72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kösz. Fel vannak jegyezve. :-) -
Jin-Roh : Wolves Brigade
X- The Series
X- The Movie
RahXephon
Gundam Seed (destiny szar bele se kezdj)
Csak így kezdésnek. Vicces animet nem tudok mondani mert nem sokat láttam. -
Plusz: van olyan anime oldal (akár angol, akár magyar), amin majdnem az összes anime fent van ismertetővel/értekelhetőséggel? Az aio-anime listáját kicst hiányosnak érzem. -
Az alábbi lista alapján belőhető érdeklődési körben milyen animét tudnátok ajánlani következőnek? Neon Genesis Evangelion 10
Neon Genesis Evangelion: End of Evangelion 10
Akira 9
Cowboy Bebop 9
Ghost in the Shell 9
Azumanga Daioh 8
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 8
Elfen Lied 8
Excel Saga 8
Full Metal Panic? Fumoffu 8
Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth 8
Ninja Scroll 8
Wolf's Rain 8
Animatrix 7
Chobits 7
FLCL 7
Full Metal Panic! The Second Raid 7
Kite 7
Puni Puni Poemy 7
Stellvia of the Universe 7
Full Metal Panic! 6 -
_Vegeta_ #12094 Jahh hat vegulis jah. :D -
Én az eredetire gondoltam, nem a kanás átiratra :P
A Hanaukyou maids-ben is van egy Cynthia, vagy mi, és szegénynek úgy írták a nevét, hogy シンシア (shinshia), ha jól emléxem ^^ Meg Mariel-ből マリエル (marieru), de ez legalább aranyosan hat :) -
_Vegeta_ #12092 Bejiita RelakS, Bejiita. ^_~
biomage: ha elkezdessz kicsit foglalkozni a japannal a "私" "は" "です" kifejezesekkel gyakran talalkozni fox. ;) -
Naruto 4 ever! -
Sumomo-n lehet röhögni... -
Vegeta vagyok. (csak valami vedzsíta a kiejtése, azért van úgy írva japánul ahogy) -
ez mit jelent?
私は ベジータ です。 -
_Vegeta_ #12087 Egy ecchitol ne varjal gondolkodos sztorit. Jójó ez gonosz megjegyzes volt. :D -
meglestem a Chobitsot
haaat... :D
persze minden animebol nem lehet kihozni a hubazmeg ezen most egy hetig gondolkozni fogok sztorit de.. vegulis jo volt.
-
naná h vannak tájszólások.
csak h pár ismertet említsek.
naruto, love hina-ból kitsune vagy kenshin-ből kenshin :) -
_Vegeta_ #12084 Mas: De uncsik ezek a Bleach fillerek. En meg mar azt varom mikor jonnek Hitsugaya-ek a suliba, ugylaccik hiaba varom. :D -
_Vegeta_ #12083 Osakai tajszolas? Ez mar ontopik. ^^ -
Már nem... egyszerűen meguntam. Ha nem veszitek észre akkor mindegy:)
Hogy offtopic is legyek: Szerintem ott is vannak tájszólások. -
_Vegeta_ #12081 "Ameik jobban teccik!" :) Az adott orszagban ugyis megertik. ^^
De egyebbkent a mi tanarunk allandoan Doü, DÓUÜ-nek mondja en igy jegyeztem meg. :)
De ezt inkabb japan topikba kene mert még bucser fejbe kolint minket. ^^ -
Ahogy a magyarban is. De mit tanuljunk meg? Ahogy "hivatalosan" van, vagy pl magyar esetén pálócous kiejtést? :P -
_Vegeta_ #12079 En rohogogorcsot. :D -
Na ettől tudok idegrángást kapni... -
_Vegeta_ #12077 Azert kiejtest annyira ne eroszakold bele a masikba, mert bizony van egy-ket fajta kiejtes. En pl direkt irtam "doü"-vel. :)
#12064: Nekem a Boku wa-rol jut mindig ez az eszembe. Boku wa Boku wa Boku wa. :D
#12073: Bwahahahaha :DD Mekkora nagy. -
Épp most nézem a Stellviát, szóval ez betett. 
Amúgy ajánlom az Uchuu no Stellvia sorozatot azoknak, akik sci-fi mániásak. Afféle "Harry Potter in space" sorozat. -
Prof William #12075 :)
Főhősünk meg sazerencsétlenül néz.
The Spirits always wit Yoúúúúúú! -
..... "majd a tobbi hulye idiota is ugyaneztteszi."
ui: utalom azokat a reszeket -
Prof William #12073 Na és ezt hangot melyik kevenc karakterünk adja ki.
Kihúzza magát majd melkasán keresztbetet kézzel...
Bwahahahaahahaahahahhahaah! -
Ezt eddig csak Kana-chantól láttam, mikor a Second Raid eleje felé leborult az ágyról és vakarászta a fenekét. :-) -
Prof William #12071 Biza! És ilyenkor néz macskaszemmel. + hangerő, szóval igazából úgy kellett volna írnom, hogy USODAAA!
Ami még ari amikor elesnek és nem ajaj hanem valami acacacaca, vagy itetetete hangot adnak ki. -
ez Rena kedvenc Hazudsz!!!! v. Hazugság!!! felkiáltása:D -
Prof William #12069 Usoda! -
koreai -
Ezt most találtam. Minőségi iparosmunka. :D
(Kár, hogy valami domacsi nyelven karattyolnak és nem japánul vagy angolul, bár a szinkronhang nagyon jó lett, illik az eredeti japánhoz.) -
Én meg ettől másztam a falra. :-) -
te sose.... -
én soxor a watashi-tól mászok falra,amikor egy karakter nem tud mást mondani, főleg a depis katakterek nem szokták folytatni, jajj drámákban ezerszer megcsinálják ezt :D Watashi......[aztán mély hallgatás]
Meg vannak az egyéb ilyen elkezdik de nem fejezik be mondatok , szavak,amikor a szerencsétlen magyarra fordító nem tud mihez kezdeni :D
a saikano-ban mondanak még olyat hogy AHO, az is vmi butuskát jelent,amolyan gyengébb baka lehet ^^ (amit én tökfejnek írtam, hamár az első 4 részben annak fordították) -
Prof William #12063 AZ eeto nagyon aranyos amikor valami lányszereplő keres valamit és nem találja, vagy gondolkodik valamin. :) -
hallotam már mindegyiket :)
kösz -
Dou itashimashite! (kiejtés: Dó itásimáste, az á az röviden ejtendő) Jelentése: Szívesen, az Arigatou gozaimasu-ra szokás válaszolni vele -
az mit jelent? "doü itasimaste"
ja igen keresi valaki a klipet? -
én azt sem beszélem normálian :)