72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
FFX #11298 Kuchiki Byakuya -
Bleachből?
Nekem Ahogy az az aláírásomból kitűnik: Zaraki Kenpachi a 11-es osztag kapitánya. A stílusa miatt
Valamint Komamura Sajin az ideáljai miatt. -
itt a fókusz ismertetője, némi kiegészitéssel
"Aztán: Japánban külön tévécsatornák éjjel-nappal ezeket a filmeket(animet filmnek nevezni.... sértés) vetítik, nálunk még csak most fedezik fel(lassan 10 éve hogy itt tiltották be a dragonballt...). A különleges rajzolt filmeknek (megint...)hatalmas rajongótábora van(nemmondod), a felnőttek krimit, horrort és fantasztikus eleven képregényeket néznek. A japán manga(most tulajdonképpen melyik is mert azért a manga és az anime nem egy és ugyanaz?) legnagyobb magyar ismerője(nem emlékszem hogy interviewe-et adtam volna...) minket is beavat a rendkívüli népszerűség titkába.
Fókusz csütörtök este 20 órakor!"
-
Csak így közvélemény kutatás jelleggel, nektek a Bleach-ből ki a kedvenc figurátok?
-
Hú na erre kíváncsi leszek....Lássuk mit tud a "szakértő" -
Manga??? biztos adásszünetben egy perces flippel majd toljak az oldalakat:D -
Ja most mutatták a Fókuszba, hogy holnap lesz szó a japán TV-ben népszerű mangáról:D valami Magyarország legnagyobb szakértőjét kérdezik majd. -
Az öcsém most jött be a szobába az eélőbb és idézem:"lesz a japán manga a tévében"
na melyik kewreskedelmi csatorna szakbarbárja mondja az anime-re hogy manga? Vagy már eljutott az agyukig hogy talán tényleg mangát fognak mutatni?
Hogy hol ne kérdezzétek kb 1 perces infó xDD -
Igen lassan a 2 évad vége efelé várható a bounto saga lezárása szerintem és felveszik a manga fonalát.. már kezdett elegem lenni a már szinte afrofrizuráig összezsugorított fejű és hajú ichigobol... -
Inquisitor #11289 Ehem, másik fórumon szóltak, hogy FMP csak 20-án jön ki, addig ne zaklassak vele senkit :) -
Üdv all!
Ez lesz a 98. résztől látható új Bleach opening. Szerintem istencsászár! Egyértelműen felfedezhető már benne a manga vonásai, nekem nagyon tetszik az animáció és a zene is. Az animáció remélem ilyen lesz a sorozatban is és nem ez a ratyi ami most van Bounto saga alatt (bár az elmúlt pár részben mintha javúlt volna egy kicsit).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigo vs Hollow Ichigo harc az openingben áá imádom! És Aizen is feltűnik :).
-
Inquisitor #11287 Meg van valakinek az eddig kiadott magyar Cowboy Bepop sorozat DVD vagy a Full Metal Panic?
Milyen szintű a feliratozás? (Csak mert a szinkronról sok jót nem hallottam.) -
Köszönöm a gyors segitséget. -
Nemtom. Nekem van néhány ragasztott lemezem, de egyenlőre vitte minden.... -
Inquisitor #11284 Fotónyomtatókhoz adnak CD/DVD tálcát. Abba beteszed a lemezt és nyomtatsz rá (általában ilyen nyomtatóhoz szoftvert is adnak!), meg tán a Nero-ban is van hozzá segédlett.
Természetesen ehhez fehér felületű nyomtatható DVD kell, normál, csillogó korongra így nem lehet nyomtatni.
Pár éve lehetet kapni lemezre ragasztható matricát, de kiment a divatból, mert vagy a lemez, vagy a meghajtó nyiffant ki a vaskos matricáktól ... -
Lemezre?Van hozzá külön nyomtató. -
Skacok, a cd lemez boritót milyen progival lehet a lemezre rányomtatni??
Vagy mi kell hozzá?
Mer nem hinném, hogy rá kell ragasztani.
Előre is köszönöm. -
így már érthető... thx [kicsikét szomorú] -
mert nem volt kiírva. de ha jól mlékszem egy kis szünetet vesznek talán novemberig?? (de lehet a vagabondal keverem)
szerk:
www.evil-genius.us
Berserk has no release date, we nor anyone else other than Miura knows when the next release of Berserk will be out. Sorry guys. -
egész jó bár kicsit kusza. -
Hanemvótmég! xDD sztem über -
fokec #11277 Hammerfall-Heroes Return(egyébként ott a videó végén:)) -
NEmrossz:) Mi a szám címe? -
fokec #11275 Leges-legelső AMV-m.Véleményeket várok.
Bleach - Heroes Return
Nos kinek hogy tetszik?? -
Srácok, a kövi Berzerk mikor jön? Mert most nem láttam dátumot sehol:( -
[nanashi]
de ti nem tudjatok letolteni onnan ahonnan en toltom ( newsbin ) -
Prof William #11272 Verzió?
Eladnám a lelkem Oyashiro samának ha végre valami softsubos DVD-rip kijönne. -
MUHAHAHAHAHAAA UJRA TOLTHETO az eureka seven
szoval koszonom de mar nem kell elkuldeni nekem!!!! de az igyekezetet koszonom. -
a magyar felirat is készül hozzá, zsóval majd úgy is végignézheted:) -
Egy szóval sem mondtam, hogy off:D
De mindegy:) úgysem érted:) lényegtelen:D csak símán mehetett volna privbe is. -
Talán off? T.T
Azért ne legyél már ennyire kukacoskodó. A topik nem csak arra van hogy a napi bleach mangát belinkeld! -
Nem egy Naruto hosszúságú sorozat, úgyhogy talán nem kell :D -
Nyissak ennek is témát?
-
Higurashi no Naku koro ni a téma, most ért véget azt tárgyalják meg ^^ -
Skacok nem lehetett volna ezt priviben??
Ad1: Fingom sincs miről beszéltek ad2: nem is érdekel de csak annyit látok, hogy tele van spoilerezve az oldal... -
Prof William #11263 Ja igen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keichivel mindenki szemétkedett a régi helyén, nemcsoda hogy ilyesmire vetemdett. Nem szórakozásból csinált asztem, csak simán bosszúból. -
Prof William #11262 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Model Gun dologból sejthetetd hogy Keici sem az a kiegyensújozott személyiség. Innentől több lehetőség van.
1. Simn megzakkant és képzelte az egészet, miután az az újság ésa trendörfőnök elültette a fejében a bogarat.
2. Természetesen Olyashiro-sama közreműködésével zakkant meg hogy meglegyen a szokásos gyilkosságadag.
Meleleg a Higuban tulajdonképpen mindenszereplőnek van valami titkolt lelki baja, szóval nem meglepő hogy némi természetes vagy természetfeletti segítséggel gyilkosssá vállnak. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kisgyerekekre lövöldözött, szórakozásból. Az apja dúsgazdag, szal a hatóságoknál simán eltusolta az ügyet, aztán költöztek.... -
Aham,akkor már ezt is értem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De még vmi.
1. Keiichi mitől képzelődött?
2. Volt valamelyik részben,asszem pont a 25.ben,hogy Rena elmondta,hogy Keichi mit csinált mielőtt ideköltözött.A 2 szó ami megmaradt a fejemben az a model gun volt.Mit csinált a fegyverrel? -
Prof William #11259 A Dokit még a 2 részben mondták...
Mellesleg én a legurvábban azt találtam, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első 4 rész ami miatt megtetszett a sorozat (macskaszem, tikot örző lányok)csak Keichi képzelgése volt. A csajok semmit nem csináltak és Keichi minden ok nélkül ölte meg őket. Rena is hogy próbálta megálítani "Kérlek higgy nekem!" Szóval eddig at hittük hogy a O-sama álal kiválasztott személy a gyilkolásra Rena+Mion volt abban a részben de valójában Keichi volt a gyikos a lányok meg ártalanok voltak! Így már teljesen másszemmel nézi az eslő 4 részt az ember.