72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
manga? most te kepregenyt vagy "meset" akarsz nezni (anime)
nemtom hogy van-e DB manga... en animebol lattam par reszt akkor mikor lebetegedtem anno a suli korszakba (5 eve?)
egyet szogezzunk le: Dragon ball az egyik legszanalmasabb meseje szamomra!!!!! szegyellem neha bevallani hogy animezok mert sokan a dragon ball szanalomra asszocialnak es hulyenek neznek.. ezekutan johet a magyarazkodat hogy jaaj neeem en olyan felnotteset nezek, aminek uber sztorija meg gyilkolod meg thriller meg minden.. de hiaba magyarazkodom csak furan neznek ram. mert naluk csak DB letezik.... igen..talan a legismertebb anime.. es ez nagy baj!!!!!
ui2: inuyashat sem nezek.. narutot se fogok szerintem bar azok valamikepp ertelmesebben neznek ki.......
ui3: bar szvsz manapsag a pokemon mar ismertebb lesz mint a DB.......
szal errol ennyit -
Ízlések és pofonok
-
sikerult a haverral leulni a cjobits ele... 1-2 resz utan felallt es mondta hogy neki ennel sokkal jobb dolga van... -
Hát én most a Chobits-on röhögöm szét az agyam :D Ahogy Chii elmegy fehérneműt vásárolni, Hideki meg aggódik miatta, az kész XD -
Nuki #12814 szerintemis!!! :D
ötödik résznél tartok és baromi sokat röhögtem! :D
jó nézni ilyet vérfürdők és végtelennek tűnő gyakás után... -
elkezdtem nézni az Azumanga Daioht,mert sok jót olvastam már itt róla.és nem csalódtam!röviden ilyen:
-
Ez fáááájt! XXD
Hideki wa hentai! XD -
hát ja, mondjuk luffy és son goku elég sokban hasonlít. már ha csak az étvágyát nézzük a kettőnek :) -
Prof William #12810 Van az is de még a anime elején van egy ilyen. A mangában csak a csaj terve ven. A manga amúgy jobb szerintem. -
_Vegeta_ #12809 Mindig az egyszeru dolgok a legjobbak. ^^
S Tryst: Szerintem a one pieceben a karakterek amik nagyon nagy hasonlosagot mutatnak a dbvel szemben. Luffy egyazegybe Son Goku szerintem legalabbis. :)
Sumomo mo momo mo: Ez ecchi tema itt nagyon ottvan. A fightning resz inkabb mint kifigurazasa az ilyesfajta mangaknak/animeknek. Legalabb annyira elborult humora van mint az azunak. Nemtom mé nem nezitek. Marhajo :) -
A Midoriban nem úgy volt, hogy az osztálytársa elhívta nagynehezen a moziba (direkt egy horrorra), hogy a félelmetes jeleneteknél majd jól a nyakába ugorhasson, de Seiji mindig rosszkor csinált valamit amitől meghiúsúlt a terve? -
Prof William #12807 Ez a Midoriban is így volt, hogy hősünk valami Átokszerű filmet nézett a moziban és a félelmetes jelenetnél minden csaj a fiúja nyakába boorult csak ő űlt ot szerencsétlen fejjel.
Ha sikeresen elkerülsz egy vágást ne légy nyugodt. Lehet hogy megvágtak csak te észre sem vetted és és majd jó 10-15 másodperc múlva robban elő a vér sebedből. -
Anime aranyszabályokhoz:
Ha egy romantikus anime főszereplője nagy szerelmi bánatában egy olyan helyre téved ahhol a fiatal párok szoktak lézengeni akkor mindig csak ő van egyedül és mindenki más a párjával karöltve sétálgat, amire a készítők nem restek felhívni a figyelmünket. -
lenne egy kérdésem: meg van valakinek az összes Yu-gi-oh?( mert sehol nem találom a neten{nem fizetőst}) -
one piece-ben pont ez teccik. 80. résznél vagyok, de eddig zoro-n kívűl senki nem edzett. mindenki olyan erős amilyen.
egyedül itt az uncsi h luffy mindig azt hajtogatja h a barátaim így, a barátaim úgy.
amúgy a one piece tényleg abban hasonlít a db-re, h itt is keresnek valamit 1 nagy kaland keretében. de ez is csak a dragon ball-ra igaz. dbz azért már közel sem erről szól :) -
Prof William #12803 A recept mindig ugyanaz.
(harcos főhős+idióta társak+kemény ellen = győzelem) + (új mégkeményebb ellenfél + tréningező és mégerősebbé válló főhős = győzelem) * vészhelyzetben felfedezett szupererő és speciális képességek amik a lereménytelenebb csatát is győzelemre viszik = Fighting Anime -
_Vegeta_ #12802 Off
Alljonmegamenet. A one piece szinte egyazegybe Dragonball. :) Jo sok kulonbseggel persze, de egyertelmu hogy a db volt ra hatassal ezert nagyon hasonlok. Naruto, Bleach ugyanez a móka. -
db 1 másik kategória :D
prof: snikt! nagyon jó cucc, tsutomu nihei agymenése, szal rossz már nem lehet :) -
Legyek?
-
nah rég nemjártam sgn.... fasza lett a banner(ek), fejlődik a topik:D már csak valami házigazdát kell találni -
FFX #12798 suzuka-ról csak annyit hogy egy nap alatt 13 részt megnéztem, szóval nekem eddig a n.o 1 romantikus történet. -
Prof William #12797 Dejó! Na akkor jöhet a válasz a kérdésemre. Nagyon bánnám, ha nem tudnám megvenni ezeket. -
Az Arnybíró betyáros, láttam az anime-ből részleteket, a manga első kötete megvana havernak... a szemét :)) -
Prof William #12795 Az Árnybíró 2. kötetét és a Snikt! féle csodát tervezem megvennni pénteken? Uyge még nincs késő? Ugye még kapható mindkettő? A Debreceni 576-ban tervezek utánnanézi ezeknek... -
_Vegeta_ #12794 Hat a dragonball manga 512fejezetes anime reszek pedig 444.+ GT ami full filler. ;)
Seth: Spoilerbe mert ez nem Dragonball topik es akit nemerdekel a mondanom az ne olvassa. Ez itt OFF szoval ezertSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha mar egy animerol beszelunk akkor ott a manga is elkerulhetetlen, hogy szobakeruljon mivel az animek jo 80%-a mangaadaptacio szal no comment. :)Lehet nem akadaly, de jo kifogas zsozsonak. :) Ok akkor gondolj a one piecere sok resz megis fenn van usen +ott a naruto is... -
ezt minek spoilerbe írni?
"az rtlklubnak volt licensze a dragonballhoz szoval nem lehetett volna feltolteni ha zsozso akarta volna se" ez asszem nem lett volna akadály
" A yugioh es a pokemon pedig kicsit mas kategoria" a részek sokaságára gondoltam nem a stílusra
"A pokemonnak nincs is mangaja lol." ki beszélt mangáról?
-
közelít? szerintem 288 anime résszel és 437 manga fejeztettel szerintám már rég lehagyta :)
amúgy én kezdek arr a véleményre jutni, h a one piece jobb mint a naruto. narutonak csak a zabuzás részei voltak igazán jók, onnantól fogva meg csak zuhant a minőség... :( -
_Vegeta_ #12791 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a one piece meg lassan kozelit a db hosszahoz. Persze ez nem is baj. ^^Pontosan. Ugy vettem eszre altalaban a nyugati burzsuj animesek szidjak allandoan kozbe a mangat meg eletukbe nem is lattak. :D (Amugy a Z animet szerintem is borzasztoan elkurtak.) Azert az nem szabad elfelejteni japanba meg mindig a nagy oregkent tisztelik a dbt. Plussz a DVDket hetek alatt elkapkodtak. LOL
Seth: Egyreszt amikor indult az us akkor meg az rtlklubnak volt licensze a dragonballhoz szoval nem lehetett volna feltolteni ha zsozso akarta volna se. :) A yugioh es a pokemon pedig kicsit mas kategoria. A pokemonnak nincs is mangaja lol. :) A dragonball shounen es kb a 14-20eveseknek szantak. A db foglalna egy kb 140Gb-t, -
Plussz számold ki mennyit foglalna a db sorozat. Épp ezért nincs fenn yugioh, digimon,pokemon és társaik sem a maguk 3-400 részükkel,mert elveszik a helyet az említésre méltó sorozatoktól. -
Szójler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mármint a Dragon Ball elismert? :) -
_Vegeta_ #12788 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eleg szegyen az hogy a vilag leg(el)ismertebb mangaja nem szerepel a legnagyobb magyar anime szerveren. De hat o tudja, ove a szerver. -
Ráadásul lejjebb van egy link, ahonnan az eredeti felirat gyönyörűen kinyerhető :) Asszem alap.psd a neve -
De ugye meg nem hasonlít semennyire az eredeti animehoz :) -
lopd ki a betutipust masik logorol es csereld at mert ez ugy nemgyo -
mostmar latom a bleach children feliratot.. en alapbol akepre kattintottam es ott anime van... -
Szoval akkor Suzuka
muyo romantikooooooooo!:)
Nem akarok semmit elore elmondani= aki szereti a romantikus animekat az nezze meg!
animenfo-n ~8 asra iteltek.. en hetest mondanak mert:
-2005 os animehoz kepest nem valami szep grafikailag...
-soxor idegesitett hogy nem birnak beszelni... csak szolitgatjak egymast.. sirnak meg elrohannak... 2005 ben keszult.. elhiszem hogy odaat masmilyen a kultura.... de lehetett volna ezt ertelmesebb parbeszedekkel is megtuzdelni
-es vegul soxor a cimek miatt nagyon levagos hogy mi fog tortenni.. 26 reszbol kb csak 4 szer sikerult elterelni a figyelmem az angol cim elolvasasatol:::D:D
osszessegeben tetszett! szivesen neznek lovehinat:D
szoval 7/10
-
Mert ez a Bleach :D
Új logo:
-
ooooooooooooooo nekem errol rohadtul a bleach jon be..... meg a csako aki elvileg a kardjanak a masik enje vagy mi -
"Us-en sosem lesz DB"
AMEN!!!!!! bar ha ez lenne ez ara hogy tudjam latni amcsibol az US-t... haat tele lehetne DB vel az US -
suzukat lattad?