72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Jah, Yakumo-chan a SR-ből. Az ünnepek elmúltak, szóval ideje volt átvedleni. :-)
  • Black Hawk
    újabb lokó a gyűjteményedben?
  • Jagi
    Oooh :) ideje volt ár majdnem magam rajzoltam tovább :)
  • via_mala
    El se hiszem!
  • Sadun Tryst
    jajdefasza, kint van a köv. berserk fejezet. :)
    berserk ch280
  • Seth
    Most jött ki az ova-ja , egész jó az is, de a rajzolás sokkal gyengébb, mint a sorozaté
  • csocso14
    A Genshiken nagyon jó, de csak annak ajánlom aki már egy jó pár animét megnézett ;)
  • Hmuda
    Nekikezdtem a Genshikennek. Mindig is érdekelt az otaku kultúra, szóval ez nekem jónak igérkezik. :-)
  • Cat #13851
    megnéztem a miyazaki gyűjtemény újabb darabját, nauszikát.

Szép rajzok, jó történet, egyedi sztori. Gazdag világ, számtalan lehetőség újabb történetszálakra, mégsem bontja ki (pl. a végén vártam hogy csinálnak valamit azzal az űrhajóval - egy másik filmben ez akár alapvető jelentőségű lehetett volna). Sok birodalom, komplex politikai viszonyok.

Viszont nem tetszik (szokás szerint) csomo dolog. Legfőképp a rovarok intelligenciája, a világ egységes, kerek volta szúrta a szememet. Mintha a rovarközösség közös tudattal bírna, együttműködnek a szitakötök, a kiskutyák és a házméretű páncélosok - ilyen nincs, nem is lehet, hisz a kisrovarok megeszik a nagyokat, a nagyokat meg a még nagyobbak stb. Nem reális az, hogyha megölsz egy kisrovart, odajön egy nagy, hogy megbosszúlja. A főhős feltámadásának szintén nem örültem, agyontaposta volna a horda, egy uthenger után több marad.

Semleges: rakat elvarratlan szál marad (pl. az erdő terjeszkedésének oka, illetve végülis azt nem állítják meg).

Határozottan nézhető anime, tetszett.

Érdekesség: az angol szinkronhangokból sci-fi parádét lehetne rendezni. Edward Olmos (Battlestar Galactica admirálisa), Patrick Stewart (Star Trek kapitánya) és Mark Hamill, alias Luke Skywalker.
  • mikszer
    Csak OP / ED lehet?
    Vannak jó betétszámok is. De ha így, akkor Chobits utolsó rész végén (amit a Hideki és Chii hangja énekel, maga a zene többször is felhangzik az animében csak dúdolva)
  • Jagi
    Az Openinges témához:
    Blood+ op (az ending sem rossz)
    Samurai Champloo op+end
    Berserk op
    a Gundam Seed néhány op-ja :)
    fumoffu op

és amitől kész vagyok:
    Bokusatsu tenshi
    és Tsukurimashou (de az nem op)

De hozzá kell tennem, több Giga anime ost-m van és mindegyiket szeretem (mert csakazokat szedem le ami tetszik)
    Az Angel Sanctaury-é nagyon bejövős + a Kenshin és .Hack//Sign Ost ezek nálam OST-ben az örök kedvencek

1 ari kép a végére

• _Vegeta_
    Es ezek az openingek/endingek?
    http://rapidshare.com/files/11299500/DragonBallGt.SP2-Opening-non.karaoke.wmv.html

http://rapidshare.com/files/11299502/DragonBallGt.SP2-Ending-non.karaoke.wmv.html
  • egypszichonauta
    na megnéztem a wolf's rain első két részét és nagyon jónak igérkezik!!!
  • Seth
    a feliratot külön is be lehet hozzá tölteni, nem tudtad?? :D attól még raw az a fránya, nincs beleégetve a felirat
  • Hmuda
    Elég régóta ott figyel, a kedvenc Osaka idézetem. :D
  • egypszichonauta
    most nézem csak mi van az aláírásodban:D:D:D:D:D:D:Degyik legnagyobb poén
    amúgy a kedvenc openingem az inuyasha 2nd opje az I am című szám(hitomi yaidától)
  • _Vegeta_
    Nemtudjatok a WSJ-ba mien mangak mennek perpill? Amit tok a naruto, one piece, bleach, kochikame, dr. grey tudtok meg cimeket? :)
  • dzsonesz
    1x biztosan nézhető, szal sztem kezdj bele, ha már elhatároztad:D
    tőrténetileg, elég eredetinek mondható, bár nekem még ígyse tartozik a kedvenceim közé
  • _Vegeta_
    Ma feltoltom rapidra a dragonbox karaoke mentes verziojat. ^^
  • Hmuda
    Egyik kedvencem volt a kezdetekkor és szerintem "kaland" kategóriában az egész jó darabok közé tartozik.

A végét sokan utálták, de nekem tetszett.
  • egypszichonauta
    ez dragon ball z op,isn't it?van gépen mp3ban néhány opening és ending,jó hallgatni őket néha!
    más...
    ma kezdenék bele vmi új animébe(azumangát sajnos befejeztem),wolf's rainről elég jókat olvastam,aki látta annak mi a véleménye?
  • via_mala
    "engem nem érdekel, ha felirat lesz,akkor a raw is jó, csak legyen"
    Ha felirat lenne rajta, akkor már nem lenne raw. Vagy esetleg elgépelted, és kimaradt a "lesz" előtt egy "nem" szócska?

Egyébként ez a másik ok amiért nem kezdek futó sorozatba. Nem elég, hogy heteket kelljen várni egy-egy epizódra, de még ezek a licencelési mizériák is bekavarhatnak.
  • Aleika232
    Valaki látta az Inuyasha utolsó részét(még tavaly ősszel volt, asszem)Mi volt benne???Mert én nem láttam sajna.Köszi
  • biomage
    estét mindenkinek
    hát akkor lehet szavazni kinek melyik nyito és záró zene tetszik a legjobban a listáról "lehet több zene is" :)
  • Seth
    Dears- jajj
  • mikusmate
    kedvenc openingem :)
    Ha már többen is írták, hogy mit szeretnek, akkor én sem akarok kilógni a sorból :D
  • csocso14
    Ha a Chala-ra gondolsz, szint úgy
    Ha ezt nem saját fülemmel hallom, nagyon durva hangja van a csajnak UNDER 17
  • biomage
    hu kedvenc zeném
  • csocso14
    Nekem nagyon tetszett, de ez jobban be jön Chala Head Chala
  • Seth
    a csávó marha ismerős, tuti egy csomó animében énekelt openinget,endinget
  • Hrisskar
    Full Metal Panic! The second Raid ez nagyon loál:D
  • Seth
    engem nem érdekel, ha felirat lesz,akkor a raw is jó, csak legyen. Úgy megkedveltem azt a sorozatot, ne csinálják má ezt velem :D
  • berlinboy6329
    Ja,el is felejtettem írni.Ez tényleg Sokkkkkk!! NOOOOOO!

De az animanda csinálja még.Csak azt nem értem,hol késik a 13. rész. :(
  • Seth
    óbaszki, licenszelték a death note-ot, live evil csapat már nem folytatja :(
  • biomage
    Azumanga Daioh:opening / ending / és egy ráadás Tsukurimasho
    Cowboy Bebop:Opening / Ending
    Chobits:Opening / ending
    Cromartie High opening
    Death Note:Opening / ending
    Dokuro Chan:xDDD opening / ending
    Elfen Lied:Opening / ending
    Ergo Proxy:opening
    Excel Saga:opening / ending
    Gakkou no Kaidan:opening / ending
    Full Metal Panic? Fumoffu:opening / ending
    Kamichu:opening / ending
    Kiddy Grave:opening
    Paranoia Agent:opening
    Suzumiya Haruhi:opening / ending
    Trigun:opening / ending
    Wolf's Rain:opening

a következökböl nem linkeltem zenét mert sok félle van bellöle vagy nem találtam megfelelöt:Bleach + Inuyasha + naruto aki tud youtuberol linket osza meg
    elnézést ha valamelyikböl rosz zenét linkeltem volna :)
    ja ha valaki tud jó rajzfilm zenét a listán szereplö animekböl adjon linket
  • Hmuda
    Azok amiket mindig végignéztem ahányszor csak láttam (szóval egy részük a képi anyaggal együtt teljes, a többi viszont önállóan is elmegy):

Bleach - Asterisk (OP) (Bár a sorozatból csak 5-6 részt láttam)
    Paranoia Agent - Yume no Shima Shinen Kouen (OP)
    Cromartie High - Jun (OP)*
    Excel Saga - Ai (OP)**
    Cowboy Bebop - Tank (OP)
    Wolf's Rain- Stray (OP)
    Suzumiya Haruhi - Bouken Desho Desho (OP)*
    Suzumiya Haruhi - Hare Hare Yukai (ED)*

* Na ezek aztán abszolút csak a képpel együtt. :-)

** Ez viszont az újévi spec epizód végén lévő "klippel" ér valamit, de azzal sokat. :D
  • via_mala
    Pont írni akartam, hogy kár szenvedni a tecső-vel, hiszen a gendou-ról sokkal jobb minőségben MP3-ban le lehet szedni mindent.
  • berlinboy6329
    Gendou.com-on meg csak a keresőbe kell beírni.
  • berlinboy6329
    Death Note Op+ED

Green Green OP

FMA 3.+4.OP

És Ouran Highschool Host Club ED
  • biomage
    senki nem irt zenét amit a rajzfilmben lehet halani
    ja ha lehet linket is küldjön az aki jellöl egy animet :)
    könyü megtalálni az adot anime zenéjét a youtuben ird ezt a keresöbe "xyz episode":) ez a legegyszerübb és 100% eredeti zenéje lesz
    most kezdem a zenéket keresni úgy hogy estére meglesz :)