72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    hutyutyu ^^
  • Nuki
    tudnátok segíteni japánul a szélnek a hangutánzó 'szavát'? :)
    (rajzoláshoz kéne:P )
  • Nuki
    lehet, de az is lehet hogy ez egy tipikus sablonhang, még valszeg sok másik helyen is megtalálnád ahol egy szereplő ásít, és a hangja hasonlít a sablonban szereplőéhez :) (akár rajzfilmben, játékban is...)
    nem? :)
  • RelakS
    Geheh, ez az Utawareru Mono nagyon állat :) Főleg a CGI csatajelenetek nem semmik :) Csinálhatták volna végig így a sorozatot ^^
  • Hrisskar
    én is, de nagyvalószinüséggel nem fogják folytatni
  • Black Hawk
    na ja azóta is várom az újabb Iron maideni :) csatákat :D (vagy metalicana volt?)
  • Hrisskar
    Bastard, azt mintha elvágták volna
  • csocso14
    megtaláltam, szerintem az
    Animék befejezésében, még nem csalódtam max hiány érzetem volt, pl: Berserk, de leginkább az zavart, hogy már vége van legyen az 3 részes vagy 291 részes
  • RelakS
  • _Vegeta_
    Nemhasznalunk olyan sz@rt. :P
  • RelakS
    19. rész: Osaka-san ásít egy akkorát, hogy Tomo mindenáron meg akarja tanulni.
    MSN Plus!-ban is van egy áááááásítás :)
    Feltűnően hasonlóak, még a madárcsicsergés is stimmel :D
  • Black Hawk
    Melyik anime végében csalódtatok a legjobban pl nem volt jól befejezve, vagy fontos kérdések maradtak titokban.
  • csocso14
    Nem, hol van
  • RelakS
    Tudtátok, hogy az Azumanga benne van az MSN plus!-ban? :D
  • Nuki
    nem szoktam.... igazából felkerestek, megnéztem ott van-e nem találtam, írtam ide, hátha nektek van :P
    köszi az infót ^^
  • biomage
    hm láttom nem olvasod az animeaddicts forumát, most rakták fel az elsö rész forditását az ergo proxyból, és hamarosan jönn a többi is
  • Nuki
    Ergo Proxy-hoz kéne felira egy ismerősömnek, hol lelhető e fel? (magyar) mert animaddikcon nem.. :(
  • Hmuda
    Tapasztalatom szerint a magyar oldalaknak elég lukas a repertoárjuk, és valami 75%, hogy hiányozni fog.

Ha teljes listát akarsz csinálni amit akármikor tudsz frissíteni (és nem csak akkor ha épp felkerült az adott anime ismertetője), akkor az anidb-nél nincs jobb.
  • Shadow_THH
    szerintem se nézzen de az hogy az ortt mondja az külön öröm

mer ugye animut ne nézzen de való villát győzit igen, meg az amugy is 12es karika szóval olyanon nyugodtan felnőhet
  • _Vegeta_
    Egy gyerek ne nezzen animet, meg gyerek animet sem ez az en velemenyem. Keleten a gyerekek egesz masak, a csaladok is egesz maskepp mukodnek mint itt nyugaton. Nalunk tenyleg nem gyerekeknek valok az animek, fel sem fogjak mi tortenik bennuk.

Apropo mi az magyarchan? gecyk ? :D
  • Shadow_THH
    ezért jobb ha dizni mesét néznek és utána sírnak hogy a herkulesben kivette a csontváz nő a szemét :/
  • _Vegeta_
    OFF

Ba*meg mi a k*rva elet f*sza koze van az animeknek a gyerekekhez? (gyk ertsd 1-10evesig.)
    Mi a f*szrol beszelnek ezek? 10tol felfele meg mar nehez lenne barmivel is befolyasolni egy fiatalkoru fejlodeset. 10evesek meg ne nezzenek tv-t 9-10utan. Nekik nyomas az ágyba, ennyi.

/OFF
  • csocso14
    Szevasztok gyerekek
    Imádom az ilyen cikkeket, gondoltam megosztom veletek CIKK
  • Prof William
    Áprilisban jön a Shining Tears! Reméllem Tony Taka kitesz magáért!
  • Nuki
    énis nagyon keresem, de csak décén találni elvétve EGY-EGY részt!!!4 :|
    sikerült egy embernél egyszerre megtalálni az első négyet, de csak kettő jött le abból is eddig. talán ha torrentes vagy, akkor több a sikered :]
  • Nuki
    ott szerintem csak azt lehet összegyüjteni amit láttál, animeaddicts...?
  • Shadow_THH
    kössz de én a magyarra gondoltam
  • Hmuda
    AniDB.info

Erre tökéletes. Kicsit pepecselős a lista összeállítása, de még nem találtam olyan oldalt ahhol ennyire teljes lenne a lista.
  • Shadow_THH
    mi annak az oldalnak a címe ahol valaki innen összegyüjtötte és osztályozta 1-10ig azokat az animukat amiket már látott?
  • berlinboy6329
    Hi all!

Megvan a Girl meets girl és ki akarom írni.Ez nem is baj,mert van DVD-m,de tokba szoktam rakni,és nyomtatok rá borítót.Tokom is van az sem baj,de borítót nem találok.Tud vki adni 1et?
  • Doomista
    Most ráakadtam a Naruto animere,van pár durva video,repülnek széjjel [youtuben] :)
  • Doomista
    Leszeretném tölteni a Spirál (Spiral v. Suiri no kizuna) című japán animációs sorozat (anime) angol feliratos vagy esetleg angol szinkronos részeit (25 db).

Léccives segítsetek,fontos lenne !
  • Prof William
    Igen! Nagyon jó, megható, megrázó háborús dráma!
  • berlinboy6329
    Azaz She:The ultimate weapon.THX!

Éredmes megnézni?
  • Prof William
    Talán a Saikano, más néven She: the ultimate weapon.
  • Shadow_THH
    azumanga daioh
  • berlinboy6329
    Kellene 1 anime címe:

A lényeg,hogy fogalmam nincs semmiről róla csak azt tudom,hogy van ilyen.nem ismerem se a címét,se semmilyét.Csak néhány emlékfoszlán
    Ezek:

Tudom,h a címében ezek a szavak LEHETNEK(mert nem biztos,de azt anime kapcsolódik a kulcsszavakhoz):Mass destrution,girl waepon

Az anime végén van vmi csaj,.aki az erejével elpusztítja a világot,és dráma a műfaja az animének.
  • Shadow_THH
    100*thx
  • Shadow_THH
    nausicaa kilőve, aranyos volt
  • _Vegeta_
    Na kezdik huzni az idot mint ahogy a DBZvel tettek. áá miert kell ez? :D