72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #13659 ó tényleg. az a helyzet hogy én mástól kaptam, szóval nem tudtam hogy a forrás mást tartalmaz-e :D -
Hát a UST-ről. -
Nuki #13657 honnan? -
elöbb megtaláltam Tsukurimashou
meg néztem ez az amv t és nem emlékszem olyanra hogy osaka mondta volna a Tsukurimashou t -
Nuki #13655 én Tomo-chant bírom nagyon :D -
töllem már ugy is hiányzik :)
de plz ird már le hogy kell irni azt amit osaka mond az orán folyton
ez van irva angolul "Get my act together" -
? :D
belinkeljem ide a teljes Tsukurimashou-t? :D -
"Tsukurimashou Tsukurimashou sate sate nani ga dekiru ka na" "Basugasubasubasu Basugasubakuhaku Gasubakuhakuhaku"
mindenkinek kivánok egy óra éneklést
Relaks:ha már ilyen jó vagy japánban ird már le hogy kell irni a si kari si kari szót "ez az elsö részben halhato osakatol" -
Korrigálva a saját szájízem szerint^^ -
Jó, ennyire nem néztem utána :)
de már okosabb is lettem thx -
Csak egy kis korrekció: nem "kitalálják", hiszen egyetlen személy találta ki az összes karaktert: Azuma Kiyohiko.
A saját nevéből alkotta meg az Azu(ma)nga címét is. -
Aláírásod is jó :D
de inkább úgy kéne szvsz, hogy: Saaataaa andagiii!
A 2. részt már nem is tudom, miről szólt O_o -
Személyes Besztoff: ep 2 xDDD -
ugyeugye :)) Osaka "egyszerűsége" lenyűgöző...azt hogy kitalálják a karakterét, ahhoz már elme kellett :) -
kicsit nem akart leesni, hogy mivan, de már rájuöttem
Szegény Szakakiba jól beleállt a frász :D
-
azt még.. xDDDD
Amikor Osaka magyaráz:
-Ilyen lesz amikor felnő...
-és ilyen lesz ha ----
(akim még nem látta annak nem írtam be a poént akimeg látta így is tudja miről van szó sztem :))
Érdemes Chiyo-t figyelni közben :) -
ne azt nézd végig hanem kamichut és ha már nézed csinálj bannert is ^^ -
Yukari-guruma feltűnése a 22. részben tiszta horror :D Szegény Chiyo :) -
Fene a fajtátokat. Most kénytelen vagyok megint végignézni az Azumangát, mert meghoztátok a kedvem. >.<
(Legalább mostmár helyből menni fog a GIF-gyártás, nem kell törni a fejem, hogy a legjobb jelenetek merre találhatóak. ^.^)
(Igen, AVI-ban szedem.) -
21. Azumanga vége olyan aranyos ^^ Yamamayaa rulz! :) -
Nuki #13639 ja :,( -
hmm... kipróbáltam, az azumangába nekem is beletörik a bicskája O_O -
_Vegeta_ #13637 Ha nem avi akk mi? mkvket, ogmet jo esellyel beolvas vdubmod. wmvhez ott a regi 1.38c vdub. :D ööö real media eselytelen max fraps. :D movhoz van valami csak elfelejtettem mi. :D -
Az előbbi linken van egy olyan hogy VirtualDub Mod 1.5.10.2.b2542. Ezt szedd le és írd felül az All Inclusive két fájlját. Ezzel sikerült megnyitnom egy OGM-et. -
Nuki #13635 neked is kismillió hibát ír ki ha megnyitsz egy azumanga részt? o:
anyám, ennyi kodek hegy, vuájj X__X -
Nuki #13634 köszi, de avival nincs gondom csak azumangát hogy préselem bele? :P mert az nekem nem avi :(
durván nem frissítettem és #13633-t nem láttam, akkor vedd ezt az üzenetet tárgytalannak, azért kitörölni mégse törölhetem ki :)
elég ennyi: KÖSZIIII :D -
Úgylátszik lefelejtettem olvasás közben a nem szócskát (előfordul ha anime nézés közben nézegetem a fórumot és átsiklok ilyen apróságok felett >.<). -
de neki nem aviban van
-
VirtualDub Mod 1.5.10.2 All Inclusive
Ezzel nekem minden probléma nélkül beolvassa az AVI-kat. -
_Vegeta_ #13630 Najo de ertsd mar mit mondok. :D
Ha valaki aztmondja "thanks dude". Akkor ugy forditod "kossz haver"
de ha valaki aztmondja "thank you my friend" akkor ugy forditod "koszonom baratom". Nem mindegy. Jelentesben lehet, de forditasban nem. :) -
Nuki #13629 de azumanga nem aviban van meg nekem.... vagy neked is a codec eccer csak lett aztán kész? o.O -
A második azért még nyitott kérdés maradt. :-) -
"Köszönöm különböző formái"
a köszi, a köszönöm egy formája, nem?
-
_Vegeta_ #13626 huhh majd RelakS mester jon es (jol)megmondja. :D
#13623: Najojo kollega de magyarban is mondunk ojat hogy koszi, koszke, koszonom stb ezert gondolom van kulonbseg koszonom es koszonom kozott. :)
Pl a Domo mondjuk egy koszi. :D -
Azt tudom, hogy ezek a "köszönömök", csak annyi van belőlük, hogy nem tudtam mi is a különbség. Arigato gozaimashita. :-) -
VirtualDub_MKV_OGM-et használod? -
Dómo! Dómo arigató! Arigató! Arigató gozaimasu! Arigató gozaimashita!
Ezek mind a Köszönöm különböző formái. A lényegesek:
Arigató gozaimasu! (arigató gozajmasz) Ha valamit kaptál, most tettek érted, stb, és megköszönöd.
Arigató gozaimashita! (arigató gozajmasta) Ha kértél szívességet, vagy valami műltbeli dolgot köszönsz meg -
Ha OGM-et akarsz akkor azzal nekem is gondom van, pedig rajta van valami OGM/MKV plugin is. Az AVI-val viszont ki van békülve. :-) -
Nagyban kutakodok tesó mangái között, erre mit találok? Eredeti japán nyelvű School Rumble Vol 1. könyvecskét. Ideje lenne ráfeküdni a japántanulásra. >.< -
Nuki #13620 én is szeretnék a szagértő úrtól kérdezni valamit:D
a VirtualDub(1.6.17-es) miért nem akarja megemészteni az Azumangámat? vagy neked hogy sikerült vele beolvasatni? mert az általad leírt gifkészítési procedurában már az első lépésnél gyakorlatilag elakadtam [idiota]