72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
sehonnan.. lévén még csak most jött ki a 98 -as dattebayo... A többi még le sem ment tv-ben.. ez új sorozat.. bár nem tudom engem az érdekel mikor folytatják a main line-t...
Ja BTW: nem blech hanem Bleach -
Honnan tudom megszerezni a blech 98 fölötti részeit :/ KELLLL!! :D -
Nuki #11336 #11333 #11334 és dragon ball ahogy előre jósoltátok :D én ezekre tippelek, ja talán egy kis slayers is.... -
Inquisitor #11335 A kivágott leszbikus utalásokkal? Lol. ;) -
inuyas ás félbevágos???:D:D -
Sailor Moon, ehh -
Nuki #11332 8 óra előtt nem adhatnak le szeretkezős jelenetet, és a háttérben sem mutogathatnak, mert akkor kapnak egy ficsi kis adásszünetet főmúsoridőben, úgyhogy szeksz jelenet kivéve. talán retekklubbos animékből lesz összevágva valami...
én vagyok olyan naív hogy a "pozitívan jövünk ki az egészből"-re fogadnék :D -
Domo arigato gozaimasu -
A DB témát fix hogy előveszik :( pedig én úgy szeretem. -
Ha az angyalosra gonsolsz akkor a Dokuro-chan. -
meg tudnad mondani hogy 1 35tol melyik anime megy?
-
+ ott mindenki peverz és meg akarnak minket is fertőzni a "keféljünk13éveseket" vírussal lol.
Megint felhúztam magam... lehet meg sem nézem^^ -
és sok sok sok sok sok sok sok BUGYI aminek folyományaként majd rábizonyítják hogy a Japán kultúrában teljesen normális a tiniszex és már össze is lehet fésülni a Hentai-t az animevel. -
Jaaaj és a fő mondanivaló: "az erőszakra nevel" [nagyon nyújtja a nyelvét és közben hangot is ad]
a gyereket a szülő neveli, nem az, amit néz... -
sztem tuti
vizuális tipus vok... el képzeltem az általad leírt műsort :) hát lol, de sztem vmi hasonló lesz.
Meg kamaszkor, lázadás, nagymellű lányok, robbantás, repülé,s verekedés is :P -
Prof William #11323 Van egy ötletem a degradálásra. It egy másik fórumbeli hozzászólásom.
Képzelem.
Szakértő beszél de a jó dolgokat kivágják és közben a háttérben a "Vad csápszönyek anális öjöngése" c. brutálhentai megy.
Azrán megmutatják az Elfen Lied nyitójelenetét + pár nagyon súlyosan animefüggő 150 kilós otaku srácot, majd nyilatkozik pár zokogó szülő akiknek a gyereki animenmániások, felidézik azt a pár éves esetet amikor egy kiskölyök magát Songokunak képzelve kiugrott az ablakon végül ismét egy megható jelenet a Hotaruko (Gyilos emberevő marionatt babák+emberáldozat+brutálszex) -ból.
Aztán Game Over a animéknek egy időre. :)
Azért reméllem nem ez lessz. Én mindenesettre megnézem. :)
Az a baj hogy pillantanyi fókuszos hangulatnak megfelelően az animét bemutathatják nagyon jó műfajnak, de ugyanakkor a sátán művének is.
Mindenesete szülőkkel megnézem este. Szülők szerencsére már fel vannak világosítva, szóval ha valami marhaság lessz benne még őket nem lehet átvágni.
Mibe fogadunk amúgy hogy a szex/brutalitás témát felvetik? -
igen^^ végül is a horvátok is próbálhanak főzni töltöttkáposztát, vagy babgulyást, DE...
szal sztem ennyi ;DDDD -
Nuki #11321 aha^^ mostmár ezt is tudom :) -
Wonderfull Days például. Na az dettó olyan mint egy japán anime. -
Megnéztem kettőt, tényleg nem rossz, csak kicsit gyerekes, de emiatt aranyos is. Félelmetes, hogy "Osaka"-chan mennyire lassú. :-) -
Nuki #11318 kubikszon kívül még mi koreai? :) -
Inquisitor #11317 "a manga és az anime az teljesen japán... "
Nagyjából igaz, de azért a koreaiak igyekeznek rácáfolni ;) -
Vagy ha ecchi egy kicsit tutira az elesés utáni cickóbafejelős jelenetet mutatják lol
Sztem ez tudatos... :P -
Mikor is lesz ez? A mai kókuszban?
Marha kiváncsi vagyok hogyan degradálják le az animéket. Meg általában mindíg vmi tök béna jelenetet,szöveget mutogatnak, nem csoda, hogy a kutya se érti meg az animefanokat, hogy hogyan lehet ezt szeretni -
Éppen ez az amiért ne hívják... nagyon lealacsonyítják a "film" jelzővel. -
Állítom kenterbe vernek egy jó pár sorozatot úgyhogy nyugodtan hívják csak filmnek. -
Sztem inkább nevezzék filmnek mint mesének (: -
mikusmate #11311 Hitsugaya és Urahara -
Abarai Renji És Kurosaki Ichigo -
Felmerül egy másik kérdés is:
a manga és az anime az teljesen japán... tudtommal nincs másik nemzet aki mangát rajzolna.
Tehát a "japán mangának" hívni olyan, mintha azt mondanám "francia Eifel torony"
:P lol -
Jó kis bugyuta sorozat, jó karakterekkel. Néhol nagyon fárasztó, de szórakoztató ^^, érdemes megnézni -
Köcc, kellőképpen bugyutának néz ki, hogy megnézzem magamnak. :-) -
Azumanga Daioh -
Ebben a válogatásban van egy anime amit rengetegszer mutatnak, mint pl az elsőben a két megidézett pukimon, a szovjet himnusz és a Turuk-turuk figurái, a legvégén a szúnyogos...szóval az melyik anime? -
Youtube-on érdemes rákeresni, hogy epical Studios.. Több díjnyertes AMV-jük van és Szerintem nagyon igényes munkákat adnak ki a kezükből.:) Lassan 2-3 éve követem munkásságukat csak a 2-3 gigás AMV könyvtáram nem tudom megosztani:D Jó ez az YOUTUBE:D -
HA már AMV-zünk:)
Az egyik kedvencem az Epical Studiostól:) Zene vágás nagyon jól eltalált koncepciója:)
Our Lady Peace - Not Enough - Final Fantasy X/ X2
-
Mangából az előző kettő mellett még viszi a prímet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A visoredek közül a kiscsaj Sarugaki Hiyori aki először kapja a feladatot hogy hozza elő Ichigobol a Hollow-t:) Aztán kicsit meglepődik mikor sikerült:D -
Zaraki, Komamura,(pedig nem sok a Komamura fan, szal örülök hogy Bucser is az ^^),Ikkaku, és a legjobban...HOLLOW ICHIGO! :D
aki mangás szereplő és még bírom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ulqiorra -
kajak poén volt ahogy beharangozták a fókuszban...
most az FLCL-t(Furi Kurit nézem),nagyon beteg egy sorozat,meg van ég jó pár anime amibe bele se kezdtem... -
Egész jól illik a zene a képhez :D (persze hagyni kell belelendülni)