72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
olvasd el
#11452 -
hmm?!
-----
HMuda: Mao "kurvajó" beszólása is megvolt? :D Az egyetlen gond, hogy ezt japánul mondta, szal nem tudom, mit jelent XD
-
lol kiment a fejemböl hogy irjak elnézést -
Na megnéztem a Second Raid OVA-ját.
Az eleje hatalmas volt, ahogy Arbalest folyamatosan komentálta az eseményeket. :D -
hmm, fejlécnek tök szép színek vannak :D -
Az utolsó nyári kirándulásos.
A legjobb jelenetek: Chiyo-chan gyorsan bespurizott Nyamo kocsijába; Osaka miután jól megbámulta Sakaki melleit bejelenti, hogy mennyire irígy rá; Nyamo összekuporodik a sarokban, miután Yukari "elbűvölte" a csajokat; az elején meg a végén Osaka a szokásos bamba pofával csodálja Kagura barnaságát (azon az odahajolós technikán felröhögtem :D). A késes ébresztés meg a csúcspont. :D -
na végig néztem nagy nehezen a azumanga daioh
kinek melyik rész tetszet a legjobban? -
kicsikét babakék-rózsaszín, de egyszer megszokom :)
-
az xar, mióta?
mellesleg néztétek hogy jelennek meg a képek az új galériában, tökjó^^
mondjuk kicsit zavarnak ezek az új színek, régi mennyire egyszerű volt, de mégis jobb volt -
sajnos faq nem működik mert srv.hu le van halva. -
nézd meg a faq-ot a banner alatt. Ott levan írva 2 cím,név. Utána már nem olyan nehéz megkeresni őket. -
Mihail #11447 Tud vki egy siteot ahonnan animokat lehet tölteni? -
Prof William #11446 Kicsit off de egy anime lejátszásakor ezt írja ki.
mplayerc.exe - alkalmazáshiba
A "xy" címen talkálható utasytás a "xy" memóriacímre hivatkozott. A mamóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read
Ok.
Aztán egy hasonló szöveg jön csak ott written a vége.
És megint
Aztán megint read.
Más file lejátszásakor nemvolt iylen baj. Mi lehet a probléma?
-
Prof William #11445 Heh... a Toshiue no Hito legújabb részét olvasva új értelmet nyer az "Egy vad éjszaka" kifejezést. :) -
Kicsit későn mentem, akkor lehetett venni még mangákat, figurákat, kártyákat, newtype magazint, meg valahol pólót is láttam. DVDt viszont sehol sem leltem. -
Amúgy lehet ott vásárolni anime cuccokat? Gondolok itt DVD-kre, figurákra, ilyesmik. -
Sztem nem veszítettél semmit, de egyszer mindenképp érdemes kinézni, hogy tud miaz. Nekem nagyon bejött a cucc, csak a következőre nem másnaposan kialvatlanul kéne mennem :S A cosplay meg az AMVk tök jók voltak. A Naruto movie-n viszont majdnem bealudtam, úgyhogy hazamentem. Ráadásul k szar hangja volt, mintha direkt rá lett volna keverve egy vetítőgép hangos és monotn kattogása. -
tök jó néznek ki -
Átméreteztem a gifeket, szóval mehetnek más fórumok 80x80-as avatarjaiként. Használjátok egészséggel. :-)
(Az első, a negyedik és az utolsó saját gyártmány, kénytelen voltam levagdosni a fölös képkockákat, hogy ezt a sebességet elérjem.) -
Nuki #11439 (: tényleg meg kéne néznem nekem is, annyit emlegetitek mááár :D -
Nem, mivel abban mindegyik kocka benne van, de ha kicsit gyorsítani akartam volna rajta akkor ki kellett volna venni minden második frame-et és akkor már darabos lett volna a GIF. -
Nuki #11437 szerintem nem is lett akadozós... -
Death Note első részét látta már valaki? Ha jól tudom, japánban 3 napja ment le az első rész. Én még csak belepillantottam, mert most nem érek rá, de majd holnap megnézem, Így belepillantva+opening jónak tünik. -
VLC -
Hm, nem lehetett rossz. Asszem a következőre már elmegyek. -
Cat #11433 http://index.hu/kultur/eletmod/oszianimecon/ -
No, tud valaki nyilatkozni arról, hogy veszítettem-e valamit azzal, hogy kihagytam az őszi AnimeCON-t? -
nekem is banbának tünik osaka
én media player classikal nézem legtöbbszöraz MKV AVI és WMet -
MKV-t nézed?Mert nekem ott hibát ír ki.Nem igaz,hogy a WM Player viszi a többi meg nem?Ez hülyeség.MKV kell mindenféleképp,gacsak az U-s helyen az Aviba nincs beégetve felirat.Van beleégetett felirat benne?Mert nem akaorm,hogy zavarjon,azért kell az MKV,de ha nincs akkor átállok arra.Mplayer meg lejátszaná 1 ifő után el is indul,de nincs kép.És van vmi a fontokkal vmit kiír a BS me a WM player amit az Mplayer nem. -
mikusmate #11429 BsPlayer + CCCP... nekem működik rendesen minden... -
Ti milyen lejátszóval nézitek/néztétek?MKV-t v AViT?Mert MKV-t csak WM playerrel tok mplayer nem viszi,Avisba,meg belekavar az angol felirat is. -
Nekem csak annyi, hogy kicsit elvarázsolt:D -
Nekem a bamba jelző ugrik be. :D -
Osakáról két dolog jut eszembe: tök hülye, meg lassú:D -
Most dobtam össze. A képkockák kétharmadát ki kellett dobni, hogy ezt a sebességet elérjem 1/100-as sebességnél.
Veszélyes ez az Osaka. :D
Most épp a porszemesen küzdök. :P -
media player classiccal külső feliratot hogy tudok betölteni? -
Próbáltam de az se tud gyorsabb GIF-eket csinálni, plusz a tömörítése se valami meggyőző (méretileg kábé kétszer ekkora GIF-eket hozott ki ugyanezekből a képkockából). -
Válogass
Ezek csak a komédiák... de asszem ha ezen az oldalon elkezdessz keresgélni találsz majd pár dolgot tuti ami tetszik. -
próbáld Easy Gif Animatorral, én azzal szoktam. -
tetszik a gifek :)
mindenkinek:lássuk csak a Full Metal Panic megvan kazettán Trigun láttam végig bebop ugy szintén read or dei nézem az a+on az ova az egyetlen amit még nem láttam mást?