72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    G! XD NAAAAAGYON JÓÓÓÓÓ!!! Már csak azért is, mert a CB openingje nagyon jó ^^ (tényleg, le kéne tölteni :D)
  • Jagi
    Azon a "csótányos jeleneten" még mindíg hangosan felröhögök :)
  • biomage
    nem rosz
  • Hmuda
    Azumanga Bebop aka Cowboy Daioh
  • Seth
    enyhe személyiségváltáson ment keresztül a teacher óta, ühhühü ^^
  • biomage
  • Prof William
    Onegai 1-4 megnézve. Ichigo egy kis ördög. :) Asszem még Renát és Miont is űbereli a halálnyugodt modorával. :)
  • RelakS
  • biomage
    a legjobb rész az 05:00 percnél van
  • Sadun Tryst
    he, ha tényleg vége a fillereknek lécci majd szóljatok, akkor én is folytatom majd az animét :D
  • biomage
    aki kedveli az azumangás amv menjen gyorsan ide "#117" én irjon vélleményt az amv röl sajna én nem tudok semmit mondani fetrengek a körögéstöl :D
  • FFX
    istenem, bárcsak így lenne
  • Bucser
    Bleach 7 . com szerint 110-es részek után végre vége a fillereknek...

"FILLERS ARE ENDING!?
    Some solid evidence is beginning to surface that is supporting the rumor that the fillers are indeed ending soon. While the validity of the episode 110 title remains unconfirmed, some information has appeared in a scan from last week's Weekly Shounen Jump (the magazine where Bleach is serialized). In this scan from the Anikichi section of Jump, it states that, "the arrancar will rush in" on January 10th. We will update as more information is revealed "
  • Sadun Tryst
    jah, akár xD
  • eörgs
    elkezdtem a speed graphert, eleje egészen tetszett, de aztán abbahagytam tizedik rész környékén, elszaródott, kár :-c
  • Jagi
    Igen, arra, hogy még mindíg nincs folytatása és hogy majd csak jövőre lesz vmi... de, már várom a jövőrét :)
  • FFX
    vagy arra hogy még nem jelent meg a következő rész :D
  • Bucser
    Azt írták, hogy az évben nem hiszik, hogy lesz...
  • Sadun Tryst
    szerintem tudja h van berserk manga :D
    most arra gondolhatott ha magyarul nincs berserk, vagy arra h nem lehet kapni sehogy (angolul se). ha pedig az utóbbira gondolt akkor téved mert lehet, animebolt.hu...
  • Prof William
    "Manga még mindíg nincs... :/"

A berserkből? Éppenséggel elég sok van. Az anime csak a manga első negyede. Onnan válik igazán érdekessé a sztori...
  • Kurti
    dvdlap
  • Kurti
    ez egy jó kis link:
  • Jagi
    Nah, megvettem a FMP ep 1-5-ig DVD-n naon jao :)
    a kövi mikor jön?

Ui.. a Berzerk egy u.n. "dark fantasy" a legjobbak közül.
    Nem kő' széggyellni mer' fantaszi! Mer' amúgy aze xDDDD
    Manga még mindíg nincs... :/
  • Prof William
    nagyon

ugyanott

első

Tanúság: Sose írj gyorsan. :)
  • Prof William
    Én a Teacher láttam és az anygon teszett. A Twinst meg most kezdtem el szóval majd kiderül. Jó pont hogy mivel uganott játszódik a sztori az eslő sorozat szereplői is feltűnnek benne.
  • biomage
    ja ara a conra gondoltam :)
    de ha már kijukadtál valami másra tudnál többet mondani rolla?
  • Seth
    Talán azért nem válaszolnak, mert biztosan még nem lehet tudni, tavaly pölö május 14.-én volt a
    Millenáris Teátrum-ban /Budapest II. kerület, Fény utca 2-4/ Animecon.
    De ha nem erre a con-ra gondoltál,akkor nézz küröl esetleg neten (ezért van^^), van egy csomó találkozó szerte az országban
  • biomage
    plz valaki vállaszoljon a kérdésemre plz
  • Seth
    Még lesz párszor :D
    Majd egyébként kiváncsi leszek a véleményedre, hogy melyik is a jobb. Eddíg azt vettem észre, hogy aki a twins-et nézte előbb annak az tetszik jobban,aki a teachert annak meg az ^^ (közvéleménykutatást mondjuk nem szándékozom tartani, de ez a tapasztalat, úgyhogy csak megerősítést kérek^^)- mellesleg mindegyik remek szvsz
  • Prof William
    Az Onegai Teacher nyomdokain az Onegai Twins kezdtem el nézni. Eddig tetszik bár amikor az elején Karen elsírja magát hogy Nyuuu hát én bizony tudat alatt arra számítotam hogy mindjárt letépi a főhős fejét. :)
  • biomage
    upsz estét minden anime kedvelönek
    szeretném megtudni mikor lesz legközelebb con és hogy hol
    elöre kösz a vállaszt
  • _Vegeta_
    Nemism.
  • mikusmate
    DBZ topicba már írtam, de azért gondoltam itt is megkérdezem :)
    Nem tudtok valami FTP-t ahonnan lehetne szedni Dragon Ball sorozatot ill. filmeket (esetleg privátban, ha valakinek az érdekeit sérti :P)? Haveromnak kellene, mert már régóta rágja a fülemet. Szedné torrentről, csak a koleszban a torrentezés el van szúrva tűzfal miatt, és otthon nincs neki nete...
  • via_mala
    Itt találod az ismertetőmet róla.
  • biomage
    mikor lesz con? és hol?
  • dzsonesz
    najah, lhetne még illetni démonos,akció,háborús,horror stb jelzőkkel is, de sztem is inkább a fantassy, ami összefoglaló jelzőként illik rá
  • Hmuda
    Még csak kábé a felénél tartok, de határozottan fantasy.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem történelmi, mert ugyebár nem a Föld középkorában játszódik, hanem egy kitalált (fantázia) világban. Plusz amit eddig láttam: kígyódémon (az első rész), vörös, patás, szárnyas, megahent démon (Zodd ha jól emlékszem a nevére), bociszemekkel pislogó vörös amulett, valami ákom-bákom szimbólum Guts nyakán (szintén csak az első részre alapozom, rendesen még nem tartok ott, hogy rákerült volna), miegymás.
  • dzsonesz
    Peace Maker Kurogane-rol van valakinek valami tapasztalata? most készülök megnézni
  • Lami
    Köszi az ajánlást. Ezek meg is vannak a polcomon csak eddig nem jutottam a sok tanulnivaló mellett hozzájuk. De mostmár elörébb hozom a témát.

Igen jól emléxel! :)
  • _Vegeta_
    Berserk fantasy? Vegulis kifantazialtak. :)