72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
:O Talán így:
-
Még néhány Bannáh:
-
Ez a Guu valami félelmetes. XD
-
mikusmate #13416 Ha nem lenne meg DVD-n és ha nem lettem volna annyira álmos, akkor megnéztem volna :D -
Prof William #13415 Hát hogy meg ne nézzük... -
mikusmate #13414 Ma felkeltem 5 órakor (nem tudtam aludni...), bekapcsoltam a TV-t és meglepődve vettem észre, hogy a TV2-n Chihiro-t játszák épp. Bár nem értem miért 5:45-ös kezdésre rakták... -
Prof William #13413 Egy bizonyos oldalon fenn is van... -
Gall Force : eternal Story (ez az első Gall Force film) 1986-os. -
lol mondom, lassú ez a szar nem küldte el... kijavítom a helyesírási hibákat
gome' -
Mikor ment Kb az "Űramazonok", mert néztem képet, meg videot, de nem tudom hová tenni, viszont nagyon rémlik, mintha láttam volna belőle ezt azt...
Ja és az aktuális banner: Bo-Ku-satsu Te-enshii!!!!
jó8 :) -
Mikor ment Kb az "Űramazonok", mert néztem képet, meg videot, de nem tudom hová tenni,viszont nagyon rénlik, mntha láttam volna belőle ezt azt...
Ja és az aktuélis banner: Bo-Ku-satsu Te-enshii!!!!
jó8 :) -
Noh, végignéztem a Binchotant. Aki egy kis kawaiira vagyik annak kötelező darab.
Mikor Binchotan nézte az orbitális bociszemeivel a kirakatban a TV-t és izgult, hogy mi történt a mesefigurával mikor megtámadta őket a cápa (és mikor úgy megkönnyebbült mikor később látta, hogy megmenekültek), űbertáp-kawaii! ^.^ -
Attól a 3 évtől nem vagy azért annyira idős:D el ne szállj magadtól:D én a te korodbeliekkel együtt söröztem 15-16 évesen:D
De ha mégis elszállnál azért Magázhatlak?? (Mangázhatlak:D Jólvan szar szóvicc:D) -
a legjobb rész az lesz amikor chiyo chan beöltözik pingvinek mindenki lefagy
-

-
FFX #13404 ezért ban jár
-
az irodalom tanár nagyon komoly!!! 
az angol tanár csaj se gyenge
-
Tökéletes. ^^
Seth: sicc.
Relaks: szerintem fest=fesztivál. Végülis sportfesztivál. :-) -
lool:DD -
nee, ez meg túl fényes, megvakultam...
-
Hm. Nem hinném hogy gond lenne a monitorom fényerejével. Nálam látszik rendesen, de akkor itt a harmadik próbálkozás, remélem mostmár mindenki látja! -
Nah betankoltam.. most ezejk vannak várólistán, Ergo Proxy, Neo Genesis Evangelion: Death&Rebirth , End of Evangelion, DNAngel,Battle Angel Alita, Love Hina Again..:) De a Studio Ghibil , animekat nem találtam sajnos..:( -
A Fest-re nincs sehol sem megfelelő szó :D
De végül is sportnap volt a suliban :D Segény Kaorin-san miután táncolhatott Sakaki-san-nal, megkapta az irodalomtanárt
Az meg mikor győzött a 3. osztál, egy Banzai! felkiáltás kiséretében kiütötte szegény Chiyo-chan-t
-
Gondolom olyasmi mint nálunk a Kihívás Napja. -
Jajj, ez az azumanga kikészít XD
-...Először a nyitóbeszéd a Sport Nap Bizottság Elnökétől. (mittomiaza Sport Fest
)
Felmegy a vézna irodalomtanár, kölkök:
-Hhoooaaah?!!?
Tanerő:
-Őőő.. khrm... .... .... .... EL- *riiiiikk!* -SŐŐŐ HELYEZÉ- *riiiiikk!* -ÉS!!! - és lesétál a színpadról
-
A karnyujtogatós? Az még egészen olvasható. :-)
Amúgy nem várom a válaszukat, nem épp a megbízhatóság az erősségük, de mivel nem akarok költözni, ezért gondoltam próba szerencse (meg hátha válasz nélkül is kijavítják a hibát, bár erre minimális az esély). -
És szerinted válaszolni fognak? :D
Egyébként meg csak tőlem kettő nehezen olvasható van. Az egyik az ominózus FMP!-os, amit szándékosan tettem beleolvadóvá. A másik az egyik EL-es, de az meg véletlenül lett olyan ^^ -
Kettő és mind a kettőt csak a sírásotokra raktam fel. :-)
(Na nem mintha most az UW miatt bármi is felkerülhetne.)
Más: írtam levelet az UW-nek, azután majd kiderül, hogy mi is a probléma. Újabban már azzal borzolja az idegeimet, hogy "Ream-only File System." szóval nagy az öröm. >.< -
tényleg, valakinek van valami infója arról, h a Trinity Blood -nak mikor jön a folytatása?
még anno valami olyat olvastam, h 2007 re tervezték -
A zöld fény nélküli képről beszéltünk 
És hadd ne soroljam, mennyi ilyen mértékben olvasható banner van már ^^ -
neh, így mindjárt más... Azt sem tudtam, merre van a felirat... Most, hogy tudtam, így is csak egy sötét foltot láttam... Szerintem állítsad be rendesen a monitorod fényerejét/kontrasztját... -
Igazából az a baj, hogy totálisan beleolvad a háttérbe ezzel a minimális (ráadásul sötét) háttérfénnyel. Lehet tényleg elég lenne csak az outer glow erősségét megnövelni, nem is kell ehhez élénkebb szín. :-) -
picit intezívebb outer glow -al sztem még így feketén se lenne rosz -
jah értem, nekem tisztán és szépen látszik -
Csak mint látható, nem mindenki tudja elolvasni, mert nem mindenki tolja 150%-ra a fényerőt a monitorán.
-
szerintem meg passzol a kép hátteréhez -
Fekete betűk fekete háttér előtt sötétzöld háttérfénnyel. Nem kimondottan a legjobb összeállítás. -
Bocs. Nálam látszott mindkettő, de ott a javított akkor majd az kérem feltölteni (amint lehet) -
nállam viszont nem látható -
Nálam látszik rendesen mindkettő....De akkor tessékparancsolni