72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    Nope nemaz. :)
    Hentai az hentai azaz hentáj へんたい :D
  • Shadow_THH
    azt hittem a dojin az a hentai manga
  • Seth
    Doujinshi, amatőr manga (ami nem jelenti azt hogy amatőr alkotással van dolgunk^^). Leginkább erotikusak és sok a crossover,azaz több ismert animéből vannak benne szereplők (soxor az eredeti alkotók is kiadnak ilyeneket csak úgy fanservice-ként)
  • _Vegeta_
    Jáá sumomomomomomo 13 nem volt annyira jo most tul komolyra vettek a figurat (mar ha lehet ezt mondani)...

Csak en nezem itt?
  • _Vegeta_
    doujinshi-re gondolsz? :D
    同人誌
    dōjin (同人, dōjin?), literally "same person,"
    shi (誌, shi?), a contraction of zasshi, meaning "magazine"

Amugy olyan mangak, vagy irasok amiket a szerzo ad ki. Nem mas kiado.

Szerk: Rengeteg kozottuk a hentai manga. Lehet ott talalkoztal az elnevezessel. :P
  • Hmuda
    Ha jól emlékszem akkor a fan-ficiont nevezik így.

Szerk: #14135: lehet rosszul emlékszem...de mintha a Genshikenben ezzel a névvel illették volna az "enyhén" ecchi/hentai beütésű fanfiction füzetecskéket a ComiFes-en.
  • egypszichonauta
    douijinshit mit is jelent?vhol találkoztam vele de má nem tom hol és mit jelent.köszi
  • Hmuda
    Ja ok.

Ha már ilyen crossoveres kép: akik látták az Azumanga/Stellvia párost azok tudják mi akar ez lenni. :-)

• Prof William
    Semmi csak valami eszement Garfield helyre Lirut rakta be. Mangarfield 2000. :)

A Haruhi táncos ED itt letölthető is.

http://rapidshare.com/files/13247526/Suzumiya_Haruhi_ED_Special_Version_704x396_WMV9_.avi
  • Hmuda
    Ez most nem akar leesni.

Vagy egy későbbi epizód után megértem (ha ez van akkor ne áruld el a csattanót)?
  • Prof William
    Külön jó ahogy mikor Mikuru énekel (mellesleg elég jó hangja van amikor nem parázik) ott tolják mert lehe hogy amgától nem mozogna a koreográfia szerint.

Itt egy nagyon fájdalmas kép...

• Hmuda
    Mindig végignéztem, mert külön élmény ahogy Kyon és Nagato fapofával ropják a táncot. :D
  • Prof William
    Le a deprersszióval!

Éljen a vidámság!

http://youtube.com/watch?v=XTAkONALZYw

• via_mala
    Apró pontosítás: nem Miyazaki, hanem Isao Takahata filmje a Grave of the Fireflies.
    A véleményed meg a tied, de tudni kell, hogy a többség nem így vélekedik róla.
    Nekem megvan fénymásolatban a film alapját képző novella angol változatban, az is rendkívül megkapó, de animében is sikerült igazán jól megvalósítani, egy igazi remekmű került ki Takahata mester keze alól.
  • Sadun Tryst
    ez az emo mostanság nagyon népszerű téma lett :)
    igaz nem itt, hanem úgy a neten. nagyon sok helyen olvasok pro kontra beszélgetéseket :D

ja meg h on is legyen, ha már ennyire szomorú a dolog (grave of...) akkor asszem letöltöm én is, kiváncsi lettem :D
  • Prof William
    :) Kb mint a Saikano, csak az nem II. hanem III. világháborús dráma. Jó meg szuper de folytonos nézése nem ajnánlott. :)

Én ismegnéztem archiváltam (szép DVD tok meg minden), de most egy darabig nem nem veszem elő. Unokaesóm mondta hogy megható cuccot akar látni ezért nálla van. Mivel ő már a Mai Hime résznél majd elsírta magát, saját bevallása szerint, kíváncsi vagyok ehhez mit szól. :)
  • Jagi
    nálam most Doku doku dokuro-chan feszeng az ekszkalibórggal :)
  • RelakS
    csinálunk még? XD
  • Seth
    5* néztem be máma, 5* azumangás banner jött be puu..
  • Cat #14120
    majd ha emos leszek, és fel akarom vágni az ereimet, naponta megnézem :)
  • _Vegeta_
    EEhh te. :D
  • RelakS
    őőő.... nemes? :D

viszont kanjival rafináltabban néz ki, főleg, ha jelent is valamit
  • _Vegeta_
    Idegen neveket csak katakanaval sensei! :D

K... K... Ko... Ko... Koushi-dono!!! :D
  • RelakS
    az egyezés pontos, mindkettőt amit mutattam úgy kell olvasni, hogy muda :)

Az enyém meg: Re-ra-ku-su, viszont sokkal macerásabb kirakni kanjiból... Majd egyszer még vacakolok vele :D
  • Bucser
    Pedig csak hangulat kell hozzá:) Szerntem meg az egyik legjobb háborús dráma.
  • Cat #14114
    megnéztem grave of the fireflyest (miyazaki). Hogyan boldogul egy japán kisgyerek és a kishuga a második világháború végén, '45ben, amikor anyjuk meghal egy légitámadásban, apjuk egy cirkálón, ők meg a nagynéninél. Nincs kaja, nincs semmi, egy nagy nihil az egész.

Egyszerüen szar, depressziós, lehangoló, érdektelen, unalmas. Két nekifutásra néztem végig, de még igy is beletekertem egy két percet itt ott. Szenvedés az egész. Értem én, hogy mit akarnak kifejezni vele, de nem érdekel :) Nem ajánlom senkinek.
  • Hmuda
    Én jókat nevetek rajta. :P
  • Shadow_THH
    úristen hmuda a magic pokan egy ótvar perverz fos :C
  • Prof William
    "mikor elkaparja Uma botját, "

Hát igen enyhén be van kattanva az esőtől. :)
  • Prof William
    :) Nagyon pihent sorozat. Majd a 11 rész lessz király. Alig bírtam abbahagyni a röhögést...

• Hmuda
    Még csak ötöt láttam, de eddig az esős rész a kedvenc, ahogy Liru mindig kint élvezi az esőt (mikor farkasalakban gurul a pocsolyában, ott ott valami irtó kawaii, de mikor elkaparja Uma botját, na ott jót röhögtem XD), miközben Uma és Pachira megpróbálja kipucolni Ai-chant, és erölködve, a saját megnyugtatásukra röhögnek mikor leesik nekik, hogy nem kellene slaggal kimosni a belsejét. XD
  • Hmuda
    Amúgy pontosan mit hoznának ki?

Csak a te re-ru-ka-su (vagy mi, erre emlékszem egy másik topikból) feliratodból kiindulva gondolom, hogy nem pontos az egyezés. :-)
  • Prof William
    Magical Pokaan az egy eszemwent egy anime...

Kedvenc rész.

- Okay okay! Are you ready? Please continue!
  • Hmuda
    Asszem maradok a jelenlegivel, elég az az あ bele. De azért köszi, hogy fáradtál vele. :-)
  • Seth
    igen, a 6db rizsföld sokkal jobban hangzik :D
  • RelakS
    Kanával: ムダ, de sajna valahogy az あ nem akar kijönni :D
    Kanjival? 無駄 de ez genyaság, mert azt jelenti, hogy hiábavalóság, haszontalanság Akkor már inkább ez: 六田 6db rizsföld :D
  • Hmuda
    Ahogy írom, bár ha nagyon ritkán ki is kell ejteni akkor általában elhagyom a H-t.

Seth: meglepne ha le lehetne írni kanjival. :D
  • Seth
    mond neki hogy ejted ki, majd ide fogja írni kanjival néked fogadok :D
  • RelakS
    mármint azt, hogy Hmuda, hogy mondod? Ahogy írod?
  • Hmuda
    Köcc. :-)

Relaks: he?