72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Tudom :) folyamatban vana beszerzése, külföldi ismerősöket kérdezgetek látták-e valamelyik részét :), de nekem konkrétan a AZ a World kéne.
Infúzió be és fel nem állnék a gép elől:) marhára bejön a környezet...
kéne egy ilyen mmo -
Szevasztok!
Most fejeztem be a Yu Yu Hakushot az Inuyashát és a Blach,Narutot amíg van felirata.
Tehát valaki tudna ajánlani valami hasonló kaliberű animet? -
Megéri :) A sorozat utolsó részében van egy szép (tán még meghatónak is mondható) jelenet. Holnap még megnézem a filmet, aztán ideje dvd-kre összekészíteni a maradékot :) -
hát én csak azt tom mondani,h nemnagyon találtam benne hibát, le a kalappal a Japók előtt igazán jó munkát végeztek.Amikor elöszőr láttam anno a trinity blood ot csak bámultam a Magyarországi jeleneteket szal abszoludt
. a rendőri munkáról, ill. a "csendéletet" ábrázoló jelenetekből a csövik kezéből igazábol csak a fedél nélkül maradt ki
, szal összefoglalva mestermű szerény véleményem szerint:D
-
Nuki #11934 aj-jaj és én végig akartam nézni a sorozatot, de íííígy:D
[bocsi a sok üziért] -
Nuki #11933 +#11897+#11899 énis végigjátszjátszottam már mind a három befejezésével együtt :)
csak érdeklődtem hogy ki mennyire érdekelt ezekben az RPG Makeres játékokban, hátha van köztünk olyan aki csinált már ilyet :) (jó egyet én is ismerek de rajta kívül:)
vagy csak szimplán szereti^^ -
Nuki #11932 Régi téma, de most konkrét bizonyítékokkal azoknak akik még nem látták :)
Trinity Blood - Magyarországi jelenetek
Épületek, tájkép
Lánchíd megjelenítése
Magyar nevek
Duna Gyöngye - István City
Pezsi a magyar utcákon
SPOILER! 'Templom'
Vélemény? -
Basszus, InuYasha 163. részén éppencsak nem bőgtem el magam. Olyan szomorúúúúúúú!!!
-
FFX #11930 "szingli" RPG már van belőle :) -
jah nem ment, de már tapasztaltam ezt 1 párszor ,szal megesik néha -
A hétvégén sorozatoztam egy kicsit :)
egy valamire jöttem rá, de arra nagyon:
kell egy olyan mmorpg mint a "World" (.hack/sign)
... de nagyon -
US ftp-je nálatok sem működik most?? -
Nemtudja valaki hogy honnan lehet letölteni ingyen a Vadmacska kommandó részeit? -
_Vegeta_ #11925 Még a manga is szarnyal... messze a vege hálistennek. ;) -
Azt várom én is. Most má télleg megölhetné valaki. :/ -
Bleachből még szerintem 2-3 évad hátra van ne félj. Valamint a Manga-t is nyújtják mint a rétestésztát.:( -
igazábol sztem teljesen mind1 ,h ki a célpont a kíánség teljesítése után minden esetben ugyanaz a fizetség , pontosabban a lélek.. származhat az bármilyen embertől. -
JohnnyP #11921 Úgy vettem észre hogy Pokol Lány meg tudja ítélni, hogy mikor is gonosz a célpont, és nem szeret csak úgy igazságtalanul gyilkolászni. Pl a szinészkedős részben is szerintem az ő keze volt, mert tudta hogy akit meg akarnak öletni az ártatlan. -
én végignéztem, de nem estem énse hanyatt tőle -
nem is a megérdemlésen van a hangsúly , hanem a kívánságon... aki kéri a végrehalytást az lehet alapvetően gonosz is és akarhat rosszat 1 "jó" embernek is.... -
Én nem bírtam végig nézni(megkövezhettek), de az első hat rész nagyon uncsi ezér nem néztem tovább. -
JohnnyP #11917 Elkezdtem nézni a Hell Girl-t. Van benne néhány olyan rész ahol szerintem egyáltalán nem érdemelnek halált az emberek, és úgy álítják be az estet mintha minimum tömegeket mészároltak volna le. Azért tetszik. -
Én azt remélem, hogy lesz Kakashi vs. Itachi.
De ha az nem akkor Sasuke vs. Itachi. -
he?:) -
Már Várom az újjab Itachi VS Sasuke összecsapást, de jobban érdekel a Naruto, Jiraya VS Akatsuki. :D -
Háát a bantou saganak mindjá vége(legalábbis bízom benne) aztán még ott van Aizen és és a sunyi arcú akik gyorsan eltüntek a sorozatból egy menos grande segítségével :D. Úgyhogy még lessz bőven rész. -
kerdes: lehet tudni hogy a bleach mostansag hol tart? ugyertem hogy mar nagyon a vegenel lehet a sztori,, vagy valami. vagy lehet e tudni hany reszes lesz? -
Ichit én is birom(föleg az 52-53 részben a vicceltem-mel.) :D
De Orochimaru nem illik bele a Narutoba szerintem...
Viszont eddig Itachi nagyon tetszik!
Neki kéne lennie Orochimaru helyett.De érzem, hogy majd Itachi is lesz egyszer *főgonosz*(legalábbis remélem/gondolom)! -
_Vegeta_ #11910 Pedig jofej.
En a bleachbe birom ichimaru gin-t. Az egy allat! :D -
_Vegeta_ #11909 vúúú ez jo.. 4resz ^^
arigatou Krezga-san ^_~ -
Kakashi,Naruto,Sakura,Sasuke,Lee,Neji,stb.
MINDENKI nagyon jól el lett találva szerintem(Csak Orochimaru halna már meg!) -
Nemrég kezdtem el nézni a Trinity Blood-ot, az első négy rész baromira tetszet, remélem a többi is ilyen jó lesz:D -
Naruto-ból kik a kedvenc szereplőitek? -
Shadow_THH #11905 moondragon.hu
állítólag jóak -
holálá: http://www.mininova.org/search/?search=Yamato+Nadeshiko+Shich+Henge
Szerintem még gyorsan le is fognak jönni:)
-
Nem csodálom, hogy nem bírják:D:D -
Most kezdtem el az Excel Saga-t de ezt nem bírják a rekeszizmaim. XD -
_Vegeta_ #11901 Hai, oktoberben indult. Havernal lattam az elso reszt, de valahogy kiment a fejembol es most eszembejutott... csak nemtom honnét vadaszhatnam le. Az elso resz nagyon bejott. ^^ -
hümm...érdekes lehet:)
ha jól nézem, még csak 4 rész jött ki, és még nem sok csapat csinálja. -
_Vegeta_ #11899 Ki nem ismeri? :D