72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • berlinboy6329
    Aham,kössz a felvilágosítást,elég nehezen értem meg,tele van hülye ismeretlen szavakkal.Pl ez az elmeorvos valahogy kimaradt nálam.Ejj,de jó lenne magyar felirat,dehát nincsen.
  • Prof William
    A válasz hasonló.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rena teljesen be van már kattanva Az átéltek és talán O-sama elvették a józan eszét. Még annó volt rólla szó hogy gyógyszeres/elmeorvosi kezelés alatt ált régen. Az élmények hatására szépen visszaesett. A férgek meg egyébb ocsmányságok meg simán hallucinációk.
  • berlinboy6329
    Gondoltam,azt is olvastam. :)

De azt nem értem,hogy
    Miért véres Rena nyaka és mik azok a férgek ott?
  • Prof William
    Nos...

Az UFÓ + a többi marhaság csak Rena agyréme. Már teljesen be van kattanva és konspirál...
  • Ottto
    Kössz, ezt pont most beszéltük William-el :j
    Fordítással nincs gond, már értem én hogy mivan, csak tele vagyok kérdésekkel, amikre remélhetőleg az utolsó rész válaszol.
  • berlinboy6329
    Ott max azt tudom ajánlani állítsd be kicsit a késleltetési idejét a feliratnak.Media plyaerben lehet a felirat beállításánál a timingnál asszem milisekundumot kell állítani.
  • berlinboy6329
    Én még lefordítani is nehezen tudom.

Egy fórumon,név szerint az Usteamen azt olvastam,hogy van x idő,ami állandóan ismétlődik,és ami az előző fejezetekben volt,azok mind megtörténtek nem csak 1 lehetséges befejezés volt.Ez az ufós dolog meg nem tudom.Lehet titokzatos erő is,fogalmam sincs
  • Prof William
    Kicsit off de animéhez kapcsolódik.

Az első pár perc normális de mivel más virzióju raw-om van a felira elcsúszik. Tudok valami feliratkorrigáló progit ajánlani? Ami ne,m az egész feliratot tolja el hanem csak egy bizoynos ponttól...

Előre is kösz.
  • Ottto
    Higurashiban totál összekavarodtam o.O
    Hamarosan uccsó rész, remélem valami normális magyarázatot kapunk....
    ....Mert az idegenes teória kibaszottul lesújtott. Csak reménykedem, hogy Rena idegességében mondta. Persze amit "Rika" (Már abban se vagyok biztos hogy ő az) utána produkált megint fejfájást okozott. Azért most nehogymá egy szimpla ufosztori legyen belőle......
  • Black Hawk
    Bleachszerintem nagyon jó kis videó lett belőle
  • Nuki
    jó nektek ez badarság :] aki érti az tudja :P
    (ja lehet szpojlerbe kellett volna írni?) :$
  • DarkHorSe
  • Nuki
    kezd egy kicsit bonyolódni. pl mai rész amikor kiderül hogy Junior annak a nőnenek a fia aki a Papír ügynök barátnője (a nevét nem is tudom:).... meg lemaradtam egy részről, ahol állítólag meg kiderült hogy ugyanez a nő Anitának az annya is... most akkor mivan? :D
  • DarkHorSe
    walaki biztos nezte
  • Prof William
    Én igen.
  • Nuki
    valaki nézi a Read or Die-t A+ on vagy amúgy?
  • Bucser
    Hát szerintem Haji Saya viszony mindig is plátói volt. Hisz Saya Kai-ba zúgott bele.. hogyha tudja mi az a szerelem. Haji-t inkább úgy szereti mint egy ragaszkodó rokont aki mindig alegjobbat akarja neki.

De ez csak szvsz.

A befejezést én is így tartom a legjobbnak.
  • Bucser
    Spoiler hegyek óvatosan olvasni.

Anime-t tekintve : Első saganak szerintem lehet adni a Hougyoku saga címet hisz e körül megy a pöcsölés. a második meg lehetne a Bounto saga ami még most is tart. AHogy nézem átlag 1 évadonként tolnak egy váltást.

Az első Saga vége ott van hogy Hazajönnek Ichigoék először Seiretei-ből.

Mangara vetítve: itt inkább Aizen saga van de itt csak ez az egy történés van jelenleg és szerinte Ishinnel kapcsolatban még rengeteg dologra fény fog derülni...
  • madfist
    Szerintem meg kellően le lett zárva.
    Az ellenfél a kihálás szélén, mindenki boldog, nevelik a kölyköket. Az hogy Saya alszik, az kellett, hogy ne legyen ultranyálas heppiend. Hagi pedig él és hordja a rózsákat a kriptához, ahogy az az utolsó képkockákból kiderül. Nekem nem hiányzik a Saya-Hagi lovestory további folytatása, jobban fest ez a plátói viszony.
  • Black Hawk
    A Bleach-t hány sagara lehet osztani? És hol van az első saga vége?
  • mikusmate
    Nos én is megnéztem... Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e folytatás...Nagyon sok minden benne van még szerintem.
    Például még kiderülhetne, hogy Haji él. Saya felébred az alvásból, stb (én nem akarom, hogy ha már egyszer összejöttek a végére, akkor ne legyen folytatása a dolognak, na meg már a sorozat elejétől észre lehet venni, hogy Haji nem csak szimpla Chevalier, hanem szereti is Saya-t)... Nade mondjuk úgy túl happy-end lenne :D
  • Black Hawk
    Az bezony Grat
  • RelakS
    Így könnyű
  • DarkHorSe
    elfen lied
  • RelakS
    Elfen Lied
    És asszem Bandou-san mondja Kurama Shichou-nak
  • Black Hawk
    "Azok akik azt hiszik, hogy a múltbeli hibáikat sajnálattal jóvá tehetik nem érdemelnek bocsánatot."

Na animefanok ki tudja miből van az idézet?
  • RelakS
    Nem tudja valaki, hogy az InuYashából a "Kirei wa Kitanai" versikéhez hol lehetne hozzáférni kanjival leírva?
  • Jagi
  • Kmarha
    (ez jó csak én azt nem használom. inkább arra keress rá nekem hogyan lehetne feltörni a xusenet.com-ot vagy szerezni érvényes passot hozzá :D)
  • mikusmate
    Pontosan erre :P csak azért kérdeztem, mert eddig Shinsen-Subs vagy mi a fene volt, aztán ez meg yourmom, és ezt nem ismerem... Amúgy láttam már a többi 49-et :P
  • Bucser
    hát az 50-ik résznek az angolra fansubolt változata... Sorozat többi része nélkül nem érdemes belekezdeni:D Vagy mire gondoltál, hogy feliratos-e?
  • mikusmate
    Ez feliratos? Ha igen akkor leszedem, mert már megesz a fene, hogy megnézzem :D
  • Messi6502
    Ha valaki szokta használni a Youtubet annak ajánlom ezt a kis cikket:
    Hogyan törjük fel a YouTube-ot és a Google Videót?
    Nekem bevált az első tipp.
  • Prof William
    Bővebben?

Pm -ben. :)
  • madfist
    Hát véget ért Saya története (yourmum)
    végülis úgy lett ahogy nem akartam, de aztán szerencsére mégsem lett olyan húdenagy a hepi, úgyhogy nagyon tetszett. Sőt ami azt illetti ennek így kellett végződnie!
  • Sadun Tryst
    ok, akkor majd a 3 film után az is meglesz :)
  • Bucser
    de igen. Érdemes leszedni a sorozatot szerintem. De ez saját vélemény:)
  • Ahhoj
    ázsiai filmeket és anime-ket, és torrent
  • Nuki
    ja ez ilyen torrentes megoldás....?
  • via_mala
    ázsiai