72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #13018 Dííderü? Jolemlexem? Elf csajszi nem? Meg a Parn koma. Rég volt mar mikor lattam. -
semmi bajom a fantasy műfajjal, sőt határozottan kedvelem őket, mondok 1-2 általános páldát, ha nem láttad valamelyiket ezek közül ,akkor ajánlanám őket
Berserk, Vision Of Escaflowne, Scrapped Pricess, Bastard(ezen még szét is röhögöd magad +ba), Noein.... most hirtelen ezek jutottak eszembe -
Lami #13016 Tudnál ajánlani valami jó kis fantasyt? De nem lehet h neked maga a műfaj nem a kedvenced? Mert a klasszkus nyugati stílusú fantasykban remek darab. Igaz nem sok ien fajtával hozott össze a sors eddig. -
egen, sztem átlagos 1 darab , legalábbis én nem ájultam el tőle ,de 1x meg lehet nézni -
Lami #13014 A Record of the Lodoss Wart látta valaki? Azis nagyon királyos fantasy. -
Ejj,de rég nem voltam itt.Láta új,folyamatosan változó bannerek vannak,jó 5let 
Csinálhatok 1et?Higurashis van már? -
üdv mindenki, valaki meg tudná mondani h az Ergo Proxy-hoz honnan tudnék magyar felíratot szerezni? előreis kösz! -
mikusmate #13011 valaki más :D (....én :P) -
duborog lefele a Blood+
jut eszembe.. a He is my master logot en cisnaltam vagy vki mas?:D:D:D -
Én csak azért nem kezdtem el, mert utálok futó sorozatoknál heteket várni a következő epizódra.
Viszont most néztem meg belőle a live action movie-t, és az tetszett. Ugyanaz a srác volt a főszereplő, mint a Battle Royale-ban, és nagyon jól játszik itt is.
Ryuk CGI-je is egész pofásra sikerült, de azért még távol áll a tökéletestől. A történet elgondolkodtató, a vége pedig még inkább. -
Na épp most fejeztem be a death note 11. részét.
Ez vmi eszméletlen feelinges sorozat, az év legjobbja nálam (persze stíluson belül maradva),higurashi-nak kampec^^ Aki szereti a misztikus-darkos-thrilleres-nyomozgatós(van ilyen?? ^^) animéket annak kötelező darab. Remélem hozza a formáját a végéig,ami előreláthatólag 30 felett lesz. Rajzolása szép, a komolyzenei betét tökéletesen passzol, intro-outro szintén. Történet eddíg is fordulatos volt,micsoda csavarokra ad lehetőségeket,remélhetőleg a legjobban fogják felhasználni.
úgyhogy 10/10 egyelőre, lessétek,aki esetleg eddíg nem tette meg.1. rész bőven elég volt, hogy elnyerje a tetszésem^^ -
Na, akkor hatalmasnagy spoiler, csak hogy örülj:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt a genyát megmenti a Lambda Meghajtó, és később ő fogadja fel az ikreket a The Second Raid-ben. Mondjuk az is igaz, hogy kissé összetörik, és mikor Sousukével találkozik az utolsó előtti részben, gyakorlatilag egy ágyhoz kötött emberszerű valami, ami már alig mutat normális életjeleket, és hergeli Sousukét, hogy ölje meg őt, váljon ugyan olyan szemétté, mint ő... -
Prof William #13006 Engem inkább az idegesített benne hogy mondták hogy Húú de nagy harcos, meg hőőő de kegytlen. De ha nekem is átlőhetetlen pajzsom lenne akkor nekem is ilyen nagy lenne az arcom? Én is nagy harcos lennék, csak mert nem tudnak ártani nekem én meg jól kinyírom őket? Ehez nem kell negy harcosság.
DE most komolyan! Valaki spoilerezze el már nekem hogy a FMP végén meghal? Mert olyan semmilyen legyőzése mintha egy cenzúrázott amcsi akciófilmet néznénk. Egy szupergenya jóóó véresen haljon meg ha már egyszer animében szerepel... :) -
Passz... De mintha régen Gauron és Sousuke (Kashim) egy oldalon álltak volna, csak valamiért kettéváltak... Megint meg kéne nézni... -
de akkor is. Úgy állítják be, hogy ő a módszeres elpusztíthatatlan csak azt csináljuk aminek oka van, blabla főellen. De akkor miért? Habokra nem nyírhatta volna ki ezek alapján. Ok, hogy kellett egy ürügy amiért nagyon lehet rá haragudni de akkor is.
Nem biztos, de a gerillák az adott nemzet civiljeiből, zsoldoaiból összeállt magánhadsereg(nem biztos hogy jól tudom)
akik erőszakosan lépnek fel az adott államformával/hatalommal szemben.
Ha ez így van, Gauron tulajdonképpen a "jó" oldalon állt és sousuke volt a "gonosz". De hát mint tudjuk, a jó/rossz relatív.
Szóval, ha valaki tud valamit erről mondja meg, mert nem vágom. -
Prof William #13003 "Gauronnak mi oka volt rá, hogy kinyírja a csapatát."
Hát mert ő a gonosz. :) Mellesleg (ez magánvélemény)rohadt egy elcseszett irritáló figura. -
Jaa, hány jelent meg kis hazánkban DVD-n a Full Metal Panic-ból? Van aki veszi őket? Úgy hallottam van rajta magyar felirat meg japán hang is, igaz? -
Nah, végignéztem a FMP-t.
2 dolog,
Az egyik:
ugye gerilla harcos/zsoldos volt vagy az Sousuke. Gauronnak mi oka volt rá, hogy kinyírja a csapatát. Nem világos.
Másik:
Elnézést kell kérnem mindenkitől.
Hamar vontam le következtetéseket a sorozattal kapcsolatban. Teljesen más, mint amire számítottam. Még a Fumoffu előtt láttam belőle jeleneteket az A+-on. Az volt a véleményem, hogy gyerekes baromkodás (nagyon leegyszerűsítve). Holott most ott jár nálam, hogy 10/8,7. Nagyon jó sztem. Már jön is TSR :) -
Hopp, most egy Hellsing-es banner van, amin kb annyira olvashatóak a feliratok, mint alant az utolsó fmp-osomon. Mindenesetre állatos lett :) Kicsit vörös, de jó :) -
na most így 1sőre 1 ilyen poénosabb , samurai deeper kyo-s lett, de mingy gyártok 1 komolyabbat is ... azért remélem ezse lett rosz:D
-
Iwiw-en InuYasha adatlapján találtam:
-
thx -
#12455 -
kéne nekem font type info a bannerekben fellelhető ANIME feliratról... kösz előre is -
_Vegeta_ #12994 Berserkbe tudomasom szerint meg senki sem csalodott. :) -
najah , sztem imádni fogod:D -
Ezek örömére végre rábírtam magam, hogy belekezdjek a Berserkbe. Kimondottan kellemes váltás a sok techno-fantasy sci-fi meg középsuli-komédia után. -
megnéztem mindegyiket, kész vagyok. Griffith mindíg a legjobb pillanatban kezd énekelni, jó érzéke van a szinkronszínésznek mikor mit kell :D -
hamár erről van szó... amúgy télleg nagyonkész:D:D -
berserk bakik is jók, aki griffith-t szinkronizálja amikor énekelni kezd, halálos :D -
jajj, fáj a hasam
keressetek rá anime outtakes vagy vmi ilyesmit, van még egy pár :D -
Jó mindegy.
Ezt most találtam:
Rurouni Kenshin szinkronbakik
Bár nem láttam még az animét, de így is jót nevettem egy-két vágáson. :-) -
Melyikét?
Mellesleg direkt akartam azt, hogy minél kevésbé legyen elütő a képtől. Még a színe sem fekete, hanem sötétbarna, amihez a por szolgált alapul. Valahogy más, ami elütne tőle (pl fehér felirat) elrontaná a szomorú hangulatát a képnek. Szerintem. -
A felirat olvashatatlanságát kifogásolom egy kicsikét. :-/ -
Jobb szélről a fekete vonalat levághattad volna ^^
És mi ez a szomorú arckifejezés? -
Bent van. :-/
Ma raktam össze ezeket (a Rumble befejezését megkoronázandó).
-
Arbalest ... egyedül a semmi közepén
(szándékosan sötétek a feliratok ennyire!) -
*azért
-
ÁÁÁÁ, bazze4 xD
Van a rögbicsapatos részbe egy akkora poén...
aki hallgat jpop-ot és nagyjából ismeri a lányokat az tudja miről van szó.
(nem akarok spoilerezni)
Nagyon kemény.
Mondjuk nekem is NO1. az előadó :)
de ízért azon felröhögtem nem is halkan xDD -
Pedig erre a Full Metal Panic-ból az általam csak a felirat alapján Haza fúj a szél-nek hívott részhármas adhatja meg a választ (The Wind Blows at Home, de a hivatalos (?) címe The Rising Wind in the Homeland)
Egy másfél-két órás filmet simán megérdemelt volna