72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
láál 
-
Nuki #11737 ja mert te a Yaoit szereted, nemkéne más orrára felróni hogy ő nem...;D -
hellsingben mia jó, sose értettem. -
fú, flcl dekirály mán :O) -
ebben 1et ertek... marmint a zene, az telleg botranyosan szar lett sajna a sorozatehoz kepest de ez van:( -
Nuki #11733 Hellsing OVA 1.részét láttam még csak, két dolog keserített el: (mmellesleg első osztályú termék, minden elismerésem, de sajnos semmi sem tökéletes)
- néhol nem-nagyon odaillőnek érzek egy-két fullos csili-vili 3D-s villogást...
- ami inkább a problémám az a zene. vagy én szoktam meg és hallgattam kopásig a hellsing OST-jeit és hiányzik, vagy a rendezők szerint nem illik oda, mert a zenéről jópár elismerő kritikát olvastam neten...
Szerintem az nagy érvágás hogy kihagyták a zenét, nagyon sajnálom, annyira hangulatos volt, egyszerüen azzal együtt szeret bele az ember a sorozatba ;D [hát remélem nemcsak én vagyok így vele]
-
utanna gyurd le a trinity blood ot is, tetszeni fog:D -
Látom ezt a sorozatot is az a nárcista majom csinálta meg mint a LoveHinát. :-( Annyira utálom, hogy folyton át kell tekerni az elejét a magamutogatása miatt. :-( -
akkor ki ne hagyd! -
Ok, kösz. Lehet előbb a mangát kellene elolvasnom, itt figyel a teljes sorozat bátyó gyüjteményében. -
tom mirol beszelsz eppen ezert nincs kifogasom se a sorozat se az ova val kapcsban en imadom mind2t -
Az ova 6 részes lesz tudtommal. A TV sorozatnak meg gagyi a vége. Azaz nincs neki... A manga meg még most is íródik tudtommal. -
Miután az OVA szinte szó szerint követi a mangát a sorozat pedig igencsak eltért tőle így nem csoda, hogy sokan hurrogtak:D de szerintem még többen a sorozat miatt (már aki olvasta a mangát tudja miről beszélek) -
azt mondanam h kezd az Ova val de mivel meg kozeltsem teljes, igy kezd a sorozattal bar sokak akik a sorozattal kezdtek elkepesztomod hurrogtak az ova 1so resze utann......
az Ova is jo lesz csak ez 1 mas szemszogbol dolgozza fel a story, mondhatni sokkal manga kozelibb a tortenet tobbet fogsz megtudni Alucard rol konkretan azt is h hogyan karhozik el a lelke nem eppen a kozelmultban:D -
Én csak a sorozatot néztem meg, de szvsz azzal is kell kezdeni, mivel mindent az elejéről mond el. Úgy emlékszem, az animáció is végig igényes volt. -
Megnéztem az [Ani-Jiyuu]_Hellsing_Ultimate_-_S1 részt. Ez elvileg csak egy OVA, de várható, hogy a sorozatban is ilyen jó lesz az animáció? Valami hihetetlenül jól meg van rajzolva.
Hülyére röhögtem magam mikor a rendőrcsaj felébredt. :D
Amúgy mielőtt hozzáfognék a tényleges nézéshez: a két OVA és a sorozat milyen kapcsoaltban van és milyen sorrendben kellene megnézni őket? -
Shadow_THH #11722 thx -
Trinity Blood 1-2 része Budapesten játszódott és volt benne ez a Kádár Gyula nevezetű vérszopó -
Ja oké.
Direkt leállítottam a Helsing letöltést mert felkeltettétek az érdeklődésem az Akira iránt, de mostmár nem hagyom magam eltéríteni. 
De azért felkerült a nézendők listájára. -
láál -
Shadow_THH #11718 #11709 -
gondolom azt akarja lesd meg azt is, és ez nem rossz ötlet (movie only, sorozat nem túl jó):D -
az jofajta de csak a film a sorozat az remisztoen gagyi -
Miteccik? -
ninja scroll!! -
Nuki #11713 ja értem ^^ -
Nuki #11712 gondolom Trinity Blood... -
Shadow_THH #11711 spoilers: nincs időpont csak a valamikor intervallumon belüli változó -
Nuki #11710 vizitor nénitől megszerzem az időpontot és oda-diffundálok hozzátok ^^ és nagyon megköszönöm :] -
Shadow_THH #11709 mi ez? :D -
Shadow_THH #11708 gondoltam ugy is találkozom valamikor visitorral (és makival) és hallottam hogy szoktatok találkozni ugyíhogy rajtuk keresztül akár -
Nuki #11707 júúúúúúúúúúj hollax? :D -
jaja, elegge ottan van az az anime:D -
Prof William #11705 Nem beszélve Kadar Gyula -ról maygarország vámpír márkijáról.
Ej ej Kádár elvtárs gyanús volt nekem mindig. :) -
esetleg ,aki meg nem latta az nezze meg a Trinity Blood cimu alkotast.
eleg jo kis anime foleg a 2 Magyarorszagon jatszodo resze.. kitettek magukert a Japok elkepeszto reszletesseggel abrazoljak Mo-t:) -
Megnéztem az Akirát. Még ha nem is lett első a toplistámon, de egy harmadik helyet kiharcolt magának, mert nagyon jól sikerült alkotás és tetszettek a régi stílusú figurák, bár inkább néztek ki kínainak mint japánnak. Egyedül talán Akira volt japán külsejű. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól beszélem/értem az angolt, de azért biztosra akarok menni, hogy jól értelmeztem a dolgokat.Ha jól értelmeztem, akkor ugyebár mindenkiben megvan az a bizonyos "életenergia", de van hogy egyeseknek több jut belőle mint másoknak. Ilyen volt a három gyerek, Tetsuo és Akira is. Míg a három gyerek képes volt kontrollálni ezt, addig Tetsuo csak félig, Akira pedig egyáltalán nem, mert annyira sok jutott neki és ez az energiatúlcsordulás okozta a két anomáliát. -
Shadow_THH #11702 ki van nekem irva dvd-n -.- -
Nuki #11701 meg #11698
ezek annyira jól néznek ki:D , hogy rágom már az asztalt ettől a rohatt letöltéslimittől, alig lehet valami értelmeset leszedni... :| -
NA csak szólok:
Dattebayotól Bleach 100. rész -
Shadow_THH #11699 de