72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jah, Yakumo-chan a SR-ből. Az ünnepek elmúltak, szóval ideje volt átvedleni. :-) -
újabb lokó a gyűjteményedben? -
Oooh :) ideje volt ár majdnem magam rajzoltam tovább :) 
-
El se hiszem!
-
jajdefasza, kint van a köv. berserk fejezet. :)
berserk ch280 -
Most jött ki az ova-ja , egész jó az is, de a rajzolás sokkal gyengébb, mint a sorozaté -
A Genshiken nagyon jó, de csak annak ajánlom aki már egy jó pár animét megnézett ;) -
Nekikezdtem a Genshikennek. Mindig is érdekelt az otaku kultúra, szóval ez nekem jónak igérkezik. :-) -
Cat #13851
megnéztem a miyazaki gyűjtemény újabb darabját, nauszikát.
Szép rajzok, jó történet, egyedi sztori. Gazdag világ, számtalan lehetőség újabb történetszálakra, mégsem bontja ki (pl. a végén vártam hogy csinálnak valamit azzal az űrhajóval - egy másik filmben ez akár alapvető jelentőségű lehetett volna). Sok birodalom, komplex politikai viszonyok.
Viszont nem tetszik (szokás szerint) csomo dolog. Legfőképp a rovarok intelligenciája, a világ egységes, kerek volta szúrta a szememet. Mintha a rovarközösség közös tudattal bírna, együttműködnek a szitakötök, a kiskutyák és a házméretű páncélosok - ilyen nincs, nem is lehet, hisz a kisrovarok megeszik a nagyokat, a nagyokat meg a még nagyobbak stb. Nem reális az, hogyha megölsz egy kisrovart, odajön egy nagy, hogy megbosszúlja. A főhős feltámadásának szintén nem örültem, agyontaposta volna a horda, egy uthenger után több marad.
Semleges: rakat elvarratlan szál marad (pl. az erdő terjeszkedésének oka, illetve végülis azt nem állítják meg).
Határozottan nézhető anime, tetszett.
Érdekesség: az angol szinkronhangokból sci-fi parádét lehetne rendezni. Edward Olmos (Battlestar Galactica admirálisa), Patrick Stewart (Star Trek kapitánya) és Mark Hamill, alias Luke Skywalker. -
Csak OP / ED lehet?
Vannak jó betétszámok is. De ha így, akkor Chobits utolsó rész végén (amit a Hideki és Chii hangja énekel, maga a zene többször is felhangzik az animében csak dúdolva) -
Az Openinges témához:
Blood+ op (az ending sem rossz)
Samurai Champloo op+end
Berserk op
a Gundam Seed néhány op-ja :)
fumoffu op
és amitől kész vagyok:
Bokusatsu tenshi
és Tsukurimashou (de az nem op)
De hozzá kell tennem, több Giga anime ost-m van és mindegyiket szeretem (mert csakazokat szedem le ami tetszik)
Az Angel Sanctaury-é nagyon bejövős + a Kenshin és .Hack//Sign Ost ezek nálam OST-ben az örök kedvencek
1 ari kép a végére
-
_Vegeta_ #13848 Es ezek az openingek/endingek?
http://rapidshare.com/files/11299500/DragonBallGt.SP2-Opening-non.karaoke.wmv.html
http://rapidshare.com/files/11299502/DragonBallGt.SP2-Ending-non.karaoke.wmv.html
-
na megnéztem a wolf's rain első két részét és nagyon jónak igérkezik!!! -
a feliratot külön is be lehet hozzá tölteni, nem tudtad?? :D attól még raw az a fránya, nincs beleégetve a felirat -
Elég régóta ott figyel, a kedvenc Osaka idézetem. :D -
most nézem csak mi van az aláírásodban:D:D:D:D:D:D:Degyik legnagyobb poén 
amúgy a kedvenc openingem az inuyasha 2nd opje az I am című szám(hitomi yaidától) -
_Vegeta_ #13843 Nemtudjatok a WSJ-ba mien mangak mennek perpill? Amit tok a naruto, one piece, bleach, kochikame, dr. grey tudtok meg cimeket? :) -
1x biztosan nézhető, szal sztem kezdj bele, ha már elhatároztad:D
tőrténetileg, elég eredetinek mondható, bár nekem még ígyse tartozik a kedvenceim közé -
_Vegeta_ #13841 Ma feltoltom rapidra a dragonbox karaoke mentes verziojat. ^^ -
Egyik kedvencem volt a kezdetekkor és szerintem "kaland" kategóriában az egész jó darabok közé tartozik.
A végét sokan utálták, de nekem tetszett. -
ez dragon ball z op,isn't it?van gépen mp3ban néhány opening és ending,jó hallgatni őket néha!
más...
ma kezdenék bele vmi új animébe(azumangát sajnos befejeztem),wolf's rainről elég jókat olvastam,aki látta annak mi a véleménye? -
"engem nem érdekel, ha felirat lesz,akkor a raw is jó, csak legyen"
Ha felirat lenne rajta, akkor már nem lenne raw. Vagy esetleg elgépelted, és kimaradt a "lesz" előtt egy "nem" szócska?
Egyébként ez a másik ok amiért nem kezdek futó sorozatba. Nem elég, hogy heteket kelljen várni egy-egy epizódra, de még ezek a licencelési mizériák is bekavarhatnak. -
Aleika232 #13837 Valaki látta az Inuyasha utolsó részét(még tavaly ősszel volt, asszem)Mi volt benne???Mert én nem láttam sajna.Köszi -
estét mindenkinek
hát akkor lehet szavazni kinek melyik nyito és záró zene tetszik a legjobban a listáról "lehet több zene is" :)
-
Dears- jajj -
mikusmate #13834 kedvenc openingem :)
Ha már többen is írták, hogy mit szeretnek, akkor én sem akarok kilógni a sorból :D -
Ha a Chala-ra gondolsz, szint úgy 
Ha ezt nem saját fülemmel hallom, nagyon durva hangja van a csajnak UNDER 17
-
hu kedvenc zeném -
Nekem nagyon tetszett, de ez jobban be jön Chala Head Chala -
a csávó marha ismerős, tuti egy csomó animében énekelt openinget,endinget -
Full Metal Panic! The second Raid ez nagyon loál:D -
engem nem érdekel, ha felirat lesz,akkor a raw is jó, csak legyen. Úgy megkedveltem azt a sorozatot, ne csinálják má ezt velem :D -
Ja,el is felejtettem írni.Ez tényleg Sokkkkkk!! NOOOOOO!
De az animanda csinálja még.Csak azt nem értem,hol késik a 13. rész. :( -
óbaszki, licenszelték a death note-ot, live evil csapat már nem folytatja :( -
Azumanga Daioh:opening / ending / és egy ráadás Tsukurimasho
Cowboy Bebop:Opening / Ending
Chobits:Opening / ending
Cromartie High opening
Death Note:Opening / ending
Dokuro Chan:xDDD opening / ending
Elfen Lied:Opening / ending
Ergo Proxy:opening
Excel Saga:opening / ending
Gakkou no Kaidan:opening / ending
Full Metal Panic? Fumoffu:opening / ending
Kamichu:opening / ending
Kiddy Grave:opening
Paranoia Agent:opening
Suzumiya Haruhi:opening / ending
Trigun:opening / ending
Wolf's Rain:opening
a következökböl nem linkeltem zenét mert sok félle van bellöle vagy nem találtam megfelelöt:Bleach + Inuyasha + naruto aki tud youtuberol linket osza meg
elnézést ha valamelyikböl rosz zenét linkeltem volna :)
ja ha valaki tud jó rajzfilm zenét a listán szereplö animekböl adjon linket -
Azok amiket mindig végignéztem ahányszor csak láttam (szóval egy részük a képi anyaggal együtt teljes, a többi viszont önállóan is elmegy):
Bleach - Asterisk (OP) (Bár a sorozatból csak 5-6 részt láttam)
Paranoia Agent - Yume no Shima Shinen Kouen (OP)
Cromartie High - Jun (OP)*
Excel Saga - Ai (OP)**
Cowboy Bebop - Tank (OP)
Wolf's Rain- Stray (OP)
Suzumiya Haruhi - Bouken Desho Desho (OP)*
Suzumiya Haruhi - Hare Hare Yukai (ED)*
* Na ezek aztán abszolút csak a képpel együtt. :-)
** Ez viszont az újévi spec epizód végén lévő "klippel" ér valamit, de azzal sokat. :D -
Pont írni akartam, hogy kár szenvedni a tecső-vel, hiszen a gendou-ról sokkal jobb minőségben MP3-ban le lehet szedni mindent. -
Gendou.com-on meg csak a keresőbe kell beírni. -
Death Note Op+ED
Green Green OP
FMA 3.+4.OP
És Ouran Highschool Host Club ED -
senki nem irt zenét amit a rajzfilmben lehet halani
ja ha lehet linket is küldjön az aki jellöl egy animet :)
könyü megtalálni az adot anime zenéjét a youtuben ird ezt a keresöbe "xyz episode":) ez a legegyszerübb és 100% eredeti zenéje lesz
most kezdem a zenéket keresni úgy hogy estére meglesz :)