72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    Yamato nadeshiko shichi henge: Csaj eloveszi a kest elkezd vele hadonaszni, sracok be vannak szar a csaj most verfurdot rendez. Kovetkezo kep levagja egy hal fejet. Aztan kovetkezo kep keszen van a kaja. :D
  • _Vegeta_
    Naruto: Az valoban az volt. :D Meg egy kulon fejezet is volt rola a mangaban. :D

Nekem nehezemre esik felidezni ilyen reszleteket. Altalaban osszemosodnak a poenok mivel csak poenos animet nezek. (.^^)
  • biomage
    estét

hu de rég irtam ere a forumra, de olvasni olvasom :)
    Ara gondoltam játszhatnánk egyet :))))
    A játék egyszerü mondasz egy animet és leirja melyik rész volt a legviccesebb vagy a legjobb jelenetett :)
    Pl:Naruto legvicceseb része, az volt amikor, a kis csapat megakarta tudni, hogy néz ki kakashi arca xDDDD ROFL

kezdem én :P bocsika

Azumanga Daioh:a legviccesebb rész az volt mikor, elmennek chiyo chan nyaralojába harmadszora, szegény sakaki és kaori xDD a vége fele is volt egy kis vicc osakaval és palacsinta sütöjével vagy inkább késével? kitudja már mi volt a kezében
  • Gábor
    Amennyire bejött a trinitiy blood, és amilyen kellemes órákat okozott, na annál sokkal nagyobb csalódás volt a vége!
    Annyi mindent kiaknázhattak volna de nem tették a világból, a sztoriból, de főleg a szereplőkből, s mindennek tetejébe ez az összecsapott befejezés.....! Szomorú vagyok!
  • Hrisskar
  • Hrisskar
    Naruto vs Sasuke :D
    [IMG http://ic1.deviantart.com/fs15/f/2007/037/d/a/Naruto_VS_Sasuke_Beta_by_Dagangstah.gif[/IMG]
  • Nuki
    én meg neeem :P
  • berlinboy6329
    Nagyon-nagy,de azt mondják a vége nem olyan jó.igaz ez?
  • Gábor
    GTO kib* jó anime! Széjjel röhögtem magam, amíg néztem! Tényleg, mindjárt előveszem és megnézem újra :)
  • berlinboy6329
    *gonosz röhögés*

Épp nézem a Great Teacher Onizuka-t,és nagyon nagy,főleg amiket a tanár levág.:)

És most 2X olyan gyorsan lesznek meg a részek is,mert hirtelen 65 helyett 130-cal tölt. >)
  • Hrisskar
    én már láttam a Trigunt magyarul, angulol és japánul angol szinkronnal is :D
  • Nuki
    trigunról az jut eszembe hogy egyszer elkezdték adni A+on előről, na végre láthatom szinkronosan =)
    erre jöttek a japán szinkronos-magyar feliratos animék, és paff...első két rész után ennyi is vót.. :D
    azóta is 'nézem'
  • Black Hawk
    csak tipp
  • Prof William
    Csak maradni akart. :) DE a kislány engem Last Exile eggyik főhősére emlékeztet.
  • Hmuda
    Szerintem Milly van olyan aranyos karakter, hogy megérdemelt volna ilyesmit.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én már Wolfwood halálát is oltári kib*szásnak gondoltam vele szemben.
    De hát ez van. Annyira én se voltam hasraesve a sorozattól, de közel nem volt sz*r, ahogy azt sokan próbálták beállítani.
  • Jagi
    Ez már a "csakazértsem" kategória :/
  • Shadow_THH
    vash the stampede kilőve :) izgalmas volt nagyon bár eléggé ingadozó, ahogy többen is mesélték: egy-két rész nagyon jó aztán jön egy-kettő inkább idegesítő és együgyü. a vége mondjuk lehetett volna jobb
    is azt hittem hogy Millynek gyereke lesz Wolfwoodtól aki igy születik újra a paradicsomban ahogy akarta halála elött
  • Hmuda
    Elkezdtem nézni a Mahoromatic-ot. Az első rész alapján egy aranyos ecchi-vígjátéknak tűnik.

Benéznek a srác szobájába:
    - Megfogadom, hogy nem pihenek míg meg nem találom a padlót!
  • Gábor
    Teljesen rákattantam a blood+ és trinity blood kettősre! Köszönöm a tippet!
  • csocso14
    Furcsa egy kis cica az biztos :D
  • RelakS
    Éééérdekes XD
  • Hmuda
    Eléggé anime beütése van, szóval gondoltam berakom: Kóbor cica.
  • mikusmate
    Azt mikor lehet majd tudni, hogy a tavaszi Animecon mikor lesz?
  • RelakS
    Ezen lefordultam a székről XD
    Chobits, 15. rész végén az előzetes:
    Chii: A ('ee', 5-ös)
    Hideki: Kiváló!
    Chii: B ('bii', 4-es)
    Hideki: Jó!
    Chii: C ('shii', 3-mas)
    Hideki: Közepes!
    Chii: D ('dii', 2-es)
    Hideki: Bajban vagy!
    Chii: E ('ii', 1-es)
    Hideki: Csináld jobban!
    Chii: F ('ef', 1-es alá?)
    Hideki: Csináld sokkal jobban!
    Chii: G ('jii', 1-es alá-alá? :D)
    Hidkei: Csináld sokkal sokkal jobban!
    Chii: H ('ecchi' - azaz perverz, 1-es alá-alá-alá? )
    Hideki: Én! ... He?
  • RelakS
    Halvány fingom nincs, melyik animében van XD
  • Jagi
    Vehehehe lol b+
    Azt írja hogy biztonsági okokból 15 mp-n belül csak egy üzit küldhetek
    és bla bla bla...
    itt az eredménye :)
  • Jagi
    ha van időd, meg energiád :)
    de akkor is komoly milyen fejeket vágnak már közben :)
  • Jagi
    ha van időd, meg energiád :)
    de akkor is komoly milyen fejeket vágnak már közben :)
  • biomage
    folytatás XDDD itt lesz a csatanó
    ??????, kihez beszélsz? A pénztárcámhoz XDDDDDD

relaks biztos tudja melyik rajzfilmröl van szó
  • RelakS

Este idézzem? XD Bár két különböző fordításom is van :D
  • FFX
  • Jagi
    jahjde valami szembe jutott xDD

- Kurosawa sensei, igaz hogy ön és Yukari sensei osztálytársak voltak?
    - Milyen diák volt Yukari-sensei.
    - Óóóó, nagyon sok törtténetem van ám,...
    - Laavu letta, láávu letta, lavu-lavu-lavu-lavu letta (ezt muszály voltam így írni, ezen feküdtem :))
    - Eehehehe, belegondolva, teljesen átlagos diák volt '^.^
    - ....biztosan sakkban tarja valamivel -.-
  • Jagi
    "nem a gyerekeknek, hanem a fiatal felnőtteknek szól, akik a felnőttkorral egy nehéz és bonyolult világba csöppennek bele." - valamennyire igaz...

"(az USA-ban a szülőknek például külön útmutatót készítettek, hogy melyik típusú anime milyen korosztálynak szól)" - ez meg annyira jellemző
  • biomage
    szép nappot
    Ma néztem egy animet, akinek van kedve, találja ki melyik animeben van ez :)
    Vannak emberek, akiknek nehezére esik diétázni. De te nem leszel kövérebb. Megkaptam a fizetést, és azt gondoltam nagyjából elég lesz de te egy pillanat alatt eltüntetted! Tudod, keményen dolgozom szóval megprobálnál nem egyre soványabb lenni? xDDDDDDD

amikor ezt hallotam leestem a székröl xDDD
  • Seth
    ami persze csak egy hülyeség volt részemről ^^
  • RelakS
    Baze, leírtam, amit pár hozzászólással alattam írtak XD

De ha nagyon szépen megkérsz rá, megnézem, hogy az Elfen Lied mangában van-e szélhang :)
  • Nuki
    és honnan szerezted eme tudást? :P
    (mármint a szél hangját?:)
  • RelakS
    フチュチュ!
    Hangutánzó szavakat KATAKANÁVAL írunk!!!444 (ez meg tudom, hogy futyutyu, de japánban nincs hu)
  • RelakS
    Nade ennyire, hogy meghallgatom egyiket, meghallgatom másikat, oszt ugyan ott nyivákolnak a csurik? Naneeeee XD
  • Nuki
    ezt nekem hiraganákkal is légyszives :D