72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Nevekkel mindig bajban vagyok, viszont rendesen kirakták a medence mellől XD

"Tanár úr, kérem, miért lett maga tanár?
    Mert szeretem az iskolás lányokat... O_O"
  • Hmuda
    Áh, elírtam, utálom, hogy az I és az U egymás mellett van. >.<
  • berlinboy6329
    Pfuu,az a csávó a szemüveggel akinek mindig nyitva van a szája?Ő a legnagyob sztem az egészben.Hogy is hívják....Ahh, Kimura Sensei! :DDD
  • Hmuda
    Yukari-chan és Kumura? Alap figurák.
  • RelakS
    Hehh :D
    AM-ban a perverz tanerő nem semmi :D Meg a dinka angol tanerő XD (a neveket folyton elfelejtem, csak Nyamo maradt meg, a tesitanár :D)
  • Hmuda
    Így már tökéletes. Megy mind a két sorozat (bocs a szőrszálhasongatásért, de legalább ebben az egyben legyenek egyformák).
  • berlinboy6329
    Rég Photoshoppoltam....Most hogy megint fogalkoztam vele....Nem tudom...ABBAHAGYNI!!!

Ezért itt van még 2.csinálotam volna többet is(10-12),de nem találtam olyan Animét amit láttam volna,vagy már van itt is belőle sok.Tudtok mondani vmit,amiből nincs sok,vagy egyáltalán nincs?

Ohh a képek:

• berlinboy6329
    Jah. :)
  • RelakS
    Ezt mondta valaki berlinboy6329-nek is? :D
  • dzsonesz
    nah akkor újra

• berlinboy6329
    De bizony.Legalább az nézzen ki mind1iken ugyanúgy.Az ANIME-vel azt csinálszamit akarsz.
  • dzsonesz
    csak nem a cím betütipus miatt?:D
  • Hmuda
    Az első kettőt gondold át még egyszer, a harmadik tökéletes. :-)
  • dzsonesz
    nah, itten vagyon a legutóbbi termés, remélem jóak:D

• Nuki
    elfogadnám a hangját, tény és való, rá lehetne vele ordítani a rosszgyerekekre
  • Nuki
    :D
    Gankutsuou c. animében is főszerepet 'játszik', persze ott is vámpírként :D csak azt még nem tudtam végignézni... (6 rész alatt egy halvány poént ha láttam:)
    Count of Monte Christo-ként.
  • Prof William
    "Az utóbbit Alucard szinkronszínészének szereplése és fél füllel hallott pletykák alapján szereztem meg"

Az a pali tényleg hatalmas! :)

Az a méltóságteljes erős hang...
  • Ottto
    Ehh...kössz :D

Nézek igen, amennyire az időmből telik, (újabban elég kevés van suli mellett) Jelenleg a Blood+t próbálom befejezni, most szünetben talán sikerül is, aztán nem tudom. Talán komolyabban nekülök az az Ergo Proxynak....A fórumra viszont nem sok időm van újabban, ezért elég ritkán vagyok fent.
  • via_mala
    Bármit Miyazaki-tól vagy a Ghibli Studio-tól, vagy ezek közül valamit:
    Millennium Actress
    Ninja Scroll
    Puppet Princess
    Perfect Blue
    Tokyo Godfathers
    Vampire Hunter D: Bloodlust
    Final Fantasy VII: Advent Children
    Ghost in the Shell 1-2
    Arashi no Yoru ni
  • via_mala
    Hohohohóóó!
    Még szép, hogy be lehet szállni, pláne neked, aki vérpofi PS guru vagy.

Mellesleg elég rég nem láttunk errefelé, nézel még animéket egyáltalán?
  • RelakS
    Szerintem nem láttam :D
  • Cat #13277
    kösz.

Wonderful dayst már láttam, bár nem sokra emlékszem belőle :)
  • Ottto
    Hi. Jó 5let a váltakozó banner. Be lehet szállni vagy zárt körű a készítésük? :o
  • Seth
    lövöldözés,trancsír, na ? :D
  • madfist
    21 éves lennék. DB-t meg SM-t nem bírtam elviselni, úgyhogy az első igazi végignézett anime-m hiszitek vagy sem a Kite volt, persze a cenzúrált változat (egy haver vinyóján volt), aztán a Blood. Aztán szünet. Láttam közben a gits-eket, az animátrixot, de az igazi rajt a cowboy bebop volt lassan két éve (az igazi megmondhatója az a bizonyos lenne, de nem tárolta mikor regeltem). Azóta sokat láttam, úgyhogy nemtok kedvencet hirdetni, de a legszarabb biztosan a Soul Link. Remélem még sokáig nézhetek anime-ket, bár néha tényleg bele lehet fáradni a tucatsztorikba.
  • Krezga
    A feliratot még nem tudod letölteni, mivel a fordítónak egyéb dolgai vannak, de a fordítás nem állt le, és szerintem lassan jönek az újabb részek feliratai is...csak türelem:D
  • RelakS
    Micsoda? Dekódolni sem tudom :D
  • csocso14
    Én a Tokyo Godfathers-t ajánlanám, egy jó kis vígjáték, de ott van még Wonderful Days, Ninja Scroll Movie, Grave of the Fireflies is.
  • xotyi
    igen,innen vannak az eddigi feliratok, de itt sincs a 23-24 es rész felirata.. mártcsak azok hiányoznak:)
  • biomage
    én kb három honapja kaptam egy jó weblappot és rászoktam, nézd meg hátha ott van letölthetö
    link
  • xotyi
    hy, nem tudjátok véletlenül h a D.N. Angel 23-24. részének a magyar feliratát honnan lehetne megszerezni? (vagy ha meg van vkinek az elküldhetné) köcce:)
  • Cat #13267
    Ajánljatok vmi másfél orás nagyon jó animet ma estére :)
  • Nuki

sokkal régebb-ótának (vagy hogy mondják) tűnt...
  • Hmuda
    Guu alkot.

• _Vegeta_
    Ez a resz nagyon kesz volt. kawaiiii
  • mochee
    Kösz szépen!
  • Krezga
    Jigoku Shoujo, vagy angolul Hell Girl, az egészet letöltheted az AA oldaláról.
  • biomage
    nem tudom mikor jött az a+ a csomagunkba kb egy éve
    majdnem minden rajz filmet megnéztem :) kivéve a pokemont meg a yugioh
    a többit végig néztem :)
  • mochee
    Hali!
    Régebben ajánlott itt valaki egy animét, amiben valami gyilkos weboldal volt, csak elfelejtettem a nevét. Na most szeretném letölteni, ugyhogy ha valaki tudja a címét akkor irja meg pls.
    Asszem az van benne, hogy egy weboldalon be kell irni annak a nevét akit gyűlölnek, és meghal, vagy valami ilyesmi.
  • berlinboy6329
    Pff.2 éve december óta asszem.