72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xotyi
    jaja,megérte rá várni 220 órát 512(modem) es net nem igazán erre való,de nembaj :)
  • _Vegeta_
    http://www.youtube.com/watch?v=KSmarsnzqZY
    Lehet kedvenc openingem lesz. ^^
  • _Vegeta_
    Wááá azert ez nem semmi...
    Bleach 111
    seed:20302
    leech:9524 :DD
  • Cat #13976
    amugyis feltöltik majd netre a rippelt magyar szinkronos változatot is.
  • Black Hawk
    kössz. Nem tudtam hogy a vágott verzsőnt akarják. Amúgy 215 nél vagyok :).
    sok pénzt megspóroltál nekem :D
  • Bucser
    Felesleges mert a szará szénné vágott német verziót fogják adni. És ki tudja meddig? (ameddig az ORTT el nem sötétit:D)

Ráadásul a szokásos magyarosított animekre jellemző übergagyi sikítozós szinkronnal (fogadjunk?).

HOgy ez kinek éri meg egy kábeltv bekötést:) Inkább töltsd le:D
  • Black Hawk
    Ki olvasta a usteamen az első hírt? És van valami valóságalapja mert akkor most beköttetem a kábel tv-t :D.
  • Bucser
    Bleach 111:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Isshin Rules:D Kár, hogy nem az eredeti mangaban szereplő képsorok futottak le ahol Urahara volt ott mikor Isshin kivégezte az Arrancar-t. Na mind1:) Jó volt

• Adam5
    Bleach 110-111:

Hehe, fillereknek vége szal powa. De azért Ririnék egy kicsit idegelők nem :D ? Öt perc ment el azzal a 111.esben hogy Kon, Ririn, Cloud és Nova ilyen illúzió harcot vívtak Grand Fisherrel... Már előre félek hogy ez a 3 kis nyomi akkor is ott fog téblábolni amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ulquiorra és Yammy megérkeznek...vagy amikor Grimmjow vs Vaizard Ichigo lesz. Mind1, engem úgyis leginkább a Hollow Ichi vs Ichi meccs érdekel :D. Csak azt el ne szúrják ^^.
  • Cat #13970
    haha, látom letöltötted a gyüjteményt :D Én is azt nézem egy hete, esténként. Csomohoz nincs magyar felirat, de feliratok.hu n nézz körül, érdemes.
  • xotyi
    amit láttam belöle az eggy aranyos mese jópofa,szórakoztató karakterekkel..:) a fordítás az kéne mert megakarnám mutatni pár emberkének akik sajna nem tudnak angolul..
  • via_mala
    A jó hír:
    A Pom Poko-hoz a magyar feliratot elkezdtem, kb. 70%-a készen van.
    A rossz hír:
    Már vagy 1,5 éve félbehagytam a fordítást.

Sosincs időm befejezni, de talán akkor most majd rászánom magam, ha tényleg kell. Nekem az egyik kedvenc animém, bár sokan nem ismerik, szerintem Isao Takahata második legjobb animéje a Grave of the Fireflies után.
  • biomage
    de legalább a fejfájás elment
  • RelakS
    És most sajnáljunk?
  • xotyi
    a Pom Poko-hoz én csak angol feliratot találtam..
  • Black Hawk
    Fúú ez az Azumanga tényleg elborult anime. Fejfájással ültem le, hasfájással keltem fel. :D Osaka and Sakaki rulz.
  • RelakS
    A Chihiro nekem is megvan DVD-n ... hogy kapja el a szaporafosás, aki el merte követni
  • biomage
    nekem a chihiro megvan és magyar hanggal
  • Shadow_THH
    mononoke van magyarul és nagyon jó a szinkronja mindenkinek, kivéve SAN-nak
  • biomage
    Howl no Ugoku Shiro / laputa / Tonari no Totoro / Nausicaa / Pom Poko / Princess Mononoke / The Cat Returns / Spirited Away

nem gondoltam volna hogy mindhez találok magyar feliratot de találtam :)
  • xotyi
    A következőkhöz keresek magyar feliratot-
    - Howls Moving Castle(Howl no Ugoku Shiro)

- Laputa(Tenkuu no Shiro Laputa)

- My Neighbor Totoro(Tonari no Totoro)

- Nausicaa of The Valley of The Wind(Kaze no Tani no Nausicaa )

- Pom Poko:The Racoon Wars(Heisei Tanuki Gassen Ponpoko)

- Princess Mononoke(Mononoke Hime)

- The Cat Returns(Neko no Ongaeshi)

- Spirited Away(Sen to Chihiro no Kamikakushi)

Mindeggyik 1 CD-s avi-kiterjesztésű! Előre is köszönöm a segítséget!
  • Hmuda

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=oob6Zm2yr6w]Még a zene is passzol. [/URL]

Stellvia verzió

Elég is ennyi Mikuru-chan mára.
  • Sadun Tryst
    a hime szerintem mindenképpen jobb, mint az otome. viszont még így is simán jó. szóval h teljes legyen a kép, érdemes megnézni. :)

ja meg kijött bő 2 hete a mai-otome zwei első része is ami szerintem elég jó lett így bevezető résznek. ^^ (full eksön az egész)
    ja és ott folytatódik ahol az otome befejeződik. talán 1 hét különbség ha van a 2 között.

u.i.: a mai-otome zwei 1 ova lesz ami összesen 4 részt fog számlálni. a köv epizód februárban jön.
  • Bucser
    Gondolom, ha bárki tud róla válaszolt volna. Ha nem válaszoltak akkor nem ismerik. -> ergo nézd meg és írd meg a te a review-t róla ide.

És szerintem nem voltam bunkó csak szarkasztikus.

u.i.: Mai Otome-t azért kérdeztem mert volt róla szó korábban a nagy Hime lázban 1,5 évvel ezelőtt. Sokan elkezdték nézni és azóta nincs info róla senkitől semmi.
  • biomage
    hm oké ne légy bunko én csak kérdeztem, de ha ezt gondolod sajnálak megyek és nem zavarlak a kérdéseimel többet ö felsége

amugy csak azt akartam megtudni hogy menyire jó anime mert nincs az animeaddicts ban semmi rolla
  • Bucser
    nem körülötted forog a topic:) nem neked írtam:)

mellesleg 8+év animemultal magam mogott meg tudok kulonboztetni 2 kulon sorozatot filmet:) koszi hogy nem néztél hülyének^^
  • biomage
    ha ezt nekem irtad nem ugyan ara gondolunk nézd Mai Otome / ez meg Otome wa Boku ni Koishiteru
  • Bucser
    NOs nem sikerült még választ találnom:9 Mai Otome véget ért-e és Ha igen milyen lett a Hime-hez képest?

(magyarul ha tetszett a Hime erdemes -e az otomevel foglalkozni)
  • Sadun Tryst
    jaja. bizti h cenzúrázott lesz. németeknél elég erős a cenzúra. gondoljunk csak a carmageddon játékra, ahol emberek heylett zombik vannak és robotok a cenzúra miatt... :)
  • biomage
    szép nappot mindenkinek

szóval senki nem látta Otome wa Boku ni Koishiteiru de ha még is akkor irja hogy igen és hogy menyire jó kösz
  • RelakS
    Full Metal Panic angol szinkronjának gyarkan köze nincs a japánhoz pl... Mondjuk a lényeg elvileg stimmel ^^
  • Seth
    persze hogy a cenzúrázottat. Nem nagyon férne bele a csatorna profiljába egy ilyen néhol igencsak erőszakos anime
  • Hmuda
    Két magyar felirat van rajta. Az egyik az angol szinkron alapján, a másik a japán szinkron alapján lett csinálva (lásd a "a japán szinkron alapján készült felirattal néztem meg" részt). Azért ekkorát nem fognak félrefordítani ha egyszer direkt kétfajtát csináltak az ehhez hasonló angol/japán ferdítések miatt.
  • Prof William
    A Jetix leadja a Narutót...

Vajon a nomrál japán vagy a szénnécenzúrázot német verziót vették meg?
  • Cat #13945
    megnéztem a kiki delivery servicet. Aranyos rajzfilm egy kis boszorkányról, aki elmegy otthonról és megpróbál a saját lábára állni. Végre egy tökéletesen horrormentes sztori! Bátran ajánlom a 13 éves korosztály figyelmébe :)
  • biomage
    ki látta ezt az animet?
    Otome wa Boku ni Koishiteiru
  • Cat #13943
    azta, ez baromi durva hiba. node miért az angol szinkront hibáztatod, miért nem a magyar feliratot? mármint, attol még hogy a japánban mit mondanak, a magyar felirat irhat hülyeséget, és fordítva: hogy az angol mit mondd, attol a magyar irhatna jót. (persze a kérdésfeltevés akkor nem érvényes, ha perfekt japán vagy...)
  • Prof William
    Valaki tudná seedelni a Ghost Hunt anima-raw féle verzióját? Úgy a 1-9 ig. Nagyon megköszönném...
  • Sadun Tryst
    ez komolyan ennyire hülyének néz minket? :D
  • Pandimakaay
    Itt egxy jó ksi anime nézzétek meg megéri

http://mazd1.atw.hu/mazda1.wmv