72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • madfist
    School Rumble: az első szériát a WF végigvitte, de a másodikat a 12. résznél abbahagyták, onnantól kénytelen leszel a Your-Mom verziót tölteni.
  • Nuki
    animaddikcon a hátterek között vannak jobbak! :D
  • Krezga
    Hehe:D Nem rossz!
  • RelakS
    3. sorban nemsemmi képek az azumangás csajokról
    Megnézném, milyen lenne az anime, ha ilyennel lenne elkészítve :D
  • xotyi
    az előadót márt tudom.. de a cím meg h hogy jutok hozzá azt még nem : D (köszi szépen)
  • Hmuda
    Talán ez az.
    (Csak tipp, nem láttam a sorozatot.)
  • xotyi
    hy, Valaki en tudja véletlenül az Ergo Proxy Opening dalának előadóját és a dal címét?:)
  • Krezga
    Engem nem különösebben zavar, hogy nincsen benne a Chihiro név, bár nem igazán kedvelem az angol címeket.
  • biomage
    nem kötözködöm csak véleményt irtam
    mellesleg nem vagyok olyan jó banner készitésböl ugy hogy nem csinálok :)
  • Prof William
    Kedvencem amikor a Bleachban összakasztják a kardot majd 5 percen át beszél a gonosz, közben Ichi meg keményen néz. Nem jut eszébe elmozdulni, vagy csak simán lefejelni/tökönrugni a rosszbácsi.
  • dzsonesz
    ne kötözködj, inkább csinálj 1 et a Japán névvel:D
  • RelakS
    Miért? :)
  • biomage
    kicsit hoszu a japán neve de szerintem bekéne valahogy rakni legalább chihirot
  • Krezga
    jah, én is:D
  • RelakS
    jah, közben megnéztem ^^
  • Krezga
    Sen to Chihiro no Kamikakushi /千と千尋の神隠し/
  • Hmuda
    Erről egy újabb aranyszabály jut eszembe:

A harcias anime figurák képesek lelassítani az idő múlását, amit többnyire harc közben alkalmaznak, hogy a nagyobb ütések közbeni pár pillanat alatt kisebb monológokat mondhassanak el.
  • Prof William
    Ha hatást akarunk elérni mindig mondjuk ki az ellenfelünk teljes nevét jó keményen.

- Hát itt vagy... Kurosaki Ichigo!
  • RelakS
    Ja, Spirited Away az angol címe. A japán meg nem is tudom már, hogy hogy van, de a Chihiro valamiért 1000 szellemet juttatott a wakan eszébe :D
  • Nuki
    ezt a linket juttasuk be valahogy a képek alá, hogy mindég elérhető legyen :)
  • Hmuda
    Az az angol címe.
  • Hmuda
    Ja, hogy a teljes UW behalt, nem csak az enyém? Félig-meddig megnyugtató. Egy emberrel tuti nem szenvednének, de ha mindenkinek baja van akkor muszáj csinálniuk valamit.
  • biomage
    végig néztem a képeket az azumanga és school rumble böl volt a legtöbb banner :)
    ja igen én ugy érzem egy képet modositani kénne a spirit001.jpg nincs a képen chihiro szó kép
  • RelakS
    Másnak is, szal nyugi ^^
  • Hmuda
    Ebben az utolsó 16 darab nincs benne, mert még mindig vacakol a feltölotés. :-(

(Válasz meg természetesen nuku.)
  • RelakS
    ittevan, a kep.php-t lista.php-re kell átírni
  • berlinboy6329
    Meg lehet nézni a képeket,amik a bannerben vannak?Mert az előbb is olyat láttam,amit én is u.abból a képből akartam csinálni.
  • csocso14
    Én meg félre értelmeztem a kédrésed bocsika ^_^'
  • Hmuda
    Az az első széria első akárhány epizódjának DVDRIP-je, semmi más.
  • csocso14
    Én a [WF] verziót tölteném, mondjuk csak azt ismerem :D
  • biomage
    és a négy dvd mi? "usteam"
  • biomage
    kösz
    hát akkor le kell a teljes könyvtárat töltenem
  • Hmuda
    Eslőször az alapot, majd a másodikat. Két szezon van jelenleg.
  • Seth
    a 2nd-s már második évad
  • Nuki
    én viszont megvettem volna azt a két bénán vart cicát-meg-kutyát a standról, nekem annyira tetszettek!!! :D
  • RelakS
    Szegény Sakaki-san hogy elbőgte már magát, mikor kiderült, ki van a jelmezben Mondjuk Chiyo-chan is úgymaradt XD
  • biomage
    hi all
    lenne egy kérdésem, a school rumblet töltöm és láttok két féle változatot melyiket töltsem le?
    a [WF] school rumble.avi vagy a [Your-Mom] school rumble 2nd.avi ?
  • Nuki
    zsíros!
  • Nuki
  • RelakS
    bibáp dö veri beszt ^^