72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Blood+-t nem néztem, mindjárt csekkolom.
  • Bucser
    Bleachfillerek vége. Blood+ vége. Bódogság van... ja meg itt tart a School Rumble meg Azumanga láz....
  • Seth
    Még nem, 16. rész jön nemsokára
  • Gábor
    Kb egy éve elvitt a csillagkapu-láz XD
    Azóta nem sok mindent néztem. A Bleach fillerek első pár részére emlékszem, aztán azt abbahagytam.
  • Gábor
    Death Note már lefutott?
  • Jagi
    Üdv egeen :)

attól függ mióta nem voltál :)
    sok lett a "beteg sorozat" xDDDD már minuszos az iq-m :)
  • CSOCSO
    HELP!!!!!! az auto maniaba szeretnenk egy hasonlo szintu bannert... meg lehetne oldani hogy oda adjatok a html kodot es mondjuk segitetek beallitani? naaaa pliiiiiiiiiiiz, privizzetek
  • Shadow_THH
    ez az eredeti

de az animus elég jól meg lett csinálva
  • _Vegeta_
    Sumomomomomomo! Mär! Yamato Nadeshiko Shichi Henge!
    Jah hogy mit neznek itt a jústím júzerek? Death Note. :P
  • Hmuda
    Nem is mondtam, hogy nem volt remekül megcsinálva, engem is megtévesztett (pedig régebben már láttam az eredetit).
  • Gábor
    No, szépen lassan visszatérek az animekhoz és ebbe a nagyszerű topikba! :)
    Nem kissebbel kezdtem a visszatérést, mint az ergo proxy, ami aztán tényleg egy beteg sorozat, habár még van 5 részem vissza!

Kissé depis lettem tőle....Mi a sláger mostanában?
  • berlinboy6329
    Akkoris jó iparos munka volt az animés,ahogy nézem.
  • Hmuda
    Akkor az animés, mert az élőcsajoson van rendes tükröződés. Így már értem miért nincs rendesen megcsinálva az, hogy mire is néz a legtöbb figura.
  • madfist
    most akkor melyik kamu?
  • Nuki
    ezt egy-két héttel ezelőtt ismertem meg, de tátott szájjal néztem végig :o
  • Nuki
    lesz még london magyar falu :D
  • _Vegeta_
    Koszi, de sajna a minitokyo-n nincs fenn ami kéne. :\
  • berlinboy6329
    Nekem azóta nincs mióta leszedtema limitet.Azóta nem tudok leszedni.

De ha kell vmi,akkor nagyon tudom ajánlani ezt az oldalt.Regisztrálsz és tölthetsz,nem kell semmit sem csinálnod.Mikor én regeltem 30 volt a limit,most 1-2 naponta 5.Van mindenféle kép.
  • madfist
    Hát ez kész :DDD Ott kezdett el igazán lepotyogni az állam amikor elkezdte az árnyékokat beszínezni.
  • Jagi
    háth na ^^ van ilyen xDD
  • _Vegeta_
    Le lehet tolteni vele scanneket. Nagyon jokat, csak nekem most nincs mit feltoltenem. :P
  • Seth
    Humoros és aranyosba linkelte vki, de ezt látnotok kell, ha még esetleg nem tettétek volna
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=qosypvvEBrE]MS Paint masterpiece ^^[/URL]
  • madfist
    Nincs bizony :( emberesen össze lett csapva... egykét jóarcra alig jut idő, míg Eszter és a herceg sok részen keresztül szenvednek. A végén meg óriási csata, mindenki nagyban küzd - snitt - boldog békeidők :((( Engem is ellégé idegesített a vége. De Budapest király volt :D

Getsumen to Heike Mina-ba belenézett valaki? Sajnos nincs lefordítva még, pedig igen nagy állatságnak ígérkezik (bár csak az első részt láttam).
  • Nuki
    uh én nem jutottam el a végéig, a poént viszont lelőtték hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eszter-sama anglia királynője lesz? :o
  • Nuki
    és mire jó a pont? :P
  • egypszichonauta
    végignéztem a genshikent,nagyon tetszett,ajánlani tudom!most asszem a please teachert kezdem,látta vki,tetszett?
  • Jagi
    Háát ez nincs befejeve... nagyon nincs (Trinity Blood)
  • _Vegeta_
    Jaj de vicces. :D Most mit csinaljak ha az animepaperen papernek hivjak a pontot. :P
  • Seth
    Nekem itt van az írasztalomba kb 300 db, mond a címed küldök egy adagot
  • _Vegeta_
    Valakinek nincs sok felesleges papirja az animepaperen?? plzz :D
  • biomage
    lol valahogy éreztem hogy rosz helyre irom
    kösz a linket beirom oda és törlöm a másikat ha tudom
  • via_mala
    Mert rossz fórumba írtál, nem közöltél semmi anime infot az Anime információs sarok topicba.
    Ha a Bemutatkozások topic-ba írtál volna, akkor valszeg reagáltak volna rá.
  • Jagi
    bár tudnám :)
  • _Vegeta_
    nanda sora? :D
  • biomage
    nem
    kicsit javittotam a hszen talán nem látta senki a linket
  • Jagi
    fogadjunk ezért linkelted :))))

• biomage
    ma és már három forumozo irt föllém
    :)
  • Bucser
    Annak a fórumnak más a ritmusa. Pl nekem az sokkal szimpatikusabb, mint az itteni max 10 szó/hsz dolog és 4 hsz/perc sebesség
  • Nuki
    hát én ilyenkor más fórumokon mérlegelni szoktam az utolsó hozzászólás óta eltelt időt, vagy megnézem milyen gyakorian folyik ott a csevej... mikor írtál oda?
  • biomage
    hi everyone

lenne egy kérdésem, regiztem a juztim forumára, és irtam valamit és köszöntem is.
    De senki nem reagált rá, még köszöni sem tudtak, az a forum enyire szmob? vagy csak túl vakok hogy észre vegyenek egy üdvözlést?