72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #13178 ja. XD -
Nuki #13177 AZTAROHATT 90 DOLLÁR FÚ ----!!!4
akkormár inkább a weaponmasters-ről rendelek igen jó cuccot, és abba benne van a szállítás magyarországra :D -
kemény 18.000ft átszámitva -
komoly, de akkormár nekem inkább Berserk zod the immortal életnagyságú plüss kéne:D... ha lenne olyan az télleg drága lenne és a lakásba is nehezen zsúfolnám be:D -
Nekokoneko plüss :P. Tényleg ari, nekem is kéne egy xD. Csak kár hogy ez spec baromi drága O_O. Delegalább tudjuk hogy létezik ^^. -
drukolok hogy sikerüljön :)
-
Nuki #13172 akkor varrok magamnak :D
(valahogy) -
nem tudom hol de majd ha lesz pénz rá akkor körül nézed az interneten -
Nuki #13170 vennihol?! o: -
én nem rajzolni hanem venni egyet :) -
Nuki #13168 fú a plüssöset köszi már rég le akartam rajzolni őket magamnak!!! meg talán csináln ilyet!! kawaiiii =)
-
találtam egy képet link ez majdnem jó csak pár szereplö hiányzik róla igaz kicsit nem tetszik a kép mert ugy rajzoltál de elmegy :)
ha már nézek ott képet belinkelek párran ha nem baj :)kevdenc plüs -
deviantart -on szétnéztél már? feltételezem ,h igen de, ha nem ,akkor itt a link -
Ezt nemigazán értem. Mi az hogy egyben? Szted ha a #13155-nél nemütlek ki akkor írtam volna a #13156-ast :P? Vagy mi az hogy egybe írjam? Nem vagyok VIP szal nemtudok szerkeszteni. -
Nuki #13164 fotosop? :P -
ez engem is érdekelne... thx előre is -
kár de a gallériád szép leszedtem a képeidet :)
ha valakinek lenne azumanga teljes képje plz osza meg vellem már kb fél napja nézem az internetet :S nem találtam még olyan képet de más igen jó képet igen -
Privi ment. -
Nuki #13160 itt írod hogy van 1gb képed animékből... én nekem nincs egy képem se, legalábbis 'még', egyenlőre nem látom értelmét :D
képek amik vannak csak azért kellettek hogy csináljak logót ide, vagy amit a galériámban is látsz projekthez :P
van két animés osztálytársam, (több is) de ők tele vannak egyikük inujasás a másikuk Yu-gi-oh-s képekkel, (ráadásul lányok:P) igazából ők se nagyon tudtak válaszolni nekem hogy MIÉRT? :D
najó még arra is kellhetnek hogyha rajzolgatni szeretnék prektiszelni. :P -
Még nincs fennt, várjál türelmesen, és majd csak fennt lesz:D
Én a zenéjét most töltöm(legalábbis remélem azt:D)
-
kétszer kilöktél nem igy kénne irnod hanem egyben -
én is gyüjtöm a fan képeket a kedvenc rajzfilmjeimböl kb 1GB nyi képpem van szal van elég sok már :P
kedvenc rajzfilmjeim:Dragon Ball és Z meg GT és Naruto és hold tündér de ez régi kedvenc és azumanga meg cowboy bebop meg spiral meg fumofu meg Kiddy Grade meg one piece meg ranma meg Read or die meg slayers meg yuyu hakusho
enyi juttot az eszembe, majdnem az öszesböl van pár kép amin elég sok szereplö látható
azumangában nem sok szereplö van szal biztos van olyan kép amin mindenki szerepel ha ha van vagy tudsz olyan helyet ahhol letudod tölteni ilyen képpet linkelj
köszike -
Áá, kétszer ment :S. Vkit kiütöttem? -
Hali all!
Öhm, vmi kamerás Bleach movie videóról nemtudtok vmit :S? Torrentet nemtalálok hogy lenne, se youtube. -
_Vegeta_ #13154 En az animepaperrol szettem le egy-két fineszes Kaguras kepet. ;)
Apropo fontos kerdes:
Pontosan hogy oldottatok meg a valtozo bannert? Kellene hogy pontosan mit kell biggyesztenem a fejlécbe hogy egy masik topikban is ilyen remek valtozbanner legyen mint itt. ^^.
Vegulis melyik php kód kerult bedolgozasra? :) -
külön megvannak a képpek de egyben sehol nem találok -
_Vegeta_ #13152 Hogyhogy nincs meg. Kepeken? :) -
mert nincs meg
narutoból meg a többi kedvenc rajzfilmemböl megvan a teljes csak azumangából nincs meg :( -
_Vegeta_ #13150 Minek neked az osszes szereplo? :P -
valaki linkeljem be egy teljes képpet az azumangárol amin minden szereplö szerepel, találtam az interneten olyat amin hét szereplö van rárajzolva de olyat nem amin mindenki rajt van
köszike -
szép nappot mindenkinek -
nah énmeg végeztem a blood+ al, nemvolt rosz csak nemkellett volna neki ennyi rész...
ja igen, amúgymek boldog és italban gazdag kellems ünnepeket mindenkinek -
Nem merry, hanem merii kurisumasu ^^ (メリー クリスマス) -
Nuki #13145 dejó hogy mondod!!! elfelejtettem megnézni azt :D (A) -
Nuki #13144 mindég átugrom :D
engem is :P -
Yoshitoshi ABE munkáit én is nagyon bírom, egyedül a NieA_7-et nem sikerült még végignéznem. Az valahogy nem tud lekötni.
Ja egyébként így utólag is merry kurisumasu-t mindenkinek ;)
-
privát ment! -
na akkor az az OAV 1-2 kéne nekem, aszem a 2.-at láttam torrenten de az se biztos :) -
Ehh :D
-
Ehhh... Az azumangának a nyitó zenéje nemgyengén idegesítő XD