, na az aztán betett. :D -
Lyan Kyj #10989
-
Na ez lefekvés előtt betett nekem:
Nagyban nézem a nyolcadik Excelt,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezeken vagy öt percig röhögtem. :DBajusz épp újságot olvas a hőhullámról. Volt pár extra szöveg, hát természetesen leállítottam a videót. Erre mit ír az egyik bejegyzés?
"You should not read too much by pausing the video."
Az, hogy a többi férfiszereplő bosszút állt Pedrón mert őt mutatta a kamera csak külön ráadás volt. -
Kisaragi-san neve: 如月さん
És valóban Februárt jelent :D -
Jah, birom, hogy az elején a manga készítője állandóan a legbugyutább formákban adja meg az engedélyt, hogy milyen stílusban csinálják meg az animét. :D -
Lyan Kyj #10985 4. rész, a Weird Love a kedvencem, főleg a játékkonzol választási lehetőségei 
Amúgy Excelt úgy kell nézni, h minden rész más-más filmstílust parodizál. Szal pl az akciós részben ellövik az összes akciófilmes klisét:)
-
Prof William #10984 A tolmács meg full érzelementes hangon kommentálja Menchi nyávogását/ugatását. -
annyi -
Nuki #10982 Ez a dokuro-chan hány részes? (én 8at látok) -
Lyan Kyj #10981 Menchi énekét majd megérted pár rész múlva:)) -
megnéztem az excel saga első részét,mekkora poén az egész,gyóóó,kajak ekkora gyökérséget még nem láttam!!
[#vigyor4a végén az endingnél a kis állatka éneke!mellette meg tolmács,meg lehetne sorolni még jócskán...(nézze meg mindenki
)
-
Hogy lehetne elfelejteni? A sorozatban Lucy első olyan gyilkossága, amit már kicsit nehezen vett be a gyomrom. A katonákat még megemésztem, de Kisaargi lefejezése már majdnem lenyomatta velam a kis jobbfelső X-et. Bár nem bántam meg, hogy nem kapcsoltam ki. :-)