72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
School Rumble: az első szériát a WF végigvitte, de a másodikat a 12. résznél abbahagyták, onnantól kénytelen leszel a Your-Mom verziót tölteni. -
Nuki #13458 animaddikcon a hátterek között vannak jobbak! :D -
Hehe:D Nem rossz! -
3. sorban nemsemmi képek az azumangás csajokról
Megnézném, milyen lenne az anime, ha ilyennel lenne elkészítve :D -
az előadót márt tudom.. de a cím meg h hogy jutok hozzá azt még nem : D (köszi szépen) -
Talán ez az.
(Csak tipp, nem láttam a sorozatot.) -
hy, Valaki en tudja véletlenül az Ergo Proxy Opening dalának előadóját és a dal címét?:) -
Engem nem különösebben zavar, hogy nincsen benne a Chihiro név, bár nem igazán kedvelem az angol címeket. -
nem kötözködöm csak véleményt irtam
mellesleg nem vagyok olyan jó banner készitésböl ugy hogy nem csinálok :) -
Prof William #13450 Kedvencem amikor a Bleachban összakasztják a kardot majd 5 percen át beszél a gonosz, közben Ichi meg keményen néz. Nem jut eszébe elmozdulni, vagy csak simán lefejelni/tökönrugni a rosszbácsi. -
ne kötözködj, inkább csinálj 1 et a Japán névvel:D -
Miért? :) -
kicsit hoszu a japán neve de szerintem bekéne valahogy rakni legalább chihirot -
jah, én is:D -
jah, közben megnéztem ^^ -
Sen to Chihiro no Kamikakushi /千と千尋の神隠し/ -
Erről egy újabb aranyszabály jut eszembe:
A harcias anime figurák képesek lelassítani az idő múlását, amit többnyire harc közben alkalmaznak, hogy a nagyobb ütések közbeni pár pillanat alatt kisebb monológokat mondhassanak el. -
Prof William #13442 Ha hatást akarunk elérni mindig mondjuk ki az ellenfelünk teljes nevét jó keményen.
- Hát itt vagy... Kurosaki Ichigo! -
Ja, Spirited Away az angol címe. A japán meg nem is tudom már, hogy hogy van, de a Chihiro valamiért 1000 szellemet juttatott a wakan eszébe :D -
Nuki #13440 ezt a linket juttasuk be valahogy a képek alá, hogy mindég elérhető legyen :) -
Az az angol címe. -
Ja, hogy a teljes UW behalt, nem csak az enyém? Félig-meddig megnyugtató. Egy emberrel tuti nem szenvednének, de ha mindenkinek baja van akkor muszáj csinálniuk valamit. -
végig néztem a képeket az azumanga és school rumble böl volt a legtöbb banner :)
ja igen én ugy érzem egy képet modositani kénne a spirit001.jpg nincs a képen chihiro szó kép -
Másnak is, szal nyugi ^^ -
Ebben az utolsó 16 darab nincs benne, mert még mindig vacakol a feltölotés. :-(
(Válasz meg természetesen nuku.) -
ittevan, a kep.php-t lista.php-re kell átírni -
Meg lehet nézni a képeket,amik a bannerben vannak?Mert az előbb is olyat láttam,amit én is u.abból a képből akartam csinálni. -
Én meg félre értelmeztem a kédrésed bocsika ^_^' -
Az az első széria első akárhány epizódjának DVDRIP-je, semmi más. -
Én a [WF] verziót tölteném, mondjuk csak azt ismerem :D -
és a négy dvd mi? "usteam" -
kösz
hát akkor le kell a teljes könyvtárat töltenem -
Eslőször az alapot, majd a másodikat. Két szezon van jelenleg. -
a 2nd-s már második évad -
Nuki #13425 én viszont megvettem volna azt a két bénán vart cicát-meg-kutyát a standról, nekem annyira tetszettek!!! :D -
Szegény Sakaki-san hogy elbőgte már magát, mikor kiderült, ki van a jelmezben
Mondjuk Chiyo-chan is úgymaradt XD
-
hi all
lenne egy kérdésem, a school rumblet töltöm és láttok két féle változatot melyiket töltsem le?
a [WF] school rumble.avi vagy a [Your-Mom] school rumble 2nd.avi ? -
Nuki #13422 zsíros!
-
Nuki #13421
-
bibáp dö veri beszt ^^