72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #14259 Blood+-t nem néztem, mindjárt csekkolom. -
Bleachfillerek vége. Blood+ vége. Bódogság van... ja meg itt tart a School Rumble meg Azumanga láz.... -
Még nem, 16. rész jön nemsokára -
Gábor #14256 Kb egy éve elvitt a csillagkapu-láz XD
Azóta nem sok mindent néztem. A Bleach fillerek első pár részére emlékszem, aztán azt abbahagytam. -
Gábor #14255 Death Note már lefutott? -
Üdv egeen :)
attól függ mióta nem voltál :)
sok lett a "beteg sorozat" xDDDD már minuszos az iq-m :) -
HELP!!!!!! az auto maniaba szeretnenk egy hasonlo szintu bannert... meg lehetne oldani hogy oda adjatok a html kodot es mondjuk segitetek beallitani? naaaa pliiiiiiiiiiiz, privizzetek -
Shadow_THH #14252 ez az eredeti
de az animus elég jól meg lett csinálva -
_Vegeta_ #14251 Sumomomomomomo! Mär! Yamato Nadeshiko Shichi Henge!
Jah hogy mit neznek itt a jústím júzerek? Death Note. :P -
Nem is mondtam, hogy nem volt remekül megcsinálva, engem is megtévesztett (pedig régebben már láttam az eredetit). -
Gábor #14249 No, szépen lassan visszatérek az animekhoz és ebbe a nagyszerű topikba! :)
Nem kissebbel kezdtem a visszatérést, mint az ergo proxy, ami aztán tényleg egy beteg sorozat, habár még van 5 részem vissza!
Kissé depis lettem tőle....Mi a sláger mostanában? -
Akkoris jó iparos munka volt az animés,ahogy nézem. -
Akkor az animés, mert az élőcsajoson van rendes tükröződés. Így már értem miért nincs rendesen megcsinálva az, hogy mire is néz a legtöbb figura. -
most akkor melyik kamu?
-
Nuki #14245 ezt egy-két héttel ezelőtt ismertem meg, de tátott szájjal néztem végig :o -
Nuki #14244 lesz még london magyar falu :D -
_Vegeta_ #14243 Koszi, de sajna a minitokyo-n nincs fenn ami kéne. :\ -
Nekem azóta nincs mióta leszedtema limitet.Azóta nem tudok leszedni.
De ha kell vmi,akkor nagyon tudom ajánlani ezt az oldalt.Regisztrálsz és tölthetsz,nem kell semmit sem csinálnod.Mikor én regeltem 30 volt a limit,most 1-2 naponta 5.Van mindenféle kép. -
Hát ez kész :DDD Ott kezdett el igazán lepotyogni az állam amikor elkezdte az árnyékokat beszínezni. -
háth na ^^ van ilyen xDD
-
_Vegeta_ #14239 Le lehet tolteni vele scanneket. Nagyon jokat, csak nekem most nincs mit feltoltenem. :P -
Humoros és aranyosba linkelte vki, de ezt látnotok kell, ha még esetleg nem tettétek volna
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=qosypvvEBrE]MS Paint masterpiece ^^[/URL] -
Nincs bizony :( emberesen össze lett csapva... egykét jóarcra alig jut idő, míg Eszter és a herceg sok részen keresztül szenvednek. A végén meg óriási csata, mindenki nagyban küzd - snitt - boldog békeidők :((( Engem is ellégé idegesített a vége. De Budapest király volt :D
Getsumen to Heike Mina-ba belenézett valaki? Sajnos nincs lefordítva még, pedig igen nagy állatságnak ígérkezik (bár csak az első részt láttam). -
Nuki #14236 uh én nem jutottam el a végéig, a poént viszont lelőtték hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eszter-sama anglia királynője lesz? :o -
Nuki #14235 és mire jó a pont? :P -
végignéztem a genshikent,nagyon tetszett,ajánlani tudom!most asszem a please teachert kezdem,látta vki,tetszett? -
Háát ez nincs befejeve... nagyon nincs (Trinity Blood) -
_Vegeta_ #14232 Jaj de vicces. :D Most mit csinaljak ha az animepaperen papernek hivjak a pontot. :P -
Nekem itt van az írasztalomba kb 300 db, mond a címed küldök egy adagot
-
_Vegeta_ #14230 Valakinek nincs sok felesleges papirja az animepaperen?? plzz :D -
lol valahogy éreztem hogy rosz helyre irom
kösz a linket beirom oda és törlöm a másikat ha tudom -
Mert rossz fórumba írtál, nem közöltél semmi anime infot az Anime információs sarok topicba.
Ha a Bemutatkozások topic-ba írtál volna, akkor valszeg reagáltak volna rá. -
bár tudnám :) -
_Vegeta_ #14226 nanda sora? :D -
nem
kicsit javittotam a hszen talán nem látta senki a linket -
fogadjunk ezért linkelted :))))
-
ma és már három forumozo irt föllém
:) -
Annak a fórumnak más a ritmusa. Pl nekem az sokkal szimpatikusabb, mint az itteni max 10 szó/hsz dolog és 4 hsz/perc sebesség -
Nuki #14221 hát én ilyenkor más fórumokon mérlegelni szoktam az utolsó hozzászólás óta eltelt időt, vagy megnézem milyen gyakorian folyik ott a csevej... mikor írtál oda? -
hi everyone
lenne egy kérdésem, regiztem a juztim forumára, és irtam valamit és köszöntem is.
De senki nem reagált rá, még köszöni sem tudtak, az a forum enyire szmob? vagy csak túl vakok hogy észre vegyenek egy üdvözlést?