72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Xing #14939 Valszeg igazad van :(
-
Biztos, hogy anime? Lehet valaki csak rajzolta... -
Xing #14937 #14920 Senki? :( -
télen fel lehetne ajánlani melegítő szolgáltatásokat XD -
Akor ez sem több, mint amennyit a haverom mondott (a google)
Kár, pedig reménykdtem benne, hogy csináltak vele animet... de egyszer hátha. (=^.^= kawaii)
(lehet hentai-ozni nyugodtan xDDD) -
_Vegeta_ #14934 Hat durva lenne a foiskola ilyen noiszeressel. :) -
FFX #14933 kivétel ha egyenként 120 kg-ak -
Lehet, szívesen járnék suliba, ha az osztálytársnőimnek ez lenne a szabvány szerelése? :D -
Még egyvalami lehet megoldás ha nagyon akarjátok látni. Megvan telefonon a kép, csak nincs lehetőségem gépre rakni, és e-mailt se tudok küldeni a telefonról. Szóval ha valaki képes felrakni saját telefonról MMS képeket akkor elküldhetem neki. -
szerintem egy önálló figura, nincs animehez vagy mangához köze.Egy bizonyos Shunya Yamashita a "megálmodója",ennyit sikerült kideríteni
Jameghogy hátulról hogy néz ki :D
-
Erre a "beraknámról" eszembe jutott valami más.
Sera-chaaaaaaaaaaaaan!
Az a boszantó, hogy mindenhol csak így van feltűntetve... szeretném tudni végre honnan van^^
-
Ha lenne fényképezőgép elérhető közelségben akkor beraknám. :-/ -
Lyan Kyj #14927 muti!! -
Megjöttek a drágák. 
Popponmatsu aranyos mint vártam, Sachiel meg érdekesen volt csomagolva. Egyrészt nincs talapzata, szóval neki kell támasztani valaminek, másrészt meg a csomagban benne volt az EVA-01 feje (!!!), egy átlátszó műanyag...akármi, amire rá van celluxozva az EVA-01 valamelyik "tüskéjének" egy darabja (a fejen lévő lyukból ítélve a tüske onnan hiányzik). De a lényeg, hogy Sachiel teljesen ép, és a kezére rá lehet akasztani a fejet.
Szerk: ja rájöttem. Gondolom ebben a szériában az EVA-01 feje levehető. Ezt abbót gondolom, hogy Sachiel kezén van egy másik lyuk, amibe pont beleillik a fejet átfúró "csáp" vége. -
passz -
Gábor #14924 Melyik sorozat szereplője? -
A gőzhenger és a főhadiszállás is köszöni szépen, működik -
_Vegeta_ #14922 Jahh megerte megvenni. :)) -
haha én beszoptam egyszer... 990-ért rendeltem egy DVD-t (asszem a Zu Legenája volt) és 2 k-ba kájt mire a DSL lehozta :)) -
Xing #14920 Nem tette be a képet :S
Kép -
még1x,mert semmit nem látok -
Xing #14918 Meg tudnátok mondani ez a kép melyik Animeből van?
-
Prof William #14917 Kedvenc, amúgy nem létező FTP-s oladlunkka mi van? Nekem nem jön be. És nektek? -
_Vegeta_ #14916 Aha tom tom, de ha vki 2-3ezer ertekben akar rendelni az mar nem nagyon eri meg. :( -
Rydzo13 #14915 Hello.Tudtok olyan oldalakat ahonan anime sorozatokat lehet le tölteni.Bármilyen jo lesz. -
Akárhányezer (asszem 5k) felett 990 forint a futárszolgálat és vidékieknek maga a tökéletes árszabás. Nem kell felmenni Pestre érte és a posta nem töri össze / lopja el. -
_Vegeta_ #14913 Mennyi futarszolagalat? Standard 1500HUF? Mer ha igen nem eri meg 1500ert vasarolni valamit. :) -
Majd mutass képet :D -
Na, hívtak is. Holnap jön. Érdekesen fog festeni a szobámban a 18 centi magas robotlányka, amint Menchit szorongatja. :D -
jóaz.
xDDDDDDDDD -
Sera-chan? Akkora miniszoknyája van, hogy ha meghúzod rajta a rojtot, az már fáj neki :D -
hoppá, átugrottam pár kommentet :) pedig írtad is^^
de a kellemes csalódás az mindíg jó -
Már nem postát használnak, hanem a GLS futárszolgálatot (eddig ez tartott vissza engem is). Ők vigyáznak a csomag épségére és ha még a futár előtt kibontod és hibásan érkezik meg, akkor ott helyben vissza is lehet küldeni. -
Nekem meg Sera-chan kellene
, csak nem merem megrendelni a Posta miatt, mert 12k azért 12k, nem szeretném, ha valami történne vele szállítás közben...
-
_Vegeta_ #14905 Horrorr? X_X -
Shadow_THH #14904 mondjatok nekem horroranimut modnjuk olyat mint a deathnote htx -
speciel sikerült kigugliznom :) ari :D -
Eme "leányzó". Bár az elkeseredett Menchi dobott igazán sokat a figurán. :-)
-
Nuki #14901 régen törzshelyem volt az a bolt :) -
? Roppantmaca?