72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
gondoltam megpróbálok egy banner én is:
-
Én épp most néztem végig. :(
Kár,hogy vége. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azumanga Daioh!
Yomi ad egy konzervet Sakaki-nak, amiben zöldséges főtt medve van:
Y: Sakaki!
S: hmm?
Y: Tessék! Úgy hallottam, szeredet a medvéket, meg az ilyesmit, úgyhogy... Medve van benne.
S:
-
Nuki #13576 és a húsevő növények is emiatt vegetáriánusok (vagyis nem húsevők...huhh mindegy:) -
A kankalint meg ha túl közelről szagolod meg, leharapja az orrodat?
-
Ha olyan bolygón játszódik ahol csak növényvilág van akkor az teljesen eltérő a mi bolygóktól akkor meg mit csodálkozol rajta, valószínűleg akkor ott tényleg van csicsergő fű vagy ciripellő moha. -
Nuki #13573 nem hallottál még csicsergő fűről?.... műveletlen!!:DDDDD -
Valaki magyarázza már el nekem, hogy a francba van az, hogy a Jyu Oh Sei című anime egy olyan bolygón játszódik, ahol elvileg csak növényvilág él, mégis minden nyugis jelenet alatt madárcsicsergés hallatszik? :-)))) -
Végre valahára volt lehetőségem megnézni a Hotori Tada Saiwai wo Koinegaut. Egy hihetetlenül jó történet, bűncselekényszámba menő időlimitek közé súvasztva.
Ebből kellene egy két órás filmet csinálni. Az OVA 40 perce közel nem volt elég, hogy igazán megismerjük a szereplőket és ezért nem is volt olyan megrázó a vége. Plusz az első jelenet sajnos belerondított a végkifejletbe. Személy szerint akadt pár dolog amit máshogy csináltam volna, még így a 40 perces limittel is.
Én mindenesetre megadtam volna neki az esélyt, hogy egy egészestés film keretében bontakozzon ki a történet. -
Nuki #13570 http://hmuda.uw.hu/animebanner/lista.php
ezt tegyétek már be oda a képek alá légyszi :) -
Nuki #13569 hát magamtól nem tűl sűrűn jut eszembe ilyeneket olvasni, csak ha véletlen arra vetődök :P -
Elég régi hír. Várom, mert érdekel, hogyan dolgozzák fel (meg a hivatalos oldalon tetszik a háttérkép a városról ^.^). -
Nuki #13567 tessék művelődni :D
(azért arra válasz mert ugyanonnan szereztem a hírt:) -
Prof William #13566 Nem nem ez azt jelenti hogy előtte nézd meg az Ergo Proxit és csak aztán tölthetsz. :)
A kis mangához mit szóltok? Tetszett? Nekem nagyon bejöt... -
Nuki #13565 wáow köszi ^^
(egyenlőre telefonra megy :D ) -
ehh, de genya :D
You have attempted to enter this site using a proxy.
This site does not allow proxy connections. Below is what we can tell about your connection.
És tényleg proxy mögött ülök a melóban :D -
Már jó.Csak le kellett kapcsolódni,majd vissza a netre....De wez akkoris fura vcolt. :/ -
Hi all!
Épp most néztem meg a Noeint.Nekem bejött rendesen.Főleg azok a Shangri'la-s valamik,meg Atori. >)
Gondoltam szedek hozzá borítót.Lehetőleg magyart.Erre nem is találhattam jobb helyet mionit az acovers.animehq.hu.Csakhogy mikor bejött az oldal,az jött be,hogy: "You are using an Invalid IP to access this site!"
Ez miért?Eddig működött. :( -
_Vegeta_ #13561 Vegyetek aztan nehogy eltunnyon a sullyesztobe!!! Ha az elso par szam sikeres lesz utanna johet az ujsagosos terjesztes is. ;) -
FFX #13560
-
AnimeStars magazin: 2007. Január 15. -
Prof William #13558 http://kotonoha.pyoko.org/1-shots/%5BKotonoha%5DHOTEL.(1-shot).(Boichi).zip
Olvassátok el! Megéri mert nagyon jó! -
szegény Sakaki hogy sajnálta azt a genya macsekot, mikor Kagura elverte :D (utolsó kép) -
az elsö tetszik a legjobbat
-
Ja, bocs, ezek nem voltak feltöltve. Sajna csak ekkorák, mivel direkt avatar méretre csináltam őket (illetve a KaguraVsNeko és a KaguraJeeee nem az enyém, csak átméreteztem):
-
#13540 -
Nuki #13553 állítólag windows moovie makerrel lehet ilyet... legalábbis nekem azt mondták azzal lehet... -
Flame of Recca-t láttad már?
42 rész, bunyós, egyre erősebb ellenfelek, és még poén is van benne. -
Prof William #13551 Tudtok adni porgit amivel részeket lehet kivágni filmekből: Vagyis filmfileok megvágása meg satöbbi... AMV készítéshez kellene... -
Az UW mindig ilyen. Állandóan akadozik a szolgáltatásuk, de ha ilyen bannert akarunk akkor sajnos valamit valamiért. -
hát ezek tényleg hosszúak, mert még mindig futnak:D:D -
Hmm.Hova lettek a bannerek? -
ezt nem hiszem el:D lehetetlen:D -
_Vegeta_ #13546 Mindegyik 20perces reszenkent. :D -
_Vegeta_ #13545 Mär, Yaiba ha meg nem lattad. ^^
Naruto, Bleach, One Piece ilyen alapmuveltsegnek szamit. ;) -
esetleg vmi rövidebb?me annyi mindent néznék ,de ezek meg elég hosszúak:) -
naruto, bleach így kapásból -
vki tud ajánlani vmi olyasmiket mint a dragon ball vagy yu yu hakusho?van ennek vmi hivatalos neve de azt most nem tom(shounen talán,de lehet hogy tök más),szal lényeg hogy verekedjenek benne,egyre erősebb ellenfél jöjjön,poénos is legyen,értitek milyenekre gondolok. köszi
most még az azumangát nézem,kagura most került be az osztályba jófej ő is:) -
Amiket még nem linkeltem:
-
Inkább csak idzéném. :-) - VirtualDubbal megnyitom a video filet.
Más: jöhetnek a bannerek, úgytűnik megjavult a feltöltés.
- Kikeresem a gifezni kívánt részt.
- Levágom a fölös részeket az elejéről és a végéről.
- Van olyan lehetőség ami minden képkockát lement képfileokba.
- Animation Shop beizzít.
- Animation Wizardba berakom a képeket, kiadja az animációt.
- Átméretezemm és/vagy levágom CropTool-al a fölös részeket.
- Minden második képkockát kivágok.
- És mégegyszer minden második képkockát kivágok (így a "kötelező" 10ms minimumnál is normális sebességű lesz a kép).
- Megnézem hol vannak sokáig ismétlődő képek, azokat kiszedem az elsőt leszámítva és azt a szünetet meghosszabbítom (10 kép helyett egyel el lesz intézve, animék esetében ez kimondottan könnyű, mivel úgyis spórolnak a rajzolással).
- Optimalizálom és mentem.