72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #14299 persze persze...bár ilyen kúltúra napokat, vagy micsodát nem hinném hogy fogok valaha középiskolában látni, bár ki tudja, lehet hogy én vagyok tudatlan :) (pedig jó lenne:D)
habár én sem panaszkodhatok, néha beviszek egy távirányítós autót és azzal ökörködünk... olyankor szeretik megkérdezni a tanárok, hogy vajon hány éves is vagyok
-
Azért lehet rajta röhögni, mert megtörtént veled, vagy láttad, hogy mással megtörtént :)
Teljesen életszagú a dolog és a kis balfasságokon lehet nevetni :) -
Nuki #14297 nem találom a Spiral-t us-en... nem tudjátok máshol fellelhető-e egyáltalán? (DC-n is keresgéltem sikerteleünl..) -
Nuki #14296 :)
az a durva amikor a mi lányaink produkálnak hasonlót 'röplabdázós' órán, ...és kérdezgetem vajon nem lenyúlás-e a dolog? :D -
-Gomennasaiii,Ooosaka saaan!
-Genkiii
xDDDDDDDD -
Nuki #14294 röplabdázás :DD -
Prof William #14293 Code Geass
Kicsit olyan V for Vendetta hangulata van ahogy ahősünk lassan szétveri az ellen struktúráját. :) Tetszik... -
Gábor #14292 Ok, akkor vak vagyok :) -
Mindegyik fenn van. Excel Saga-t úgy jkeresd hogy Heppoko_Jikken_Animation_Excel_Saga :D,bár megvan parancsikonként a régi mappa is (a School Rumble-t meg úgy hogy School Rumble ^^) -
Az Excel fenn van -
Gábor #14289 Csak én vagyok béna, vagy tudjátok hol nincsen fenn az excel saga és a school rumble? -
Főleg a sorozat végére lett kettyós
-
evőpálcika-törés xD -
jaaj ez, de egy iQfáter kari^^ az egyik kedvencem -
Nuki #14285 nyu-u-u-u. -
he-e-e-e-e-e^^ -
Nuki #14283 sajnos nem láttam de hiszek nektek ^^ -
Chibits: Sumomo-nak kicsengetnek szó szerint, mielőtt begyújtja a "rakétákat" :) -
Chobits-ból Sumomo -
Nuki #14280 Azumanga: tomo-chan, TOMO-CHAAAN!!! ^^ -
Nuki #14279 azt látjuk, de miez? :D -
Az :D
Bár kezdem krva idegesítőnek érezni, attól még marad egy ideig :D -
Chibit. ^.^ :P -
Új lokó ^^ :D -
_Vegeta_ #14275 tokyotosho.com
Innen kapom le mindig a legujabbat (mielott utallnam a torrentet jon, max sebesseggel jon le). Luperry verziojat erdemes szerintem mert jo minosegu es a forditas is nagyon okés. -
lécci áruld már hogy honnan szedted le?sehol sem találom,pedig érdekelne+felirat is -
Mondtam én hogy hasznos is^^ -
Gábor #14272 Jó puskázni a mai menő címeket, ki is gyűjtöttem vagy négyet megnézésre a képek alapján! :) -
Te! Oszt miccósz a bannerhe'? -
_Vegeta_ #14270 Most komolyan... levegobe beszelek vagy mi?
Akinek tetszett az azumanga anno elborultsaga miatt, ebben az evadban 2 legalabb annyira elborut anime is indult. (manga alapjan)
Sumomomomomomo
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
-
Gábor #14269 Azon is gondolkodtam, hogy újranézem a GTO-t. Na az aztán kemény anyag! :D -
igen igen ez az. Az a néhány másodperc az elején, az a tekikntet, huh... megállt a szivem is :) -
Mikor áll a zebra elején és mereng. Felnéz: jé zöld, el kellene indulnom...hopp piros lett...na majd a következőnél... XD -
Igen, ez volt az :D
Osaka áll a lámpánál a 2. részben? Én csak arra emlékszem, hogy csuklik
-
Most esett le igazán, ,ez az a rész volt mikor Nyamo beszeszelt, hogy Yukari ne csináljon hülyeséget? xDDDDDDDDD -
az láál.
Én ma néztem meg a 2. részt. az elején lefeküdtem :)
Osaka áll a lámpánál... ÍÍÍÍÍÍÍÍ, kawaiiii :)))) -
Gábor #14263 Okay! :) -
Totális IQ vesztés? :D
Azumangát újra nézem más felirattal, és tegnap volt az a rész, mikor Chiyo feltesz mindenféle indiszkrét kérdést Kurosawa-sensei-nek:
Nyamo: HONNAN TANULTAD EZEKET?!!?!
Yukari: Tőled!
Nyamo:
-
Előtte Azumanga, Dokuro-chan, Excel Saga, School Rumble és véged van :) -
Privát ment.