72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nevekkel mindig bajban vagyok, viszont rendesen kirakták a medence mellől XD
"Tanár úr, kérem, miért lett maga tanár?
Mert szeretem az iskolás lányokat... O_O"
-
Áh, elírtam, utálom, hogy az I és az U egymás mellett van. >.< -
Pfuu,az a csávó a szemüveggel akinek mindig nyitva van a szája?Ő a legnagyob sztem az egészben.Hogy is hívják....Ahh, Kimura Sensei! :DDD -
Yukari-chan és Kumura? Alap figurák.
-
Hehh :D
AM-ban a perverz tanerő nem semmi :D Meg a dinka angol tanerő XD (a neveket folyton elfelejtem, csak Nyamo maradt meg, a tesitanár :D) -
Így már tökéletes. Megy mind a két sorozat (bocs a szőrszálhasongatásért, de legalább ebben az egyben legyenek egyformák). -
Rég Photoshoppoltam....Most hogy megint fogalkoztam vele....Nem tudom...ABBAHAGYNI!!!
Ezért itt van még 2.csinálotam volna többet is(10-12),de nem találtam olyan Animét amit láttam volna,vagy már van itt is belőle sok.Tudtok mondani vmit,amiből nincs sok,vagy egyáltalán nincs?
Ohh a képek:
-
Jah. :) -
Ezt mondta valaki berlinboy6329-nek is? :D -
nah akkor újra
-
De bizony.Legalább az nézzen ki mind1iken ugyanúgy.Az ANIME-vel azt csinálszamit akarsz. -
csak nem a cím betütipus miatt?:D -
Az első kettőt gondold át még egyszer, a harmadik tökéletes. :-) -
nah, itten vagyon a legutóbbi termés, remélem jóak:D
-
Nuki #13284 elfogadnám a hangját, tény és való, rá lehetne vele ordítani a rosszgyerekekre
-
Nuki #13283 :D
Gankutsuou c. animében is főszerepet 'játszik', persze ott is vámpírként :D csak azt még nem tudtam végignézni... (6 rész alatt egy halvány poént ha láttam:)
Count of Monte Christo-ként. -
Prof William #13282 "Az utóbbit Alucard szinkronszínészének szereplése és fél füllel hallott pletykák alapján szereztem meg"
Az a pali tényleg hatalmas! :)
Az a méltóságteljes erős hang... -
Ehh...kössz :D
Nézek igen, amennyire az időmből telik, (újabban elég kevés van suli mellett) Jelenleg a Blood+t próbálom befejezni, most szünetben talán sikerül is, aztán nem tudom. Talán komolyabban nekülök az az Ergo Proxynak....A fórumra viszont nem sok időm van újabban, ezért elég ritkán vagyok fent. -
Bármit Miyazaki-tól vagy a Ghibli Studio-tól, vagy ezek közül valamit:
Millennium Actress
Ninja Scroll
Puppet Princess
Perfect Blue
Tokyo Godfathers
Vampire Hunter D: Bloodlust
Final Fantasy VII: Advent Children
Ghost in the Shell 1-2
Arashi no Yoru ni -
Hohohohóóó!
Még szép, hogy be lehet szállni, pláne neked, aki vérpofi PS guru vagy.
Mellesleg elég rég nem láttunk errefelé, nézel még animéket egyáltalán? -
Szerintem nem láttam :D -
Cat #13277 kösz.
Wonderful dayst már láttam, bár nem sokra emlékszem belőle :) -
Hi. Jó 5let a váltakozó banner. Be lehet szállni vagy zárt körű a készítésük? :o -
lövöldözés,trancsír, na ? :D -
21 éves lennék. DB-t meg SM-t nem bírtam elviselni, úgyhogy az első igazi végignézett anime-m hiszitek vagy sem a Kite volt, persze a cenzúrált változat (egy haver vinyóján volt), aztán a Blood. Aztán szünet. Láttam közben a gits-eket, az animátrixot, de az igazi rajt a cowboy bebop volt lassan két éve (az igazi megmondhatója az a bizonyos lenne, de nem tárolta mikor regeltem). Azóta sokat láttam, úgyhogy nemtok kedvencet hirdetni, de a legszarabb biztosan a Soul Link. Remélem még sokáig nézhetek anime-ket, bár néha tényleg bele lehet fáradni a tucatsztorikba. -
A feliratot még nem tudod letölteni, mivel a fordítónak egyéb dolgai vannak, de a fordítás nem állt le, és szerintem lassan jönek az újabb részek feliratai is...csak türelem:D -
Micsoda? Dekódolni sem tudom :D -
Én a Tokyo Godfathers-t ajánlanám, egy jó kis vígjáték, de ott van még Wonderful Days, Ninja Scroll Movie, Grave of the Fireflies is. -
igen,innen vannak az eddigi feliratok, de itt sincs a 23-24 es rész felirata.. mártcsak azok hiányoznak:) -
én kb három honapja kaptam egy jó weblappot és rászoktam, nézd meg hátha ott van letölthetö
link -
hy, nem tudjátok véletlenül h a D.N. Angel 23-24. részének a magyar feliratát honnan lehetne megszerezni? (vagy ha meg van vkinek az elküldhetné) köcce:) -
Cat #13267 Ajánljatok vmi másfél orás nagyon jó animet ma estére :) -
Nuki #13266 #13259
sokkal régebb-ótának (vagy hogy mondják) tűnt... -
Guu alkot.
-
_Vegeta_ #13264 Ez a resz nagyon kesz volt. kawaiiii -
mochee #13263 Kösz szépen!
-
Jigoku Shoujo, vagy angolul Hell Girl, az egészet letöltheted az AA oldaláról. -
nem tudom mikor jött az a+ a csomagunkba kb egy éve
majdnem minden rajz filmet megnéztem :) kivéve a pokemont meg a yugioh
a többit végig néztem :) -
mochee #13260 Hali!
Régebben ajánlott itt valaki egy animét, amiben valami gyilkos weboldal volt, csak elfelejtettem a nevét. Na most szeretném letölteni, ugyhogy ha valaki tudja a címét akkor irja meg pls.
Asszem az van benne, hogy egy weboldalon be kell irni annak a nevét akit gyűlölnek, és meghal, vagy valami ilyesmi. -
Pff.2 éve december óta asszem.