72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Guilty Crown
  • Renjike
    Ez miből van? Úgy érzem ezzel a kérdéssel itt valakinek egyszer az agyára fogok menni .
  • Count Adyn
  • Renjike
    10/11 legjobb idén.

• IMYke2.0.0.0
    Sajnálhatod, hogy ismeretlenül is így vélekedsz rólam.
    Azt meg különösen nem értem, hogy miért baj, ha ütközik a véleményem másokéval éppen mondjuk ebben a topikban... nem szeretnék valakinek a klónja lenni...
  • Seth
    Imi,rólad mindig ez a kép jut eszembe
  • Renjike
    Eureka 7 létezik 16:9 képarányban is? Ezt kezdtem volna el most de kicsit csalódtam :(

Illetve ez miből van? :)

Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.03.19. 15:17:12
  • Renjike
    Az art és karakterek. Éppen vevő voltam elég sok akcióra is és a történet sem volt olyan rosz. De a Titánok pedig elég nevetségesen néznek ki egy bizonyos csoporton kívül.(csak hogy ne lőjek le semmit aki megnézné)
  • IMYke2.0.0.0
    Kultúrember más ízlését nem vitatja ugye, de azé' megkérdezném, hogy mi is tetszett benne?
  • Renjike
    Nekem nagyon bejött 1 éve emiatt a sorozat miatt tértem vissza a japán média világába. :)
  • armageddon666
    A titán-gyilkolós téma tetszett. Ami azután jött... :\
  • LasDen #66915
    az anime és a manga sem érdekel, de live-actionre mindig vevő vagyok :D
  • Count Adyn
    Pedig az, mint alapötlet még jó is lenne, csak...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Eleve ez a titán-gyilkolós téma engem taszít. :)
  • LasDen #66912
    nem is néz ki olyan szarul o_O
  • Renjike
  • Count Adyn
    Elvileg ez:D
  • Renjike
    És ez ?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQvxhES1X3sVsehy8mPbDLIShZOJAeksTkvvzA0IIkYQDzToxnv4Q
  • Count Adyn
    Majdnem elég gyors voltam:D
  • Renjike
  • Count Adyn
    Sasami-san@Ganbaranai :D
  • Renjike
    Meglett : Sasami-san@Ganbaranai
  • Renjike
    1 súlyos kérdés : ez miből van?
  • LasDen #66903
    5-6 hónap szokott lenni az általános a moziba kerüléstől a blurayig jutás. Hagyják kifutni a filmjeiket rendesen...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.03.18. 14:52:36
  • Renjike
    Ne is mond , még a Psycho Pass filmet is várom. :/ Mennyi időbe telik általában míg a hasonló filmek számunkra is elérhető formában jönnek?
  • LasDen #66901
    talán decemberben már megnézheted :D
  • Renjike
    Augusztus 22 Date a Live movie... Mintha kami-sama hallgatta volna meg imáimat.
  • Prof William
    Aminek valójában történnie kellene.

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.03.18. 08:44:43
  • Count Adyn
    jah inkabb a fuckk herrrr rész:D
  • armageddon666
    Az "I are sad" rész miatt nem. Általában nem depizik a főhős a hárem közepén. Nem úgy mint Shinji.

Egyébként az első is csúsztat. Mert a Giant Robotban érzed ha megütik, vagy éppen letépik karját. Asuka roppant idegesítő. Rei meg élettelen.

(De ja. Misatoért hálás lehetne :D)
  • Count Adyn
    Az alsó az annyira igaz a legtöbb ilyen animere:D
  • RelakS

• Count Adyn
    Ez van, a "kazán" meg ugye vulkánt jelent japánul:D
  • Prof William
    Szinte látom, ahogy az író már majdnem készen van, de még a nevek hiányoznak...

...és ekkor a kezébe akad egy kelet európai autó katalógus... :)
  • LasDen #66892
    Chaika Trabant, Simon Scania, Frederica Skoda és a többi. Én is csak néztem :DD
  • DasIsFuck
    Ez komoly?:D:D
  • LasDen #66890
    mivel nem volt más, így a repülőn meg a köztes időkben a Hitsugi no Chaikat folytattam. A 8. részig jutottam, de beszarok. Gaz, Trabant, Scania, Koenigsegg, Skoda...micsoda nevekkel szaladgálnak itt az emberek. Tán nem volt jobb ötlete? :D
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.03.17. 16:32:41
  • Lelouch
    Nem.
  • EnxTheOne
    Hi,

elkezdtem olvasni a mahou sensei negimát.
    Az első pár tucat fejezet jó volt (ezeket újra lefordították jó minőségben) de kb a 40. fejezettől maradt a régi sz*r minőségű.
    Mindenhova ugyanaz a fordítás van feltöltve Utolsó elkeseredésemben megnéztem a magyart is (ez csak a 114. fejezetig van lefordítva)
    Ez tökéletes minőségű volt. Miután elolvastam a magyar fejezeteket folytattam angolul. Természetesen minden weboldalon ugyan az a sz*r van feltöltve. (most tartok kb a 122. fejezetnél)
    Kíváncsiságból megnéztem a 140. fejezetet de az is sz*r minőségű. :(
    Végig ilyen lesz? :(:(
  • Prof William
    Mert bár a rajzoló továbbra is készít más sztorikat de az iró (aki mellesleg a tesója) valami könyvet ír, de olyat is hallani, hogy beteg.

Pedig igazán folytathatná már. Úgy tűnik hogy mangában mintha már éppen kezdődne az utolsó arc.