72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    sehonnan.. lévén még csak most jött ki a 98 -as dattebayo... A többi még le sem ment tv-ben.. ez új sorozat.. bár nem tudom engem az érdekel mikor folytatják a main line-t...

Ja BTW: nem blech hanem Bleach
  • Black Hawk
    Honnan tudom megszerezni a blech 98 fölötti részeit :/ KELLLL!! :D
  • Nuki
    #11333 #11334 és dragon ball ahogy előre jósoltátok :D én ezekre tippelek, ja talán egy kis slayers is....
  • Inquisitor
    A kivágott leszbikus utalásokkal? Lol. ;)
  • Black Hawk
    inuyas ás félbevágos???:D:D
  • Dying Soul
    Sailor Moon, ehh
  • Nuki
    8 óra előtt nem adhatnak le szeretkezős jelenetet, és a háttérben sem mutogathatnak, mert akkor kapnak egy ficsi kis adásszünetet főmúsoridőben, úgyhogy szeksz jelenet kivéve. talán retekklubbos animékből lesz összevágva valami...
    én vagyok olyan naív hogy a "pozitívan jövünk ki az egészből"-re fogadnék :D
  • DarkHorSe
    Domo arigato gozaimasu
  • Black Hawk
    A DB témát fix hogy előveszik :( pedig én úgy szeretem.
  • Hmuda
    Ha az angyalosra gonsolsz akkor a Dokuro-chan.
  • DarkHorSe
    meg tudnad mondani hogy 1 35tol melyik anime megy?
  • Jagi
    + ott mindenki peverz és meg akarnak minket is fertőzni a "keféljünk13éveseket" vírussal lol.

Megint felhúztam magam... lehet meg sem nézem^^
  • Bucser
    és sok sok sok sok sok sok sok BUGYI aminek folyományaként majd rábizonyítják hogy a Japán kultúrában teljesen normális a tiniszex és már össze is lehet fésülni a Hentai-t az animevel.
  • Jagi
    Jaaaj és a fő mondanivaló: "az erőszakra nevel" [nagyon nyújtja a nyelvét és közben hangot is ad]
    a gyereket a szülő neveli, nem az, amit néz...
  • Jagi
    sztem tuti

vizuális tipus vok... el képzeltem az általad leírt műsort :) hát lol, de sztem vmi hasonló lesz.

Meg kamaszkor, lázadás, nagymellű lányok, robbantás, repülé,s verekedés is :P
  • Prof William
    Van egy ötletem a degradálásra. It egy másik fórumbeli hozzászólásom.

Képzelem.

Szakértő beszél de a jó dolgokat kivágják és közben a háttérben a "Vad csápszönyek anális öjöngése" c. brutálhentai megy.

Azrán megmutatják az Elfen Lied nyitójelenetét + pár nagyon súlyosan animefüggő 150 kilós otaku srácot, majd nyilatkozik pár zokogó szülő akiknek a gyereki animenmániások, felidézik azt a pár éves esetet amikor egy kiskölyök magát Songokunak képzelve kiugrott az ablakon végül ismét egy megható jelenet a Hotaruko (Gyilos emberevő marionatt babák+emberáldozat+brutálszex) -ból.

Aztán Game Over a animéknek egy időre. :)

Azért reméllem nem ez lessz. Én mindenesettre megnézem. :)

Az a baj hogy pillantanyi fókuszos hangulatnak megfelelően az animét bemutathatják nagyon jó műfajnak, de ugyanakkor a sátán művének is.

Mindenesete szülőkkel megnézem este. Szülők szerencsére már fel vannak világosítva, szóval ha valami marhaság lessz benne még őket nem lehet átvágni.

Mibe fogadunk amúgy hogy a szex/brutalitás témát felvetik?
  • Jagi
    igen^^ végül is a horvátok is próbálhanak főzni töltöttkáposztát, vagy babgulyást, DE...
    szal sztem ennyi ;DDDD
  • Nuki
    aha^^ mostmár ezt is tudom :)
  • Seth
    Wonderfull Days például. Na az dettó olyan mint egy japán anime.
  • Hmuda
    Megnéztem kettőt, tényleg nem rossz, csak kicsit gyerekes, de emiatt aranyos is. Félelmetes, hogy "Osaka"-chan mennyire lassú. :-)
  • Nuki
    kubikszon kívül még mi koreai? :)
  • Inquisitor
    "a manga és az anime az teljesen japán... "
    Nagyjából igaz, de azért a koreaiak igyekeznek rácáfolni ;)
  • Jagi
    Vagy ha ecchi egy kicsit tutira az elesés utáni cickóbafejelős jelenetet mutatják lol
    Sztem ez tudatos... :P
  • Seth
    Mikor is lesz ez? A mai kókuszban?
    Marha kiváncsi vagyok hogyan degradálják le az animéket. Meg általában mindíg vmi tök béna jelenetet,szöveget mutogatnak, nem csoda, hogy a kutya se érti meg az animefanokat, hogy hogyan lehet ezt szeretni
  • Jagi
    Éppen ez az amiért ne hívják... nagyon lealacsonyítják a "film" jelzővel.
  • Black Hawk
    Állítom kenterbe vernek egy jó pár sorozatot úgyhogy nyugodtan hívják csak filmnek.
  • Ottto
    Sztem inkább nevezzék filmnek mint mesének (:
  • mikusmate
    Hitsugaya és Urahara
  • Black Hawk
    Abarai Renji És Kurosaki Ichigo
  • Jagi
    Felmerül egy másik kérdés is:
    a manga és az anime az teljesen japán... tudtommal nincs másik nemzet aki mangát rajzolna.

Tehát a "japán mangának" hívni olyan, mintha azt mondanám "francia Eifel torony"
    :P lol
  • Seth
    Jó kis bugyuta sorozat, jó karakterekkel. Néhol nagyon fárasztó, de szórakoztató ^^, érdemes megnézni
  • Hmuda
    Köcc, kellőképpen bugyutának néz ki, hogy megnézzem magamnak. :-)
  • Seth
    Azumanga Daioh
  • Hmuda
    Ebben a válogatásban van egy anime amit rengetegszer mutatnak, mint pl az elsőben a két megidézett pukimon, a szovjet himnusz és a Turuk-turuk figurái, a legvégén a szúnyogos...szóval az melyik anime?
  • Bucser
    Youtube-on érdemes rákeresni, hogy epical Studios.. Több díjnyertes AMV-jük van és Szerintem nagyon igényes munkákat adnak ki a kezükből.:) Lassan 2-3 éve követem munkásságukat csak a 2-3 gigás AMV könyvtáram nem tudom megosztani:D Jó ez az YOUTUBE:D
  • Bucser
    HA már AMV-zünk:)

Az egyik kedvencem az Epical Studiostól:) Zene vágás nagyon jól eltalált koncepciója:)

Our Lady Peace - Not Enough - Final Fantasy X/ X2

• Bucser
    Mangából az előző kettő mellett még viszi a prímet
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A visoredek közül a kiscsaj Sarugaki Hiyori aki először kapja a feladatot hogy hozza elő Ichigobol a Hollow-t:) Aztán kicsit meglepődik mikor sikerült:D
  • Adam5
    Zaraki, Komamura,(pedig nem sok a Komamura fan, szal örülök hogy Bucser is az ^^),Ikkaku, és a legjobban...HOLLOW ICHIGO! :D

aki mangás szereplő és még bírom:
  • egypszichonauta
    kajak poén volt ahogy beharangozták a fókuszban...
    most az FLCL-t(Furi Kurit nézem),nagyon beteg egy sorozat,meg van ég jó pár anime amibe bele se kezdtem...
  • Hmuda
    Egész jól illik a zene a képhez :D (persze hagyni kell belelendülni)