72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ÁÁÁ Ez nagyon jó Kázmér és Huba mint Vash és Wolfwood
-
-
Death Note Special Compilation
erre gondolsz? szerintem még sehonnan se nagyon:D angolul meg tuti nem:D -
Épp a Death Note-tal akpcsolatban nézegetek dolgokat.Láttam,hogy az AAddictzs-on 170 szavazat alapján 9.61-re értékelték.Mondom akkor leszedem.Megérte!Olvastam,hogy a 12 részen kívűl van 1 Special rész is.Azt honnan tudnám leszedni? -
Hát igen, kell egy hangulat ahoz, hogy az ember elfogadja azt, hogy a sok vér/bél/agyvelő mind a poén részét képezik. A mozis jelenet máig a kedvencem a sorozatból. :-)
Amúgy jah, pedofil, csak hát még gyerek és nem ütközik ki rajta a dolog és Dokuro-chan is próbálja "kinevelni" belőle. :-) -
Annyira szar, hogy már jóóóó :D Azt meg nem tudjuk meg, mert folyton azt hangoztatja, hogy NEM VAGYOK PEDOFIL!!! :D -
Ha egyébként le tudod játszani az ogm-et akkor avisynth segítéségével a VDM-mel is meg lehet etetni: egy kis segítség (nem teljes és nem is tökéletes de talán megteszi) -
Shadow_THH #13692 ez a dokuro chan valami istenesen szar
tényleg pedo a csávó?.. -
:-) -
paplan? Mi köze ennek a lelkipásztorok számítógépes hálózatához?
-
Kinek a paplan. :P -
Mineg bs_player? Megy az MPC-vel is ^^ -
US-Team OGM-jei. Felrakod a BS_Playert és kedvedre lehet váltogatni az audiosávok között. Van benne angol szinkron, japán szinkron, angol felirat, audiokommentár-felirat, stb. :-) -
Kalánka néni :)
Az egerek meg: Nyikk Nyekk Nyakk Piff Puff :D -
Shadow_THH #13685 az FLCL-t honnan tudom úgy leszedni, hogy közben ne menjen egy faszi folyamatos pofázása a háttérben -
Na a 11. rész az amit említettem :D
Szmöre..... ^^ -
Naná, hogy anime. :-)
Emellett még a Kalánka néni és a Mummin (amiről kiskoromban végig azt hittem, hogy francia mese :P) is bekerült a listámba. :-) -
:) jó rész volt az :)
szomorú voltam mikor véget ért, egy évig nem volt kedvem rajzfilmet nézni -
Prof William #13681 Emlékszem! Attól rosszat is áémodtam éjjel!
A Nils is anime? Őrület... -
Én az egészből csak arra emlékszem, hogy folyton azon a házilúdon utazott, volt egy bölcs idős lúd is (a vezér) és a hörcsögnek ilyen rekedtes volt a magyar szinkronja (elég sok mesét szinkronizált az a szinész). :-) -
Ki emlékszik Nils Holgersonból arra a részre,amikor vmi elátkozott városba kerültek (illetve asszem csak nils egyedül), és egy életre kelt nagy szobor üldözte mindenfelé? Na azon én annyira féltem emlékszem :D -
_Vegeta_ #13678 Nils Holgherssont ki nem nezte. ;) -
Cat #13677 Tegnap animet akartam nézni, meglestem a már két éve a gépemen punnyado 4 részes macross plus OVA-t. Azért hanyagoltam, mert a korábbi Macross (nemtom melyik) kicsit elavult volt, elvette akkor a kedvemet. Ez viszont elég jó, jó karakterek, kiváló zenék, és alig 4x40 perc. Kellemes csalodás volt, a hétvégén jön a másik 2004-ben letöltött darab, a Macross Zero :) -
Mummint is néztem kisgyerekkoromban, sőt még Nils Holgherssont is. :-) -
_Vegeta_ #13675 sumomomomomo nagyon elborult. :D -
_Vegeta_ #13674 lol kanalka neni? :D
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1009
ezt ki nezte? nagy kedvenc. :) -
jaja már nekem is ő a févörit,vagy talán nem is.....nem tom mindegyik karakter óriási:),de a legkomolyabb fej az irodalomtanáré:) -
Hehe, régen mennyit néztem még:) -
És tényleg anime! ^_^
(Még a magyar címet is beküldte valaki.
)
-
_Vegeta_ #13670 Bleachbe minden jo kiveve a fillereket. ^^. -
ki nézte végig kamichu az iskolás istennöt? -
A Bleach-ből én Shunsui-t szeretem, nagyon jól kitalált karakter és a szinkronja is nagyon jó
-
_Vegeta_ #13667 Igen en imadom mikor ichimaru beszel a bleachbe annyira mas. tok franko. :) -
Oly'smi, jah! :) (Dis freakin' mi out som'times...) -
_Vegeta_ #13665 osakai akcentus? :) -
a 4 perces nem osaka specifikus jobb szvsz :) -
-
? 2:23-tól énekli... Az animében egyébként is csak az első versszak van benne :D (a teljes valsz egy OST akart lenni)
Egyébként meg direkt kib@xásból pont Osaka szövegéből kérdezel? :D Szelngül beszél a kiccsaj :D
Mellesleg nem azt mondja, hogy si kari, hanem hogy Shikkari. Ki is írják körülötte 4-6 példányban :) (しっかり) Jelentése van egy marékkal: határozottan, keményen, szilárdan, megbízható, nyugodt, szilárd. Az én feliratomban Get it together van, ami összeszed-et jelent :) Gondolom arra akar utalni, hogy szedje össze magát, de most bevettem a fogalmazásgátlót, szal nem tudok rendes fordítást adni rá :D -
AZUMANGA AMV javítva
-
Kedvenc [link=http://www.youtube.com/watch?v=i0tTTGH4Xi4]AZUMANGA AMV[/link]-M