72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
full metal alchemist? mert az fent van
-
hú tényleg, de erről inkább a ut fórumában keresném választ a helyedben -
Nem tudjátok ,h a US -en végleg törölték a FMA-t? -
ok,már megtaláltam
-
Nuki #11134 szerintem gyakorlatilag bárhonnan, ahonnan az E.L. -et is :D -
+1rész az elfen liedben??!!??oh mein Gott im Himmel én meg lemaradtam róla?honnan tudom leszedni? -
Én meg csak az alapján, hogy a fürdés előtt Nana még Kouta cuccait viseli, utána meg már a sajátját, amit az extrában kap meg. -
Nuki #11131 úristen wikipédián elfen lied szakasz :D!!! -
Én csak a wikipedia alapján mondtam, hogy a 10-11 közé illik, mert ott emellett külön 10 és feles epizódként aposztrofálják. -
Elfen Lied
Hmm...
Az extra nem is a 10-11 rész közé illik ^^
A 11. részt meg kell szakítani ott, miután Nana és Mayu fürdőzik, majd a két zsaru kérdezősködik Nana után. Az utána lévő jelenet, ami a laborban játszódik, már tartalmaz olyan részeket, amire magyarázatot adhat az extra rész. Ez kb 10:36-nál van egyébként. -
régebben nekem is idétlennnek tünt a japán szinkron,de most már így a legjobb!emlékszem még son goku hangjára az poén volt... -
Nevezzük szarnak.
-
ja, tom sz*r...de ha egyszer muszáj...
-
Nuki #11125 nekem pl túl komoj Alucard angol hangja :o -
Szvsz bármely szinkront.
Nálam a sorrend: Japán - Magyar - Angol (az angol szinkronszinészek olyan idétlenül beszélnek, hogy még :S) -
Prof William #11123 Épphogy remek dolog! A japán hangok ha megszokja az ember kalsszisokal veri a maygar szinkront. -
Mert? InuYasha fél év alatt le is menne pl :) -
Nuki #11121 persze legyen annyi nap a naptárban hogy ezt megtedd XD -
Nuki #11120 mostmár ez így nem igaz az A+ ra :D -
Azt kéne, mint az HBO-n, nem? Leadni szinkronnal, meg ismételni, de egyszer leadni eredeti nyelven is :)
Vagy akkor kiderülne, hogy időnként mekkora marhaságokat fordítanak? :D -
szerintem azért többen néznek tv-ben anime-t szinkronnal, mint nem szinkronnal :)
(akinek számít az ereedti nyelv, az úgy is maga jár utána az anime-knek, maga nézi amikor ráér, amennyire van ideje, kedve, azt ami érdekli, nem pedig ami a tv-be megy éppen ;) ) -
Nuki #11117 meg persze hogy így a legjobb, sokkal kissebb költségvetéssel lehet itthon leadni animét :D
se szinkronstáb, se vacakolás, csak egy jófajta felirat éskész ^^ -
mikusmate #11116 Értem :) még csak az elsőt néztem meg, úgyhogy akkor azt is belekalkulálom. Köszi :) -
Igen, az extra a 10-11. rész közé illik, és nem szabad kihagyni ;) -
mikusmate #11114 Az elfen lied-nek hány része van? Animenfo-n 14-et írtak, Usteamen viszont 13-at találtam meg egy extrát... Az lenne a 14-ik? -
Anime-t így nézni? Szentségtörés:D Én inkább nem is nézem olyankor ha mást is csinálok:) -
jó, de így nem tom rendesen követni, mert még egy csomó mindent csinálok..
de term így a legjobb, tom..
-
Ehhehhheee:D Mert a magyar szinkron olyan hű de király volt.. szerintem többet ér sokkal az eredeti hang magyar felirat... jobbak a hangok:) Sokkal:) -
ok, most már rájöttem..ez sz*r
-
Mindegyik új anime feliratos. -
az A+-on miért megy a Spirál feliratosan??
-
Vandread-ről vélemény?? Szerintem Dita ütős lett:) Meg az alapszitu tipikus haremanime de nagyon szórakoztató és a 2. szezonra sikerült is valamiféle mondanivalót beletolni:) Én végignéztem és imádtam:) Persze ízlések és pofonok. Én szarrá röhögtem rajta magamat helyenként:D
Ja és ami a legszórakoztatóbb benne, hogy minden férfi magára ismerhet, hogy néha mekkora bunkó parasz tud lenni a nőkkel szemben:D csak itt főhősünknek van mentsége soha korábban nem talákozott nőkkel:D Bár igaz néha számunkra is földönkívülinek tűnnek:)
Egyébként ha alulra beírod a keresőbe, hogy Vandread nem hinném, hogy nem találsz véleményt. -
na az alkesz Mod :D
A vandread ről valakinek van valami konkrét véleménye? -
Bleach Manga 242 -
Hát partnert épp nem, csak gondoltam az itteniek összeröffenhetnének egy sörre valami közeli bárban megvitatni a dolgokat élőben is. :-) -
hát én mennék ha közel lenne és nem dolgoznék, de mivel egyik feltétel sem teljesül, ezért nemtok :(
csak nem vmi partnert keresel mert kínos elmenni egyedül ??? ^^ -
Tervezi valaki, hogy elmegy az animeCON-ra hetedikén? -
trabi + susuki^^ nagyon ott van :)) -
Cromartie High School-t látta valaki ?? Most néztem meg belőle 5 részt, nagyon beteg, tudnám mire gondolnak az írok amikor ezeket a sztorikat kitalálják :D -
Nuki #11099 A Spiral és Read or Die azok egész jók :))
Az előbbi inkább nyomozós, az utóbbit nem tudom besorolni sehova se :P persze ezt így az első három rész alapján XD
igen persze az A+ lapját én is ajánlom :PP