72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Gratulálok:) a 4 betűt egyedul sikerult bepötyögnöd???
  • Bucser
    Tudod jól a véleményemet a fórumozás szokásaidról inkább nem fogom csúnyán kifejezni magam.

Biomage: mint mondtam maradj: ti nem veszitek észre a színvonalcsökkenést, de én aki már kb 4 éve olvasom a topicot és rendszeresen írtam bele látom. És sajnálom, hogy idáig jutott.

Na mindegy jó forumozgatast...
  • _Vegeta_
  • Shadow_THH
    gtfo
  • biomage
    nem értelek, ere a következtetésre hogy juttotál el? "de jólvan barmoljátok csak tovább a topicot... a süllyedésben nem fog megállni... " miért lenne barmolás egy kép beszurása? magyarázd meg

ja és azt is kifejthetnéd miért is mennek el az irok?
    én max azért mennék el mert folyton vittatkozol, hisz te keztel el az egészet és csak képeket szeretnék látni :S de tudod mit feladdom megyek, nincs kedvem az értelmetlen vitatkozásodban részt venni bye!
  • _Vegeta_
    LOL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egy forum lenyege, hogy a temaban vitazhasson, beszelgethessen az ember. PL anime temaban, vagy barmi egyeb szorakoztato jellegu tevekenyseget folytasson.
    Bucser te vagy itt aki ovodas szinvnalon viselkedsz, ha valami szamodra nem tetszo tevekenyseget folytatunk, besertodsz. :P

Neked egy topik lenne idealis ahogy egymas alatt sorakoznak hogy: "kijott az xxx. xyz chaper" vagy "xxx.resz"
    Szerintem annak az eg vilagon semmi ertelme, mivel akit erdekel az a cucc akkor ugyis azon az oldalon log allandoan es rogton tudomast szerez rola hogy kitették avagy sem.

#14493: Te most az a jaccopajtas vagy, aki nem megy a homokozo kozelebe sem mert a tobbiek nem homokvarat akakrnak epiteni mint te, csak valami absztrakt cuccot. ¬.¬
  • Bucser
    Szövegértelmezési nehézségeid vannak (pedig tudtommal te vagy itt a legidősebb). Az lenne offtopic, ha arról vitáznánk, hogy óvoda szintjén áll a topic.

KÉpeket meg nem linkelgetek mert kb totál feleslegsnek tartom. de jólvan barmoljátok csak tovább a topicot... a süllyedésben nem fog megállni... Nem véletlenul szokott ki innen nagyon sok regen rendszeresen iró user.
  • biomage
    az már off lenne :(
  • Prof William
    Mellesleg ha már mindenképpen képeket akartok felrakni, akkor jobb lenne egy "Felismered e melyik anime?" játék...
  • Prof William
    menthetnék
  • biomage
    virtualdub al
    ö vagy olyan lejátszoval amivel ki lehet másolni a képpet az enyém olyan BSPLAYER
  • Prof William
    Mivel menthewtekki képe videóból és mivel tudok megvágni egy videót? Avit, vagy mkv-t...
  • biomage
    akkor kreáld meg, nekem nincs kedvem ilyen topikot nyitni
  • biomage
    elolvastad a #14472 és #14474 hszemet?
    azt irtam egy ember egy képet rak az nem off!
  • Gábor
    Szvsz külön topic kellene az "anime-Játéknak", mint a játékosok vagy konzolosok fórumán az "ismerd fel..." témák.
  • Bucser
    A topic kerult ki a kedvencekbol. Mert kb az óvoda szintjére jutott.

De nem akarok offtopical flamelni.
  • via_mala
    Kint van a Berserk c282!
  • biomage
    lehet rolla szó :) de annak lenne hátul ütöje

Bucser:mi a baj a kedvencek listájával? rakj te is egy képpet had lássam mi a te kedvenced
  • Nuki
    köszi^^
  • Nuki
    hirtelen aszittem először az lesz belőle hogy: ismerjük föl a kép alapján az animét :)
  • Bucser
    Igen kb en is erre gondoltam... Szerintem felesleges szarni a hSz-eket mivel ez nem chat. kb ezert kerult ki a kedvencek közüla topic már nagyon régen.

BTW: Bleach 262 FTW... nagyon nagyon érdemes megnézni!!!
  • Shadow_THH
    fapfapfapfapfap
  • Gábor
    Nem nagyon értem miért van egy majd' 15k hozzászólásos topicban ilyen "játékokra"
  • _Vegeta_
    Ugylatszik nemsok ilyen ejjeli bagoly nemnormalis van itt. :P
  • _Vegeta_
    Szoval olyan kepeket tegyunk fel ami valami miatt nagyon megragadt bennunk. Jol gondolom animekbol kivagott reszletekrol lenne itt szo. En akkor folytatnam az elkezdett dolgot. :D
  • biomage
    azt szeretném hogy tegyetek fel kakkoii kepeket hogy szinesebbé tegyuk a topikot
  • _Vegeta_
    Na most mondjad erthetoen mik a szabalyok, mer nagyon nem vagom. :D
    Kepeket szivesen nyomok be csak nemertem mi ertelme volna. ;)

Szerk:
    #14472: Még igyse ertem. :D Amugy errol a csajrol eloszor sunako-chan jutott eszembe. :D
  • biomage
    lol
    nem irtam a lényegett xD
    a szabály:egy ember egy képet rakhat, nem rakhaszt fan képpet, csak animéböl származó kép lehet, és a legfontosabb hogy a legszebb kép legyen.
  • biomage
    Estét
    van egy ujjab játék ötletem :) remélem játszotok
    a lényege a játéknak raksz egy képed
    a szabályok:egy ember, egy képet rakhat, nem rakhaszt fan képpet csak olyat ami biztos volt az addot animeben :)itt egy illusztrácio kép :) a rajzfilm cime kamichu

ps. majd holnap rakok egy játék képet
  • biomage
    annak nagyon örülnék én is
  • Shadow_THH
    nekem van chanre postolom
  • Nuki
    nem akar valamelyikőtök smallgifeket csinálni Chiyo-chanról amikor a 16. részben pingvinnek volt öltözve? :D
    pl amikor tornászik, stb!!! :)
  • csocso14
    GTO-ban mikor Onizuka fent van a tetőn, feljön a tanárnő azt mondja Onizukának, hogy milyen nagy karja van, Onizuka meg kihuzza magát és mondja igen a sok fekvőtámasztól, a tanárnő meg monjda, hogy szerintem el van tőrve, Onizuka oda néz a karja vagy dupla akkora és kikerekedik a szeme és leesik az álla :D
  • RelakS
    Jah, elsőben lesz :D
  • mikszer
    Vicces sztem:
    FMP - 1. rész (vagy a második)
    Souske bemutatkozik az osztálynak, és a reakció: "Csúcsszahara csőhenger!" - ezen kibuktam. Meg a fumoffuban az első rész, amikor felköti a kissrácot, és a végén kidrül, hogy összebeszéltek..
  • Nuki
    aztaa!!!!!!! !!!!!!444 :DDDD

#14463: inkább NEM egésséges aki nem :)
  • RelakS
    -Rossz az, aki rosszra gondol!
    -És hülye az, aki nem! :)
  • FFX
    igen így elég bugyuta :)
  • _Vegeta_
    Ez benne a lenyeg!!!

Iroha-dono daisuki! :D
  • Seth