72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #14419 Yamato nadeshiko shichi henge: Csaj eloveszi a kest elkezd vele hadonaszni, sracok be vannak szar a csaj most verfurdot rendez. Kovetkezo kep levagja egy hal fejet. Aztan kovetkezo kep keszen van a kaja. :D -
_Vegeta_ #14418 Naruto: Az valoban az volt. :D Meg egy kulon fejezet is volt rola a mangaban. :D
Nekem nehezemre esik felidezni ilyen reszleteket. Altalaban osszemosodnak a poenok mivel csak poenos animet nezek. (.^^) -
estét
hu de rég irtam ere a forumra, de olvasni olvasom :)
Ara gondoltam játszhatnánk egyet :))))
A játék egyszerü mondasz egy animet és leirja melyik rész volt a legviccesebb vagy a legjobb jelenetett :)
Pl:Naruto legvicceseb része, az volt amikor, a kis csapat megakarta tudni, hogy néz ki kakashi arca xDDDD ROFL
kezdem én :P bocsika
Azumanga Daioh:a legviccesebb rész az volt mikor, elmennek chiyo chan nyaralojába harmadszora, szegény sakaki és kaori xDD a vége fele is volt egy kis vicc osakaval és palacsinta sütöjével vagy inkább késével? kitudja már mi volt a kezében
-
Gábor #14416 Amennyire bejött a trinitiy blood, és amilyen kellemes órákat okozott, na annál sokkal nagyobb csalódás volt a vége!
Annyi mindent kiaknázhattak volna de nem tették a világból, a sztoriból, de főleg a szereplőkből, s mindennek tetejébe ez az összecsapott befejezés.....! Szomorú vagyok!
-
-
Naruto vs Sasuke :D
[IMG http://ic1.deviantart.com/fs15/f/2007/037/d/a/Naruto_VS_Sasuke_Beta_by_Dagangstah.gif[/IMG] -
Nuki #14413 én meg neeem :P
-
Nagyon-nagy,de azt mondják a vége nem olyan jó.igaz ez? -
Gábor #14411 GTO kib* jó anime! Széjjel röhögtem magam, amíg néztem! Tényleg, mindjárt előveszem és megnézem újra :) -
*gonosz röhögés*
Épp nézem a Great Teacher Onizuka-t,és nagyon nagy,főleg amiket a tanár levág.:)
És most 2X olyan gyorsan lesznek meg a részek is,mert hirtelen 65 helyett 130-cal tölt. >) -
én már láttam a Trigunt magyarul, angulol és japánul angol szinkronnal is :D -
Nuki #14408 trigunról az jut eszembe hogy egyszer elkezdték adni A+on előről, na végre láthatom szinkronosan =)
erre jöttek a japán szinkronos-magyar feliratos animék, és paff...első két rész után ennyi is vót.. :D
azóta is 'nézem'
-
csak tipp
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem Excel saga? -
Prof William #14406 Csak maradni akart. :) DE a kislány engem Last Exile eggyik főhősére emlékeztet. -
Szerintem Milly van olyan aranyos karakter, hogy megérdemelt volna ilyesmit. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De hát ez van. Annyira én se voltam hasraesve a sorozattól, de közel nem volt sz*r, ahogy azt sokan próbálták beállítani.Én már Wolfwood halálát is oltári kib*szásnak gondoltam vele szemben. -
Ez már a "csakazértsem" kategória :/ -
Shadow_THH #14403 vash the stampede kilőve :) izgalmas volt nagyon bár eléggé ingadozó, ahogy többen is mesélték: egy-két rész nagyon jó aztán jön egy-kettő inkább idegesítő és együgyü. a vége mondjuk lehetett volna jobb SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is azt hittem hogy Millynek gyereke lesz Wolfwoodtól aki igy születik újra a paradicsomban ahogy akarta halála elött -
Elkezdtem nézni a Mahoromatic-ot. Az első rész alapján egy aranyos ecchi-vígjátéknak tűnik.
Benéznek a srác szobájába:
- Megfogadom, hogy nem pihenek míg meg nem találom a padlót!
-
Gábor #14401 Teljesen rákattantam a blood+ és trinity blood kettősre! Köszönöm a tippet! -
Furcsa egy kis cica az biztos :D -
Éééérdekes XD -
Eléggé anime beütése van, szóval gondoltam berakom: Kóbor cica. -
mikusmate #14397 Azt mikor lehet majd tudni, hogy a tavaszi Animecon mikor lesz? -
Ezen lefordultam a székről XD
Chobits, 15. rész végén az előzetes:
Chii: A ('ee', 5-ös)
Hideki: Kiváló!
Chii: B ('bii', 4-es)
Hideki: Jó!
Chii: C ('shii', 3-mas)
Hideki: Közepes!
Chii: D ('dii', 2-es)
Hideki: Bajban vagy!
Chii: E ('ii', 1-es)
Hideki: Csináld jobban!
Chii: F ('ef', 1-es alá?)
Hideki: Csináld sokkal jobban!
Chii: G ('jii', 1-es alá-alá? :D)
Hidkei: Csináld sokkal sokkal jobban!
Chii: H ('ecchi' - azaz perverz, 1-es alá-alá-alá?
)
Hideki: Én! ... He? -
Halvány fingom nincs, melyik animében van XD -
Vehehehe lol b+
Azt írja hogy biztonsági okokból 15 mp-n belül csak egy üzit küldhetek
és bla bla bla...
itt az eredménye :) -
ha van időd, meg energiád :)
de akkor is komoly milyen fejeket vágnak már közben :) -
ha van időd, meg energiád :)
de akkor is komoly milyen fejeket vágnak már közben :) -
folytatás XDDD itt lesz a csatanó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!??????, kihez beszélsz? A pénztárcámhoz XDDDDDD
relaks biztos tudja melyik rajzfilmröl van szó -

Este idézzem? XD Bár két különböző fordításom is van :D -
FFX #14389
-
jahjde valami szembe jutott xDD
- Kurosawa sensei, igaz hogy ön és Yukari sensei osztálytársak voltak?
- Milyen diák volt Yukari-sensei.
- Óóóó, nagyon sok törtténetem van ám,...
- Laavu letta, láávu letta, lavu-lavu-lavu-lavu letta (ezt muszály voltam így írni, ezen feküdtem :))
- Eehehehe, belegondolva, teljesen átlagos diák volt '^.^
- ....biztosan sakkban tarja valamivel -.- -
"nem a gyerekeknek, hanem a fiatal felnőtteknek szól, akik a felnőttkorral egy nehéz és bonyolult világba csöppennek bele." - valamennyire igaz...
"(az USA-ban a szülőknek például külön útmutatót készítettek, hogy melyik típusú anime milyen korosztálynak szól)" - ez meg annyira jellemző -
szép nappot
Ma néztem egy animet, akinek van kedve, találja ki melyik animeben van ez :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vannak emberek, akiknek nehezére esik diétázni. De te nem leszel kövérebb. Megkaptam a fizetést, és azt gondoltam nagyjából elég lesz de te egy pillanat alatt eltüntetted! Tudod, keményen dolgozom szóval megprobálnál nem egyre soványabb lenni? xDDDDDDD
amikor ezt hallotam leestem a székröl xDDD
-
ami persze csak egy hülyeség volt részemről ^^ -
Baze, leírtam, amit pár hozzászólással alattam írtak XD
De ha nagyon szépen megkérsz rá, megnézem, hogy az Elfen Lied mangában van-e szélhang :) -
Nuki #14383 és honnan szerezted eme tudást? :P
(mármint a szél hangját?:) -
フチュチュ!
Hangutánzó szavakat KATAKANÁVAL írunk!!!444 (ez meg tudom, hogy futyutyu, de japánban nincs hu) -
Nade ennyire, hogy meghallgatom egyiket, meghallgatom másikat, oszt ugyan ott nyivákolnak a csurik? Naneeeee XD -
Nuki #14380
ezt nekem hiraganákkal is légyszives :D