72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • berlinboy6329
    :O Talán így:

• berlinboy6329
    Még néhány Bannáh:

• Hmuda
    Ez a Guu valami félelmetes. XD

• mikusmate
    Ha nem lenne meg DVD-n és ha nem lettem volna annyira álmos, akkor megnéztem volna :D
  • Prof William
    Hát hogy meg ne nézzük...
  • mikusmate
    Ma felkeltem 5 órakor (nem tudtam aludni...), bekapcsoltam a TV-t és meglepődve vettem észre, hogy a TV2-n Chihiro-t játszák épp. Bár nem értem miért 5:45-ös kezdésre rakták...
  • Prof William
    Egy bizonyos oldalon fenn is van...
  • Bucser
    Gall Force : eternal Story (ez az első Gall Force film) 1986-os.
  • Jagi
    lol mondom, lassú ez a szar nem küldte el... kijavítom a helyesírási hibákat

gome'
  • Jagi
    Mikor ment Kb az "Űramazonok", mert néztem képet, meg videot, de nem tudom hová tenni, viszont nagyon rémlik, mintha láttam volna belőle ezt azt...

Ja és az aktuális banner: Bo-Ku-satsu Te-enshii!!!!
    jó8 :)
  • Jagi
    Mikor ment Kb az "Űramazonok", mert néztem képet, meg videot, de nem tudom hová tenni,viszont nagyon rénlik, mntha láttam volna belőle ezt azt...

Ja és az aktuélis banner: Bo-Ku-satsu Te-enshii!!!!
    jó8 :)
  • Hmuda
    Noh, végignéztem a Binchotant. Aki egy kis kawaiira vagyik annak kötelező darab.

Mikor Binchotan nézte az orbitális bociszemeivel a kirakatban a TV-t és izgult, hogy mi történt a mesefigurával mikor megtámadta őket a cápa (és mikor úgy megkönnyebbült mikor később látta, hogy megmenekültek), űbertáp-kawaii! ^.^
  • Bucser
    Attól a 3 évtől nem vagy azért annyira idős:D el ne szállj magadtól:D én a te korodbeliekkel együtt söröztem 15-16 évesen:D

De ha mégis elszállnál azért Magázhatlak?? (Mangázhatlak:D Jólvan szar szóvicc:D)
  • biomage
    a legjobb rész az lesz amikor chiyo chan beöltözik pingvinek mindenki lefagy
  • egypszichonauta
  • FFX
    ezért ban jár
  • egypszichonauta
    az irodalom tanár nagyon komoly!!!
    az angol tanár csaj se gyenge
  • Hmuda
    Tökéletes. ^^

Seth: sicc.

Relaks: szerintem fest=fesztivál. Végülis sportfesztivál. :-)
  • dzsonesz
    lool:DD
  • Seth
    nee, ez meg túl fényes, megvakultam...
  • Ottto
    Hm. Nem hinném hogy gond lenne a monitorom fényerejével. Nálam látszik rendesen, de akkor itt a harmadik próbálkozás, remélem mostmár mindenki látja!
  • xotyi
    Nah betankoltam.. most ezejk vannak várólistán, Ergo Proxy, Neo Genesis Evangelion: Death&Rebirth , End of Evangelion, DNAngel,Battle Angel Alita, Love Hina Again..:) De a Studio Ghibil , animekat nem találtam sajnos..:(
  • RelakS
    A Fest-re nincs sehol sem megfelelő szó :D

De végül is sportnap volt a suliban :D Segény Kaorin-san miután táncolhatott Sakaki-san-nal, megkapta az irodalomtanárt Az meg mikor győzött a 3. osztál, egy Banzai! felkiáltás kiséretében kiütötte szegény Chiyo-chan-t
  • Hmuda
    Gondolom olyasmi mint nálunk a Kihívás Napja.
  • RelakS
    Jajj, ez az azumanga kikészít XD
    -...Először a nyitóbeszéd a Sport Nap Bizottság Elnökétől. (mittomiaza Sport Fest )
    Felmegy a vézna irodalomtanár, kölkök:
    -Hhoooaaah?!!?
    Tanerő:
    -Őőő.. khrm... .... .... .... EL- *riiiiikk!* -SŐŐŐ HELYEZÉ- *riiiiikk!* -ÉS!!! - és lesétál a színpadról
  • Hmuda
    A karnyujtogatós? Az még egészen olvasható. :-)

Amúgy nem várom a válaszukat, nem épp a megbízhatóság az erősségük, de mivel nem akarok költözni, ezért gondoltam próba szerencse (meg hátha válasz nélkül is kijavítják a hibát, bár erre minimális az esély).
  • RelakS
    És szerinted válaszolni fognak? :D

Egyébként meg csak tőlem kettő nehezen olvasható van. Az egyik az ominózus FMP!-os, amit szándékosan tettem beleolvadóvá. A másik az egyik EL-es, de az meg véletlenül lett olyan ^^
  • Hmuda
    Kettő és mind a kettőt csak a sírásotokra raktam fel. :-)

(Na nem mintha most az UW miatt bármi is felkerülhetne.)

Más: írtam levelet az UW-nek, azután majd kiderül, hogy mi is a probléma. Újabban már azzal borzolja az idegeimet, hogy "Ream-only File System." szóval nagy az öröm. >.<
  • dzsonesz
    tényleg, valakinek van valami infója arról, h a Trinity Blood -nak mikor jön a folytatása?
    még anno valami olyat olvastam, h 2007 re tervezték
  • RelakS
    A zöld fény nélküli képről beszéltünk

És hadd ne soroljam, mennyi ilyen mértékben olvasható banner van már ^^
  • RelakS
    neh, így mindjárt más... Azt sem tudtam, merre van a felirat... Most, hogy tudtam, így is csak egy sötét foltot láttam... Szerintem állítsad be rendesen a monitorod fényerejét/kontrasztját...
  • Hmuda
    Igazából az a baj, hogy totálisan beleolvad a háttérbe ezzel a minimális (ráadásul sötét) háttérfénnyel. Lehet tényleg elég lenne csak az outer glow erősségét megnövelni, nem is kell ehhez élénkebb szín. :-)
  • dzsonesz
    picit intezívebb outer glow -al sztem még így feketén se lenne rosz
  • Seth
    jah értem, nekem tisztán és szépen látszik
  • Hmuda
    Csak mint látható, nem mindenki tudja elolvasni, mert nem mindenki tolja 150%-ra a fényerőt a monitorán.
  • Seth
    szerintem meg passzol a kép hátteréhez
  • Hmuda
    Fekete betűk fekete háttér előtt sötétzöld háttérfénnyel. Nem kimondottan a legjobb összeállítás.
  • Ottto
    Bocs. Nálam látszott mindkettő, de ott a javított akkor majd az kérem feltölteni (amint lehet)
  • biomage
    nállam viszont nem látható
  • Ottto
    Nálam látszik rendesen mindkettő....De akkor tessékparancsolni