72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
köszi!!!!
-
ILYEN
mellesleg ajánlom figyelmedbe az oldalt, rengeteg ismertető és magyar felirat van rajta -
az milyen??mostanában nem követem, mert nem volt semmi jó.. 
-
read or die-t mindenképp, a többi nekem annyira nem tetszik -
néztem az A+ oldalán hogy van asszem 8 új sorozat,ismeritek vmelyiket?érdmesen nézni azokat?vagy maradjak a netnél ahol tutira megtalálom a számomra megfelelőt -
Nuki #11093 nézz be a faq-ba ott vannak jó oldalak ;) -
KnightRider #11092
Elnézést, ha megszakítok egy párbeszédet...
Tud valaki fansub letöltést a Candy, Candy című ősrégi, de annél kiválóbb animéhez? Ha tudtok, lécci, ne hallgassátok el :) -
ezzel nem értek egyet. :)
egyedül a vámpíros rész nem olyan jó a gantz-ban, minden más nagyon is a helyén van. főleg most, hogy várunk a második szezon mangára.
szóval aki szereti a nagyon 18+os shounen mangákat, az nyugodtan vágjon bele, nem fogja megbánni. -
Van olyan gyors, mint a FMP Fumoffuban a rajztanár, vagy az FMP TSR OVA-ban Marducas, mikor kioktatja a népet a helyes viselkedésről? XD -
Nuki #11089 olvasni én is gyorsan tudok, csak megérteni nem mindig
-
én el tudtam olvasni:)
szerencsére nagyon gyorsan olvasok:) -
Ott kábé a felénél feladtam és hagytam had csorogjon a végére. :-) -
Lyan Kyj #11086 :) A kupaktanácsnál hogy csináltad?
-
Hogy ez a Puni Puni Poemi mekkora egy állatság. :D Mikor a második elején a katonák lökték a szöveget és ahogy kiröhögték Poemit, hát azon borultam egy nagyot. :D Peanuts! Peanuts! :D
Sajnos pont az a kategória ami akkor élvezhető igazán ha tud japánul az ember, fél másodpercenként leállítva nem olyan poén. -
Prof William #11084 Egy szó mint száz ők aztán tudnak.
Japánban a szinkronszinészet nem valami másodlagos foglalkozás mint itt, hanem komoly élethivatás. -
Ráadásul elég hosszan vágás nélkül veszik fel,ott sorakozik a következő mögöttük ^^ és csak odaugrik -
Prof William #11082 Írni is akartam. Nézzétek meg azokat is!
Inukami 1-2
Az első két részt a a fúú bazz agylehalás és a sírvaröhögés stációja között ingadozva néztem végig.
Agyament! -
Lyan Kyj #11081
Elnézném naphosszat, mintha élővé válna:)
A 3. percnél milyen vékony már a hangja, azt hittem ezeket az írtó vékony hangokat géppel módosítják, de nem:) -
tök arik ^^
van ott egy másik is a mai hime-ből,azumanga-ból meg a saikano-ból -
Prof William #11079 Ezt nézzétek meg!
A Mai Hime hangfelvétele, avagy hogy dogoznak a japán szinkronszínészek.
http://www.youtube.com/watch?v=7bFB1UEvoWA
Pár hangon borultam... + ki adja a hangját...
-
nincs semmi:) -
Szeritem nagyon jó. Én elég hamar kivégeztem azt az 51 részt (: Mondjuk számomra eszmei értéke is volt, révén hasónló a hobbim (: -
boccs..
-
de kemény...de nem lehet nagy szám...
-
Kaleido Star.
-
Hi all! long time no see:D
Tudnátok nekem olyan anime-t ajánlani ami zeneileg hasonlít a Samurai Champloo-ra
-
Kaleido Star- megy (ment) A+-on
ilyen -
hallottatok már a Kalido Starról??vagy mi?milyen az?
-
Shadow_THH #11070 weeeeeeeabooooooooooooo :ccc -
Prof William #11069 A Gantz manga se valami nagy szám. Az eleje még érdekes de aztán beinul a tömegtermelés. Nekem az az érzésem volt olvasása közben, mintha az alakítaná a cselekményt, milyen filmet nélztek azon a héten a TV-ben a rajzolók. :)
Persze sokak szerint meglepő, meg váratlan fordulatok + minden van benne de a 3-ik alkalomtól már nem lepnek ezek meg. És pár száz ezekből.
-
A Gantz animét sokan szidták, a manga sokkal jobb belőle -- állítólag. Merthogy én egyiket sem láttam ill. olvastam.
Szerintem nézd meg a Kino no tabi-t. Ha nem tetszik, akkor nyugodtan elmondhatsz mindenfélének. 13 rész + 1 movie, szerintem nem fogod megbánni. -
:(
Letöltöttem, és elolvastam az Elfen Lied mangát. De a közepén elfogytak a képek :( (csak a 24. fejezetig találtam meg) -
de nem végig. -
szalaimarci94 #11065 és az animeaddicts.hu-n meg van a szinkronja is. -
szalaimarci94 #11064 És még van hozzá négy muvi. -
Inu Yasha a neve ;) (Kutya Démon)
Azt tudtátok egyébként, hogy a Yasha valójában nőnemű démon? XD -
167:D -
sajnos az elmúlt napokban nem sok időm volt nézni az excel sagat,sürgősen be kell pótolnom a lemaradást,utána mit lenne érdemes leszednem ami hasonlóan beteges?nézegettem ismertetők között és a Gantz nevű anime nagyon megtetszett,látta vki? -
szalaimarci94 #11060 Kösz szépen. -
Lyan Kyj #11059 ^^^^^^