72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Aham,kössz a felvilágosítást,elég nehezen értem meg,tele van hülye ismeretlen szavakkal.Pl ez az elmeorvos valahogy kimaradt nálam.Ejj,de jó lenne magyar felirat,dehát nincsen. -
Prof William #11257 A válasz hasonló.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rena teljesen be van már kattanva Az átéltek és talán O-sama elvették a józan eszét. Még annó volt rólla szó hogy gyógyszeres/elmeorvosi kezelés alatt ált régen. Az élmények hatására szépen visszaesett. A férgek meg egyébb ocsmányságok meg simán hallucinációk. -
Gondoltam,azt is olvastam. :)
De azt nem értem,hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért véres Rena nyaka és mik azok a férgek ott? -
Prof William #11255 Nos...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az UFÓ + a többi marhaság csak Rena agyréme. Már teljesen be van kattanva és konspirál... -
Kössz, ezt pont most beszéltük William-el :j
Fordítással nincs gond, már értem én hogy mivan, csak tele vagyok kérdésekkel, amikre remélhetőleg az utolsó rész válaszol. -
Ott max azt tudom ajánlani állítsd be kicsit a késleltetési idejét a feliratnak.Media plyaerben lehet a felirat beállításánál a timingnál asszem milisekundumot kell állítani. -
Én még lefordítani is nehezen tudom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy fórumon,név szerint az Usteamen azt olvastam,hogy van x idő,ami állandóan ismétlődik,és ami az előző fejezetekben volt,azok mind megtörténtek nem csak 1 lehetséges befejezés volt.Ez az ufós dolog meg nem tudom.Lehet titokzatos erő is,fogalmam sincs -
Prof William #11251 Kicsit off de animéhez kapcsolódik.
Az első pár perc normális de mivel más virzióju raw-om van a felira elcsúszik. Tudok valami feliratkorrigáló progit ajánlani? Ami ne,m az egész feliratot tolja el hanem csak egy bizoynos ponttól...
Előre is kösz. -
Higurashiban totál összekavarodtam o.O
Hamarosan uccsó rész, remélem valami normális magyarázatot kapunk....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!....Mert az idegenes teória kibaszottul lesújtott. Csak reménykedem, hogy Rena idegességében mondta. Persze amit "Rika" (Már abban se vagyok biztos hogy ő az) utána produkált megint fejfájást okozott. Azért most nehogymá egy szimpla ufosztori legyen belőle...... -
Bleachszerintem nagyon jó kis videó lett belőle -
Nuki #11248 jó nektek ez badarság :] aki érti az tudja :P
(ja lehet szpojlerbe kellett volna írni?) :$ -
-
Nuki #11246 kezd egy kicsit bonyolódni. pl mai rész amikor kiderül hogy Junior annak a nőnenek a fia aki a Papír ügynök barátnője (a nevét nem is tudom:).... meg lemaradtam egy részről, ahol állítólag meg kiderült hogy ugyanez a nő Anitának az annya is... most akkor mivan? :D -
walaki biztos nezte -
Prof William #11244 Én igen. -
Nuki #11243 valaki nézi a Read or Die-t A+ on vagy amúgy? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát szerintem Haji Saya viszony mindig is plátói volt. Hisz Saya Kai-ba zúgott bele.. hogyha tudja mi az a szerelem. Haji-t inkább úgy szereti mint egy ragaszkodó rokont aki mindig alegjobbat akarja neki.
De ez csak szvsz.
A befejezést én is így tartom a legjobbnak. -
Spoiler hegyek óvatosan olvasni.
Anime-t tekintve : Első saganak szerintem lehet adni a Hougyoku saga címet hisz e körül megy a pöcsölés. a második meg lehetne a Bounto saga ami még most is tart. AHogy nézem átlag 1 évadonként tolnak egy váltást.
Az első Saga vége ott van hogy Hazajönnek Ichigoék először Seiretei-ből.
Mangara vetítve: itt inkább Aizen saga van de itt csak ez az egy történés van jelenleg és szerinte Ishinnel kapcsolatban még rengeteg dologra fény fog derülni... -
Szerintem meg kellően le lett zárva. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ellenfél a kihálás szélén, mindenki boldog, nevelik a kölyköket. Az hogy Saya alszik, az kellett, hogy ne legyen ultranyálas heppiend. Hagi pedig él és hordja a rózsákat a kriptához, ahogy az az utolsó képkockákból kiderül. Nekem nem hiányzik a Saya-Hagi lovestory további folytatása, jobban fest ez a plátói viszony. -
A Bleach-t hány sagara lehet osztani? És hol van az első saga vége? -
mikusmate #11238 Nos én is megnéztem... Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e folytatás...Nagyon sok minden benne van még szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Például még kiderülhetne, hogy Haji él. Saya felébred az alvásból, stb (én nem akarom, hogy ha már egyszer összejöttek a végére, akkor ne legyen folytatása a dolognak
, na meg már a sorozat elejétől észre lehet venni, hogy Haji nem csak szimpla Chevalier, hanem szereti is Saya-t)... Nade mondjuk úgy túl happy-end lenne :D -
Az bezony Grat -
Így könnyű
-
elfen lied -
Elfen Lied
És asszem Bandou-san mondja Kurama Shichou-nak -
"Azok akik azt hiszik, hogy a múltbeli hibáikat sajnálattal jóvá tehetik nem érdemelnek bocsánatot."
Na animefanok ki tudja miből van az idézet? -
Nem tudja valaki, hogy az InuYashából a "Kirei wa Kitanai" versikéhez hol lehetne hozzáférni kanjival leírva? -
-
(ez jó csak én azt nem használom. inkább arra keress rá nekem hogyan lehetne feltörni a xusenet.com-ot vagy szerezni érvényes passot hozzá :D) -
mikusmate #11229 Pontosan erre :P csak azért kérdeztem, mert eddig Shinsen-Subs vagy mi a fene volt, aztán ez meg yourmom, és ezt nem ismerem... Amúgy láttam már a többi 49-et :P -
hát az 50-ik résznek az angolra fansubolt változata... Sorozat többi része nélkül nem érdemes belekezdeni:D Vagy mire gondoltál, hogy feliratos-e? -
mikusmate #11227 Ez feliratos? Ha igen akkor leszedem, mert már megesz a fene, hogy megnézzem :D -
Ha valaki szokta használni a Youtubet annak ajánlom ezt a kis cikket:
Hogyan törjük fel a YouTube-ot és a Google Videót?
Nekem bevált az első tipp. -
Prof William #11225 Bővebben?
Pm -ben. :) -
Hát véget ért Saya története (yourmum)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végülis úgy lett ahogy nem akartam, de aztán szerencsére mégsem lett olyan húdenagy a hepi, úgyhogy nagyon tetszett. Sőt ami azt illetti ennek így kellett végződnie! -
ok, akkor majd a 3 film után az is meglesz :) -
de igen. Érdemes leszedni a sorozatot szerintem. De ez saját vélemény:) -
ázsiai filmeket és anime-ket, és torrent -
Nuki #11220 ja ez ilyen torrentes megoldás....? -
ázsiai