72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én síma saveas-el csináltam 12-es minőségben. Nem egy nagy képek ezek, hogy agyon kelljen tömöríteni. -
thx
-
save to web, .jpg, 60%? -
Itt az alap.psd, Mikuru-channal az élen. -
ha behúzol két "kék vonalat", azzal sem lesz gond :) -
és kép nélkül nem is lenne túl nagy
-
Na ja, úgy egyszerűbb lenne. Csak egy kiegészítés: mikor a szöveget igazítjátok a széléhez, akkor úgy csináljátok, hogy pont olyan távol legyen a szélétől, mikor pont elengedi az auto-snap (már ha értitek mire akarok kilyukadni). -
Szvsz szerintem is... 72 pixel/inch környékén is csak hasonló a szöveg -
Figy, Hmuda! Az nem jobb lenne, ha a psd filet feltöltenéd vhová, mi meg behajigáljuk a képeket?
így tuti egyforma lesz és neked meg nekünk is kevesebbet kell szenvedni
(az asimov font-os layert meg rasterizálva lenne jó)
[csak kérdés volt] -
Vadi új képen csináltam 91pix/inch felbontás -
Nem méretezted át a dolgokat úgy, hogy a stílusokat nem igazította véletlenül (csak tipp)? -
fotosopban nekem 9-es verdana hozza az azonos méretet O_O -
Photoshopban, plusz a betűelmosás "smooth" és a stílus regular. De mérete 12pt. -
Mivel csináltad a képeket? Én a 10-es Verdana-val sem tudom rendesen reprodukálni pl a Cowboy Bebop feliratot -
Nem feltétlenül kell, csak épp a kezem ügyébe akadt ez a betűtípus (win alapkiszerelés ha jóltudom). De ha ezt akarjátok akkor csak egy síma 72-es méretű Asimov fontot használjatok. Az anime címe pedig egy 12-es Verdana (ezt viszont már jó lenne egységesen). -
ANIME felirat mindig ugyan az legyen? Ha igen, akkor alpha csatornás png-ként plz feltölteni valahova :) -
Nos, én személy szerint valami ilyesmit képzeltem el magamban:
BANNER PRÓBA
Eddig nyolc kép van berandomizálva.
(Sajnos nincs akkora tapasztalatom PS terén, hogy magam rakjam össze a háttereket.) -
Matériakeresés közben leltem.
Plusz egy háttér. -
A "by vakhangya" szerintem is felesleges. Azért lenne jó (mondjuk a jobbalsó) sarokba írni a címeket, mert így ha valaki meglát egy neki tetsző bannert akkor nem kell megkérdeznie, hogy ez-meg-az honnan van. :-) -
Ok akkor én megcsinálok pár 750x200-asat, max majd átméretezem ha kisebbet akartok. :-) -
a mérete jó, csak egyforma legyen akkor mind, a cím szerintem nem olyan fontos, illetve nem akarom megsérteni egyik készítőt sem, de ne legyen rajta hogy by XY -
Pedig már elég régóta ott van (hiába, Osaka-san nem tud rémmeséket mesélni
).
-
Cím mindenképp legyen ott, a méretet meg szögezzétek le, mire hazaérek ^^ (kb 2 óra) -
Jó, szólásokkal még nem foglalkoztam, csak phrasal verbs-ökkel ^^
Az aláírásodon meg most borultam XD -
No akkor nekiállnék megcsinálni párat, de akkor szögezzük le a dolgokat, hogy ne legyen később keveredés.
Ott legyen-e az egyik sarokban az anime címe amiből a kép van?
A méret legyen 750x200? -
Ez egy szólásmondás. Lényegében: Minél több, annál jobb.
(Az angol tömve van ilyen benyögésekkel.) -
Erre még rájöttem (végül is valamiért csak megkaptam a nyelvvizsgabizonyítványomat XD), de ez így kb az, hogy "Minél több, annál vidámabb" Vagy a merry még mi jót jelent? :D
Este majd összevakarok valamit ;) -
Amúgy a méret még csak-csak. De stílusban is meg kellene egyezniük a mestereknek, mert ha az egyiken a bugyirózsaszín, a másikon meg a hupilila a domináns akkor elég furán fest. :-) -
Ez lenne a 750x200.
-
hát jah, jó lenne megállapodni 1 méretben :D
vicces lenne ha mindenki akkorát csinálna amekkorát ő gondolt :) -
A "merry" fokozása (ilyenkor az Y általában átmegy I-be).
Amúgy jah. Valahol a mostani méret lenne még elfogadható.
Bár megjegyzem, hogy személy szerint nem elég széles. Egy 750 széles és 175/200 magas bannergyüjtemény maga lenne a tökéletesség. -
Ki csinálja az EL-est meg az Inus-t? -
Merrier? 
aprópopó, méret: Mint a mostani, vagy pl mint egy reklámbanner? -
The more the merrier. :-)
Csak majd ügyeljünk, hogy a dizájn nagyjából egyésges legyen (főleg a méret). -
Meg Nils Holgersonost ^^
Este csinálja elfen Lied-est, vagy InuYashást? -
Barbapapást is csináljatok ám
-
Nekem bőven elég (a többiek majd beleszólnak ha akarnak valami extrát ^.^). Esetleg a "hagyományokhoz" híven az egyik sarokban még oda lehetne írni, hogy melyik animáciról van szó (á la AnimeAddicts). -
oké :)
szöveg elég az "anime" semmi más ugye?
-
_Vegeta_ #12420 Persze persze azert irtam viccesen, de tok jo nekem is par napja jutott eszembe. ^^ -
Tekintve, hogy életelmben nem jártam még abban a topikban, ezért muszáj lesz elhinni, hogy teljesen véletlen egybeesés. ^.^ Épp a képeim között kutakodtam mikor megakadt a szemem ezen a sorozaton és beugrott az ötlet.
via_mala: mindegy mennyi, tőlem lehet kettő is. Szerencsére ezt a módszert bármikor lehet bővíteni, szóval ahogy jönnek be a munkák, úgy lesz egyre változatosabb.
Jagi: remek. ^.^ Nekem mindegy mekkora, de szerintem ez a mostani méret épp megfelelő lenne. Megcsinálsz párat, belinkeled ide, én leszedem, feltöltöm a PHP fájllal együtt és megkérünk egy helyi modit aki berakja (sajnos nekem nincs ide jogom). Ezek után csak a fájl tartalmát kell frissíteni.