72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Xing
    Valszeg igazad van :(
  • Jagi
    Biztos, hogy anime? Lehet valaki csak rajzolta...
  • Xing
    #14920 Senki? :(
  • RelakS
    télen fel lehetne ajánlani melegítő szolgáltatásokat XD
  • Jagi
    Akor ez sem több, mint amennyit a haverom mondott (a google)
    Kár, pedig reménykdtem benne, hogy csináltak vele animet... de egyszer hátha. (=^.^= kawaii)

(lehet hentai-ozni nyugodtan xDDD)
  • _Vegeta_
    Hat durva lenne a foiskola ilyen noiszeressel. :)
  • FFX
    kivétel ha egyenként 120 kg-ak
  • RelakS
    Lehet, szívesen járnék suliba, ha az osztálytársnőimnek ez lenne a szabvány szerelése? :D
  • Hmuda
    Még egyvalami lehet megoldás ha nagyon akarjátok látni. Megvan telefonon a kép, csak nincs lehetőségem gépre rakni, és e-mailt se tudok küldeni a telefonról. Szóval ha valaki képes felrakni saját telefonról MMS képeket akkor elküldhetem neki.
  • Seth
    szerintem egy önálló figura, nincs animehez vagy mangához köze.Egy bizonyos Shunya Yamashita a "megálmodója",ennyit sikerült kideríteni
    Jameghogy hátulról hogy néz ki :D
  • Jagi
    Erre a "beraknámról" eszembe jutott valami más.
    Sera-chaaaaaaaaaaaaan!

Az a boszantó, hogy mindenhol csak így van feltűntetve... szeretném tudni végre honnan van^^
  • Hmuda
    Ha lenne fényképezőgép elérhető közelségben akkor beraknám. :-/
  • Lyan Kyj
    muti!!
  • Hmuda
    Megjöttek a drágák.

Popponmatsu aranyos mint vártam, Sachiel meg érdekesen volt csomagolva. Egyrészt nincs talapzata, szóval neki kell támasztani valaminek, másrészt meg a csomagban benne volt az EVA-01 feje (!!!), egy átlátszó műanyag...akármi, amire rá van celluxozva az EVA-01 valamelyik "tüskéjének" egy darabja (a fejen lévő lyukból ítélve a tüske onnan hiányzik). De a lényeg, hogy Sachiel teljesen ép, és a kezére rá lehet akasztani a fejet.

Szerk: ja rájöttem. Gondolom ebben a szériában az EVA-01 feje levehető. Ezt abbót gondolom, hogy Sachiel kezén van egy másik lyuk, amibe pont beleillik a fejet átfúró "csáp" vége.
  • RelakS
    passz
  • Gábor
    Melyik sorozat szereplője?
  • RelakS
    A gőzhenger és a főhadiszállás is köszöni szépen, működik
  • _Vegeta_
    Jahh megerte megvenni. :))
  • Jagi
    haha én beszoptam egyszer... 990-ért rendeltem egy DVD-t (asszem a Zu Legenája volt) és 2 k-ba kájt mire a DSL lehozta :))
  • Xing
    Nem tette be a képet :S
    Kép
  • Seth
    még1x,mert semmit nem látok
  • Xing
    Meg tudnátok mondani ez a kép melyik Animeből van?

• Prof William
    Kedvenc, amúgy nem létező FTP-s oladlunkka mi van? Nekem nem jön be. És nektek?
  • _Vegeta_
    Aha tom tom, de ha vki 2-3ezer ertekben akar rendelni az mar nem nagyon eri meg. :(
  • Rydzo13
    Hello.Tudtok olyan oldalakat ahonan anime sorozatokat lehet le tölteni.Bármilyen jo lesz.
  • Hmuda
    Akárhányezer (asszem 5k) felett 990 forint a futárszolgálat és vidékieknek maga a tökéletes árszabás. Nem kell felmenni Pestre érte és a posta nem töri össze / lopja el.
  • _Vegeta_
    Mennyi futarszolagalat? Standard 1500HUF? Mer ha igen nem eri meg 1500ert vasarolni valamit. :)
  • RelakS
    Majd mutass képet :D
  • Hmuda
    Na, hívtak is. Holnap jön. Érdekesen fog festeni a szobámban a 18 centi magas robotlányka, amint Menchit szorongatja. :D
  • Jagi
    jóaz.
    xDDDDDDDDD
  • RelakS
    Sera-chan? Akkora miniszoknyája van, hogy ha meghúzod rajta a rojtot, az már fáj neki :D
  • Jagi
    hoppá, átugrottam pár kommentet :) pedig írtad is^^
    de a kellemes csalódás az mindíg jó
  • Hmuda
    Már nem postát használnak, hanem a GLS futárszolgálatot (eddig ez tartott vissza engem is). Ők vigyáznak a csomag épségére és ha még a futár előtt kibontod és hibásan érkezik meg, akkor ott helyben vissza is lehet küldeni.
  • Jagi
    Nekem meg Sera-chan kellene , csak nem merem megrendelni a Posta miatt, mert 12k azért 12k, nem szeretném, ha valami történne vele szállítás közben...
  • _Vegeta_
    Horrorr? X_X
  • Shadow_THH
    mondjatok nekem horroranimut modnjuk olyat mint a deathnote htx
  • RelakS
    speciel sikerült kigugliznom :) ari :D
  • Hmuda
    Eme "leányzó". Bár az elkeseredett Menchi dobott igazán sokat a figurán. :-)
  • Nuki
    régen törzshelyem volt az a bolt :)
  • RelakS
    ? Roppantmaca?