72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • biomage
    olvasd el
  • RelakS
    hmm?!

-----

HMuda: Mao "kurvajó" beszólása is megvolt? :D Az egyetlen gond, hogy ezt japánul mondta, szal nem tudom, mit jelent XD
  • biomage
    lol kiment a fejemböl hogy irjak elnézést
  • Hmuda
    Na megnéztem a Second Raid OVA-ját.

Az eleje hatalmas volt, ahogy Arbalest folyamatosan komentálta az eseményeket. :D
  • Ahhoj
    hmm, fejlécnek tök szép színek vannak :D
  • Hmuda
    Az utolsó nyári kirándulásos.

A legjobb jelenetek: Chiyo-chan gyorsan bespurizott Nyamo kocsijába; Osaka miután jól megbámulta Sakaki melleit bejelenti, hogy mennyire irígy rá; Nyamo összekuporodik a sarokban, miután Yukari "elbűvölte" a csajokat; az elején meg a végén Osaka a szokásos bamba pofával csodálja Kagura barnaságát (azon az odahajolós technikán felröhögtem :D). A késes ébresztés meg a csúcspont. :D
  • biomage
    na végig néztem nagy nehezen a azumanga daioh
    kinek melyik rész tetszet a legjobban?
  • Jagi
    kicsikét babakék-rózsaszín, de egyszer megszokom :)
  • Seth
    az xar, mióta?
    mellesleg néztétek hogy jelennek meg a képek az új galériában, tökjó^^
    mondjuk kicsit zavarnak ezek az új színek, régi mennyire egyszerű volt, de mégis jobb volt
  • Bucser
    sajnos faq nem működik mert srv.hu le van halva.
  • Seth
    nézd meg a faq-ot a banner alatt. Ott levan írva 2 cím,név. Utána már nem olyan nehéz megkeresni őket.
  • Mihail
    Tud vki egy siteot ahonnan animokat lehet tölteni?
  • Prof William
    Kicsit off de egy anime lejátszásakor ezt írja ki.

mplayerc.exe - alkalmazáshiba

A "xy" címen talkálható utasytás a "xy" memóriacímre hivatkozott. A mamóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read

Ok.

Aztán egy hasonló szöveg jön csak ott written a vége.

És megint

Aztán megint read.

Más file lejátszásakor nemvolt iylen baj. Mi lehet a probléma?
  • Prof William
    Heh... a Toshiue no Hito legújabb részét olvasva új értelmet nyer az "Egy vad éjszaka" kifejezést. :)
  • madfist
    Kicsit későn mentem, akkor lehetett venni még mangákat, figurákat, kártyákat, newtype magazint, meg valahol pólót is láttam. DVDt viszont sehol sem leltem.
  • Hmuda
    Amúgy lehet ott vásárolni anime cuccokat? Gondolok itt DVD-kre, figurákra, ilyesmik.
  • madfist
    Sztem nem veszítettél semmit, de egyszer mindenképp érdemes kinézni, hogy tud miaz. Nekem nagyon bejött a cucc, csak a következőre nem másnaposan kialvatlanul kéne mennem :S A cosplay meg az AMVk tök jók voltak. A Naruto movie-n viszont majdnem bealudtam, úgyhogy hazamentem. Ráadásul k szar hangja volt, mintha direkt rá lett volna keverve egy vetítőgép hangos és monotn kattogása.
  • biomage
    tök jó néznek ki
  • Hmuda
    Átméreteztem a gifeket, szóval mehetnek más fórumok 80x80-as avatarjaiként. Használjátok egészséggel. :-)

(Az első, a negyedik és az utolsó saját gyártmány, kénytelen voltam levagdosni a fölös képkockákat, hogy ezt a sebességet elérjem.)
  • Nuki
    (: tényleg meg kéne néznem nekem is, annyit emlegetitek mááár :D
  • Hmuda
    Nem, mivel abban mindegyik kocka benne van, de ha kicsit gyorsítani akartam volna rajta akkor ki kellett volna venni minden második frame-et és akkor már darabos lett volna a GIF.
  • Nuki
    szerintem nem is lett akadozós...
  • Krezga
    Death Note első részét látta már valaki? Ha jól tudom, japánban 3 napja ment le az első rész. Én még csak belepillantottam, mert most nem érek rá, de majd holnap megnézem, Így belepillantva+opening jónak tünik.
  • Dying Soul
    VLC
  • Hmuda
    Hm, nem lehetett rossz. Asszem a következőre már elmegyek.
  • Cat #11433
    http://index.hu/kultur/eletmod/oszianimecon/
  • Hmuda
    No, tud valaki nyilatkozni arról, hogy veszítettem-e valamit azzal, hogy kihagytam az őszi AnimeCON-t?
  • biomage
    nekem is banbának tünik osaka
    én media player classikal nézem legtöbbszöraz MKV AVI és WMet
  • berlinboy6329
    MKV-t nézed?Mert nekem ott hibát ír ki.Nem igaz,hogy a WM Player viszi a többi meg nem?Ez hülyeség.MKV kell mindenféleképp,gacsak az U-s helyen az Aviba nincs beégetve felirat.Van beleégetett felirat benne?Mert nem akaorm,hogy zavarjon,azért kell az MKV,de ha nincs akkor átállok arra.Mplayer meg lejátszaná 1 ifő után el is indul,de nincs kép.És van vmi a fontokkal vmit kiír a BS me a WM player amit az Mplayer nem.
  • mikusmate
    BsPlayer + CCCP... nekem működik rendesen minden...
  • berlinboy6329
    Ti milyen lejátszóval nézitek/néztétek?MKV-t v AViT?Mert MKV-t csak WM playerrel tok mplayer nem viszi,Avisba,meg belekavar az angol felirat is.
  • Bucser
    Nekem csak annyi, hogy kicsit elvarázsolt:D
  • Hmuda
    Nekem a bamba jelző ugrik be. :D
  • Krezga
    Osakáról két dolog jut eszembe: tök hülye, meg lassú:D
  • Hmuda
    Most dobtam össze. A képkockák kétharmadát ki kellett dobni, hogy ezt a sebességet elérjem 1/100-as sebességnél.

Veszélyes ez az Osaka. :D

Most épp a porszemesen küzdök. :P
  • kaki maki
    media player classiccal külső feliratot hogy tudok betölteni?
  • Hmuda
    Próbáltam de az se tud gyorsabb GIF-eket csinálni, plusz a tömörítése se valami meggyőző (méretileg kábé kétszer ekkora GIF-eket hozott ki ugyanezekből a képkockából).
  • Bucser
    Válogass

Ezek csak a komédiák... de asszem ha ezen az oldalon elkezdessz keresgélni találsz majd pár dolgot tuti ami tetszik.
  • Krezga
    próbáld Easy Gif Animatorral, én azzal szoktam.
  • biomage
    tetszik a gifek :)
    mindenkinek:lássuk csak a Full Metal Panic megvan kazettán Trigun láttam végig bebop ugy szintén read or dei nézem az a+on az ova az egyetlen amit még nem láttam mást?