72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kimi Ga Nozomu Eien nagyon ütős, szinte minden rész végig nézése torokszorító élmény volt. -
Nuki #14178 oké, hát ráálíítom a letöltés limittel NEM rendelkező osztálytársaimat :) -
Nagyon jó kis sorozat, romantikus drámák közt egyik kedvenc -
Prof William #14176 Ez igaz. Bár már gyanús volt hogy az első 2 részben lezajlik az ami máskor 26 részen át húzódik, de ami a 2. véhén volt arra nem számítottam. -
Ja, pl a Kimi Ga Nozomu Eien is az első két részben elég könnyed, majd a 2. rész végén rúgnak benne jól tökön... utána meg végig forgatják benned a kést... -
_Vegeta_ #14174 Ha megnezed a sumomomot rajossz miert eleg 1resz is hogy eldontsd nezed-e.
Ha birod a furcsa szituaciokat es a tomenytelen poent akkor ez kell neked. -
Ja, saját tapasztalatból mondom, hogy volt olyan anime amit csak 10 rész után szerettem meg és ha csak egy részt néztem volna meg akkor ma egy élménnyel szegényebb lennék ;) -
Nuki #14172 igy nem szabad :P
első2-3 rész inkább...:) -
_Vegeta_ #14171 A blogomon irtam rola. :) Amugy minek ismerteto bevallalod az elso reszt ha tetszik nezed ha nem hanyagolod. :) -
Prof William #14170 Afro Samurai 4
Szánalmas párbeszédek, kiszámítható sztori, kínos gyerekkori visszaemlékezések, és ehy Micimackóra hajjazó Dart Vader típusú gonosz oldalra ált volt barát.
Szánalom a köbön. A maradék 2 részt még mevárom aztán mehet a kukába.
A harcok és a grafia jók de ez nem menti meg.
Igazi Amcsi anime. :( -
vmi linket tudsz adni ahol van róla ismertető mert érdekelne.lehetőleg magyart(animeaddictson nem találtam).kösz -
Hát persze, hogy nem megy a tracker! 
Mindegy, az isohunt-ról megvan a torrent, és már le is jött!
Thx! -
új berserk fejezet: ch281 -
_Vegeta_ #14166 Ja aha. :) -
Nem a csajra gondoltam, hanem úgy összeségében, ha lennének ezek az xmenes,heroesos anyámkínja stb... erők,akkor azok közül
-
"Jahh és az offoloknak A Japán topic erre van:)"
Nem mondod? :D
Renkin San-kyuu Magval? Pokaan feliratú banner (falami szőke arc ásít rajta egy vödör vízzel a szájában) tetszetős :) -
Ezt nem kell megnézni naponta.. elég egyszer de akkor hatalmasat üt szerintem. Olyan ez mint sok más művészfilm. Lásd: Lost in Translation. Ahhoz is hangulat kell mert nagyon nem indul be a film mégis szerintem nagyon el van kapva. Mondjuk én alapból bírom a művészfilmeket:)
Jahh és az offoloknak A Japán topic erre van:) -
Majd otthonról jól elhiszem, mit mond a Wakan, azt jól megmondom ;) -
_Vegeta_ #14161 Nem halhatatlan csak gyorsan gyogyul. Felvagjak 50darabra es elegetik a darabokat az eletbe tobbet fel nem kel.
-
_Vegeta_ #14160 Nem. A dono az ferfi... szerintem. A senpai lehet no es ferfi is. ;)
De majd RelakS-dono jol megmondja. :)
Heroes az jo sorozat, de maradjunk az animeknel. Csak hiro B - V szovege miatt irtam. ^^.
Vvvvillain. Ezen behaltam. :D -
Jah, bár ő még új figura
De szvsz az idő manipulálása a világ legnagyobb ereje (najó a halhatatlanság se kutya^^) -
azért a láthatatlan faszi sem sámli :)
bár nekem a legjobban a gondolatolvasás kéne vagy a falonátjárás :D -
Ja, Hiro a kedvenc karakterem a sorozatban, neki kéne a képessége legjobban. Most is ahogy a kardot ellopták,aztán kiderült hogy hamis , pedig hogy beleélte magát:D -
a dono az nem nőknek jár?
inkább sama nem? xDDD -
_Vegeta_ #14155 Ne oregisd mar magad annyira. ;)
Amugy a bejiitarol jut eszembe a heroes letuccso resze amibe volt:
petrelli: bad guy?
hiro: yes, like billan.
petrelli: whats that?
hiro: billan
petrelli: billan?
hiro: billan.
petrelli: villain!
hiro: V
petrelli: V
hiro: Vvvvillain
:DD
Kicsit off. :) -
Hai, Bejiita-kun? (már az életkor-megjelölés alapján ^^) -
_Vegeta_ #14153 rerakusu-dono? :D -
akkor már inkább senpai, ha 80 után születtél :D -
Oké, veled nem vitatkozom Sensei ^^ -
Szerinted :D Akkor nézd meg a Full Metal Panic? Fumoffu bonta hadsereges részét (mittudomain, melyik az), ott simán kiírják, hogy: アルファ ゴー!, vagy ilyesmi :) Rég láttam -
pre alphat nem hiszem hogy le kéne fordítani, azt a japók is rendesen kiírják szerintem :D -
_Vegeta_ #14148 igen.
Sumomomo Momomo: Chijou Saikyou no Yome
すもももももも~地上最強のヨメ~
tehat 1*su és 6db mo :D
Bar az uj opening nota nemtetszik a regi jobb volt. ^^ -
Maradjunk a レラクス プレアルファ 0.0.001-nél (Relaks prealpha 0.0.001) :D -
ezentúl ha vmi japán feliratot nem tudok elolvasni, akkor ráküldöm a fordítóprogimat, úgy hívják relaks 0.9 , még nem tökéletes de alakul ^^ -
Felirat ilyesmi lehet:
Nem szokás munka közben aludni- (embernek munka-közben nem-aludni, vagy ilyesmi :D) -
Nuki #14144 jesszusom :D sumomomomomomo? -
_Vegeta_ #14143 Gyerekek! A sumomomomomomo-t ajanlom mindenkinek! Az evad legjobb animeje. :) Na persze csak ha valaki szereti a megallas nelkuli eszement baromsagot, animen meg ennyit nem nevettem soha. :D
dozo
-
Nuki #14142 ezt lécci írd le mégegyszer :D -
Nuki #14141 a szereplőket nem ismerem, de chiyo-chan haja beugrott :D -
megvan tényleg a genshikenben találkoztam vele!köszi mindenkinek az infót!