72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • DarkHorSe
    full metal alchemist? mert az fent van
  • madfist
    hú tényleg, de erről inkább a ut fórumában keresném választ a helyedben
  • Disk
    Nem tudjátok ,h a US -en végleg törölték a FMA-t?
  • egypszichonauta
    ok,már megtaláltam
  • Nuki
    szerintem gyakorlatilag bárhonnan, ahonnan az E.L. -et is :D
  • egypszichonauta
    +1rész az elfen liedben??!!??oh mein Gott im Himmel én meg lemaradtam róla?honnan tudom leszedni?
  • RelakS
    Én meg csak az alapján, hogy a fürdés előtt Nana még Kouta cuccait viseli, utána meg már a sajátját, amit az extrában kap meg.
  • Nuki
    úristen wikipédián elfen lied szakasz :D!!!
  • Hmuda
    Én csak a wikipedia alapján mondtam, hogy a 10-11 közé illik, mert ott emellett külön 10 és feles epizódként aposztrofálják.
  • RelakS
    Elfen Lied
    Hmm...
    Az extra nem is a 10-11 rész közé illik ^^

A 11. részt meg kell szakítani ott, miután Nana és Mayu fürdőzik, majd a két zsaru kérdezősködik Nana után. Az utána lévő jelenet, ami a laborban játszódik, már tartalmaz olyan részeket, amire magyarázatot adhat az extra rész. Ez kb 10:36-nál van egyébként.
  • egypszichonauta
    régebben nekem is idétlennnek tünt a japán szinkron,de most már így a legjobb!emlékszem még son goku hangjára az poén volt...
  • Dying Soul
    Nevezzük szarnak.
  • Mincsi
    ja, tom sz*r...de ha egyszer muszáj...

• Nuki
    nekem pl túl komoj Alucard angol hangja :o
  • RelakS
    Szvsz bármely szinkront.
    Nálam a sorrend: Japán - Magyar - Angol (az angol szinkronszinészek olyan idétlenül beszélnek, hogy még :S)
  • Prof William
    Épphogy remek dolog! A japán hangok ha megszokja az ember kalsszisokal veri a maygar szinkront.
  • RelakS
    Mert? InuYasha fél év alatt le is menne pl :)
  • Nuki
    persze legyen annyi nap a naptárban hogy ezt megtedd XD
  • Nuki
    mostmár ez így nem igaz az A+ ra :D
  • RelakS
    Azt kéne, mint az HBO-n, nem? Leadni szinkronnal, meg ismételni, de egyszer leadni eredeti nyelven is :)

Vagy akkor kiderülne, hogy időnként mekkora marhaságokat fordítanak? :D
  • Ahhoj
    szerintem azért többen néznek tv-ben anime-t szinkronnal, mint nem szinkronnal :)

(akinek számít az ereedti nyelv, az úgy is maga jár utána az anime-knek, maga nézi amikor ráér, amennyire van ideje, kedve, azt ami érdekli, nem pedig ami a tv-be megy éppen ;) )
  • Nuki
    meg persze hogy így a legjobb, sokkal kissebb költségvetéssel lehet itthon leadni animét :D
    se szinkronstáb, se vacakolás, csak egy jófajta felirat éskész ^^
  • mikusmate
    Értem :) még csak az elsőt néztem meg, úgyhogy akkor azt is belekalkulálom. Köszi :)
  • RelakS
    Igen, az extra a 10-11. rész közé illik, és nem szabad kihagyni ;)
  • mikusmate
    Az elfen lied-nek hány része van? Animenfo-n 14-et írtak, Usteamen viszont 13-at találtam meg egy extrát... Az lenne a 14-ik?
  • Bucser
    Anime-t így nézni? Szentségtörés:D Én inkább nem is nézem olyankor ha mást is csinálok:)
  • Mincsi
    jó, de így nem tom rendesen követni, mert még egy csomó mindent csinálok..
    de term így a legjobb, tom..

• Bucser
    Ehhehhheee:D Mert a magyar szinkron olyan hű de király volt.. szerintem többet ér sokkal az eredeti hang magyar felirat... jobbak a hangok:) Sokkal:)
  • Mincsi
    ok, most már rájöttem..ez sz*r

• Seth
    Mindegyik új anime feliratos.
  • Mincsi
    az A+-on miért megy a Spirál feliratosan??

• Bucser
    Vandread-ről vélemény?? Szerintem Dita ütős lett:) Meg az alapszitu tipikus haremanime de nagyon szórakoztató és a 2. szezonra sikerült is valamiféle mondanivalót beletolni:) Én végignéztem és imádtam:) Persze ízlések és pofonok. Én szarrá röhögtem rajta magamat helyenként:D

Ja és ami a legszórakoztatóbb benne, hogy minden férfi magára ismerhet, hogy néha mekkora bunkó parasz tud lenni a nőkkel szemben:D csak itt főhősünknek van mentsége soha korábban nem talákozott nőkkel:D Bár igaz néha számunkra is földönkívülinek tűnnek:)

Egyébként ha alulra beírod a keresőbe, hogy Vandread nem hinném, hogy nem találsz véleményt.
  • Black Hawk
    na az alkesz Mod :D
    A vandread ről valakinek van valami konkrét véleménye?
  • Bucser
    Bleach Manga 242
  • Hmuda
    Hát partnert épp nem, csak gondoltam az itteniek összeröffenhetnének egy sörre valami közeli bárban megvitatni a dolgokat élőben is. :-)
  • Seth
    hát én mennék ha közel lenne és nem dolgoznék, de mivel egyik feltétel sem teljesül, ezért nemtok :(
    csak nem vmi partnert keresel mert kínos elmenni egyedül ??? ^^
  • Hmuda
    Tervezi valaki, hogy elmegy az animeCON-ra hetedikén?
  • Jagi
    trabi + susuki^^ nagyon ott van :))
  • Seth
    Cromartie High School-t látta valaki ?? Most néztem meg belőle 5 részt, nagyon beteg, tudnám mire gondolnak az írok amikor ezeket a sztorikat kitalálják :D
  • Nuki
    A Spiral és Read or Die azok egész jók :))
    Az előbbi inkább nyomozós, az utóbbit nem tudom besorolni sehova se :P persze ezt így az első három rész alapján XD
    igen persze az A+ lapját én is ajánlom :PP