72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #14819 :D
inkább nézel fiúkat, vagy lányokat a képernyőn akik tépik egymást. -
Shadow_THH #14818 dragonball for girls :Cccc -
Nuki #14817 eddigis csak 160körül volt + 1-2 film. nem sok xD
monnyuk nem láttam végig, csak lelkes lány ismerős fan mesélte :) -
Shadow_THH #14816 még ezer rész? -
Nuki #14815 Najó semmi visszaolvasás nélkül írom ezt úgyhogy tessék bátran beszólni:)
hallottam osztálytársamtól, hogy Inuyasha animt folytatják. Igaz-e? -
egyeki #14814 naon vicces -
egyeki #14813 Az is megteszi.szeretek olvasni.köszi -
_Vegeta_ #14812 Ha tudsz olvasni szerintem probald meg magyarul. :) -
Magyar felirattal találhatsz esetleg :) -
egyeki #14810 Ok, de jobb szeretem magyarul.
-
Cat #14809 normális rajongó csak japánul néz animet. Tölts le hozzá magyar feliratot (feliratok.hu) -
egyeki #14808 Ja és persze magyarul. -
Cat #14807 telepíts egy torrentklienst és katt ide:
http://www.isohunt.com/download/13997208/howl -
egyeki #14806 Nem tudnátok olyan oldalt ahonnan lelehetne tölteni?
( A vándorló palotát)!!!!!!!! -
Cat #14805 1. hibáztál, de ezt kijavíthatod, nem járnál rosszul.
2. ha a rajzolásrol nem tudod megkülönböztetni az amcsi és a japán animet, megérdemled :)
Olvasd el: http://www.sg.hu/cikkek/41627/miyazaki_ajandeka_a_vilagnak_a_vandorlo_palota -
Hallotam,és mikor láttam vmi 300 kg-os rozzant mamit,ami rusnyább volt mint akármi,azt hittem vmi amcsi utánzat.Utána néztem,hogy nézd má',ez a palota!De nem nézte, mert csúnya néni elvette a kedvem. -
Zenty #14803 Akinek külditek az emailt elég egy ninck,vagy név+ email ,és egy kis szöveg ,hogy mennyire kéne dvd-és Ezüst nyíl -
Zenty #14802 "Ezüst nyíl" új dvd kiadás lehetőség! (vágatlan verzió,és újra szinkronnal)
info
Akinek nem rémlene ez a kultusz anime sorozatt egy kis ízelitő :) :
intro
Szerintem jó lenne az egész ,mert itthon annó a vágott verzió volt 4 vhs-en.
Ezért minél több lelkesitő email kell a kiadónak,hogy remakezenek :D -
_Vegeta_ #14801 Koszi! :) -
médiatörvény suxx... csak nem értem ezen mi nem 12 karika -
Cat #14799 ma reggel nyomta le tv2. nagyon ledobbentem, kapcsolgatok a csatornák között, és hirtelen egy ilyen film. Zéró reklám, semmi beharangozo, és REGGEL HATKOR BAZZEG. Brutális pénzpocsékolás. -
Prof William #14798 http://rapidsearch.yi.org/?s=Blue+Dragon
Talán még van fent egy pár... -
egyeki #14797 Jó akkor úgy értem, hogy ki látta.
Hol tudnám letölteni? -
_Vegeta_ #14796 Valaki hallott csak valaki nem nezi. :) -
"dászééép... miáz?"
jóhogy, alap -
egyeki #14794 hallott valaki a Vándorló palotáról?
-
_Vegeta_ #14793 Hol talaltad? :) -
Prof William #14792 Én erre a Blie Dragonra gondoltam, amikor halottam hogy anime lessz. :)
Vagy 4 fejezetet találtam rólla angolul de mást nem... -
_Vegeta_ #14791 En pedig azert mondtam mert barmien magnaka rajzat megnezed annyira egyertelmu hogy ki rajzolta, mindegyiknek megvan a maga rajzstilusa, rajzolasmodja. A DragonBall Landmarkomban is gyonyoruek a rajzok a: Hogyan latjak a hires manga muveszek a DragonBall-t c. fejezet.
2. LOL Ezt ne mondtad volna. :)
3. Szerintem marhara nem hasomlit, tok mas.
4. Nagyon annak erzem, mert nekem maximum Shu emlekeztet kicsit Gokura, de ez trivialis hiszen a a dragonball ota csak toriyama muvet koppintjak a shonen mufajban. :)
On November 14, 2006, Shueisha announced that a manga adaptation of Blue Dragon will be produced. Blue Dragon ST (Secret Trick) will be drawn by Shibata Ami and will premier in Monthly Shonen Jump in January.[5] Takeshi Obata, the illustrator of Death Note is handling Blue Dragon Ral Grado, which began serialization in Issue 1 2007 of Weekly Shonen Jump.[6] An anime adaption to be directed by Yukihiro Matsushita and animated by Studio Pierrot was also announced in November 2006.[7] The anime is set to air in April 2007 and is to feature a different voice cast from the game. "wikipediarol"
Még mindig forditast keresek a mangahoz, de meg nem talaltam. Szerintem Takeshi Obata (Death Note), gyonyoruen rajzol.http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Dragon_Ral_Grado
-
nem mondtam ilyet...
1,lövésem sem volt, hogy ugyanaz rajzolta, mint a dragonballt,
2, valszeg mert nem ez a fő érdeklődési köröm,(karom, korom, lol)
3, tényleg kurvára hasonlít, akár remake is lehetne
4, Az, hogy a kardos fasziról Trunks ugrott be, a puskás csajról Blanche, a kalózról az egyik robot, a fekete hajú kiccsaj meg "Kuririnü" nője volt (neve nem ugrik be), az a kis manó főtag volt csak ződbe, az indiánszögdelő kisfiú, olyan mint kisGokou csak csurival ez csak véletlen? -
_Vegeta_ #14789 Ugylatom egy magnakatol szamodra csak egy mu elvezheto.
-
hádde akkor is...
...be tudom azonosítani a szereplőket annyira hasonlít. -
_Vegeta_ #14787 Toriyama karakterdesign, egyebkent egy konzoljatekrol van szo. -
nem, csak szemmel láthatólag ugyan az a rajzoló :)
akárcsak a chrono trigger-nél :) -
Ez mi a rosseb? "Doraaagonbórü" másolat? -
_Vegeta_ #14784 Keszul a bule dragon anime a Studio Pierrot gondozasaban. :)
-
szép napot
két napja senki nem ir :(
van két zene amit lekéne forditani magyara aki képes rá forditsa le köszike :)
link :) mind kettö szerepel ezen a linken
-
_Vegeta_ #14782 Most hogy mondod tenyleg volt. ¬¬ -
vótmá ebben a topikban, de attól még nagy :D -
_Vegeta_ #14780 Nemtudom lattatok-e mar en most latom eloszor, de nagyon LOL. :D