72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • egypszichonauta
    vki látta a vándorló palota című movie-t?(angolul howl's moving castle),honnan tudnám letölteni?(torrent nem)vagy videótékában elképzelhető hogy van? tényleg egy átlagos videótékában milyen moviekat lehet kikölcsönözni?
  • Prof William
    Ha valaki szereti a Resident Evilt és a Romero féle klasszikusokat ez az ő mangájuk! Egy ideig állt (rajzoló téli szünete miatt) de most újraindul a kiadása.

http://www.manga.hu/index.php?id=692&content=ismerteto

A letöltési infót a megjegyzések között találjátok! :)

Hőőőőőrrrghhh *bang bang*
  • Seth
    Hát nekem drámák közül az egyik kedvencem ( le is fordítottam 5-13-ig )
  • Prof William
    Ekezdtem tölteni a Saikanot. Most majd elválik tényleg olyan jó e mint amilyennek mondják. :)
  • via_mala
    Elkészültem a Pom Poko magyar feliratával. Még át akarom nézni egyszer, de ha valakinek sürgős, elküldhetem email-ben a jelenlegi állapotában.
    Privátban lehet jelentkezni érte.
  • Seth
    mármint mit? 2 rész lement már a memories-ből. Vagy ezek csak vmi felvezetők??
  • Prof William
    Még nem tudni...
  • Seth
    tudta itt vki aki nézte a Shuffle-t hogy ezek a Memories részek recap epizódok lesznek??? Én abban a tudatban voltam, hogy ova lesz, hát nem az :( kár,pedig vártam
  • Bucser
    Bleach manga 259:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érdemes megtekinteni az utolsó képen Sado-Kun jobb karját:) nem gyenge:)
  • mikusmate
    Jaja DVD már megvan, de azért köszi :P
  • Seth
    jah , my bad
  • Hmuda
    Az a DVD, ő könyvet keres. :-)
  • Seth
    Itt pl megrendelheted
  • mikusmate
    Én az anime és a regény összehasonlítását olvastam, ami a DVD-n van extraként, és azért akarom elolvasni, mert egy kicsit sokkal durvábbnak hangzik mint maga az anime :)
    Egyébként valamelyik lapon olvastam, hogy angolul itthon is megjelent, csak semmi link nem volt, hogy esetleg hol lehetne megrendelni :(
  • xotyi
    arra énis vadászom,de eddig semmi.. ahogy olvastam az ismertetőjét abból kicsit többet lehet megtudni a szereplőkről és az egész anime-beli világról..
  • egypszichonauta
    köszi!felírtam ezeket!bár némelyikbe már belenéztem,de mindegyikről hallotam hogy nagyon jók(+a full metal alchemist is) meg én is kinéztem már egy párat ezeken kívűl,szal lesz mit néznem egy jó darabig...
  • mikusmate
    A Vampire Hunter D könyveket nem lehet kapni Magyarországon? Keresgéltem guglin, de nem nagyon találtam olyan linket, ahonnan rendelni is lehetne :(
  • CSOCSO
    nalam meg annyira tombol az xbox360 mania hogy nem tudtam tovabbhaladni az animekkal.. pedig van meg masik 2-3 sorozat..
  • Cat #14001
    full metal alchemist, szeretni fogod, felüdülés lesz az eddigiek után.
  • madfist
    súlyos :DDDD
  • Hmuda
    Bár csak egy részt láttam (amolyan ízelítőnek, nem tudom mikor fogom folytatni), de...eh. :D

• Hmuda
    Saját repertoáromból, ami tényleg emlékezetes volt (és nincs azok között amiket írtál):

Berserk (remek háborús/intrikás hentelés, erősen dark-fantasy "befejezéssel")
    Cowboy Bebop + film (sci-fiben nekem az egyik alap)
    Cromartie High School (agyalágyultság felsőfokon, mindenféle értelem nélkül (hasonló agyzápulást idéz elő mint az Excel/Azumanga/Dokuro trió)
    Genshiken (otaku életstílus bemutatása, Ohno-chan nagyon aranyos ^.^)
    Ghost in the Shell 1-2 (cyberpunk a jobb fajtából (a sorozatokat nem láttam még))
    Jin-Roh (alternatív 2.VH utáni állapotok Japánban)
    Milelnium Actress (életrajti, dokumentumfilmszerű szerelmi történet)
    Neon Genesis Evangelion + End of Eva (mecha, sokak szerint alapmű, mikor én néztem nagyot ütött)
    Ninja Scroll film (nindzsás )
    Paranoia Agent (hátőőő...nem is tudom milyen kategória lenne, kicsit misztikum, kicsit everyday-life, kicsit társadalomkritika, nem egyszerű)
    Perfect Blue (pszicho-thriller)
    Tokyo Godfathers (vígjáték/dráma három csövesről)
    Vampire Hunter D (sci-fi/vámpíros első osztályú rajzolással és animációval)
    X (misztikum, bár ez inkább a zene miatt volt emlékezetes)
  • Prof William
    Bazz msot nézem a Midorit!

Hősünk elájul majd amikor a pizzás jön Midori ki akarja vinni és olyan Átok/Ring stílusan elkezd a földön vonaglani a pizzafutár felé! :) A reakciót képzelhetitek. :)
  • egypszichonauta
    hát én sem panaszkodom animék amiket néztem:excel saga, dokuro-chan, FLCL, azumanga+puni,puni poemiba meg nurse witch komugi vagy mibe belenéztem

most a wolf's rain-t nézem,az egyszerűen csodálatos még 3 rész van,azt még most befejezem,kíváncsi vagyok érteni fogom-e a végét

utána megnézem az akirát me azt hallottam hogy alapmű

azután mit javasoltok hogy nézzek? vmi olyasmit amit ha kihagynék kevesebb lenne tőle az életem szal vmi feledhetetlent adna,na értitek. köszi
  • Cat #13995
    majd kenshin megvéd ;)
  • biomage
    ez jó volt
  • RelakS
    Pontosítsunk! Fogja az エスカリボールグ-ot (Eskaliborg), és lecsap belőle egy darabot
  • biomage
    vigyáz mert Relaks igazat mond, én már azt sem tudom fiu vagyok vagy lány
  • RelakS
    Nézd is meg ! :D Csak az IQ-dra vigyázz, mert észre sem vetted, és elvitte
  • Seth
    eretnek...
  • Cat #13989
    én még egyszerse, de ha igy istenítitek, megnézem.
    (bevallom, a pipiru nekem nem tetszett)
  • biomage
    milyen pontosan tudjátok az iq csökkenést, irigyelek benneteket, mert nekem már egyáltalán nincs iq, anyiszor megnéztem már az azumangát, plz valaki adjon nekem iq hogy mégegyszer megtudjam nézni
  • Jagi
    Akkor az enyém minuszban van :))))
    2x AZumanga pippi ru piii másfél meg egyszer fumoffu^^
  • RelakS
    Szerintem nem baj. Jó volt ilyenben is látni a szereplőket, bár Akane nem volt fenékig tejfel :)
  • Seth
    hát az alapsorozathoz képest meglepődtem mennyire poénra vették
  • RelakS
    Uhh, Akane Maniax... ez is egy meglehetősen kripli anime ... OVA, de ahhoz, hogy egyes utalásokat értsen az ember, a Kimi Ga Nozomu Eien-t kötelező megnézni
  • RelakS
    Egy bizonyos másik anime ezt 4 résszel ugyan úgy eléri :D

Tudjátok! Pipiru piru piru pipiru pii!
  • Black Hawk
    Én meg ma befejeztem :D nekem 50% al csökkent :D
  • egypszichonauta
    helyes
  • macleod2005
    Tegnap megnéztem 1 részt az Azumangából
    Azthiszem 5%-al csökkent az iq szintem.