72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • FFX
    Kuchiki Byakuya
  • Bucser
    Bleachből?

Nekem Ahogy az az aláírásomból kitűnik: Zaraki Kenpachi a 11-es osztag kapitánya. A stílusa miatt

Valamint Komamura Sajin az ideáljai miatt.
  • macleod2005
    itt a fókusz ismertetője, némi kiegészitéssel

"Aztán: Japánban külön tévécsatornák éjjel-nappal ezeket a filmeket(animet filmnek nevezni.... sértés) vetítik, nálunk még csak most fedezik fel(lassan 10 éve hogy itt tiltották be a dragonballt...). A különleges rajzolt filmeknek (megint...)hatalmas rajongótábora van(nemmondod), a felnőttek krimit, horrort és fantasztikus eleven képregényeket néznek. A japán manga(most tulajdonképpen melyik is mert azért a manga és az anime nem egy és ugyanaz?) legnagyobb magyar ismerője(nem emlékszem hogy interviewe-et adtam volna...) minket is beavat a rendkívüli népszerűség titkába.

Fókusz csütörtök este 20 órakor!"

• macleod2005
    Csak így közvélemény kutatás jelleggel, nektek a Bleach-ből ki a kedvenc figurátok?
  • Ottto
    Hú na erre kíváncsi leszek....Lássuk mit tud a "szakértő"
  • Bucser
    Manga??? biztos adásszünetben egy perces flippel majd toljak az oldalakat:D
  • CalebJoe
    Ja most mutatták a Fókuszba, hogy holnap lesz szó a japán TV-ben népszerű mangáról:D valami Magyarország legnagyobb szakértőjét kérdezik majd.
  • Jagi
    Az öcsém most jött be a szobába az eélőbb és idézem:"lesz a japán manga a tévében"
    na melyik kewreskedelmi csatorna szakbarbárja mondja az anime-re hogy manga? Vagy már eljutott az agyukig hogy talán tényleg mangát fognak mutatni?
    Hogy hol ne kérdezzétek kb 1 perces infó xDD
  • Bucser
    Igen lassan a 2 évad vége efelé várható a bounto saga lezárása szerintem és felveszik a manga fonalát.. már kezdett elegem lenni a már szinte afrofrizuráig összezsugorított fejű és hajú ichigobol...
  • Inquisitor
    Ehem, másik fórumon szóltak, hogy FMP csak 20-án jön ki, addig ne zaklassak vele senkit :)
  • Adam5
    Üdv all!

Ez lesz a 98. résztől látható új Bleach opening. Szerintem istencsászár! Egyértelműen felfedezhető már benne a manga vonásai, nekem nagyon tetszik az animáció és a zene is. Az animáció remélem ilyen lesz a sorozatban is és nem ez a ratyi ami most van Bounto saga alatt (bár az elmúlt pár részben mintha javúlt volna egy kicsit).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ichigo vs Hollow Ichigo harc az openingben áá imádom! És Aizen is feltűnik :).

• Inquisitor
    Meg van valakinek az eddig kiadott magyar Cowboy Bepop sorozat DVD vagy a Full Metal Panic?
    Milyen szintű a feliratozás? (Csak mert a szinkronról sok jót nem hallottam.)
  • Messi6502
    Köszönöm a gyors segitséget.
  • Ottto
    Nemtom. Nekem van néhány ragasztott lemezem, de egyenlőre vitte minden....
  • Inquisitor
    Fotónyomtatókhoz adnak CD/DVD tálcát. Abba beteszed a lemezt és nyomtatsz rá (általában ilyen nyomtatóhoz szoftvert is adnak!), meg tán a Nero-ban is van hozzá segédlett.
    Természetesen ehhez fehér felületű nyomtatható DVD kell, normál, csillogó korongra így nem lehet nyomtatni.
    Pár éve lehetet kapni lemezre ragasztható matricát, de kiment a divatból, mert vagy a lemez, vagy a meghajtó nyiffant ki a vaskos matricáktól ...
  • berlinboy6329
    Lemezre?Van hozzá külön nyomtató.
  • Messi6502
    Skacok, a cd lemez boritót milyen progival lehet a lemezre rányomtatni??
    Vagy mi kell hozzá?
    Mer nem hinném, hogy rá kell ragasztani.
    Előre is köszönöm.
  • Jagi
    így már érthető... thx [kicsikét szomorú]
  • Bucser
    mert nem volt kiírva. de ha jól mlékszem egy kis szünetet vesznek talán novemberig?? (de lehet a vagabondal keverem)

szerk:

www.evil-genius.us

Berserk has no release date, we nor anyone else other than Miura knows when the next release of Berserk will be out. Sorry guys.
  • Black Hawk
    egész jó bár kicsit kusza.
  • Jagi
    Hanemvótmég! xDD sztem über
  • fokec
    Hammerfall-Heroes Return(egyébként ott a videó végén:))
  • Bucser
    NEmrossz:) Mi a szám címe?
  • fokec
    Leges-legelső AMV-m.Véleményeket várok.

Bleach - Heroes Return

Nos kinek hogy tetszik??
  • Jagi
    Srácok, a kövi Berzerk mikor jön? Mert most nem láttam dátumot sehol:(
  • CSOCSO
    [nanashi]

de ti nem tudjatok letolteni onnan ahonnan en toltom ( newsbin )
  • Prof William
    Verzió?

Eladnám a lelkem Oyashiro samának ha végre valami softsubos DVD-rip kijönne.
  • CSOCSO
    MUHAHAHAHAHAAA UJRA TOLTHETO az eureka seven

szoval koszonom de mar nem kell elkuldeni nekem!!!! de az igyekezetet koszonom.
  • Krezga
    a magyar felirat is készül hozzá, zsóval majd úgy is végignézheted:)
  • Bucser
    Egy szóval sem mondtam, hogy off:D

De mindegy:) úgysem érted:) lényegtelen:D csak símán mehetett volna privbe is.
  • Ottto
    Talán off? T.T
    Azért ne legyél már ennyire kukacoskodó. A topik nem csak arra van hogy a napi bleach mangát belinkeld!
  • Seth
    Nem egy Naruto hosszúságú sorozat, úgyhogy talán nem kell :D
  • Bucser
    Nyissak ennek is témát?
  • Seth
    Higurashi no Naku koro ni a téma, most ért véget azt tárgyalják meg ^^
  • Bucser
    Skacok nem lehetett volna ezt priviben??

Ad1: Fingom sincs miről beszéltek ad2: nem is érdekel de csak annyit látok, hogy tele van spoilerezve az oldal...
  • Prof William
    Ja igen...

Keichivel mindenki szemétkedett a régi helyén, nemcsoda hogy ilyesmire vetemdett. Nem szórakozásból csinált asztem, csak simán bosszúból.
  • Prof William
    A Model Gun dologból sejthetetd hogy Keici sem az a kiegyensújozott személyiség. Innentől több lehetőség van.
    1. Simn megzakkant és képzelte az egészet, miután az az újság ésa trendörfőnök elültette a fejében a bogarat.
    2. Természetesen Olyashiro-sama közreműködésével zakkant meg hogy meglegyen a szokásos gyilkosságadag.

Meleleg a Higuban tulajdonképpen mindenszereplőnek van valami titkolt lelki baja, szóval nem meglepő hogy némi természetes vagy természetfeletti segítséggel gyilkosssá vállnak.
  • Ottto
    Kisgyerekekre lövöldözött, szórakozásból. Az apja dúsgazdag, szal a hatóságoknál simán eltusolta az ügyet, aztán költöztek....
  • berlinboy6329
    Aham,akkor már ezt is értem.

De még vmi.

1. Keiichi mitől képzelődött?
    2. Volt valamelyik részben,asszem pont a 25.ben,hogy Rena elmondta,hogy Keichi mit csinált mielőtt ideköltözött.A 2 szó ami megmaradt a fejemben az a model gun volt.Mit csinált a fegyverrel?
  • Prof William
    A Dokit még a 2 részben mondták...

Mellesleg én a legurvábban azt találtam, hogy...

Az első 4 rész ami miatt megtetszett a sorozat (macskaszem, tikot örző lányok)csak Keichi képzelgése volt. A csajok semmit nem csináltak és Keichi minden ok nélkül ölte meg őket. Rena is hogy próbálta megálítani "Kérlek higgy nekem!" Szóval eddig at hittük hogy a O-sama álal kiválasztott személy a gyilkolásra Rena+Mion volt abban a részben de valójában Keichi volt a gyikos a lányok meg ártalanok voltak! Így már teljesen másszemmel nézi az eslő 4 részt az ember.